Co (dziwnego) wozicie w samochodzie? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-20, 22:37   #31
201712071518
Konto usunięte

Dot.: Co (dziwnego) wozicie w samochodzie?

Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość
Pewnie nie jest to aż tak dziwne ale już mamy wiosnę a ja dalej wożę w bagażniku odmrażacz do szyb, płyn do spryskiwaczy zimowy, z 3-4 skrobaczki xD

No i obowiązkowo nie patrząc na porę roku zestaw do grilowania czyli sreberko, tacki, talerze, sztućce, kubki, przyprawy do grilla tylko brakuje mi 1-razowego grilla jeszcze

ahh i jeszcze wkłady do zniczy, sporo nakrętek po napojach xD
U mnie skrobaczki jezdza caly rok.
Zaloze sie, ze jakbym je wyjela to pewnie by mi zaginely

Zestaw do grilla dobry.
jeszcze lodowki za siedzeniem brakuje i glodem by Cie nie wzieli
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-20, 23:00   #32
laisla
Zakorzenienie

Z dziwnych wożę zepsuty leżak, anioła i rolki. Choć rolki może nie do końca dziwne bo jak mam ochotę i czas to mogę się przejechać..Z mniej dziwnych całą masę podręczników na tylnym siedzeniu, dwa słowniki i baleriny jakbym chciała zmienić szpilki na dłuższą jazdę. Pewnie jeszcze coś tam dziwnego jest ale nie pamiętam Migdały są jeszcze, które przegryzam jak nie mam czasu na jedzenie.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-20, 23:09   #33
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
U mnie skrobaczki jezdza caly rok.
Zaloze sie, ze jakbym je wyjela to pewnie by mi zaginely

Zestaw do grilla dobry.
jeszcze lodowki za siedzeniem brakuje i glodem by Cie nie wzieli
Dokładnie Tym bardziej, że grilowanie w zimie mam już za sobą i to nie jedne, to co tam małą lodóweczkę wcisnąć akurat na lato żeby zmrożone napoje były hehehe

Hehehe no w sumie teraz tak pomyślałam o tych skrobaczkach... i wiesz, że chyba przez jeden rok kiedyś ze mną jeździły w tym to spróbuję posprzątać żeby się nie walało

A jeszcze co do lodówki to mój Tż wozi taką pod zapalniczkę i krzesła składane Są mega wygodne i dobre przy grillu nie trzeba siedzieć na jakiś brudnych ławkach czy kamieniach
Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 07:22   #34
bernikula
mOLDerator

Łopaty co prawda nie wożę, ale zmiotkę mam zawsze. Z takich zbędnych rzeczy to mam butelki po perfumach, bo syn mi zawsze zabiera puste i wkłada do schowka, ale po co to nie wiem

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 07:42   #35
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Moi rodzice mają dużego kombiaka zawsze wyładowanego po brzegi przydasiami, chociaż nic konkretnego nie wiozą.

Odkąd ja użytkuję auto mojego męża, nie ma w nim nic zbędnego.
Mam skrobaczkę do szyb, szczotkę do śniegu, ściereczkę, ręczniki papierowe, 1zł na wózek, paczkę chusteczek i mapę miasta (często muszę w nieznane odległe miejsca jeździć) i paczkę chusteczek.

Bilety parkingowe wyrzucam zaraz po odjeździe, ewentualnie po przyjeździe do domu.

Ponieważ wożę 2 dzieci, mam na stałe 2 foteliki w aucie (nawet jak bez dzieci jadę) wiec tylna kanapa jest zajęta. Między fotelikami mam torebkę z rzeczami dla córki: zestaw ubrań na zmianę, słoik, śliniak łyżeczkę, pieluchy + mokre chusteczki, pielucha tetrowa i flanelowa, czyli stały zestaw wyjściowy do lekarza, na rehabilitację (jeździmy tam prawie codziennie wiec nie opłaca mi się codziennie zabierać tego do domu i z powrotem do auta).

