w sprawie podpisu - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-12, 12:50   #31
aleksandra999
Wtajemniczenie

Dot.: w sprawie podpisu

Cytat:
Napisane przez Złośnica81
Też mnie raziły te "wizażystki" i to napisałam , pewnie podpadnę komu się da, ale mnie się te odpowiedzi podobają Owszem, są obraźliwe, ale dziewczyna ma naprawdę cięty dowcip

Jestem podobnego zdania.Nie rozumiem podejścia-zarejstrowałam sie i teraz będę zbawiać- to smutne.doceniam empatię,chęć niesienia pomocy,wrażliwość,ale w Wizażowym wątku niewiele tych emocji odnalazłam.Oczywiscie,tym nieszczęśliwym kobietom potrzebna jest pomoc.Ale jeśli nie pomogą sobie same ( + wsparcie rodziny,przyjaciół i współna żmudna walka z bardzo ciężką chorobą ) to nie oczekujmy,ze otworzą się przed kimś z zewnątrz bo to absurd.
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-12, 12:58   #32
Fronka
Raczkowanie

Ja się w zupełności zgadzam z Aleksandrą, Złośnicą i Xanką.

I nie rozumiem podejścia niektórych wizażanek. To wchodzenie na tamto forum, pisanie tekstów, które mówią, że tylko wypowiedzi wizażanek są normalne, że anorektyczki nie są w stanie wyciągać logicznych wniosków, pisanie o "leczeniu" i nawracaniu...to jest bardzo nie na miejscu i bez sensu. Niektóre wizażanki potraktowały te dziewczyny bardzo protekcjonalnie, podczas gdy same o anoreksji nie mają najmniejszego pojęcia.
I ja się nie dziwię reakcji tej dziewczyny. Moja byłaby taka sama.
Stary 2005-11-12, 18:57   #33
mamba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra999
Jestem podobnego zdania.Nie rozumiem podejścia-zarejstrowałam sie i teraz będę zbawiać- to smutne.doceniam empatię,chęć niesienia pomocy,wrażliwość,ale w Wizażowym wątku niewiele tych emocji odnalazłam.Oczywiscie,tym nieszczęśliwym kobietom potrzebna jest pomoc.Ale jeśli nie pomogą sobie same ( + wsparcie rodziny,przyjaciół i współna żmudna walka z bardzo ciężką chorobą ) to nie oczekujmy,ze otworzą się przed kimś z zewnątrz bo to absurd.
Zgadzam się w całej rozciągłości. Wypisywanie tekstów typu "a ja mam pupę i piersi ,przynajmniej wyglądam jak kobieta" jest nie na miejscu. Do dziewczyn z tamtego forum i tak nie dotrze żadne nawracanie, tylko spowoduje agresje. Jeśli one same nie zechcą sie leczyć to na pewno nie pomogą im takie "taktyki", a wręcz przeciwnie.
mamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-12, 22:43   #34
Autorka
BAN stały

W celu zaspokojenia ciekawości niektórych wizażanek
niesmiało wtrącę, że owo obrzydliwe, wołające o pomstę do nieba, przekleństwo brzmiało "p...szyć" ( i zostało uzyte razy 1 )
cieszę się, że osoby tutaj przebywające nigdy nie skalały języka słowem gorszym niż 'cholera' i 'kurcze'

tym samym dziekuję za uwagę, pozdrawiam i zyczę po raz czwarty refleksu w kwestii banowania.
Autorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-12, 22:56   #35
rzastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra999
Uważam,że Wizażanki niepotrzebnie rozkręciły aferę.Dajmy żyć sobie i innym,każdy ma swoje problemy-one mają akurat takie.Po co sie wpierdzielać komuś w życie (jakie by nie było...?) Nie da sie pomóc komuś na siłę.Syndrom "zagłaskiwania kotka"...i jest nieprzyjemnie.Obie strony nigdy się nie porozumieją Wyniknęły z tego tylko niesprawiedliwe oskarżenia i wzajemne wyrzuty.
Też tak uważam, dajmy temu już spokój. Obserwowałam całą sprawę z boku i wcale się nie dziwię, że dziewczyny z forum 'Motyle' zareagowały w ten sposób. Szkoda, że ta rozmowa skończyła się awanturą i zamknięciem wątku, a następnie kilkoma banami- chętnie porozmawiałabym z Motylami, bez słownych przepychanek i poczucia 'misji i wizji'. A polemika z niektórymi wypowiedziami Wizażanek, choć złosliwa, była dość celna.

