|
|
#31 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: ilu miałaś facetów?
Ja mam na ten temat ładną odpowiedź: wystarczająco wielu, żebym się nauczyła, co lubię, a nie wystarczająco, żeby to zaspokoiło mój apetyt
![]() A serio, to po 30-tce przestałam liczyć.
|
|
#32 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
z jednym
tak sie zlozylo ze to moj pierwszy chlopak seksualny z ktorym jestem juz onad 5 lat a za 3 tyg z nim slubuje
Warto wierzyć w miłość bo gdzieś jest ktoś kto też w nią wierzy! 18.04.2015 - 14:00 sakramentalne tak ![]() |
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I serio o czymś takim trzeba się przekonać dopiero po "przerobieniu" w realu? Bo mnie to nie dziwi zupełnie, za dużo widziałam niefajnych konsekwencji potem.Za to dobrze, że udało Ci się być teraz w dobrym związku. I to właśnie bym zrobiła- odeszła. U mnie- 2 (takich "od całusków" nie liczę, kilku) Edytowane przez madana Czas edycji: 2015-03-25 o 11:02 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
23 lata, właśnie policzylam, że miałam ośmiu. Mam na myśli seks, wliczając oral :p i nie wydaje mi się, żeby to było dużo
![]() Tak samo jak nie wydaje mi się żeby to miało interesować mojego chłopaka i wpływać jakoś na jego zdanie o mnie. Jeśli wpływa to cóż, to najwyraźniej nie facet dla mnie :p Edytowane przez kaludia91 Czas edycji: 2015-03-25 o 11:01 |
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Gdzieś przeczytałam, że wg amerykańskich naukowców
przeciętna amerykańska kobieta w wieku chyba 32 czy 33 lat (nie pamiętam dokładnie) ma za sobą 8 partnerów seksualnych.ja się nie zmieściłam w amerykańskich statystykach - chociaż nie wiem jak definiują ''seksualny partner'' - czy jednorazowy seks czy petting to już jest partner czy staje się nim po 3 4 5 czy 6 stosunku zakonczonym spaniem w jednym łóżku a nie zbieraniem ciuchów z podłogi i pędzeniem na nocny pociąg/autobus/metro
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
23 lata, 4 facetów
pierwszy - półroczna relacja (bo raczej nie związek), drugi - 3-letni partner, trzeci - kilka spotkań bez zobowiązań, czwarty - obecny partner, mam cichą nadzieję, że ten ostatni
|
|
#40 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Określenie "przebieg" mnie razi i ciekawe, czy byłoby stosowane tez do faceta, czy może tylko kobieta ma być niewinna lilijką, a facet może "się wyszaleć". Mnie nie dziwi to, że ktoś miał wielu partnerów seksualnych. Ciekawe byłyby dla mnie motywy tych historii. Mysle też, że każda taka historia jest inna i jestem daleka od oceniania ludzi, którzy szukają miłośc nie tam, gdzie trzeba czy sa trochę naiwni, a może świadomie wybierają chwilowe zaspokojenie popędu z przystojnym nieznajomym. Mysle, że ważne jest to, co się o sobie myslało w takich historiach, czy wszystko się wydarzyło za zgodą, czy było to mimo wszystko intymne (bo np. seks w kiblu w klubie już wydaje mi się odarty z intymności i godności). O sobie powiem tyle, że kiedys z ciekawości policzyłam i okazało się, że bylo ich dwa razy więcej, niż myślałam, że było |
||
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Jednego, jedynego narzeczonego
Udało nam się sparować w 100%, jest dobrze, żadnego nigdzie indziej nie ciągnie, mam nadzieję że on tym jedynym pozostanie Jeśli chodzi o jednorazowe przygody - wątpię, czy gdybym była singielką chciałabym tak "zaliczać", to chyba nie jest dla mnie
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Nie wstydzę się akurat tej liczby ilu miałam chłopaków i jakby miała to wszystko podliczyć razem z podstawówką to była to liczba po prostu 4 chłopaków. Pierwsza taka miłość szkolna jeszcze w podstawówce z ciekawości. W gimnazjum to też tak w sumie nawet nie wiem czemu 2 chłopaków. Później już w liceum poznałam moją miłość życia tak około pół roku przed studniówką : )
|
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkich!
