![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gwiazdy bez makijażu - masakra !
Co do dużej cześci tych zdjęć to niewieże
![]() ponizej jest przykład Alternatywny Link
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Catch me If jou can... ![]() ![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() ![]() ![]() Nasz dzień!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
jesli macie takie problemy z linkami przezucie sie na przegladarke Opere jest lepiej zabezpieczona .... btw FireFox niejest taki super jak mowia to tak samo jest 2 stronna przegladarka
![]() |
#34 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiscie, niektore zdjecia moga szokowac, ale na nich naprawde widac ktora z nich jest rzeczywiscie sliczna, a ktora tylko dobrze zrobiona. Tak na przyklad wg mnie na urodzie nie traca przez brak makijazu Jennifer Lopez i Gwen Stefani. Cameron Diaz tez nie wyglada zle, tylko ze przerazajacy jest jej stan skory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wyrazamy nasze zdanie, ale nikogo pzy tym nie krzywdzimy.........nie martw sie....J.Lo....tu raczej nie zajrzy.... Coraz czesciej pjawiaja sie glosy, ze jestesmy "zakomplekione", "sfustrowane"...."zadrosn e"...a my tylko sobie po babsku plotkujemy..... A poza tym, ja tez wygladam bez makijazu duzo gorzej - to jest fakt....ale przeciez nnie obraze sie jezli ktos mi to powie..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
gwiazda też człowiek. czasem może jej się zdarzyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Gwiazdy, gwiazdami, ale obawiam sie, ze wiele z nich daloby wszystko, gdyby jakas gazeta (najwiekszy szmatlawiec nawet) zamiescila i takiez nieudane foty. Praca w redakcji niemieckiego pisma kolorowego uswiadomila mi, ze wiele gwiazd wrecz zabija sie o to, zeby znalezc sie w gazecie, pierze publicznie brudy, na biezaco informuje media o swoim zyciu prywatnym. W koncu chodzi o to, zeby pisali w ogole, niewazne jak.
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
ej toc to oczywiste chyba ze kobity te wygladaja inaczej bez make upu
ja zato lubie z perwersyjna przyjemnoscia wynajdywac rozne karygodne bledy w makijazach gwiazd ![]() hmm, no gwen stefani duzo traci bez tapety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie badz zla :-(.......pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Są gwiazdy ładniejsze są i brzydsze. Nie które kobiety nie są brzydkie, tylko mają np. cerę w kiepskim stanie, ale myslę, że to przez ciągły makijaż, stres itd... Ale z drugiej strony stać je na relax, luksus, drogie kosmetyki... Fakt jest jeden - nasze kompleksy są nieuzasadnione
![]()
![]() |
#44 | |
Raróg
|
Podnoszenia samooceny ciąg dalszy: http://www.sfora.pl/swiat/Gwiazdy-po...o-dzien-a77562 ; ) Niektóre to w życiu bym nie powiedziała, że robią w branży. No i niezłą tapetę muszą mieć. Niektóre zaś i w i bez wygladają jak niewinne aniołki : ) Mnie najbardziej podoba się Draven Star, ma nieziemskie brwi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.