|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gwiazdy bez makijażu - masakra !
Co do dużej cześci tych zdjęć to niewieże
sam jestem grafikiem 2d/3d i wiem co można zrobic a te zdjecia w swojej nieperfekcyjności sa zbyt perfekcyjne ... ponizej jest przykład Alternatywny Link
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Catch me If jou can... ...![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() Nasz dzień!!!
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
jesli macie takie problemy z linkami przezucie sie na przegladarke Opere jest lepiej zabezpieczona .... btw FireFox niejest taki super jak mowia to tak samo jest 2 stronna przegladarka
|
|
#34 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie, niektore zdjecia moga szokowac, ale na nich naprawde widac ktora z nich jest rzeczywiscie sliczna, a ktora tylko dobrze zrobiona. Tak na przyklad wg mnie na urodzie nie traca przez brak makijazu Jennifer Lopez i Gwen Stefani. Cameron Diaz tez nie wyglada zle, tylko ze przerazajacy jest jej stan skory
natomiast takich pan jak Pam Anderson, Julia Roberts i ta na pierwszym zdjeciu (nie znam) po prostu mozna sie przestraszyc reszta to przecietne kobiety, ani ladne, ani brzydkie. No i nie rozumiem tej ciaglej krytyki Britney, jak dla mnie to nawet nie wyglada brzydko, po prostu taka nastolatka z problemami skornymi, ale nawet buzka calkiem ladna.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.......to jest babski watek i plokowalysmy, plokujemy i bedziemy plotkowac......Wyrazamy nasze zdanie, ale nikogo pzy tym nie krzywdzimy.........nie martw sie....J.Lo....tu raczej nie zajrzy.... Coraz czesciej pjawiaja sie glosy, ze jestesmy "zakomplekione", "sfustrowane"...."zadrosn e"...a my tylko sobie po babsku plotkujemy..... A poza tym, ja tez wygladam bez makijazu duzo gorzej - to jest fakt....ale przeciez nnie obraze sie jezli ktos mi to powie..... |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
gwiazda też człowiek. czasem może jej się zdarzyć
|
|
|
|
|
#39 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwiazdy, gwiazdami, ale obawiam sie, ze wiele z nich daloby wszystko, gdyby jakas gazeta (najwiekszy szmatlawiec nawet) zamiescila i takiez nieudane foty. Praca w redakcji niemieckiego pisma kolorowego uswiadomila mi, ze wiele gwiazd wrecz zabija sie o to, zeby znalezc sie w gazecie, pierze publicznie brudy, na biezaco informuje media o swoim zyciu prywatnym. W koncu chodzi o to, zeby pisali w ogole, niewazne jak.
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
ej toc to oczywiste chyba ze kobity te wygladaja inaczej bez make upu
ja zato lubie z perwersyjna przyjemnoscia wynajdywac rozne karygodne bledy w makijazach gwiazd ![]() hmm, no gwen stefani duzo traci bez tapety
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
...chcialam tylko dac Ci do zrozumienia, ze to jest malo szkodliwy czyn....takie tam glupoty, a nie robienie krzywdy.....Nie badz zla :-(.......pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Są gwiazdy ładniejsze są i brzydsze. Nie które kobiety nie są brzydkie, tylko mają np. cerę w kiepskim stanie, ale myslę, że to przez ciągły makijaż, stres itd... Ale z drugiej strony stać je na relax, luksus, drogie kosmetyki... Fakt jest jeden - nasze kompleksy są nieuzasadnione
|
|
#44 | |
|
Raróg
|
Podnoszenia samooceny ciąg dalszy: http://www.sfora.pl/swiat/Gwiazdy-po...o-dzien-a77562 ; ) Niektóre to w życiu bym nie powiedziała, że robią w branży. No i niezłą tapetę muszą mieć. Niektóre zaś i w i bez wygladają jak niewinne aniołki : ) Mnie najbardziej podoba się Draven Star, ma nieziemskie brwi.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

sam jestem grafikiem 2d/3d i wiem co można zrobic a te zdjecia w swojej nieperfekcyjności sa zbyt perfekcyjne ... 

...

natomiast takich pan jak Pam Anderson, Julia Roberts i ta na pierwszym zdjeciu (nie znam) po prostu mozna sie przestraszyc
reszta to przecietne kobiety, ani ladne, ani brzydkie. No i nie rozumiem tej ciaglej krytyki Britney, jak dla mnie to nawet nie wyglada brzydko, po prostu taka nastolatka z problemami skornymi, ale nawet buzka calkiem ladna.