Wygrałam talon? |
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Konto usunięte
|
no to wuj w bombki strzelił
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- [1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;50803542]Niczego nie żałuję i nigdy nie mowie prawdy na to pytanie[/QUOTE] "prawdziwy mężczyzna nigdy nie pyta ilu było przed nim, ale robi wszystko, żeby po nim nie było żadnego" Paojo Koejo |
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
Znacie takie powiedzenie,że na pytanie z iloma spałaś/spałeś
Kobiety-liczbę pomnóż razy trzy. mężczyźni-liczbę podziel przez trzy.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wiecie, jak macie duży przebieg to zawsze możecie zastosować magię typowego handlarza Mirka i przekręcić licznik.
Ale kto uwierzy, że stary Passat zrobił tylko 150 tys. Edytowane przez narcyzowa Czas edycji: 2015-03-25 o 15:07 |
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
No wiesz mógł mieć tylko jednego właściciela starszego pana co tylko nim na pocztę jezdzil
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;50803982]No wiesz mógł mieć tylko jednego właściciela starszego pana co tylko nim na pocztę jezdzil[/QUOTE]
"Panie, Niemiec płakał jak sprzedawał, on nim tylko w niedzielę do kościoła jeździł!" |
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie. Także przebiegiem nie ma co się przejmować; -)
|
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
Generalnie jednak ludzie lubią niższe przebiegi
![]() No ale tak bardziej serio to każdy żyje wg własnych przekonań. Ja nigdy nie byłem zaliczaczem, nie musiałem "poszukiwać" tylko z grubsza wiedziałem czego chcę więc dla mnie liczba powyżej kilku (partnerów seksualnych) to ... sporo. Mówię tutaj o wieku w okolicach 25 lat. Zabawne jest to, że gdyby mi np. dziewczyna powiedziała, że ... "miałam 10 partnerów, ale były to głównie jednorazowe przygody, byłam singielką, miałam swoje potrzeby" to łatwiej byłoby mi to zaakceptować niż panną, która też miała 10 partnerów, ale każdego kochała, była z nim dłużej, nie były to jednorazowe przygody. W sumie sam nie wiem dlaczego. Pierwszą pewnie bym zrozumiał na zasadzie: "okej, każdy jest młody, ma swoje potrzeby", a druga zaczęłaby mi się wydawać "zbytnio kochliwa" i chyba podświadomie powątpiewałbym, zastanawiał się nad tym, czy te jej miłości to nie są takie słomiane i czy nie jestem 11 z kolei, którego "mocno kocha", ale prędzej czy później podzieli los pozostałej 10-tki . Bo tak naprawdę to wszystko to z braku laku, albo lęku przed samotnością, a nie realna milość. Chyba łatwiej mi zrozumieć prosty argument pt. potrzebowałam seksu, byłam wolna niż kogoś z pierdyliardem poważnych związków na koncie. |
|
|
|
|
#59 |
|
multitasking ninja
|
Jeśli chodzi o związki, to teraz jest piąty, chociaż jeśli patrzeć na to, które były takie super-poważne, to dopiero drugi
![]() Jeśli chodzi o partnerów seksualnych, to przestałam liczyć. Gdzieś między 10 a 20.
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. Edytowane przez WhySoSerious Czas edycji: 2015-03-25 o 18:51 |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które miały tak "wielu" facetów (20+): gdzie ich poznawałyście? Haha, nie szukam wskazówek, ale ciekawi mnie to
W klubach?? Przez internet? Jakbym miała policzyć ile "okazji" miałam iść z kimś do łóżka, to byłoby to maksymalnie 8 (z facetami poznanymi w pracy/na studiach-znajomymi znajomych) a nie jestem brzydka :P Nie chodzę do klubów bo nie lubię tańczyć, więc może stąd tak mało okazji haha.W sumie mam jeszcze jedno pytanie: co z chorobami wenerycznymi? Mam przyjaciółkę, która zaraziła się HPV od swojego pierwszego faceta (który przed nią był z wieloma), pech bo twierdzi, że zawsze się zabezpieczali. Ja sama miałam 1 na razie i z perspektywy czasu żałuję trochę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

Jakbym miała policzyć ile "okazji" miałam iść z kimś do łóżka, to byłoby to maksymalnie 8 (z facetami poznanymi w pracy/na studiach-znajomymi znajomych) a nie jestem brzydka :P Nie chodzę do klubów bo nie lubię tańczyć, więc może stąd tak mało okazji haha.