![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: PIERSI - nie ogólnie
nie martw sie kwiatuszku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dziękukuję za wszystkie rady
![]() Ale wiecie co dziewczyny? Zmierzyłam sobie obwód w biuście, i jest taki sam jak dwa miesiące temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
heh...fajny problem....ale wszystko ma dwie strony-dobrą i złą......ja mam miseczkę 70C w wieku 17 lat
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem ci tylko tyle, czlowiek rozwija sie biologicznie do 21 roku zycia, co oznacza ze masz na to jeszcze cale 6 lat. Jesli twoje kolezanki tak bardzo zmienily sie przez 2 miesiace, to pomysl ze masz ich jeszcze 72! Wiec spokojnie...i nie wpadaj w kompleksy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Mam małe B ale się jakoś z tego powodu nie załamuję
![]() ![]() Głowa do góry masz dopiero 15 lat i jeszcze sporo czasu na porost biustu ![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
zgłasza sie kolejna deska
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
nie przejmuj nie tym wogole, bo mi sie wcale nie podoba jak np. szczupla dziewczyna ma wielki biust, ktory pod swoim cięzarem obwisa, jak u starej babki. Poza tym slyszalam ze biust konczy rosnac po urodzeniou dziecka, po ciązy ci sie jeszcze moze powiększyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak czy inaczej, Ladyanco, mysle ze nie powinnas sie nadto stresowac, bo masz jeszcze sporo czasu.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Hmm ... Ja w Twoim wieku też miałam miseczkę A
![]() ![]() ![]() Małe jest piekne ... heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
KWC
|
eh, urosną Ci jeszcze.. prawdopodobnie
Ja, niestety, jestem płaska jak deska a mam 24 lata NA KARKU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Nie przejmuj się! Masz dopiero 15 lat i wszystko przed Tobą. Kobiety dojrzewają do około 21 roku życia. Powiem Ci jednak coś z drugiej strony. Ja dałabym teraz dużo, żeby tylko mieć 75 B, a nie jak teraz 75D!! Moim zdaniem- większy biust = większy problem. Szukam odpowiedniej bielizny w wielu sklepach i naprawde mam problem z wybraniem czegoś ładnego. Więc może zamiast narzekać, na drobny biust spróbuj go polubić, tym bardziej że z tego co piszesz (65A) jesteś drobną dziewczyną. A zadbane i jędrne piersi - nie koniecznie duże na pewno będą się pięknie prezentować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
ladyanco - piersi to nie kości! Głównie składają się z tkanki tłuszczowej, więc jeśli utyjesz, "urosną" Ci też piersi (moja koleżanka tak miała, a była starsza od Ciebie). Poza tym, można zawsze się podratować tabletkami anty. Albo zaakceptować siebie. Ja mam 75A i nie narzekam :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
juz kiedys słyszałam,ze od antykonceptów rosną piersi,to prawda?bo u mnie wcale tak nie działały..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam 75B a wsumie nawet C (większość staników jakie kupuję mają rozmiar C ale są też B) i nie jestem zadowolona z moich piersi
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadal rosniesz,zmienias zbudowe ,dzialaj inne hormony,dojrzewasz wiec daj sobie troche czasu i zajmij sie czyms bardziej pozytecznym ,jakis sport? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Hmmmm no to ja mam pytanie
![]() Mówicie ze mogą urosnąć jeszcze, że wysztsko się moze zdażyć, w końcu to jest miseczka A. A jeśli ktoś ma miseczkę C i też 15 lat, to są szansę zeby jeszcze urosło??? Ja gdzieś czytałam, że piersi rosną do 2 lat po okresie :| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
A ja mam 16 lat i mam maly biust i chce zeby JUZ urosl !!!!! Nie chce czekac nie wiadomo ile.. A jesi rosna do 2 lat po okresie to znaczy ze mi juz przestaly bo okres rozpaczal mi sie ok. 3 lata temu ;( ;( ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam 16 lat,niedawno dostałam pierwszy okres i biust mi się trochę powiększył,mam 70 B
![]()
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
obwód głowy tez w pewnym momencie przestaje sie powiększac i jakos na tym nikt nie płacze tylko ciągle te cycki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
fakt,C...małe "niedopatrzenie"
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
"Wzrost piersi w zasadzie kończy się w 16-18 roku życia!"
Widzisz? Sama tak napisałaś. Masz piętnaście lat, więc masz jeszcze dużo czasu. Dowodem jest koleżanka której piersi urosły w pięć miesięcy. Ja do 16 roku życia miałam bardzo małe piersi. BARDZO! A teraz? Małe C. Jestem z nich jak najbardziej zadowolona. Też płakałam, martwiłam się - a teraz? Mam to wszystko w nosku! Powiem ci szczerze że ja będąc już prawie kobietą ( 16-20 lat) chodziłam do psychologa. Nie wiem czy kiedyś byłaś, ale ja mówiłam mojej psycholożce niemal że o wszystkim , nawet o takich bzdetach ( teraz bzdety, w tedy wielkie zmartwienie) jak małe piersi. Choć ona tak naprawdę nie studiowała ginekologii, to wszystko mi wytłumaczyła i patrzyłam już na swoje piersi jak dany atut ( chociaż były malutkie) moja głowa zaczęła funkcjonować i myśleć- Są duże. Okłamywałam się, ale przez to nie miałam potem kompleksów. Codziennie, rano przed lustrem oglądałam je i myślałam- Są większe, to naprawdę pomagało! Z czasem sama przybrałam na wadze, moje ciało zaczęło się zaokrąglać ( nie w sensie że stawałam się gruba, chodzi o biodra i piersi) i stawałam się piękną a zarazem bezkompleksową kobietą. Następną tajemnicę którą ci ujawnię jest to że ten okres "bezkompleksowej kobiety" po wizycie u PSYCHOLOGA trwał tylko do tej pory kiedy zaczynałam nabierać kobiecych kształtów. Mając 20 lat znowóż byłam w dołku, bo wydawało mi się że moje piersi są...za DUŻE! Teraz przyzwyczaiłam się już z myślą że jestm kobietą w pełni piękną ( cały czas sobie tak powtarzam) i ta terapia naprawdę działa. To wcale nie jest skomplikowane, bo zaczynam siebie akceptować w pełni taką jaka jestem. Ale się rozpisałam... Ale mam nadzieję że chociaż ten artykuł się do czegoś ci przyda.
Jest odważny, silny, dzielny I okropnie samodzielny! Czasem takie ma pomysły, Że rodzice tracą zmysły! Dzierżąc berło i koronę, Lubi słabych brać w obronę I królewskim obyczajem Potem im się wielbić daje... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
A tak nawiasem mówiąc,to wygląd piersi jeszcze ci się zmieni,jak będziesz po porodzie i karmieniu piersią
![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
A ja mam jeszcze pytanie na temat push-upow: gdzie je mozna kupic i ile kosztuja??
ale w sumie to tak troche glupio jak sklep pelen ludzi a tu chce poprosic o stanik push-up .. :P i on tak sie nazywa => push-up? nie ma jakiejs innej nazwy>?? Aha no i jeszcze na czym dzialanie tych stanikow polega?? :P :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noszę 75B/C i wcale mnie to nie cieszy. Gdyby nie te cyce głupie, to bym mogła nosić bluzki rozmiaru 36, a tak... Jeszcze nigdy nie znalazłam dla siebie żakietu - jak na górze dobrze, to w pasie wór, jak w pasie dobrze, to na górze się nie dopinam ![]() Dla mnie najwygodniejsze i najładniejsze są 75B ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.