jak poprawić wygląd swoich piersi ? sposób ! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-10, 07:29   #31
Nusi@
Raczkowanie

Dot.: jak poprawić wygląd swoich piersi ? sposób !

Cytat:
Napisane przez Charlotte
Owszem, Sorella, którą wybrała mi pani Hania jest wygodna, dobrze trzyma i piersi nawet ładnie w niej wyglądają, ale do czasu jak nie spojrzy się na sam stanik. Na pokazywanie się w nim facetowi to się on raczej nie nadaje. Kupiłam go więc, ale noszę tylko wtedy, gdy wiem, że nie będzie mnie oglądał mój luby. Niestety czuję się w nim nieatrakcyjnie.
duzo racji w tym jest co napisałaś ale nie ważne jak stanik wyglada po zdjęciu go z biustu tylko jak biust w nim wyglada bo z tego co sie orientuje to faceta nie obchodzi sam stanik (kawalek materiału czy koronki) tylko same piersi kobiece ew. podziwia bielizne na osobie a nie w powietrzu. no ale przyznam ze ten ktory mi dobrala jest wiekszy w rozlozeniu niz moje stare do tej pory noszone
Narazie nie chce negowac sposobo tych pań, zobacze jak sie sprawdza. Mój TŻ ogladal ten biustonosz po zdjęciu i na mnie i stwierdził ze na mnie wygląda lepiej a chyba o to chodzi by dobrze prezentowac sie w nim a pozniej jak go zdejme to wole by sie interesował mna i moim biustem a nie zajmował sie juz stanikiem
Nusi@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-24, 20:00   #32
misio-gumisio
Raczkowanie

strasznie dużo robi sie szumu wokol tego sklepu mnie zastanawia jedno...skoro babki i ich metoda sa tak genialne czemu na całą polske tylko one praktykują takie metody?? to troche dziwne...pozatym wszyscy sie mylą produkując staniki rozmiaru a?!bo według tych pań panie z a powiny nosić b lub c z tego co wyczytałam.. ja bym moze i nawet poszla ale szkoda mi dawać 80zł za stanik plus 20zł za przerobke skoro nie wiadomo tak naprawde nic o tej ich metodzie..
misio-gumisio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-24, 20:06   #33
yedanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aranka
Cholender! Czemu w Toruniu nie ma takich specjalistek od "cycników" jak mawia mój kuzynek...Byłabym jak każdy ciekawa efektu...Może ja też zamiast B mam D ? chyba niestety nie...
Właśnie, mam wrażenie że w Toruniu to nawet dobrych sklepów z bielizną nie ma a co tu mówić o przerabianiu i dopasowywaniu... ;(
yedanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-24, 20:25   #34
carla1010
Rozeznanie

GG do carla1010

Ja jakiś czas temu słyszałam właśnie powinno się wybierać mniej pod biustem a większą miseczkę od faceta który zajmuje się takimi rzeczami. Ja zwykle kupowałam 75B, a teraz właśnie za jego namową mam zamiar kupić 70C. Zobaczymy... A z tym poprawianiem piersi od zewnątrz do wewnątrz spróbuję.
carla1010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-24, 20:37   #35
nekome
Zakorzenienie

do pani Hani chodze kupowac staniki od ponad 2 lat. metoda taka jak opisaly dziewczyny - duza miseczka, zmniejszony obwod. nosilam a/b teraz mam d, w obwodzie 70 ale zmniejszane mocno. przez pierwszy dzien-dwa stanik cisnie, pozniej szybko sie rozciaga / po okolo 2 miesiacach trzeba przesunac sie na ciasniejsze haftki/. piewrszy raz wybrala mi absolutnie aseksowny biustonosz-zbroje ale szybko wyjasnilam, ze nie mam ochote chodzic w namiotach ani zbrojach i chce cos ciekawszego - i bez probemu znajduje takie modele.
fakt - pani Hania jest ordynarna i prostacka, ale coz - tego sie nie zmieni. moge sie rez kiedys poswiecic i sie z nia spotkac, bo pozniej jestem dlugi czas z doboru biustonosza zadowona.
ceny - jak to u triumpha - kolo 100 zl. plus przerobka.
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-28, 21:35   #36
Nusi@
Raczkowanie

Postanowiłam wyrazić swoją opinie po miesięcznym doświadczeniu
Tak jak pisałam na poczatku poszłam do pani Hani zakupić stanik ktory mial mi poprawic wygląd biustu a to wszytko przez dobre opinie i polecenia innych kobitek. Teraz powiem co mysle o tym sposobie pani Hani. Po pierwsze zbedne jest tak ściskanie pod biustem i skracanie ramiączek - powoduje to (przynajmniej u mnie) ze skóra jest odciśnięta i robia sie fałdki które wychodza spod stanika i nijak nie mozna ich uformowac bo jest to efekt scisniecia skory do kosci (a dodam ze nie jestem gruba osoba wrecz przeciwnie i nie mam fald na skorze a efekt taki powoduje ten stanik) Do tego ramiaczka wbijaja sie w ramiona i robia czerwona slady i w ogole pod pachami przetarła mi sie skóra (wiadomo ze człowiek sie rusza i stanik choc obcisły ociera sie o skore przy ruchach). Po drugie (jesli juz bylo po pierwsze) stanik moim zdaniem powinien byc wygodny i zgodze sie z pania Hanią że powinien doskonale trzymać biust, dlatego tez teraz pare plusów tej mojej wizyty: Nie żałuje ze tam poszlam i polecam mimo wszystko innym chociaz jedna wizyte poniewaz nauczylam sie dobrze dobierac biustonosz na siebie i wiem na co zwracac uwage przy jego kupnie. Sposob tych pań jest chyba dla starszych kobiet ktore maja rozlany biust i sa przy kosci. Po tej jednej wizycie poszlam do innego sklepu triumpfa aby samodzielnie dobrac sobie biustonosz i uwazam ze bardzo dobrze mi poszlo - zgodnie ze wskazówkami Pań z Grochowskiej czyli ten sam rozmiar 70D bez zbednych przerobek i na sile sciskania ciała. Super mi sie chodzi w tym biustonoszu bo nie mam nic odcisnietego na skorze po jego zdjeciu i biust tez sie bardzo dobrze trzyma w nim i nic mi nie wypada. Postanowilam trzymac sie tej zasady - mały obwód (ale nie do przesady zeby piłował skóre) oraz duza miseczka (tak by obejmowala biust a nie sciskała). Poza tym układanie biustu w staniku tez był doskonała lekcja u tych Pań i mimo wszystko polecam tą wizyte u nich. Ale bądzmy tez realistkami i z wszystkim sie nie zgadzamy bo mimo wszystko biustonosz musi byc wygodny a nie robic wrazenia kaftanu bezpieczeństwa i piłować skóre
Stary 2005-12-28, 22:02   #37
Belcia
Zakorzenienie

GG do Belcia

rehabilitacja.Oj wiec raczej nie jest przyjemne go nosic.Nie cierpie jak w skore wbijaja mi sie ramiaczka od stanika.Poza tym noszac stanik jednak chcialabym oddychac.Tez odkrylam ze lepiej sie nosi biustonosz o mniejszym obwodzie, ciasniejszym ale bez przesady.Lepiej trzyma

Belcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-09, 21:23   #38
bemolka
Zakorzenienie

podnoszę wątek
z wrocka do wawy nie bede jechac specjalnie po stanik więc spytam Was - obeznane w temacie: jak mam zazwyczaj 75b, to mam poszukać 70d ?
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-10, 10:41   #39
Nusi@
Raczkowanie

Rada jest taka:
Fiszbina (ten drut w staniku) powinien sie konczyc mniej wiecej w połowie pachy (jak poniesiesz reke) - nie na biuscie jak to zwykle jest.
To chyba najwazniejsza rada tych pań no i ukladanie piersi w staniku tez jest wazne ale to trudno opisac.
Jakis czas temu rady tych pań były opisywane w claudi.
Stary 2006-06-10, 11:53   #40
kasiunia`18
Zadomowienie

GG do kasiunia`18

jakies kremy do ujedrnienia piersi ...maseczki,pełno tego w sklepach

Majusia 19.01.2012r **
kasiunia`18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-10, 11:56   #41
kasiunia`18
Zadomowienie

GG do kasiunia`18

Cytat:
Napisane przez Nusi@
duzo racji w tym jest co napisałaś ale nie ważne jak stanik wyglada po zdjęciu go z biustu tylko jak biust w nim wyglada bo z tego co sie orientuje to faceta nie obchodzi sam stanik (kawalek materiału czy koronki) tylko same piersi kobiece ew. podziwia bielizne na osobie a nie w powietrzu. no ale przyznam ze ten ktory mi dobrala jest wiekszy w rozlozeniu niz moje stare do tej pory noszone
Narazie nie chce negowac sposobo tych pań, zobacze jak sie sprawdza. Mój TŻ ogladal ten biustonosz po zdjęciu i na mnie i stwierdził ze na mnie wygląda lepiej a chyba o to chodzi by dobrze prezentowac sie w nim a pozniej jak go zdejme to wole by sie interesował mna i moim biustem a nie zajmował sie juz stanikiem
wiadomo chodzi o to zeby sie dobrze prezentowac i w staniku i bez

Majusia 19.01.2012r **
kasiunia`18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości