![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja uzywam C-thru magic (rozowe) dostalam od chlopaka i bardzo je lubie
![]() ![]() ![]()
Marzyc będę do końca świata bede tańczyć i latać i skakać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post1568262 ---> Ciuszki ![]() ![]() Poszukuję--->prostownicy Ceramicznej do włosów i fajnych okularków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dot.: C-thru
Lubie black diamonds i ruby.Używam tego pierwszego ale już mi sie nieco znudził:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Kiedys dostalam od kolezanki C-thru dream (ten niebieski). Z poczatku mi sie podobal, ale teraz to bym juz sobie go nie kupila
![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
kiedy tez mialam ten niebieski ladny byl
![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ja niedawno wąchałam wszystkie C-Thru i niestety bardzo się rozczarowałam, bo żaden mi sie nie spodobał. Liczyłam, że fajny będzie ten pomarańczowo-żółty ale niestety znów niewypał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja miałam niebieski tylko.
Ale mam zamiar wybrac sie do drogerii i wywąchać inny zapach z tej serii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
a ja uzywam rozowgo-magic a teraz palanuje zakup chyba niebieskiego,ale zastanawiam sie tez nad zoltym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
dostalam od TZ fioletowy juz dawno dawno temu ale pamietam ze zapach mi sie podobal i chyba nie tylko mi bardzo czesto moja bratowa go podbierala
![]()
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
c-thru Topaz:-)
Witam wszystkich.Zastanawiam się nad zakupem właśnie tego zapaszku,mam w domu małą próbkę i bardzo mi się spodobał!Ale wiadomo jak próbki czasami są inne od oryginałów.Dlatego mam pytanko,czy któraś z Was posiada ten perfumik i może mi napisac jak się zachowuje,czy długo się utrzymuje na ciele itd.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Dot.: c-thru Topaz:-)
A nie możesz wybrać się do perfumerii i tam wypróbowac z testera?Zapach zachowuje się różnie na różnych osobach więc takie informacje nic nie dają.A cena to ok 50-60 zł za 75 ml i chyba ok 30 zł za 30 ml
Edytowane przez kuki9 Czas edycji: 2006-04-03 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Niestety mieszkam w małym miasteczku i tutaj nie mam takich możliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie używałam topaz akurat ale ruby i black diamonds i uważam, że jak na taka cene perfumy trzymają się całkiem nieźle-u mnie przykładowo cały dzień a i jeszcze ubrania długo,długo trzymaja zapach.A czemu sądzisz, że próbka ma inny zapach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
bo już kiedyś miałam taką sytuacje,skusiła mnie próbka perfumiku a prawdziwy okazał się calkiem inny,nie wiem o bylo tego przyczyna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
możliwe że coś z tą próbką było nie tak,sama już nie wiem.mam nadzieje że c-thru się sprawdzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
C-thru joy!!
Dziewczyny gdzie moge go kupic??!!Chodzi mi o wersje 75 ml,przeszukalam juz wszystkie sklepy internetowe i nigdzie nie ma tej wersji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Dot.: C-thru joy!!
Jaszczurko!
Niestety c-thru joy jest już wycofany, tak jak cała starsza seria. Poszukaj go jeszcze po lokalnych drogeriach i centrach handlowych, ja tak kupiłam swój kilka miesięcy temu, przeszukuj Allegro, tam też się pojawia. Zyczę Ci owocnych poszukiwań. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
ojej:-((( wycofali taki fajny zapach???Moj problem jest tez wlasnie taki ze mieszkam w malym miasteczku i watpie ze go znajde ale jeszcze poszukam!Dzieki Kasiulka22 za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Ja znalazłam tutaj http://alejka.pl/c_thru_edt_75_ml_joy_zielona.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Juz bylam na tej stronce i tam go nie mozna kupic,bo jak wchodze w opcje zamow to wchodzi mi na jakas stronke i nic,ani nie moge wlozyc do koszyka ani nic,a inne rodzaje c-thru moge:-(wiec mysle ze go nie maja,bo jak nawet sprawdzalam liste dostepnych innych zapachow to c-thru joya nie bylo:-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
A no to nie wiem.Możesz faktycznie spróbować na allegro ale uważaj zobacz co tutaj pisze mała migotka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112630
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Poszukam jeszcze w centrach handlowyh jak bede miala okazje,na allegro rzadko kupuje bo slyszalam o tych oszustach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
![]()
zastanawiam się nad kupnem któregoś z zapachów C-thru, jednak mam dość spory problem i nie umiem się zdecydować. Który jest wg najładniejszy, najdłużej się trzyma itd. ? dodam, że nie chcę kupować kolejnego świeżego zapachu na co dzień, zależy mi raczej na czymś mocniejszym i zmysłowym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Dot.: C-thru - który wybrać ?
Mi najbardziej podobają się ruby i black diamond. Na pewno nie nalezą do kategori swiezaków , a black diamond w jednym z watków (nie pamiętam już którym) uznany został za zapach sexowny
![]() Co do trwałosci to nie wiem , nie mam żadnego poza tym mam z tym problemy na mojej suchej skórze nic się nie trzyma ;( Tu już musisz sobie przetestować , ale jeśli szukasz zmysłowego zapachu to obstawiam te dwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie chyba black diamonds będzie najlepszy.
Na mnie trzyma się całkiem długo jak na zapach za taka cene.Byłam zaskoczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
w takim razie muszę obwąchać je
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
black diamond!!!
jest bardzo sexy i na mnie trzyma sie dluzej niz rozne yves rocher, bylam zaskoczona
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
a na co pachnie ten black diamonds ? jakie nuty w nim czuć ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.