|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: w sprawie podpisu
Cytat:
Jestem podobnego zdania.Nie rozumiem podejścia-zarejstrowałam sie i teraz będę zbawiać- |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Ja się w zupełności zgadzam z Aleksandrą, Złośnicą i Xanką.
I nie rozumiem podejścia niektórych wizażanek. To wchodzenie na tamto forum, pisanie tekstów, które mówią, że tylko wypowiedzi wizażanek są normalne, że anorektyczki nie są w stanie wyciągać logicznych wniosków, pisanie o "leczeniu" i nawracaniu...to jest bardzo nie na miejscu i bez sensu. Niektóre wizażanki potraktowały te dziewczyny bardzo protekcjonalnie, podczas gdy same o anoreksji nie mają najmniejszego pojęcia. I ja się nie dziwię reakcji tej dziewczyny. Moja byłaby taka sama.
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
W celu zaspokojenia ciekawości niektórych wizażanek
niesmiało wtrącę, że owo obrzydliwe, wołające o pomstę do nieba, przekleństwo brzmiało "p...szyć" ( i zostało uzyte razy 1 ) cieszę się, że osoby tutaj przebywające nigdy nie skalały języka słowem gorszym niż 'cholera' i 'kurcze' tym samym dziekuję za uwagę, pozdrawiam i zyczę po raz czwarty refleksu w kwestii banowania. |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
p.s. Zdjęcie przedstawia zapewne inteligentną dziewczynę-modelkę i zapewne inteligentną wizażystkę...
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Posty zostały wykasowane ze względu na wulgaryzmy w nich użyte, a rzucanie mięsem nie jest mile widziane na tym portalu, więcej o tym przeczytasz tutaj-> http://www.wizaz.pl/forum/announceme...ouncementid=13Druga sprawa- całkiem możliwe, że nazwa ban stały (z naciskiem na stały) nie jest jednoznaczna, więc pozwolę sobie przypomnieć innym zbulwersowanym, że bana nie dostaje nick. Tutaj z kolei odesłałabym do wyszukiwarki, bo kilka postów wyżej odpowiedziałam na to pytanie (o ironio, nie zdarzyło mi się odsyłać do poszczególnych postów, ale wszystko przede mną jak widać )-> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=23 i tutaj-> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...1&postcount=26Jeżeli uważasz, że usuwaniem postów łamiących regulamin moderatorzy pokazują swoją władzę, to najwidoczniej zmagamy się z jej kompleksem na codzień Zamykanie wątków też w tą kategorię wliczamy? Cytat:
Odesłałabym sama siebie do wyszukiwarki, bo problemów z jej korzystaniem nie przejawiam, ale nigdzie moja opinia w tym temacie nie padła.Jaki jest cel "zabawy"? No nie wiem... może niechęć do robienia tutaj kolejnego forum w stylu kafeterii? Mój Boże nie dość, że mamy regulamin (a nawet kilka- zgroza! A teraz wybacz, ale kompleks mniejszości mnie wzywa i przydałoby się z samego ranka sprawdzić czy nie da się jakiegoś wątku zamknąć. To zdecydowanie poprawi moje samopoczucie A jeżeli jakaś owieczka się do bana nada (albo i nie, przecież my ze Zło banujemy jak leci ) to już w ogóle jestem w raju. Nie bez powodu przez cały czas chodzimy z adminem z wyciągniętymi siekierkami, gotowymi zarżnąć kogoś w każdej chwili
|
||
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Raróg
|
Nie właźcie na strony od niejakiego Marka z gg - ja mam dobre zabezpieczenie, ale ostrzegam innych.
Bo mi się mocno wydaje, że jakś pannica się znowu nudzi. Obiad by lepiej zrobiła.
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu nie widzę sensu w ciągłym banowaniu dziewczyn z tamtego forum, bo cała dyskusja, zamiast toczyć się tutaj w jednym gorącym, co prawda, wątku, w ten sposób przenosi sie na inne strony internetowe, nie dając już nam możliwości polemizowania. W jednym z zamkniętych wątków dziewczyna napisała, że chce dokończyć tę rozmowę, przy czym zaznaczyła, że dopóki nikt jej nie obrazi, ona też będzie zachowywać się spokojnie. W odpowiedzi dostała bana. Z całym szacunkiem dla Szefostwa I Wizażanek, ale prawda jest taka, że to Wizazanki nakręciły tę sytuację, a teraz staramy się schować trupa w szafie przy pomocy narzędzi moderatorskich. Cytat:
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Raróg
|
Trup nie chowa się w szafie, próbuje schować się w moim kompie. Powodzenia mu życzę
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Niestety zgadzam się z Rzastin
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
do zlosia - zdjecie to fotomontaz
byly tez podobne przedstawiajace min. gisele bundchen itp. "Więc dyskutuj... bo takim postem łamiesz regulamin " - nie bylo to moim celem ... do jelonka - oczywiscie ze bedac moderatorem musisz sprawowac piecze nad forum itd. ale w moim poprzednim poscie chopdzilo mi dokladnie o ten jeden temat z ktorym juz wczesniej sie zapoznalam ... dziekuje za linki ale niestety nie przydaly mi sie wiec nie potrzebnie sie trudzilas tracac swoj jakze cenny czas ... pozatym pisalam juz o tym iz wulgatryzmy mozna by "wykropkowac" a same wypowiedzi zostawic ... a nie bawic sie w mani9pulacje Twoja ironia jest troche nie na miejscu bo moim celem nie bylo mimo wszytko obrazanie cie ... ale skoro tak to mysleze nikt nie bedzie za mna tesknic jak ztad odejde coz keidys to byla inny serwis niestety to sie zmienilo ... pozdro |
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chca sie niszczyć to niech to robią...
Zostawmy je już najlepiej w spokoju to moze one tez sieuspokoją
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 | ||
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#53 |
|
BAN stały
|
same sie o to prosilyscie - prawie na kolanach. uwazam ze to nie wasz zasrany interes co kto robi ze swoim zyciem i cialem.
Niech was to nie interesuje, to nie wasz problem !!!! dajcie spokoj ludziom ktorzy nie wysmiewaja Was i nie traktuja jak idiotki zenujace i smutne to jest po prostu |
|
|
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyno! Ile można!Daj już spokój.Wszystko zostało powiedziane.Wasze forum,problemy i sterczące obojczyki nie jest na tyle interesującym tematem aby poświęcić mu kolejny dzień dyskusji
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy powiedzieć witaj czy żegnaj. Skłaniam się bardziej ku drugiej opcji
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ktoś nas prowokuje?
Cytat:
Nóż w kieszeni się otwiera. Pokazałabym takiej kretynce, co to znaczy ironia... ![]() Edit: po przeczytaniu całości. Próbuję upchnąć groźnie wystający z kieszeni nóż Się chudzinki uniosły honorem ![]() Nie ma to jak wyrwanie z kontekstu pojedynczych zdań, które wskutek tego całkowicie tracą sens... Cóż... Wizażanki uważają za pusteogłowe tipsiary i zapewne chodzące reklamy kwarcówek na dodatek... Kurcze no. Co za naród?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tamta notka jest przynajmniej inteligentna i dowcipna. I nie dziwię się agresji, wywołują ją takie posty jak Twój. EOT |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Ciągnięcie tej sprawy w nieskończoność z pewnością nie sprawi, że pozbędziemy się kolejnych wcieleń tych użytkowniczek.
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Apeluję o zamknięcie tego wątku. Każda kolejna odpowiedź nie prowadzi do niczego dobrego. A takie wypowiedzi jak powyższa, niepotrzebnie podtrzymują niezdrową atmosferę |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

, pewnie podpadnę komu się da, ale mnie się te odpowiedzi podobają
Owszem, są obraźliwe, ale dziewczyna ma naprawdę cięty dowcip

Wyniknęły z tego tylko niesprawiedliwe oskarżenia i wzajemne wyrzuty.

Posty zostały wykasowane ze względu na wulgaryzmy w nich użyte, a rzucanie mięsem nie jest mile widziane na tym portalu, więcej o tym przeczytasz tutaj->
)->

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)