![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: jak poprawić wygląd swoich piersi ? sposób !
Cytat:
![]() Narazie nie chce negowac sposobo tych pań, zobacze jak sie sprawdza. Mój TŻ ogladal ten biustonosz po zdjęciu i na mnie i stwierdził ze na mnie wygląda lepiej a chyba o to chodzi by dobrze prezentowac sie w nim ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
strasznie dużo robi sie szumu wokol tego sklepu mnie zastanawia jedno...skoro babki i ich metoda sa tak genialne czemu na całą polske tylko one praktykują takie metody?? to troche dziwne...pozatym wszyscy sie mylą produkując staniki rozmiaru a?!bo według tych pań panie z a powiny nosić b lub c z tego co wyczytałam.. ja bym moze i nawet poszla ale szkoda mi dawać 80zł za stanik plus 20zł za przerobke skoro nie wiadomo tak naprawde nic o tej ich metodzie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Ja jakiś czas temu słyszałam właśnie powinno się wybierać mniej pod biustem a większą miseczkę od faceta który zajmuje się takimi rzeczami. Ja zwykle kupowałam 75B, a teraz właśnie za jego namową mam zamiar kupić 70C. Zobaczymy... A z tym poprawianiem piersi od zewnątrz do wewnątrz spróbuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
do pani Hani chodze kupowac staniki od ponad 2 lat. metoda taka jak opisaly dziewczyny - duza miseczka, zmniejszony obwod. nosilam a/b teraz mam d, w obwodzie 70 ale zmniejszane mocno. przez pierwszy dzien-dwa stanik cisnie, pozniej szybko sie rozciaga / po okolo 2 miesiacach trzeba przesunac sie na ciasniejsze haftki/. piewrszy raz wybrala mi absolutnie aseksowny biustonosz-zbroje ale szybko wyjasnilam, ze nie mam ochote chodzic w namiotach ani zbrojach i chce cos ciekawszego - i bez probemu znajduje takie modele.
fakt - pani Hania jest ordynarna i prostacka, ale coz - tego sie nie zmieni. moge sie rez kiedys poswiecic i sie z nia spotkac, bo pozniej jestem dlugi czas z doboru biustonosza zadowona. ceny - jak to u triumpha - kolo 100 zl. plus przerobka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Postanowiłam wyrazić swoją opinie po miesięcznym doświadczeniu
![]() Tak jak pisałam na poczatku poszłam do pani Hani zakupić stanik ktory mial mi poprawic wygląd biustu a to wszytko przez dobre opinie i polecenia innych kobitek. Teraz powiem co mysle o tym sposobie pani Hani. Po pierwsze zbedne jest tak ściskanie pod biustem i skracanie ramiączek - powoduje to (przynajmniej u mnie) ze skóra jest odciśnięta i robia sie fałdki które wychodza spod stanika i nijak nie mozna ich uformowac bo jest to efekt scisniecia skory do kosci (a dodam ze nie jestem gruba osoba wrecz przeciwnie i nie mam fald na skorze a efekt taki powoduje ten stanik) Do tego ramiaczka wbijaja sie w ramiona i robia czerwona slady i w ogole pod pachami przetarła mi sie skóra (wiadomo ze człowiek sie rusza i stanik choc obcisły ociera sie o skore przy ruchach). Po drugie (jesli juz bylo po pierwsze) stanik moim zdaniem powinien byc wygodny i zgodze sie z pania Hanią że powinien doskonale trzymać biust, dlatego tez teraz pare plusów tej mojej wizyty: Nie żałuje ze tam poszlam i polecam mimo wszystko innym chociaz jedna wizyte poniewaz nauczylam sie dobrze dobierac biustonosz na siebie i wiem na co zwracac uwage przy jego kupnie. Sposob tych pań jest chyba dla starszych kobiet ktore maja rozlany biust i sa przy kosci. Po tej jednej wizycie poszlam do innego sklepu triumpfa aby samodzielnie dobrac sobie biustonosz i uwazam ze bardzo dobrze mi poszlo - zgodnie ze wskazówkami Pań z Grochowskiej czyli ten sam rozmiar 70D bez zbednych przerobek i na sile sciskania ciała. Super mi sie chodzi w tym biustonoszu bo nie mam nic odcisnietego na skorze po jego zdjeciu i biust tez sie bardzo dobrze trzyma w nim i nic mi nie wypada. Postanowilam trzymac sie tej zasady - mały obwód (ale nie do przesady zeby piłował skóre) oraz duza miseczka (tak by obejmowala biust a nie sciskała). Poza tym układanie biustu w staniku tez był doskonała lekcja u tych Pań i mimo wszystko polecam tą wizyte u nich. Ale bądzmy tez realistkami i z wszystkim sie nie zgadzamy bo mimo wszystko biustonosz musi byc wygodny a nie robic wrazenia kaftanu bezpieczeństwa i piłować skóre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
rehabilitacja
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
podnoszę wątek
![]() z wrocka do wawy nie bede jechac specjalnie po stanik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Rada jest taka:
Fiszbina (ten drut w staniku) powinien sie konczyc mniej wiecej w połowie pachy (jak poniesiesz reke) - nie na biuscie jak to zwykle jest. To chyba najwazniejsza rada tych pań no i ukladanie piersi w staniku tez jest wazne ale to trudno opisac. Jakis czas temu rady tych pań były opisywane w claudi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
jakies kremy do ujedrnienia piersi ...maseczki,pełno tego w sklepach
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.