|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koraliki do robienia biżuterii!
Na ul. Kochanowskiego 12 (w podwórku) w Katowicach jest sklep Koralium. Jeszcze tam nie byłam ale wybieram się w przyszłości.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
A gdzie jest sklep "Cuda na kiju"?
A na Francuskiej jest Manufaktura - obok wejścia na politechnikę. Super sklep - bardzo go lubię! A jeśli chodzi o Koralium - też jest dość dobrze zaopatrzony, ale niektóre ceny ma dość wysokie. Choć np. filc jest w fajnej cenie - porównywalnej z netową. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
OK, kojarzę - był tam kiedyś DiamicArt (NeedBead) - dobrze wiedzieć, że jest tam coś nowego
A warto tam zajrzeć?Jest jeszcze drugi sklep na 3-Maja - bramę za Bibelotami - w tej bramie, gdzie jest sklep elektroniczny, tylko podwórko głębiej. Dość drogo i nie ma srebra, ale jest przemiła właścicielka
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o Cuda na kiju to obsługa jest przesympatyczna, dużo gotowej biżuterii, mają ciekawe naszyjniki. Półfabrykatów mało, nie mają srebra. Co do cen sie nie wypowiadam, jak każdy taki detaliczny sklepik, ceny mają dużo wyższe niż na allegro, czy w sklepach internetowych. Ogólnie bardziej preferuję zakupy na sznury, czy w hurtowniach niż w takich sklepikach, więc już z założenia jestem mało obiektywna
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Ooo! Ciekawych rzeczy się tu dowiaduję
Cuda na kiju są dokładnie na Stanisława 5. Droga kulkam możesz mi napisać jak daleko od WORDu jest ten sklep Manufaktura? Bo na tych okolicach znam się akurat najmniej..
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam bardzo złe wspomnienia z tym sklepem. Był to jeden z pierwszych sklepów, kiedy zaczynałam przygodę z biżuterią. Pierwszy raz spotkałam miłą Panią na wystawie w Spodku. Później zaczęłam odwiedzać sklep. Zostałam oszukana na co najmniej 400 zł A jakie są teraz sklepy w Katowicach z półfabrykantami ? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.