Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-20, 14:40   #31
malena1979
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Cytat:
Napisane przez góRĘ olaeM Pokaż wiadomość
Zapraszam
A tu w ogóle nie ma pierwszej strony z listą?
malena1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 14:43   #32
margaritkaaa
Raczkowanie

Witam w nowej części!

W poniedziałek byłam na wizycie u nowego lekarza. Jestem zachwycona. Pierwszy raz zmierzono mi szyjkę macicy-wreszcie wiem,że jest bezpiecznej długości. Miałam wizytę z usg i cytologią-której do tego momentu nie mogłam się doprosić chodząc na NFZ.

Na wizycie byłam odprężona i spokojna, lekarz poświęcił mi dużo czasu. Żałuję,że szybciej nie podjęłam tej decyzji. Warto wydać te pieniądze i być spokojnym.

Syn ma prawie 660 g. Standardowo zasłaniał twarz-tym razem tylko rękami. Nogi ma w dole brzucha. Lekarz dokładnie wytłumaczył mi skąd delikatne odczuwanie ruchów. Nogi są wciśnięte pod łożyskiem, które jest z przodu. Nie widać żadnych nieprawidłowości.

Któraś z Was pytała o pępek. Są dwa rodzaje-wklęsłe i wystające. Jak ktoś ma taki "z dziurką" to nie widać pod bluzką:P
margaritkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 14:50   #33
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
:d

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

No to przenoszę tu moją wypowiedź

Obydwie są ładne, ale bardziej mi się podoba ta miętowa i mniej bije po oczach, no i jest bardziej praktyczna. Dziecko się niestety ślini, może się ulać, kupka wypłynąć i z białego będzie duzo trudniej usunąć niektóre plamy no i ogólni nie będzie tak śladów użytkowania widać

Tutaj chyba nie ma reguły. Można być krótkim a ciężkim i odwrotnie

Myślę, że 3-4 sztuki to w sam raz. Nie wiem, które wybierasz ale takie z siateczki gumkowej (takie podobne do siatki na szynkę ) można spokojnie uprać w rękach.
Ja też nie kupuję pościeli, bo po prostu się nie przydaje Nam wystarczą kosyki. Są małe, lekkie i nie nasuwają się na główkę, a te pościele to przeważnie takie piernaty, ze aż z łóżka górą wystawały :/

Tak patrzę że wy już tyle macie, muszę popatrzeć co mam i ewentualnie dokupić. No i kolejny powód, żeby pojechać na wieś i przejrzeć manele Dobrze, jakby się te podpaski i podkłady znalazły, bo tanie nie były a dobre.

Zaraz zeżre kluski z truskawkami

Ej, działa ta woda. Wypiłam z pół godziny temu szklankę i już idę na dwójkę
Ja się im bardzo nie przyglądałam, bo i tak się nie znam. Z canpolu są albo baby ono???

My mamy pościel kupioną i zamierzam używać. Ale jak wyjdzie, to zobaczymy. Mi jest czasem chłodno w nocy a taka pościel, mimo że nie jest gruba, to jest cieplejsza od koca. Popatrzę, jak nie wyjdzie to zmienię na koc, ale koc też może się dziecku nasunąć na głowę
Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
Ja następną wizytę mam w Dzień Matki Nie mogę się doczekać
Ty w Dzień Matki, a ja w Dzień Dziecka

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 15:04   #34
grita
Rozeznanie

Na chwilę was zostawić i już nowy wątek!
Rano byłyśmy z Młodą na zajęciach a potem do przychodni na szczepienie. Ale była dzielna, tylko przy ukłuciu odrobinę zapłakała, a potem jej łza poleciała, ale trzymała fason Super, aż się nie spodziewałam, że tak gładko pójdzie, jeszcze rok temu był atak histerii na całą przychodnię
Teraz Młoda odsypia wrażenia, a ja przychodzę do was z kawą i truskawkami ze śmietaną i cukrem
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 15:05   #35
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Owieczkaa
Dziś Twoja studniówka!
Ojej, masz rację! Poniżej 100 dni od jutra
Cytat:
Napisane przez margaritkaaa Pokaż wiadomość
Witam w nowej części!

W poniedziałek byłam na wizycie u nowego lekarza. Jestem zachwycona. Pierwszy raz zmierzono mi szyjkę macicy-wreszcie wiem,że jest bezpiecznej długości. Miałam wizytę z usg i cytologią-której do tego momentu nie mogłam się doprosić chodząc na NFZ.

