![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: O tym jak zawiodłam, o miłości życia
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;51347891]Wow, dodał jedno wspólne zdjęcie na fejsbuku, rzeczywiście niezwykle afiszuje się ze swoim związkiem, przecież żaden normalny człowiek nie wrzuca zdjęć ze swoja partnerką/partnerem na fejsa, to podejrzane jak nic ! Musisz koniecznie porozmawiać z jego dziewczyną, powiedz jej że postępuje nikczemnie, bo odbiera Ci miłość życia. Oboje robią Ci na złość, na pewno razem zaplanowali to, że on napisze do Ciebie "Jak leci", żeby Cię wkurzyć...
![]() Kobieto, za bardzo go analizujesz. Facet gra na dwa fronty, gdzieś tam ma sobie swój związek z dziewczynę i żyje tam sobie z nią normalnie, spotykają się i robią sobie wspólne fotki jak każda para, a Ty tutaj kminisz i dumasz nie wiadomo na co i po co. Wiesz co pogłębia Twoja frustrację? To że ciągle wspominasz związek, który mimo dwóch prób nie udał się, ale Ty go niesamowicie idealizujesz, bo to takie romantyczne, miłość życia i chciałabyś mu codziennie parzyć herbate do końca waszych dni... Już pisałam, nie na tym polega związek. Frustrację zakończysz jak w końcu zdecydujesz czy iść w prawo czy w lewo zamiast ciągnąć tę szopkę latami...[/QUOTE] Czuję ironię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Szczerze? Nie rozumiem, co w nim widzisz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mieliście już swoje próby bycia w związku, nie wychodziło. Teraz po raz kolejny (trzeci?) próbujecie coś reaktywować i nadal nie wychodzi, są tylko jakieś mrzonki o spotkaniu, wzdychanie do swoich zdjęć, puste obietnice, kłamliwe wyznania miłości (no bo niby kocha Ciebie, a więc dlaczego jest z tamtą?) Dalej nic się nie składa do kupy... Czy nie uważasz, że to jest po prostu znak, że nie ma czego reanimować? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.