|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w kwietniu nowe kosmetyki Avon
Coś u mnie za:
Żele pod prysznic: Recharge 250ml Be radiant 250ml Maroccan Delight 250ml My moment 250ml (2szt) Lagoon 250ml Reflection 250ml Amore 250ml Revitalising 500ml Naturals Pomarańcza i imbir 200ml Naturals Śliwka i wanilia 200ml SSS z olejkiem arganowym 250ml SSS Złocisty blask 250ml Scrub do ciała Lagoon 200ml Planet Spa masło z oliwą z oliwek 200ml Avon Men Activ Essentials (kosmetyczka, pianka do golenia 200ml, balsam po goleniu 100ml) ? ![]() Poza wątkiem mam jeszcze nowe 2 szt. body z rękawkami z Hello Kitty dla niemowlaka, bawełniane, na 68 cm, zapakowane w folię. Edytowane przez Rywka Czas edycji: 2015-04-22 o 18:25 |
|
|
|
|
#33 |
|
:)
|
Kurcze mój juz 4 lata ma. A juz znasz płeć dziecka?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
#36 |
|
Welcome to Jamrock
|
Hey, poradniki niestety poszły w świat, ale mam jeszcze inne gdybyś była zaintersowana. Mam jeszcze kalendarzyk - nowy, śliczny, nie myslalam ze bd go wymieniac - ale mogę się zastanowic
oprócz tg wszystko reszta czym byłaś zainteresowana jestEdytowane przez chellaria Czas edycji: 2015-04-22 o 21:12 |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Zarezerwuj mi może te kosmetyki, a ja chwilę pomyślę i może dobiorę jeszcze 2-3 rzeczy. Ok? Odezwę się jeszcze dzisiaj
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
|
rozumiem. No mówie mój ma już 4 lata ;/ duży chłop
|
|
|
|
|
#39 |
|
Welcome to Jamrock
|
Poradniki jakie jeszcze mam poza wątkiem:
'' Przewodnik po karmieniu piersia ze specjalnym dzienniczkiem karmienia'' - mały kalendarz w formie poradnika W treści min.: Przygotowanie do karmienia piersia, pomoc i wsparcie w karmieniu, o mleku matki, czy Twoje dziecko dostaje wystarczająca ilość mleka?, wszystko o kolce, korzyści z karmienia piersią, skąd bierze sie mleko w piersiach,karmienie poza domem, odciaganie pokarmu i inne Niestety bez dzienniczka '' Po porodzie, porady na pierwsze dni z maluszkiem'' - poradnik W treści m.in: Sprawdź czy dziecko sie najada, Zadbaj o brodawki, Pokonaj nawał mleczny, Gdy pojawi sie zastój pokarmu, Co mozna jeść a czego unikac i inne ''Karmienie piersią - poradnik dla mam'' - poradnik W treści m.in: Jak prawidłowo przystawic dziecko do piersi, Po czym poznac że prawidłowo przystawia sie dziecko do piersi, Co to jest karmienie na żądanie, Czy moge karmić dziecko piersią gdy jestem chora i inne '' Poradnik żywienia małego dziecka. Zanim zrobisz pierwszy krok'' + Schemat rozszerzenia diaty dziecka'' W treści m.in: Żywienie a rozwój dziecka, Czy Twoje dziecko rozwija sie prawidłowo?, Mleko mamy, Mój pierwszy raz - zapisz Wasze wyjątkowe momenty! i inne i ten kalendarz o którym mówiłam '' Kalendarz malucha'' pierwsze 12 miesięcy. Na kazdy miesiac dzidziusia jest przeznaczona cała strona gdzie mozna notować:wzrost, wagę,posiłki, karmienie piersią, jak maluch przybiera na wadze (nawet w tygodniach), sa rozpisane szczepionki i miejsce na zanotowanie daty, jest miejsce na konsultacje lekarską razem z miejscem na date oraz miejsce dodatkowe ''inne''. Bardzo ładny dlatego nie myslałam nzeby go sobie zostawić
|
|
|
|
|
#40 |
|
|
Hej,
Moze znalazłabyś cos u mnie za: Zel pod prysznic SSs z olejkiem arganowym Różową myjkę Regenerująco odżywczy krem do rak I ewentualnie szampon ochronny - jezeli on jest do farbowanych wlosow ? ? |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
#42 |
|
Lux Mundi
|
Cześć
,podoba mi się u Ciebie kilka kosmetyków, znajdziesz coś u mnie ? ![]()
|
|
|
#43 |
|
Welcome to Jamrock
|
Jak najbradziej pasuje, a czy dorzuciłabys mi ten 2-gi krem Care regenerująco-odżywczy krem 100ml ? dorzuce coś fajnego z ciuszków
![]() daj znac jak Ci pasuje taka dokładka i przejdz na pw |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
podobają mi się:
- płyn do kąpieli mandarynka i jaśmin 1000ml - Szampon ochronno-wzmacniający 400ml -Clearskin 3w1 scrub, krem do mycia twarzy, maseczka 75ml -Naturals mleczko do mycia twarzy 50+ 100ml -Anew Platinum mleczko do mycia twarzy 125ml -Perfumowany balsam z drobinkami Love Pulse 100ml -Senses nawilżająca mgiełka do ciała 100ml -Avon men Sport (żel do golenia 100ml, balsam po goleniu 100ml, żel pod prysznic 200ml) może coś jeszcze wypatrzysz u mnie ?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Welcome to Jamrock
|
hehe pamiętam jak nabyłam pierwsze ciuszki - chyba dopiero wtedy do mnie dotarło, że bede mamą. Drugiego ''kopniaka'' miałam przy porodzie. Nie dowierzałam, że wylazło ze mnie nowe zycie.
I to dosłownie bo rodziłam naturalnie - i szczerze Ci powiem, że ciesze sie, że zrezygnowałam z cesarki ale to tak poza tematem
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłabym jeszcze:
Krem do rąk Regenerująco-odżywczy 100ml Kredka z gabeczką czarna 1,08g Tusz Luxe kolor: caviar black 7ml Będzie ok? |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
A może dobrałabyś coś jeszcze, najbardziej zależy mi na Heart i Together
|
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Regenerujący Kolagen i Elastan 100ml
SSS Ujędrniająco-naprawczy z olejkiem babassu 75ml Łagodny płyn do higieny intymnej o zapachu kwiatowym 300ml Szampon ochronno-wzmacniający 400ml Planet Spa maska do włosów z czarnym kawiorem 200ml Planet Spa nawilżający olejek do włosów z oliwą z oliwek 60ml Naturals maska nawilżajaca Awokado i Orzechy makadamia 125ml Planet Spa z himalajskimi jagodami Goji 75ml Planet Spa z kawiorem 75ml(2 szt) Planet spa z oliwą z oliwek 75ml Tusz Aero Volume kolor: black 7ml Żelowa odżywka wzmacniająco-utwardzająca do paznokci 12ml Rozgrzewający peeling do skórek i paznokci 30ml coś u mnie w obu wątkach za coś z tego? |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie u Ciebie kilka kosmetyków
![]() Widzisz coś u mnie ? Albo może napisz czego konkretnie poszukujesz Mam kilka rzeczy dla maluszka- w kolorach unisex ![]() EDIT: U Ciebie podoba mi się sporo kosmetyków: Tusz Superschock kolor: blackest black 10ml Colortrend puder prasowany translucent tan lub light - ten który jest jaśniejszy Podkład rozświetlająco-antystresowy kolor nude 30ml lub Luxe podkład kolor: nude bodice 30ml Clearskin 3w1 scrub, krem do mycia twarzy, maseczka 75ml maseczka do tarzy Planet Spa Purfactly puifying Krem do rąk glicerynowy z wit. E płyn do kąpieli: Mandarynka i jaśmin, ewentualnie zielone jabłuszko chętnie jakiś żel pod prysznic, ale widzę, że wszystkie są w rezerwacji
WYMIANA - WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1159181 WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904 Edytowane przez wertusia Czas edycji: 2015-04-23 o 14:51 |
|
|
|
|
#53 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
- Secret Fantasy 50ml - Scentini Plum Twist 30ml - Scentini Citrus Chill 30ml - Płyny do kąpieli: Zielone jabłuszko 250ml - SSS mineralny olejek z drobinkami 150ml - Podkład rozświetlajaco-antystresowy kolor: ivory 30ml - Baza pod cienie 3g - Cienie do powiek kolor: mod gold (złoto i brąz) 3,6g Jakbyś poza wątkiem miała też jakieś lakiery do paznokci, z mgiełek - kwiaty jabłoni, peeling cukrowy African Shea Butter (czekoladowa trufla), diamentowe konturówki do oczu (najlepiej mod gold, brown sugar) - to bardzo chętnie bym przygarnęła. |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z takich neutralnych mam jeszcze dwie białe bluzeczki na rozmiar 56, body zielone na rozm. 56-62 oraz dwa jasne body firmy Next na rozmiar 3-6 miesięcy Wszystko oczywiście w stanie bardzo dobrym.Jak widzisz ewentualną wymianę ? Tam wypisałam dwa pudry i dwa podkłady, bo niestety nie znam tych odcieni Bardziej interesują mnie te kolory jaśniejsze, ciut wpadające w żółć
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
A któreś z perfum możesz polecić ? Coś słodkiego na wiosnę-lato ?