Mam duży bagażnik wyłożony elegancko kartonem i workiem na śmieci. Wożę w nim składaną skrzynkę plastikową na wypadek nieplanowanych zakupów, torbę zakupową i maluteńki wózek typu parasolka, czyli generalnie bagażnik jest pusty.
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 08:34   #36
malafifi
Przyczajenie

Coś jest na rzeczy z tymi zabawkami z Kinder, bo ja też co trochę znajduję je w samochodzie. Nie mam dzieci, ale często wożę bratanka i wtedy zawsze kupuję mu jajo Kinder. Wiadomo skąd biorą się te zabawki.
Jestem pedantką czystości w samochodzie. W domu mam "artystyczny nieład", ale samochód lśni czystością. Taki odchył
malafifi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 08:42   #37
cava
Zakorzenienie

Kurcze, nic dziwnego nie wożę

Z rzeczy kompletnie zbędnych to małą plastikową jaszczurkę pod przednią szybą i sporego biało-różowego kota na półce za tylnimi siedzeniami.
Ale masa ludzi wozi w samochodach maskotki, to raczej więc mało dziwne chyba.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-21, 08:54   #38
201605161428
Konto usunięte

Duzo drobnych "na myjnie" mi sie wala. W zeszle wakacje wzielam koc na wycieczke, przelezal cala zime w bagazniku, a teraz juz nie oplaca sie do wyjmowac :p Calorocznie woze tez odsniezaczke i skrobaczke. Plyny zapasowe, choc nie wiem gdzie, jak i kiedy sie je wlewa :p A ostatnio odkrylam, ze woze poszukiwany od x czasu polar, ktory zsunal sie na podloge na tylnich siedzeniach, a ja jezdze sama dwudrzwiowym wiec go nie widzialam :p
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 10:35   #39
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

Gdy kiedyś moja koleżanka wyjeżdżała nad morze zażartowałam żeby przywiozła mi trochę piasku znad morza - po tygodniu jej pobytu dostałam słoik z piaskiem. I od tej pory jeździ ze mną w bagażniku - w sumie nie wiem po co, ale sporo ludzi którzy go widzieli (między innymi mechanicy, mój tata itd) u mnie w bagażniku dziwili się po co mi słoik z piaskiem.
Stary 2015-04-21, 11:58   #40
chic_
Przyczajenie

Jedyną nietypową rzeczą w moim samochodzie może być gumowa pałka policyjna Jeździ ze mną cały czas, z boku fotela kierowcy żeby pod ręką była
chic_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 12:35   #41
201712071518
Konto usunięte

z dziwnych rzeczy kolega woził płyte chodnikową - ale on jeździł starym japońskim dostawczakiem z napędem na tył - jak zimą sobie paki nie dociążył to się jechac nie dało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-21, 15:25   #42
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez chic_ Pokaż wiadomość
Jedyną nietypową rzeczą w moim samochodzie może być gumowa pałka policyjna Jeździ ze mną cały czas, z boku fotela kierowcy żeby pod ręką była
Kiedy jeszcze lansowaliśmy się z bratem po mieście, to woziliśmy się ze starym policyjnym lizakiem
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 15:32   #43
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Kiedy jeszcze lansowaliśmy się z bratem po mieście, to woziliśmy się ze starym policyjnym lizakiem
kolega, który był żeglarzem i mial patent czy uprawnienia kapitańskie czy jak się tam nazywa, woził z tyłu za szyba białą kapitańską czapkę (jakaś pamiątką)
I kiedyś mu powybijali szyby bo myśleli, że to policyjna czapka z drogówki
Stary 2015-04-21, 21:11   #44
Aimee_J
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
z dziwnych rzeczy kolega woził płyte chodnikową - ale on jeździł starym japońskim dostawczakiem z napędem na tył - jak zimą sobie paki nie dociążył to się jechac nie dało
Moja Mama woziła takową w Polonezie

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
Duzo drobnych "na myjnie" mi sie wala.
W małym [zamykanym] schowku, obok drążka zmiany biegów, zbieram dwuzłotówki. Każdą jaka mi się trafi w portfelu wrzucam do tego schowka z myślą o myjni, bo zazwyczaj jak ich potrzebuję, to w portfelu mam same banknoty Ale wykorzystuję je również na parkingi i nieprzewidziane wcześniej parkowanie w strefie. W tej chwili mam już koło 30 złotych
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 12:20   #45
camillie
Wtajemniczenie

na tą chwilę jakieś buty, rajstopy, torebkę (zapasową :P ) szalik, kocyk, pop corn i śmieci,
camillie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości