|
|
#33 |
|
Kici kici miau miau
|
Maj : Meteoryty, Dior, UD, MAC, Bobbi Brown, Hermes, minera³y, perfumy :):)
Perfum juz nie mam niestety. A reszta wolna
tylko nie wiem czy sie Tobie kalkuluje....
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj : Meteoryty, Dior, UD, MAC, Bobbi Brown, Hermes, minera³y, perfumy :):)
Black Opium ciê¿ko mi bêdzie oddaæ :p
a za sam brick jak by¶ to widzia³a?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj : Meteoryty, Dior, UD, MAC, Bobbi Brown, Hermes, minera³y, perfumy :):)
przepraszam, ale nie zna³am ceny podk³adu Guerlain. Przepraszam je¶li ¼le to odebra³a¶ my¶la³am ¿e maj± podobn± warto¶æ
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
I co, zastanowi³a¶ siê?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 721
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Cze¶æ,
podoba mi siê tylko La Prairie
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
A za sam puder co bys chcia³a?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha
czyli samego pudru nie oddasz? :p doskonale rozumiem przywi±zanie do kosmetyków
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
aa ja mam d³ug± listê ale tego i tak prawie nikt nie czyta, wiêc nie napisa³am
WYMIANKA 10.2017 Edytowane przez dzastinaaaaa Czas edycji: 2015-05-07 o 20:12 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Podobaj± mi siê meteoryty i dalej cieñ BB velvet plum
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Mam chrapkê na ten deo
ale nie wiem co robiæ. A mia³aby¶ co¶ mo¿e z mojej wish?
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 778
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dziêkujê, niestety w tym momencie nie widzê niczego dla siebie, szukam g³ównie rzeczy z wish.
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam siê
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 202
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Uciebie podobaj± mi siê dwie rzeczy:
Meteory i korektor diora. Ale w ¿adnym przypadku nie s± to równe wymianki. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, nie bardzo rozumiem Twoj± odpowied¼, bo ja nie chcia³am cieni...
Podobaj± mi siê: - Podk³ad Guerlain Parure Gold 02, zosta³a po³owa, tylko za co¶ wyj±tkowego - DiorSkin Star, korektor 002, zu¿ycie oko³o 20% - za co¶ wyj±tkowego - Bronzer DiorSkin Nude, 03? Rozumiem, ¿e nic z ubrañ ani z torebek Ciê nie interesuje? ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Tak my¶la³am ![]() A co mog³aby¶ oddaæ za czerwon± torebkê i Tresora? ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Hmm, a nie dobra³aby¶ sobie czego¶ za podk³ad? Jest tylko po³owa. Najbardziej mi na nim zale¿y To niestety mój odcieñ, a z podk³adami trudno trafiæ na wiza¿u.A je¶li zgodzi³abym siê na torebkê, perfumy i Laurê, to jak widzia³aby¶ wymianê? |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda mi oddawaæ tego za sam cieñ niestety ale oczywi¶cie rozumiem, ¿e ³atwo Meteorytków nie chcesz pu¶ciæ w ¶wiat
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Co¶ za piankê samoopalajaca vita liberata
?
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 202
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety oprócz tych dwóch wcze¶niej wymienionych rzeczy nic mi w oko nie wpad³o.
Wys³ane z iPad za pomoc± Tapatalk |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() jakiej MD szukasz? |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba siê jednak nie zdecydujê, bo nie bardzo mi siê to kalkuluje...
Chyba ¿e wymieni³aby¶ podk³ad za: - Lancome, Tresor perfumy - To³pa, dermo men, ³agodz±cy balsam po goleniu - Torebka czerwona lakierowana ma³a z du¿± kokard± z przodu (Burberry, Body, perfumy do negocjacji) Albo podk³ad + bronzer za: - Lancome, Tresor perfumy - Burberry, Body, perfumy! - To³pa, dermo men, ³agodz±cy balsam po goleniu - Torebka czerwona lakierowana ma³a z du¿± kokard± z przodu - Laura Mercier, Undercover Pot korektor |
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Skarbie, przepraszam, mia³am odpisaæ wczoraj ale co¶ mi komp ¶wirowa³. Sprawdza³am tego smashboxa i niestety nie mój kolor, wiêc siê trochê po¶pieszy³am
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Podk³ad Guerlain Parure Gold 02, zosta³a po³owa, tylko za co¶ wyj±tkowego
DiorSkin Star, korektor 002, zu¿ycie oko³o 20% - za co¶ wyj±tkowego Bronzer DiorSkin Nude, 03 Olejek do twarzy Clarins Huile Orchidee Bleue; zosta³o ok 25 ml
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Moglabym ci oddac za meteoryty, moze tez cos bym ci dolozyla
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ukrywam, ¿e na olejku jednak najbardziej mi zale¿y...
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Co¶ u mnie za: Podk³ad Mineralny AM Kryj±cy Golden Fairest 4g, zu¿ycie dwa malowania, wiêc ¿adne
? |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

tylko nie wiem czy sie Tobie kalkuluje....

:p
ale nie wiem co robiæ. A mia³aby¶ co¶ mo¿e z mojej wish?