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
odpisane
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za zdjęcie poglądowe kolorów
Myślę więc, że lepszy byłby dla mnie puder: Colortrend puder prasowany matujący kolor: light 10g , a jeśli chodzi o podkład to zaryzykowałabym Luxe podkład kolor: nude bodice 30ml. Z żeli pod prysznic najbardziej by mi odpowiadał zapach Reflection (nie wiem jak na żywo pachnie, ale przeczytałam w internecie, że pachnie orchideą i maliną ) Avon SportVitality for her 50ml - nuty zapachowe ma faktycznie ciekawe A więc byłabym zainteresowana: puder, podkład, żel pod prysznic, perfumy damskie, tusz do rzęs, maseczka oczyszczająca Planet Spa (i wtedy już nie chcę Clearskin 3w1), krem do rąk z wit. E, płyn do kąpieli mandarynka i jaśmin. Kusi mnie jeszcze jakiś męski zapach dla męża, ale nie wiem jak to wartościowo będzie wyglądać. Ja oczywiście mogę jeszcze jakiś ubranek dziecięcych poszukać ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Ja mogę Ci oddać wszystkie, które mam w wątku wklejone oraz te które Ci dziś wkleiłam ![]() Gazetki i ten mały żel Johnson'sa dorzucam gratis. A na kiedy masz termin ? Bo mam jeszcze ładną małą bluzeczkę, ale z pingwinkiem Więc bardziej na okres listopad-luty ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Ooo to prawie w moje urodziny, bo ja jestem z 23go ![]() Wklejam zdjęcie bluzeczki z pingwinkiem , body z krótkim rękawkiem, body z długim rękawkiem i dwie pary zielonych skarpetek.Te łapki- niedrapki wszystkie 6 par byś chciała ? Zwykle przydają się 2-3 pary Więc może wybierz, które byś chciała.A co z jakimiś męskami perfumami ? Ugadamy coś ?
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli ode mnie:
1) kombinezonik, stan bardzo dobry 2) czerwony pajac polarkowy, stan idealny 3) śpioszki + bluzeczka, pastelowy zielony, stan idealny 4) bluzeczka, pastelowy żółty, stan idealny 5) łapki-niedrapki, w stanie idealnym, 3 pary kolorowe 6) śpioszki welurowe w stanie bardzo dobrym 7) półśpioszki w łatki i w paski 8) dwie białe bluzeczki, wiązane z boku 9) body zielone 10) dwa jasne body z firmy Next 11) bluzeczka z pingwinkiem Te dwa body i dwie pary skarpetek co wkleiłam jako ostatnie też byś chciała ? gratis: gazetki i ten mały żel Johnson'sa A od Ciebie: puder, podkład, żel pod prysznic, perfumy damskie, tusz do rzęs, maseczka oczyszczająca Planet Spa, krem do rąk z wit. E, płyn do kąpieli mandarynka i jaśmin. No super by było jakby się jeszcze udało męskie perfumy do tego
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

I to dosłownie bo rodziłam naturalnie - i szczerze Ci powiem, że ciesze sie, że zrezygnowałam z cesarki
dobrałabyś coś innego?

Bardziej interesują mnie te kolory jaśniejsze, ciut wpadające w żółć