Któraś z Was pytała o pępek. Są dwa rodzaje-wklęsłe i wystające. Jak ktoś ma taki "z dziurką" to nie widać pod bluzką:P
Jak ginekolog może nie mierzyć szyjki... o cytologii nie wspomnę, przecież należy Ci się jak psu micha. A z ciekawości jaką masz długość szyjki?

Ja mam wklęsły pępek i pewnie taki zostanie jeśli mam tę cechę po mamie. Oby tak było bo mama nie ma ani jednego rozstępu po 2 ciążach.
Stary 2015-05-20, 15:13   #36
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agu23gda Pokaż wiadomość
ooo... jutro znów będzie dzień dobrych nowin na forum przysięgam, że jak potwierdzi, że dziewczynka to prosto od gina jadę do galerii i kupuję sukienusie! haha
a ja na bank nie będę w nocy spała z wrażenia. Zawsze przeżywam jak wiem, że następnego dnia rano znów zobaczę moją kluseczkę dobrze, że to na 9 rano.
No ja dopiero po 19 :/ Ale się wreszcie doczekam

Popełniłam zakupy I musiałam jechać do 2 bierdon bo w pierwszej nie było nic z tych rzeczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20150520_160550.jpg (146,9 KB, 32 załadowań)

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 15:17   #37
agu23gda
Wtajemniczenie

Kuurcze a ja czekam na maila z komputronika. Blender miał być do odbioru dzisiaj po godzinie 14:30 ale mam czekać na maila. Maila nie ma. A ja specjalnie nie robiłam obiadu bo od rana chodzi za mną chińczyk i miałam nadzieję, że zjem, jak pojadę odebrać za jedną drogą bo mój ulubiony chińczyk jest właśnie w tej Galerii teraz siedzę i głoduje jak pierdyknięta, bo się boję, że jak się najem w domu to przyjdzie info o odbiorze i będę sobie pluć w brodę ale ja jestem durna, jak dziecko.
agu23gda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 15:17   #38
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja się im bardzo nie przyglądałam, bo i tak się nie znam. Z canpolu są albo baby ono???

My mamy pościel kupioną i zamierzam używać. Ale jak wyjdzie, to zobaczymy. Mi jest czasem chłodno w nocy a taka pościel, mimo że nie jest gruba, to jest cieplejsza od koca. Popatrzę, jak nie wyjdzie to zmienię na koc, ale koc też może się dziecku nasunąć na głowę

Ty w Dzień Matki, a ja w Dzień Dziecka

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
tzn są ale to takie pantalony z flizeliny Ja miałam takie i na pewno kupię je ponownie. Lekarz bardzo chwalił wybór tych majtek i "podpaski" też z tej firmy
http://allegro.pl/hartmann-siateczko...344092295.html

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-20, 15:20   #39
Małgosia89
Zakorzenienie

Ja dzisiaj na obiad zrobie mloda kapuste z ziemniaczkami. Mhmm ale mam smaka, od samego ranca

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 15:24   #40
bianeczkaa
Zakorzenienie

Chociaż znalazłam takie same w większych rozmiarach więc może się skuszę na nie.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Eeee obczajcie te Ale to już chyba nie są szpitalne

http://allegro.pl/meskie-siateczkowe...625876809.html

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-20, 15:25   #41
grita
Rozeznanie

party_girl, pytałaś o te majtki poporodowe. Ja miałam 4 pary wielorazowych, normalnie je w szpitalu prałam w ręku szarym mydłem, schną migiem. A kilka dni po porodzie, chyba jakoś po zdjęciu szwów 4 dnia nosiłam już swoje zwykłe bawełniane. Podpasek poporodowych miała chyba ze 2 paczki, potem już zwykłe nocne podpaski. A podkłady na łóżko dawali w szpitalu, mnie wystarczyło kilka dosłownie.
Kurcze, u was normalnie trzeba pół wyprawki do szpitala zabierać.

