![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Vanilla Fields, HC EDT, Kookai, Royal Muska, Master Duo eyeliner, Color WOW, My
Hej, widziałam, że pisałaś, że masz sporo nowej pielęgnacji - zainteresowało mnie to
![]() Nie wiem, jaka to pielęgnacja, ale jeśli szukasz perfum, to mam też Euphorię Forbidden, 50 ml, nowe, zafoliowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Vanilla Fields, HC EDT, Kookai, Royal Muska, Master Duo eyeliner, Color WOW, My
Ok, rozumiem, dzięki za obszerną odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Witam,niedawn pisałyśmy o Marinie Reverence, jest już u mnie i zostanie. Takżemuszisz dalej polować, pozdrawiam : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
![]() Poki co niczego zapachowego mi nie trzeba ;D Ale... Phaedon *_* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Hej, zobacz czy byś chciała jakieś moje zapachy za swoje wraz z próbkami
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Jak najbardziej pasuje ![]()
![]() |
#36 |
perfumove love
|
O proszę, aż tak cię urzekło Cotton?
![]() ![]() Nic to, następną razą może coś ugramy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Dostałaś PW ode mnie dziś?
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- OK, to możemy wymienimy się próbkami po 2 ml? ![]() Micallef Gaiac Dita von Teese Erotique i Hot Couture edp Molecule 01 Pure Azure BLV ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Aha
![]() Nooo wiedziałam, ze coś jeszcze mnie interesowało u Ciebie: Escentric 01 - 2 ml ![]() ![]() OK? ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Escentric 02 znam. To może choć po 1 ml Molekuł 02 + Escentric 01? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, zastanów się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, że nie odpisałam, ale nie odwiedzałam swego wątku
![]() Za tomato na pewno bym coś znalazła. Z gotowych odlewek podoba mi się Prada Amber i Batucada. Z Twojej fragrantiki też kilka rzeczy, ale nie wiem jak duże masz flakony i czy odlewki wchodzą w grę. Ja wieczorem wyślę Ci listę swoich odlewek i zobaczysz czy byś coś chciała. ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Wysłałam listę na pw ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.