![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co (dziwnego) wozicie w samochodzie?
Cytat:
Zaloze sie, ze jakbym je wyjela to pewnie by mi zaginely ![]() Zestaw do grilla dobry. jeszcze lodowki za siedzeniem brakuje i glodem by Cie nie wzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Z dziwnych wożę zepsuty leżak, anioła i rolki. Choć rolki może nie do końca dziwne bo jak mam ochotę i czas to mogę się przejechać..Z mniej dziwnych całą masę podręczników na tylnym siedzeniu, dwa słowniki i baleriny jakbym chciała zmienić szpilki na dłuższą jazdę. Pewnie jeszcze coś tam dziwnego jest ale nie pamiętam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hehehe no w sumie teraz tak pomyślałam o tych skrobaczkach... i wiesz, że chyba przez jeden rok kiedyś ze mną jeździły ![]() ![]() A jeszcze co do lodówki to mój Tż wozi taką pod zapalniczkę i krzesła składane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
mOLDerator
|
Łopaty co prawda nie wożę, ale zmiotkę mam zawsze. Z takich zbędnych rzeczy to mam butelki po perfumach, bo syn mi zawsze zabiera puste i wkłada do schowka, ale po co to nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Moi rodzice mają dużego kombiaka zawsze wyładowanego po brzegi przydasiami, chociaż nic konkretnego nie wiozą.
Odkąd ja użytkuję auto mojego męża, nie ma w nim nic zbędnego. Mam skrobaczkę do szyb, szczotkę do śniegu, ściereczkę, ręczniki papierowe, 1zł na wózek, paczkę chusteczek i mapę miasta (często muszę w nieznane odległe miejsca jeździć) i paczkę chusteczek. Bilety parkingowe wyrzucam zaraz po odjeździe, ewentualnie po przyjeździe do domu. Ponieważ wożę 2 dzieci, mam na stałe 2 foteliki w aucie (nawet jak bez dzieci jadę) wiec tylna kanapa jest zajęta. Między fotelikami mam torebkę z rzeczami dla córki: zestaw ubrań na zmianę, słoik, śliniak łyżeczkę, pieluchy + mokre chusteczki, pielucha tetrowa i flanelowa, czyli stały zestaw wyjściowy do lekarza, na rehabilitację (jeździmy tam prawie codziennie wiec nie opłaca mi się codziennie zabierać tego do domu i z powrotem do auta). Mam duży bagażnik wyłożony elegancko kartonem i workiem na śmieci. Wożę w nim składaną skrzynkę plastikową na wypadek nieplanowanych zakupów, torbę zakupową i maluteńki wózek typu parasolka, czyli generalnie bagażnik jest pusty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Coś jest na rzeczy z tymi zabawkami z Kinder, bo ja też co trochę znajduję je w samochodzie. Nie mam dzieci, ale często wożę bratanka i wtedy zawsze kupuję mu jajo Kinder. Wiadomo skąd biorą się te zabawki.
Jestem pedantką czystości w samochodzie. W domu mam "artystyczny nieład", ale samochód lśni czystością. Taki odchył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nic dziwnego nie wożę
![]() Z rzeczy kompletnie zbędnych to małą plastikową jaszczurkę pod przednią szybą i sporego biało-różowego kota na półce za tylnimi siedzeniami. Ale masa ludzi wozi w samochodach maskotki, to raczej więc mało dziwne chyba.
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Duzo drobnych "na myjnie" mi sie wala. W zeszle wakacje wzielam koc na wycieczke, przelezal cala zime w bagazniku, a teraz juz nie oplaca sie do wyjmowac :p Calorocznie woze tez odsniezaczke i skrobaczke. Plyny zapasowe, choc nie wiem gdzie, jak i kiedy sie je wlewa :p A ostatnio odkrylam, ze woze poszukiwany od x czasu polar, ktory zsunal sie na podloge na tylnich siedzeniach, a ja jezdze sama dwudrzwiowym wiec go nie widzialam :p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Gdy kiedyś moja koleżanka wyjeżdżała nad morze zażartowałam żeby przywiozła mi trochę piasku znad morza - po tygodniu jej pobytu dostałam słoik z piaskiem. I od tej pory jeździ ze mną w bagażniku - w sumie nie wiem po co, ale sporo ludzi którzy go widzieli (między innymi mechanicy, mój tata itd) u mnie w bagażniku dziwili się po co mi słoik z piaskiem.
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Jedyną nietypową rzeczą w moim samochodzie może być gumowa pałka policyjna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
z dziwnych rzeczy kolega woził płyte chodnikową - ale on jeździł starym japońskim dostawczakiem z napędem na tył - jak zimą sobie paki nie dociążył to się jechac nie dało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I kiedyś mu powybijali szyby bo myśleli, że to policyjna czapka z drogówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W małym [zamykanym] schowku, obok drążka zmiany biegów, zbieram dwuzłotówki. Każdą jaka mi się trafi w portfelu wrzucam do tego schowka z myślą o myjni, bo zazwyczaj jak ich potrzebuję, to w portfelu mam same banknoty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
na tą chwilę jakieś buty, rajstopy, torebkę (zapasową :P ) szalik, kocyk, pop corn i śmieci,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.