Kissmisia, jejku od tego sprzedawcy kupowałam wszystko w pierwszej ciąży Aż z sentymentu chyba znowu u niego zrobię zakupy

Sandrusia, gratuluję usg! Super, że wszystko ok i że siusiak nie odpadł A imię już macie wybrane? Obie pościele są super, ale ja chyba wybrałabym tą szaro-miętową, uwielbiam takie kolory

Misiskuku, mysza, współczuję remontów.... Mnie to czeka w lipcu Mąż ma wtedy dłuższy urlop i właściwie to jedyny czas kiedy będzie mógł na spokojnie odmalować mieszkanie. Ale cóż, ja się przenoszę z Młodą piętro niżej do rodziców, a on będzie działał

TusiaeM, ja też tak robię. Najpierw samo prześcieradło i kocyk, później ochraniacze, a pościel to już w ogóle pewnie w okolicach roku. Zresztą wyjdzie w praniu
Może się okaże, że wyląduje Młody u nas w łóżku jak córka, i pościel się przyda tylko od czasu do czasu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 15:26   #42
margaritkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ojej, masz rację! Poniżej 100 dni od jutra

Jak ginekolog może nie mierzyć szyjki... o cytologii nie wspomnę, przecież należy Ci się jak psu micha. A z ciekawości jaką masz długość szyjki?

Ja mam wklęsły pępek i pewnie taki zostanie jeśli mam tę cechę po mamie. Oby tak było bo mama nie ma ani jednego rozstępu po 2 ciążach.
Dokładnie! Zwłaszcza,że od początku jadę na luteinie i miałam bóle a chwilami nawet skurcze.
Najważniejsze,że już mam to sprawdzone. Robienie teraz cytologii mogło spowodować jakieś plamienie czy krwawienie. Lekarz ostrzegał i obawiał się,ale z jego delikatnością obyło się bez tego.

Długość szyjki 4,26 cm.
margaritkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 15:32   #43
grita
Rozeznanie

Cytat:
tzn są ale to takie pantalony z flizeliny Ja miałam takie i na pewno kupię je ponownie. Lekarz bardzo chwalił wybór tych majtek i "podpaski" też z tej firmy
Ja tych jednorazowych majtek nie używałam, ale wielorazowe miałam identyczne, właśnie z tej firmy.

Cytat:
a ja sie naczytalam opisow porodów w kwietniówkach i majówkach... jestem aż zapuchnięta od ryczenia
mnie to teraz w ciąży wzrusza nawet ładna pogoda
Też mnie wszystko wzrusza, a ja czytam opisy porodów to szczególnie

Cytat:
Witam w nowej części!

Na wizycie byłam odprężona i spokojna, lekarz poświęcił mi dużo czasu. Żałuję,że szybciej nie podjęłam tej decyzji. Warto wydać te pieniądze i być spokojnym.

Syn ma prawie 660 g. Standardowo zasłaniał twarz-tym razem tylko rękami. Nogi ma w dole brzucha. Lekarz dokładnie wytłumaczył mi skąd delikatne odczuwanie ruchów. Nogi są wciśnięte pod łożyskiem, które jest z przodu. Nie widać żadnych nieprawidłowości.

Hej, fajnie że u was wszystko ok Niestety często tak bywa, że podejście do pacjenta, zakres badań itd przy wizytach prywatnych a na NFZ to niebo a ziemia... Najważniejsze, ze masz teraz fajnego lekarza
Stary 2015-05-20, 15:34   #44
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kuurcze a ja czekam na maila z komputronika. Blender miał być do odbioru dzisiaj po godzinie 14:30 ale mam czekać na maila. Maila nie ma. A ja specjalnie nie robiłam obiadu bo od rana chodzi za mną chińczyk i miałam nadzieję, że zjem, jak pojadę odebrać za jedną drogą bo mój ulubiony chińczyk jest właśnie w tej Galerii teraz siedzę i głoduje jak pierdyknięta, bo się boję, że jak się najem w domu to przyjdzie info o odbiorze i będę sobie pluć w brodę ale ja jestem durna, jak dziecko.
Tyyyyyy w której Galerii ten chińczyk? Od dłuższego czasu szukam dobrej chińszczyzny w Gdańsku, może mnie poratujesz?

Do mnie przyszedł oczekiwany mail z apteki o odbiorze więc do Ciebie też musi przyjść ten z komputronika
Cytat:
Dokładnie! Zwłaszcza,że od początku jadę na luteinie i miałam bóle a chwilami nawet skurcze.
Najważniejsze,że już mam to sprawdzone. Robienie teraz cytologii mogło spowodować jakieś plamienie czy krwawienie. Lekarz ostrzegał i obawiał się,ale z jego delikatnością obyło się bez tego.

Długość szyjki 4,26 cm.
No to bardzo ładna Też mam coś koło tego.
Ja miałam cytologię w ciąży i plamiłam przez 2 dni tak mnie położna rozkrwawiła...
Stary 2015-05-20, 15:39   #45
Mten
Rozeznanie

Cytat:
Ja dzisiaj też stwierdziłam, że nie robię obiadu bo tak chodzi za mną pizza lub chińczyk Napisałam do Tż, że dzisiaj jemy na mieście
Stary 2015-05-20, 15:40   #46
truskafffka91
Wtajemniczenie

Jeszcze takie jedno małe pytanie : Ile kupić ciuszków na rozm..56?
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 15:43   #47
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Ja tych jednorazowych majtek nie używałam, ale wielorazowe miałam identyczne, właśnie z tej firmy.

Też mnie wszystko wzrusza, a ja czytam opisy porodów to szczególnie

Hej, fajnie że u was wszystko ok Niestety często tak bywa, że podejście do pacjenta, zakres badań itd przy wizytach prywatnych a na NFZ to niebo a ziemia... Najważniejsze, ze masz teraz fajnego lekarza
Ja dostałam takie jednorazowe, no tragedia :/ Takie luźne bufiaste gacie z gumeczka tylko w nogawkach i pasie, dzięki którym podpaska żyła własnym życiem.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-20, 15:53   #48
misiskuku
Zadomowienie

Tż mnie wkurzył. Wysiadłam z samochodu i powoli toczę się do domu (jakoś dziś wolno chodzę, bo inaczej czuję brzuch), a ten mnie pośpiesza! Mówię mu, że gdyby nie zauważył to jestem w 6 miesiącu ciąży, a on, żebym nie przesadzała! No taki opierd%^& dostał, że aż mu bokiem wyszło. Jeszcze teściówka poprawiła bo akurat sadziła kwiatki i słyszała
Stary 2015-05-20, 15:58   #49
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam wklęsły, wygląda jak dziurka w klusce śląskiej

Cytat:
Napisane przez truskafffka91 Pokaż wiadomość
Też mnie to męczy. Ja w ogóle nie ogarniam tych ciuszków. Ile wziąć do szpitala a ile się zużywa dziennie/tygodniowo i jak szybko dziecko rośnie.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Ta pościel też śliczna brakuje mi tu becika.
Stary 2015-05-20, 16:00   #50
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
Tż mnie wkurzył. Wysiadłam z samochodu i powoli toczę się do domu (jakoś dziś wolno chodzę, bo inaczej czuję brzuch), a ten mnie pośpiesza! Mówię mu, że gdyby nie zauważył to jestem w 6 miesiącu ciąży, a on, żebym nie przesadzała! No taki opierd%^& dostał, że aż mu bokiem wyszło. Jeszcze teściówka poprawiła bo akurat sadziła kwiatki i słyszała
hahaha, mój czasem podobnie potrafi gadać np "masz zero kondycji" albo "co tak sapiesz" Niewiem, mam czasem chęć mu przewiązać w pasie z 5 kg cukru i niech się buja

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość

Też mnie to męczy. Ja w ogóle nie ogarniam tych ciuszków. Ile wziąć do szpitala a ile się zużywa dziennie/tygodniowo i jak szybko dziecko rośnie.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Ta pościel też śliczna brakuje mi tu becika.
Zapytaj, może doszyją

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-20, 16:01   #51
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
Mój tż stwierdził, że" dobrze się trzymam" jak na koniec 6 miesiąca. Zwłaszcza jak idziemy do dziecięcego. "Znikam" między regałami

Cytat:

Kupię mało ubranek 56, a dziecko urodzi się 52, a jeszcze gorzej jak nakupie dużo, a dziecko urodzi się na 62. W pierwszym przypadku o tyle dobrze, że można dokupić, ale nie będzie mi się pewnie chciało przez tydzień po porodzie wychodzić z domu. A tż to średnio orientuje się w dziecięcej rozmiarówce. Czasami 56 = 62.
Stary 2015-05-20, 16:03   #52
mamcia092015
Raczkowanie

Dziewczyny, czy któraś orientuje się jak to jest z ZUSem tzn jeśli jesteś na zwolnieniu na swojej działalności to w tym czasie opłacamy składki czy nie. Byłam u nas w ZUS i "przemiła' pani nic mi nie chciała powiedzieć, tak się wkurzyłam jak nie wiem tylko pieprzxxła że tak mówi ustawa i już, ale co dokładnie mówi to już nie powiedziała. nawet jak ją spytałam o konkretny przykład to cixxxpa nic nie powiedziała. SZOK!!!
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 16:06   #53
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamcia092015 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś orientuje się jak to jest z ZUSem tzn jeśli jesteś na zwolnieniu na swojej działalności to w tym czasie opłacamy składki czy nie. Byłam u nas w ZUS i "przemiła' pani nic mi nie chciała powiedzieć, tak się wkurzyłam jak nie wiem tylko pieprzxxła że tak mówi ustawa i już, ale co dokładnie mówi to już nie powiedziała. nawet jak ją spytałam o konkretny przykład to cixxxpa nic nie powiedziała. SZOK!!!
Takie mamy wyuczone pracownice w urzedach...

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 16:07   #54
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
Mój tż stwierdził, że" dobrze się trzymam" jak na koniec 6 miesiąca. Zwłaszcza jak idziemy do dziecięcego. "Znikam" między regałami

Kupię mało ubranek 56, a dziecko urodzi się 52, a jeszcze gorzej jak nakupie dużo, a dziecko urodzi się na 62. W pierwszym przypadku o tyle dobrze, że można dokupić, ale nie będzie mi się pewnie chciało przez tydzień po porodzie wychodzić z domu. A tż to średnio orientuje się w dziecięcej rozmiarówce. Czasami 56 = 62.
Wszystko ogarniecie już w pierwszych tygodniach jak się dziecię urodzi. Ja dokupowałam bodów 56 jak się mały urodził bo miałam za mało.
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 16:09   #55
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko ogarniecie już w pierwszych tygodniach jak się dziecię urodzi. Ja dokupowałam bodów 56 jak się mały urodził bo miałam za mało.
Ale ile to jest za mało?
Stary 2015-05-20, 16:14   #56
truskafffka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ile to jest za mało?
Dobre pytanie
Stary 2015-05-20, 16:17   #57
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dobra, wlazłam w ☠☠☠☠☠☠☠nik i sprawdziłam co mam, także:
podgrzewacz
niania
laktator
kombinezon na 86
wkładki do stanika

Reszta chyba oddana siostrze do porodu albo u teściowej. Z koniecznych rzeczy to sterylizator.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-20, 16:19   #58
grita
Rozeznanie

Cytat:
Ja będę miała kilka rzeczy w rozmiarze 50, może ze 4 kaftaniki, po 2-3 pary śpiochów i półśpiochów. I ze 2-3 pajace. A na 56 kupuje większość ubrań po 5-6 sztuk. W razie co dokupię. Po sklepach latać nie będę, ale z większości sklepów internetowych przysyłają migiem paczki, więc spoko. Ewentualnie wyślę męża do sklepu.
Zresztą zobaczę jak będzie Junior rósł pod koniec ciąży, jak będzie drobny to cośtam może jeszcze dokupię.

Cytat:
Ja dostałam takie jednorazowe, no tragedia :/ Takie luźne bufiaste gacie z gumeczka tylko w nogawkach i pasie, dzięki którym podpaska żyła własnym życiem.
Haha Uśmiałam się z tego własnego życia Ale w sumie racja, tam nie bardzo ma co trzymać podpaski. Zostaję tylko przy wielorazowych

Cytat:
hahaha, mój czasem podobnie potrafi gadać np "masz zero kondycji" albo "co tak sapiesz" Niewiem, mam czasem chęć mu przewiązać w pasie z 5 kg cukru i niech się buja

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Zapytaj, może doszyją
Dzisiaj wsiedliśmy do samochodu wszyscy, auto nagrzane aż nie było jak oddychać i głośno westchnęłam, a mój też do mnie "co tak sapiesz" A córka oczywiście od razu po nim "mamusiu, czego tak głośno sapiesz?" Normalnie czasem ręce opadają, zazwyczaj jest mega opiekuńczy i wyrozumiały a czasem jak coś strzeli to
I też mam czasem chęć dorzucić mu parę kg w pasie, do tego ciągle płytki oddech i zgagę w pakiecie. Już o zaparciach, wzdęciach, mdłościach i innych atrakcjach nie wspomnę...
Zobaczyliby jak to jest
Stary 2015-05-20, 16:20   #59
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wejdź sobie na stronę zusu i tam jest taki czat, i możesz sie o wszystko zapytać. A jak nie znajdziesz, to tam są tel na infolinie, ja zawsze korzystałam i wszystko mi powiedzieli.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-05-20, 16:21   #60
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malena1979 Pokaż wiadomość
A tu w ogóle nie ma pierwszej strony z listą?
Tusia ma zrobić później

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości