|
|
#31 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 4
Dziewczyny, ale tempo.
Raptem mnie dzień nie było a tu już kolejny wątek. Odniosę się jeszcze do tamtegoCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie plany wyjazdowe ewoluowały. Nie jade z TŻem dziś tylko w środę. I nie do Warszawy, a do Krakowa. Kwestia też taka, że w Wawie sporo sobie liczyli za nocleg, tańsze już zaklepane były. Przesunęliśmy też datę ze względu na pogodę(wedle prognoz w poniedziałek i we wtorek będzie padać). A na nasz wyjazd MA BYĆ pogoda W sumie się ciesze, że jednak Kraków. Dwa lata temu byliśmy tam na pierwszym wspólnym weekendzie ). Pozostałe dwa dni lało. Więc dwukrotnie zwiedzaliśmy Wieliczkę (raz trasa turystyczna, raz górnicza - tez polecam |
|||||
|
|
|
#32 |
|
polaczek cebulaczek
|
Wlasnie mi sie piecze ciacho na dzien mamy. Fajnie wrzucic skladniki do robota kuchennego zamiast recznie wyrabiac ciasto
Co dajecie swoim mamom?
|
|
#33 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale wczoraj awantura była u nas na wsi. Świadka siostra była z facetem dobre 7 jak nie więcej lat. Zaszła w ciąże jakoś przed naszym ślubem. Jakoś się pokłócili - temu facetowi chyba nie spodobała się ciąża ( a mają ona 36 lat a on kilka starszy). I od tamtego momentu nie pojawiał się tu. Ona w kwietniu urodziła synka. A wczoraj przyjechał, kompletnie pijany, stał pod jej domem i wrzeszczał bo go wpuścić nie chcieli. Krzyczał że jest tanią dz***, że się puściła, że to nie jego dziecko. A doskonale wiemy że ona taka nie jest, to spokojna, skromna, cicha dziewczyna, pobożna więc nie chce mi się w to wierzyć ![]() W końcu przyjechała policja bo tak wrzeszczał. Ale on uciekł, a samochód zostawił. I Tż koledzy szukali go po wsi, w końcu znaleźli i policja go zabrała. Współczuje jej bo została sama z synkiem, a na wsi to jak ktoś ma dziecko nieślubne to skreślony. Odkąd brzuch jej zaczął rosnąć to nie wychodziła na wieś, teraz z małym też. ![]() A jak ona chciała zrobić badania żeby pokazać mu że to jego dziecko to nie chce on, kasy też nie płaci. Ja bym poszła do sądu ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Moja dostała ode mnie kwiatka doniczkowego - już w piątek, sama sobie wybrała ![]() A Tż pewnie nic bo ten nie raczy jechać do sklepu albo powiedzieć co kupić
|
||
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no fajnie ja bym musiała upiec murzynka dla TŻta ale jakoś mi się nie chce ![]() a co do prezentu to moja mama jest daleeeeko więc dostanie dopiero coś w lipcu a dla mamy TŻ kupiliśmy bluzkę
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczynki, ogarnęłam pierwszy post. Wszelakie zmiany (daty, wpisy do kalendarza - do rozpatrzenia wspólnie ze stałymi bywalczyniami oczywiście i podpinanie wizytówek) proszę o sygnalizowanie mi na priv, żebym nie przeoczyła
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem trzecią top gadułą. Muszę się ograniczać :P
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Ja to bym wywaliła kilka osób a przynajmniej jedną
No i kilka osób w "bez dat" ma daty ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- A ja pierwszą
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
A no KolorujeSwiat już raczej do nas nie zawita.
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, że kilka dziewczyn ma już daty, ale nic nie zmieniałam, żeby się nie pomylić, bo nie pamiętam
![]() Do wyrzucenia na pewno KolorowySwiat. Ktoś jeszcze? |
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- mysza To o czym mówisz,że samotna matka na wsi jest skreslona. Ale sredniowiecze |
|
|
|
|
#41 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Doroti, taedio mają daty, a kto jeszcze to nie kojarze teraz. ![]() Cytat:
W końcu nie ma 16 lat a 36 - dorosła JEST Ale ten facet - łajdak jakich mało |
||
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To się nazywa prawdziwa wiocha (jako stan umysłu żeby nie było) |
|
|
|
|
#43 |
|
❤ bee happy ❤
|
aardbei możesz mnie wpisać na 09.09.2017
![]()
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
Melduje sie
|
|
|
|
#45 |
|
polaczek cebulaczek
|
mozna mnie dodac do pierwszego posta, jestem juz tu chyba 2 miesiace
|
|
#46 |
|
❤ bee happy ❤
|
D & K D : 90' , magister inżynier ochrony środowiska, pracuje w wypożyczalni samochodów, uwielbia czytanie książek, spanie i jazdę samochodem z Serjem Tankianem w głośnikach. W przyszłości chce mieć swoją pasiekę. K : 89' , uwielbia ligę angielską i klasyczne auta, uparty ale gdy potrzeba to do rany przyłóż ![]() My : poznaliśmy się na studiach, od tej pory jesteśmy nierozłączni. Niecały rok później zamieszkaliśmy razem. razem: od 27.09.2009 zaręczyny: 26.12.2014 ślub: 09.09.2017 kolory przewodnie: fiolet i zieleń
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, witam sie
ale bede miała do nadrobienia po pracy idziecie jak burza ![]() Co do wyjazdu to my tez wyjechaliśmy tylko na wakacje za granice do pracy i wyszło, ze juz 3 rok tu jesteśmy. Chciałabym bardzo wrócić do Pl bo tesknie ale cieżko to widzę. A mnie tez możecie wpisać? 2.09.2017
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
dorotti
Lubisz zieleń? Ja nie zastanawiałam się nad kolorami przewodnimi. ale jak wczoraj podpisywaliśmy salę to TŻ mówi, że jego coś takiego jak wystrój nie interesuje Mówi,że dla niego najważniejsze jedzenie. To mu powiedziałam,że w takim razie wystrój będzie na czarno i zaczęły się sprzeczki Ale przynajmniej wiem, ze nie bedziemy się o to sprzeczać bo cala decyzja bedzie nalezec do mnie. Ja bym chyba chciala biel z błękitem lub pudrowym różem. |
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chce biel z takim jasnym łososiem
|
#50 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
Dzisiaj skończyłam zajęcia przed 12, bo byłam na sali operacyjnej Profesor wziął dwie studentki to filmowania swojego dzieła W sobotę chcemy jechać jedną salę oglądać Ulala ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mysza współczuję tej kobiecie
|
|
#51 |
|
MerDer 4ever
|
Ale lecicie
![]() Witam się jestem druga gaduła widać, że Tżta nie ma ![]() aardbei możesz mnie dać do Pm2016 i możesz w sumie podpiąć mi bardziej rozbudowaną wizytówkę, wyślę na priv |
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Mysza, dlatego bardzo Ci zazdroszczę,że masz krowy na co dzień
Kiedyś wproszę się do Ciebie i sobie wszystkie wymacam ardbei, mnie możesz podpiąć pod lipiec,ale bez konkretnej daty,bo się jeszcze wahamy między dwiema
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jej, już czwarta część :O
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Ja ciągle zakopana w książkach kiedy to się w końcu skończy No i witam nowe Pm
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mamie wysłałam kartkę, mam nadzieję, że jutro dojdzie
![]() Ja na kolor przewodni chciałam zielony bo pasuje mi do sali ale ostatnio pomyślałam, że miętowy jest o wiele ładniejszy i też pasuje ale Tż nie lubi miętowego |
|
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Vin,napisałam w klubie |
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sala, która mi się podoba, jest fioletowa, więc pewnie coś w podobnych, tylko jasnych odcieniach będę chciała na kolor przewodni.
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

Raptem mnie dzień nie było a tu już kolejny wątek. Odniosę się jeszcze do tamtego