|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: nie wiem co o tym myśleć
|
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
"Zakochałaś się" po tygodniu pisania? Czy po tym lodziku? Zabawna jesteś, dziewczynko, tylko skąd to gadanie o wykorzystaniu, skoro nikt autorki do niczego nie zmuszał, nie mamił. Chciała, to zrobiła. Dla mnie to kosmos na pierwszym spotkaniu, ale co ja tam wiem, stara i głupia jestem. Ale o wykorzystaniu mowy być nie może.
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Dziewczyny, co z Wami? Jasne, rozumiem ostre słowa, ale aż takie? Może Wy byłyście mądrzejsze mając 15 lat, może z Wami ktoś rozmawiał o seksie. Ja miałam to szczęście, że nie robiłam głupot, bo dla wszystkich moich koleżanek całowanie się to był max w tamtym wieku i ze zgrozą się mówiło, że ta czy tamta nie jest już dziewicą. A może u autorki to temat tabu, koleżanki się chwalą, czego to już nie mają za sobą, o seksie się gada wcześnie, hormony szaleją, na dodatek jeszcze ta nastoletnia naiwność i oto efekt. Mnie autorki jest żal, bo ewidentnie dała się nabrać na słodkie słówka i po prostu zrobiła coś, czego obecnie żałuje. Autorko, jemu prawdopodobnie zależało tylko na seksie. Świadczy o tym to, że pisał Ci o nim, a na pierwszym spotkaniu od razu przeszedł do rzeczy. I przykro mi to mówić, ale w Twoim wieku 5 lat to przepaść. On już studiuje, może pracuje, może już mieszka sam, a Ty jesteś dopiero w gimnazjum. Znajdź sobie kogoś w swoim wieku, dla kogo będziesz ważna Ty a nie tylko seks z Tobą. Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2015-04-11 o 14:19 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Tak, zrobiłam mu rimming. O to też pytał wcześniej, pytał czy ma się tam ogolić, że to jest jego fantazja i że zrozumie jeśli nie będę chciała. Ja nie kłamię, serio. Myślcie sobie co chcecie.
Kalincia, zakochałam się po pierwszej rozmowie przez internet, od razu... |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie byłam wielce mądra mając 15 lat, ale w życiu nie zrobiłabym loda na pierwszym spotkaniu.. tak juz odrazu..masakra jakaś. Nie, nikt jakos szczególnie o tym ze mna nie rozmawiał,sama wiedziałam ze to coś nie halo..jakby na pierwszym nawet drugim spotkaniu chłopak zbliżał sie żeby mnie pocałować nawet to by było przeżycie dla mnie w tym wieku coś czuje że współczesne 15latki by mnie 10razy przebiły doświadczeniem i umiejętnościami..i śmiałością też. Pozatym jak juz któras napisała,cała przyjemność jest w odkrywaniu siebie,stopniowo to tak buduje napięcie i jest takie fajne.. po co tak odrazu... |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzeniona
|
No właśnie w tym rzecz. Jak ja miałam 15 lat, to o seksie w ogóle z koleżankami nie rozmawiałyśmy - nie było o czym, bo wszystkie dziewice. Jak wychodziło na jaw, że któraś już nią nie jest, to spotykało się to ze zdziwieniem i często krytyką, że "już". Mało która w ogóle miała chłopaka, a jeśli już, to na ogół polegało to na chodzeniu razem na spacery po szkole i buziakach. A teraz u nastolatek to zupełnie inaczej wygląda. Nieraz słyszę w autobusie rozmowy na oko 15-, 16-latek, która komu zrobiła dobrze wczoraj.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Fajnie. Wiesz, jeszcze wiele razy się tak "zakochasz", w nastolactwie to normalne. Pamiętaj o zabezpieczeniu i badaniach częstych, bo przy tak otwartym wyrażaniu swoich uczuć masz duże szanse i na choroby i na ciąże. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Mam przeczucie (i nadzieję), że autorka to troll, ale mnie też dziwią reakcje... 15 lat to jeszcze dziecko. |
||
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzeniona
|
Co to rimming? Nie wiem, czy chcę googlować, bo boję się ewentualnych zdjęć, które wyskoczą i wydłubią mi oczy
|
|
|
|
|
#41 |
|
jestę wieszczę
|
kochanie, jesteś jeszcze bardzo młodziutka i w tym wieku zdarza się pomylić miłość z zauroczeniem. Zauroczyłaś się tym chłopakiem i popełniłaś błąd, bo ulokowałaś uczucia w nieodpowiedniej osobie. Na świecie są dobrzy ludzie, ale są też tacy jak on, którzy wykorzystują to, że ktoś jest młody, niedoświadczony i wmawiają mu co chcą, dla własnych korzyści. Ale to nadal tylko błąd, a nie koniec świata. Jeżeli komuś będzie zależało naprawdę na Tobie, to nie będzie miał tak wielkiego ciśnienia na seks, zwłaszcza gdy wie, jak jesteś młoda. Następnym razem daj sobie czas na poznanie kogoś.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też nie wiem a stara już jestem i myślałam, że dużo już widziałam a tu piętnastka mnie zakasowała...
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Rimming, to lizanie pupy. Tyle.
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do rimmingu właśnie przeczytałam co to (ble). Można jakiegoś choróbska sie nabawić od tego przecież :| Edytowane przez danana Czas edycji: 2015-04-11 o 15:20 |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Niedobrze mi się zrobiło. Spotykasz faceta pierwszy (drugi?) raz i liżesz mi odbyt? Któraś pytała dlaczego "tak ostro". W wieku 15 lat należałoby mieć już odrobinę w głowie poukładane! Zakochanie po rozmowie przez tel? Przepraszam nie mogę. Przestań uprawiać seks dopóki nie dorośniesz do tego, bo krzywdę sobie zrobisz.
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Nie, nie jestem z patologicznej rodziny...
rimming to pieszczoty odbytu językiem, ja go tam pieściłam. Też przecież wcześniej nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. zrobiłam to z uczucia. chciałam, żeby mu było przyjemnie. choć wiadomo, to jest dość dziwna rzecz... ale szalał na tym punkcie. Edytowane przez julaa77 Czas edycji: 2015-04-11 o 15:22 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wyszukałam i żałuję.
|
|
|
#48 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Choć i tak pewnie jesteś trollem. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Ja doczytałam i nie mogę uwierzyć. Pominąwszy wszelkie umoralniania bo kompletnie nie o to chodzi to Autorko nie pomyślałaś ile chorób mogłaś złapać?!? Od totalnie obcego gościa o którym nie wiesz nic poza ulubionymi fantazjami seksualnymi...
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
dajcie spokój, to troll
|
|
|
|
|
#51 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
myślałam, że nie, ale to jednak troll |
||
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorka nie może mówić, że ktoś ją wykorzystał. To nie prawda. Nikt jej nie zmuszał i nie upił. Dziewczyna trzeźwa, świadoma i chętna zrobiła rzeczy, które mi 10 lat temu nie mieściły się w głowie. Jedna z tych rzeczy napawa mnie obrzydzeniem. Facet znalazł dziewczynę chętną, aby spełnić jej fantazję, nawet nie musiał się bawić w związek i randki. Tylko brać.
|
|
|
|
#53 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem jeśli mówimy o 15letnim dziecku, które za moich czasów jeszcze by chodziło do podstawówki, i dorosłym człowieku, to można mówić o wykorzystaniu. A o czym niby innym? Jak ksiądz się dostawia do 15latka, to jest niby ok? |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
On generalnie mówił, że ma poważne plany wobec mnie, nawet mówił na drugim spotkaniu (na początku) że jesteśmy już parą. Ja trochę na nim wymusiłam tą deklarację. Dopiero po spotkaniu kilka dni napisał mi na fejsie, że już się nie będziemy spotykać.
Ja mu chciałam dać wszystko. Kochałam go. Wg mnie rimming był szalony, ale czułam się przy nim tak bezpiecznie, że to zrobiłam. Był bardzo zadowolony po pierwszym spotkaniu, mówił, że jestem niesamowita, że taka młoda i daję radę itp Edytowane przez julaa77 Czas edycji: 2015-04-11 o 15:53 |
|
|
|
|
#55 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyno zrozum, że obiecałby Ci nawet ślub jakbyś dała się przelecieć. Wiesz jak działa mechanizm sprzedawania dziewczyn do domów publicznych zagranicą? Przystojni, młodzi faceci pięknymi słówkami rozkochują w sobie dziewczyny w Twoim wieku, bo to taki wiek kiedy hormony szaleją i łatwo jest dziewczyną manipulować. Potem tylko wyjazd z kraju "na romantyczną wycieczkę" i płacz kiedy zamiast ukochanego jest obleśny burdel w dolnej saksonii... Dość radykalny przykład, ale trochę się zagadnieniem zawodowo zajmuję i uwierz nie są to pojedyńcze przypadki...
|
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie no, znudziło mi się. Jesteś trollem, nie chcę wierzyć w nic innego. |
|
|
|
|
|
#59 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No jakoś musiał Cię nagrodzić za Twój trud ![]() Cytat:
O matko, ja w wieku 15 lat wstydziłam się chłopaka pocałować, pisze o zwykłym cmoknięciu w usta. A tu takie kwiatki... A jestem tylko 6 lat starsza. Aż tak się czasy zmieniły ? A on z uczucia Cię olał A Ty szalałaś na tym punkcie ? Matko jak można lizać du... chłopakowi, którego widzi się pierwszy raz w życiu ? No jak ? Nie ogarniam...Bądź trollem, bo przeraża mnie dzisiejsza młodzież.
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
||
|
|
|
|
#60 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiadomo, to, co zrobiła autorka to kosmos i mam ogromną nadzieję, że to troll. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

a stara już jestem i myślałam, że dużo już widziałam a tu piętnastka mnie zakasowała...