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-12, 23:11   #36
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Autorka
W celu zaspokojenia ciekawości niektórych wizażanek
niesmiało wtrącę, że owo obrzydliwe, wołające o pomstę do nieba, przekleństwo brzmiało "p...szyć" ( i zostało uzyte razy 1 )
cieszę się, że osoby tutaj przebywające nigdy nie skalały języka słowem gorszym niż 'cholera' i 'kurcze'

tym samym dziekuję za uwagę, pozdrawiam i zyczę po raz czwarty refleksu w kwestii banowania.
Dziękuję, na brak refleksu nie narzekam- żegnam
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 02:11   #37
m0lly
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Dziękuję, na brak refleksu nie narzekam- żegnam
polemizowalabym meczy Cie jakis kompleks mniejszosci czy cos podobnego ze zamiast przedyskutowac drazliwy temat dajesz tylko bany ? to raczej nie przystoi inteligentej osobie ktora jestes prawda ? takie banowanie nie zalatwi sprawy a pokazuje tylko strach przed danym tematem ... to samo tyczy sie kasowania poszcegolnych wypowiedzi bo wtedy dany watek traci calkowicie sens i staje sie tylko jednostronny a to podchodzi pod manipulacje ... dlaczego nie mozna pozostawic watku w calosciu a ewentualne przklenstwa poprostu "wykropkowac" ... po co te cale bezsensowne przepychanki i pokazywanie kto tu ma wladze, przeciez to jest dziecinne ... czy juz nikt nie mzoe wyrazic opini odmiennych od Pani Moderator bo zaraz narazi sie na zbanowanie albo kasacje postow ? jaki jest cel tej "dziecinnej zabawy ? skoro zyjemy w wolnym kraju to po co te cale glupie podchody ... takie jest moje zdanie pozdro
m0lly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 09:16   #38
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez rzastin
Też tak uważam, dajmy temu już spokój. Obserwowałam całą sprawę z boku i wcale się nie dziwię, że dziewczyny z forum 'Motyle' zareagowały w ten sposób. Szkoda, że ta rozmowa skończyła się awanturą i zamknięciem wątku, a następnie kilkoma banami- chętnie porozmawiałabym z Motylami, bez słownych przepychanek i poczucia 'misji i wizji'. A polemika z niektórymi wypowiedziami Wizażanek, choć złosliwa, była dość celna.
Celne riposty, nawet inteligentne i kulturalne nie zmieniają naszej rzeczywistości i ich postrzegania - zostało udowodnione, że takie grupy wzajemnego pogłębiania choroby są bardzo negatywnym zjawiskiem. Ja osobiście zastanawiam się nad odpowiednią informacją do providera z prośbą o zamknięcie ich forum jako szkodliwego społecznie. Pierwszą pomoc już uzyskałem od kilku osób z forum.glodne.pl, które gromadzi znaczną ilość osób doświadczonych w zamykaniu takich grup wsparcia cmentarnego.

p.s. Zdjęcie przedstawia zapewne inteligentną dziewczynę-modelkę i zapewne inteligentną wizażystkę...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 09:18   #39
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez m0lly
polemizowalabym meczy Cie jakis kompleks mniejszosci czy cos podobnego ze zamiast przedyskutowac drazliwy temat dajesz tylko bany ? to raczej nie przystoi inteligentej osobie ktora jestes prawda ? takie banowanie nie zalatwi sprawy a pokazuje tylko strach przed danym tematem ... to samo tyczy sie kasowania poszcegolnych wypowiedzi bo wtedy dany watek traci calkowicie sens i staje sie tylko jednostronny a to podchodzi pod manipulacje ... dlaczego nie mozna pozostawic watku w calosciu a ewentualne przklenstwa poprostu "wykropkowac" ... po co te cale bezsensowne przepychanki i pokazywanie kto tu ma wladze, przeciez to jest dziecinne ... czy juz nikt nie mzoe wyrazic opini odmiennych od Pani Moderator bo zaraz narazi sie na zbanowanie albo kasacje postow ? jaki jest cel tej "dziecinnej zabawy ? skoro zyjemy w wolnym kraju to po co te cale glupie podchody ... takie jest moje zdanie pozdro
Więc dyskutuj... bo takim postem łamiesz regulamin
Stary 2005-11-13, 10:43   #40
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m0lly
polemizowalabym meczy Cie jakis kompleks mniejszosci czy cos podobnego ze zamiast przedyskutowac drazliwy temat dajesz tylko bany ? to raczej nie przystoi inteligentej osobie ktora jestes prawda ? takie banowanie nie zalatwi sprawy a pokazuje tylko strach przed danym tematem ... to samo tyczy sie kasowania poszcegolnych wypowiedzi bo wtedy dany watek traci calkowicie sens i staje sie tylko jednostronny a to podchodzi pod manipulacje ... dlaczego nie mozna pozostawic watku w calosciu a ewentualne przklenstwa poprostu "wykropkowac" ... po co te cale bezsensowne przepychanki i pokazywanie kto tu ma wladze, przeciez to jest dziecinne ...
Dziękuję za troskę o moją inteligencję, wszystko z nią w porządku, niesamowite prawda? Kompleks mniejszości Może rozwieję wątpliwości, bo jak widać z wątkiem o forum dla anorektyczek się nie zapoznaliśmy Posty zostały wykasowane ze względu na wulgaryzmy w nich użyte, a rzucanie mięsem nie jest mile widziane na tym portalu, więcej o tym przeczytasz tutaj-> http://www.wizaz.pl/forum/announceme...ouncementid=13
Druga sprawa- całkiem możliwe, że nazwa ban stały (z naciskiem na stały) nie jest jednoznaczna, więc pozwolę sobie przypomnieć innym zbulwersowanym, że bana nie dostaje nick. Tutaj z kolei odesłałabym do wyszukiwarki, bo kilka postów wyżej odpowiedziałam na to pytanie (o ironio, nie zdarzyło mi się odsyłać do poszczególnych postów, ale wszystko przede mną jak widać )-> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount=23 i tutaj-> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...1&postcount=26
Jeżeli uważasz, że usuwaniem postów łamiących regulamin moderatorzy pokazują swoją władzę, to najwidoczniej zmagamy się z jej kompleksem na codzień Zamykanie wątków też w tą kategorię wliczamy?

Cytat:
czy juz nikt nie mzoe wyrazic opini odmiennych od Pani Moderator bo zaraz narazi sie na zbanowanie albo kasacje postow ? jaki jest cel tej "dziecinnej zabawy ? skoro zyjemy w wolnym kraju to po co te cale glupie podchody ... takie jest moje zdanie pozdro
Odmiennych opinii powiadasz, hmmm Odesłałabym sama siebie do wyszukiwarki, bo problemów z jej korzystaniem nie przejawiam, ale nigdzie moja opinia w tym temacie nie padła.
Jaki jest cel "zabawy"? No nie wiem... może niechęć do robienia tutaj kolejnego forum w stylu kafeterii? Mój Boże nie dość, że mamy regulamin (a nawet kilka- zgroza! ) to jeszcze ktoś pilnuje żeby go przestrzegać. Cóż za łamanie podstawowego prawa do wygłaszania swoich opinii.
A teraz wybacz, ale kompleks mniejszości mnie wzywa i przydałoby się z samego ranka sprawdzić czy nie da się jakiegoś wątku zamknąć. To zdecydowanie poprawi moje samopoczucie A jeżeli jakaś owieczka się do bana nada (albo i nie, przecież my ze Zło banujemy jak leci prawda Złosiu? ) to już w ogóle jestem w raju. Nie bez powodu przez cały czas chodzimy z adminem z wyciągniętymi siekierkami, gotowymi zarżnąć kogoś w każdej chwili
Stary 2005-11-13, 10:45   #41
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
Więc dyskutuj... bo takim postem łamiesz regulamin
Zło, czyżby również dręczył Cię kompleks mniejszości, czy problemy z inteligencją jak u mnie? Przecież regulamin nie powstał wcale po to, żeby użytkownicy go przestrzegali. Cóż za nonsens
Stary 2005-11-13, 11:29   #42
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Nie właźcie na strony od niejakiego Marka z gg - ja mam dobre zabezpieczenie, ale ostrzegam innych.
Bo mi się mocno wydaje, że jakś pannica się znowu nudzi. Obiad by lepiej zrobiła.
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 12:01   #43
rzastin
Zakorzenienie

Cytat:
Celne riposty, nawet inteligentne i kulturalne nie zmieniają naszej rzeczywistości i ich postrzegania - zostało udowodnione, że takie grupy wzajemnego pogłębiania choroby są bardzo negatywnym zjawiskiem. Ja osobiście zastanawiam się nad odpowiednią informacją do providera z prośbą o zamknięcie ich forum jako szkodliwego społecznie. Pierwszą pomoc już uzyskałem od kilku osób z forum.glodne.pl, które gromadzi znaczną ilość osób doświadczonych w zamykaniu takich grup wsparcia cmentarnego.
Ja wcale nie twierdzę, że forum pro- ana są pożyteczne, w ogóle nie mam zamiaru dyskutować na temat samej choroby, bo to nie o to chodzi.
Po prostu nie widzę sensu w ciągłym banowaniu dziewczyn z tamtego forum, bo cała dyskusja, zamiast toczyć się tutaj w jednym gorącym, co prawda, wątku, w ten sposób przenosi sie na inne strony internetowe, nie dając już nam możliwości polemizowania. W jednym z zamkniętych wątków dziewczyna napisała, że chce dokończyć tę rozmowę, przy czym zaznaczyła, że dopóki nikt jej nie obrazi, ona też będzie zachowywać się spokojnie. W odpowiedzi dostała bana. Z całym szacunkiem dla Szefostwa I Wizażanek, ale prawda jest taka, że to Wizazanki nakręciły tę sytuację, a teraz staramy się schować trupa w szafie przy pomocy narzędzi moderatorskich.

Cytat:
p.s. Zdjęcie przedstawia zapewne inteligentną dziewczynę-modelkę i zapewne inteligentną wizażystkę...
I rozumiem, że to zdjęcie /lub fotomontaż/ jest inteligentnym argumentem w dyskusji.

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 12:01   #44
Joey
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarenka
Oczywiście, że debatowanie z anorektyczkami na ich forum nie ma sensu - ani prośba [nazywana syndromem Jezusa Chrystusa] ani groźba [wywołująca agresję] nie odniesie skutku. A już na pewno zagłaskiwanie czy znieważanie..

Ale trzeba pamiętać o jednym: - Madlaine napisała w poprzednim wątku: "bo gdy anorektyczka jest sama, łatwiej jej pomóc, wyrwac z choroby, gdy trafia na sobie podobne, odcina się od normalnego świata i jest już tylko coraz gorzej, a spirala się nakreca ..."

Ponieważ otarłam o ten problem [chodzi mi o "wyciąganie" kogoś z nałogu niejedzenia] wiem, że taka jest prawda. I po to ta cała afera...

Oczywiście nie wyleczymy ich, ale takie fora nie powinny istnieć, bo "sprzedają" nowym osobom sposób na tracenie zdrowia [może kiedyś będzie to nasza przyjaciółka, córka, siostra..], fałszywą przyjaźń, wciągają jeszcze głębiej..

I jak napisała, Ooliwka albo Aeterna [przepraszam, że nie pamiętam] - jest granica między nieposzanowaniem prywatności a obojętnością.

A dziewczyny krzywdzą innych [tych którym ich los nie jest obojetny]. Taka jest prawda.

Ja nie chcę nikogo leczyć, pouczać - chcę aby takie (namierzone) fora znikały - mam nadzieję, że nie będziecie miały okazji przekonać się dlaczego to takie ważne..

Zmykam.

EOT

Podpisuję się pod tą wypowiedzią.
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 12:05   #45
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez rzastin
Ja wcale nie twierdzę, że forum pro- ana są pożyteczne, w ogóle nie mam zamiaru dyskutować na temat samej choroby, bo to nie o to chodzi.
Po prostu nie widzę sensu w ciągłym banowaniu dziewczyn z tamtego forum, bo cała dyskusja, zamiast toczyć się tutaj w jednym gorącym, co prawda, wątku, w ten sposób przenosi sie na inne strony internetowe, nie dając już nam możliwości polemizowania. W jednym z zamkniętych wątków dziewczyna napisała, że chce dokończyć tę rozmowę, przy czym zaznaczyła, że dopóki nikt jej nie obrazi, ona też będzie zachowywać się spokojnie. W odpowiedzi dostała bana. Prawda jest taka, że to Wizazanki nakręciły tę sytuację, a teraz staramy się schować trupa w szafie przy pomocy narzędzi moderatorskich.
Po części masz rację, szczególne w kwestii wojujących na tamtym forum. Nie mam zamiaru bronić występów na tamtym forum, chociaż nawet się z nimi nie zapoznałem.
Cytat:
I rozumiem, że to zdjęcie /lub fotomontaż/ jest inteligentnym argumentem w dyskusji.
Obawiam się, że to nie jest fotomontaż
Stary 2005-11-13, 12:11   #46
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzastin
W jednym z zamkniętych wątków dziewczyna napisała, że chce dokończyć tę rozmowę, przy czym zaznaczyła, że dopóki nikt jej nie obrazi, ona też będzie zachowywać się spokojnie. W odpowiedzi dostała bana. Z całym szacunkiem dla Szefostwa I Wizażanek, ale prawda jest taka, że to Wizazanki nakręciły tę sytuację, a teraz staramy się schować trupa w szafie przy pomocy narzędzi moderatorskich.
Pozwolę sobie odnieść się tylko do tej części Twojej wypowiedzi. Użytkowniczka ta została zbanowana, ponieważ było to jej kolejne wcielenie, po tym jak wyleciała stąd za używanie wulgaryzmów w stosunku do wizażanek. Tyle w tej kwestii
Stary 2005-11-13, 12:31   #47
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Trup nie chowa się w szafie, próbuje schować się w moim kompie. Powodzenia mu życzę
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 13:10   #48
Złośnica81
Zadomowienie

GG do Złośnica81

Niestety zgadzam się z Rzastin
Złośnica81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 14:38   #49
m0lly
Przyczajenie

do zlosia - zdjecie to fotomontaz byly tez podobne przedstawiajace
min. gisele bundchen itp.
"Więc dyskutuj... bo takim postem łamiesz regulamin " - nie bylo to moim celem ...
do jelonka - oczywiscie ze bedac moderatorem musisz sprawowac piecze nad forum itd.
ale w moim poprzednim poscie chopdzilo mi dokladnie o ten jeden temat z ktorym juz wczesniej sie zapoznalam ... dziekuje za linki ale niestety nie przydaly mi sie wiec nie potrzebnie sie trudzilas tracac swoj jakze cenny czas ...
pozatym pisalam juz o tym iz wulgatryzmy mozna by "wykropkowac" a same wypowiedzi zostawic ... a nie bawic sie w mani9pulacje
Twoja ironia jest troche nie na miejscu bo moim celem nie bylo mimo wszytko
obrazanie cie ... ale skoro tak to mysleze nikt nie bedzie za mna tesknic jak ztad odejde
coz keidys to byla inny serwis niestety to sie zmienilo ... pozdro
m0lly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 14:42   #50
kikus
Przyczajenie

Jeśli chca sie niszczyć to niech to robią...
Zostawmy je już najlepiej w spokoju to moze one tez sieuspokoją
kikus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 14:48   #51
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m0lly
do zlosia - zdjecie to fotomontaz byly tez podobne przedstawiajace
min. gisele bundchen itp.
"Więc dyskutuj... bo takim postem łamiesz regulamin " - nie bylo to moim celem ...
do jelonka - oczywiscie ze bedac moderatorem musisz sprawowac piecze nad forum itd.
ale w moim poprzednim poscie chopdzilo mi dokladnie o ten jeden temat z ktorym juz wczesniej sie zapoznalam ... dziekuje za linki ale niestety nie przydaly mi sie wiec nie potrzebnie sie trudzilas tracac swoj jakze cenny czas ...
pozatym pisalam juz o tym iz wulgatryzmy mozna by "wykropkowac" a same wypowiedzi zostawic ... a nie bawic sie w mani9pulacje
Twoja ironia jest troche nie na miejscu bo moim celem nie bylo mimo wszytko
obrazanie cie ... ale skoro tak to mysleze nikt nie bedzie za mna tesknic jak ztad odejde
coz keidys to byla inny serwis niestety to sie zmienilo ... pozdro
W obawie o nasz jakże cenny czas, jak to ujęłaś, wypowiedzi usuwamy, co jest zapisane w zasadach forum. Żadne z nas nie zamierza się bawić w wykropkowywanie wulgaryzmów.
Stary 2005-11-13, 14:50   #52
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez m0lly
do zlosia - zdjecie to fotomontaz byly tez podobne przedstawiajace min. gisele bundchen itp.
Fotomontaż przedstawia Gisele zmienioną, bo w rzeczywistości waży 60 kg?
Cytat:
Cieszę się, że nie to było Twoim celem.
Stary 2005-11-13, 18:41   #53
Kazumi
BAN stały

same sie o to prosilyscie - prawie na kolanach. uwazam ze to nie wasz zasrany interes co kto robi ze swoim zyciem i cialem.
Niech was to nie interesuje, to nie wasz problem !!!! dajcie spokoj ludziom ktorzy nie wysmiewaja Was i nie traktuja jak idiotki
zenujace i smutne to jest po prostu
Kazumi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 18:46   #54
aleksandra999
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kazumi
same sie o to prosilyscie - prawie na kolanach. uwazam ze to nie wasz zasrany interes co kto robi ze swoim zyciem i cialem.
Niech was to nie interesuje, to nie wasz problem !!!! dajcie spokoj ludziom ktorzy nie wysmiewaja Was i nie traktuja jak idiotki, mimo ze na to zaslugujecie

Dziewczyno! Ile można!Daj już spokój.Wszystko zostało powiedziane.Wasze forum,problemy i sterczące obojczyki nie jest na tyle interesującym tematem aby poświęcić mu kolejny dzień dyskusji
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 18:49   #55
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikus
Zostawmy je już najlepiej w spokoju to moze one tez sieuspokoją
zabrzmiało to jak groźba
Stary 2005-11-13, 18:56   #56
Jelonek
Zakorzenienie

Nie wiem czy powiedzieć witaj czy żegnaj. Skłaniam się bardziej ku drugiej opcji
Stary 2005-11-13, 19:00   #57
rachela
Zakorzenienie

Dot.: ktoś nas prowokuje?

Cytat:
Napisane przez sarenka
Prawda objawiona czyli mój blog http://alea.blog.pl
ostatnia notka z dedykacja dla Wizażystek
ŻAŁOSNE.
Nóż w kieszeni się otwiera. Pokazałabym takiej kretynce, co to znaczy ironia...

Edit: po przeczytaniu całości.
Próbuję upchnąć groźnie wystający z kieszeni nóż
Się chudzinki uniosły honorem
Nie ma to jak wyrwanie z kontekstu pojedynczych zdań, które wskutek tego całkowicie tracą sens... Cóż... Wizażanki uważają za pusteogłowe tipsiary i zapewne chodzące reklamy kwarcówek na dodatek... Kurcze no.

Co za naród?

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-13, 19:10   #58
Złośnica81
Zadomowienie

GG do Złośnica81

Cytat:
Napisane przez rachela
ŻAŁOSNE.
To pokaż. Żałosne jest dla mnie akurat obrzucanie błotem w Twoim wydaniu, jeżeli uważasz kogoś za kretynkę, napisz mu to na priv, nie wiem czemu ma służyć Twoja wypowiedź tutaj. Cała ta pseudoafera jest po prostu bzdurna i nie wiem po co dalej to ciągnąć i podgrzewać atmosferę.
Tamta notka jest przynajmniej inteligentna i dowcipna. I nie dziwię się agresji, wywołują ją takie posty jak Twój.

EOT
Złośnica81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 19:15   #59
Jelonek
Zakorzenienie

Ciągnięcie tej sprawy w nieskończoność z pewnością nie sprawi, że pozbędziemy się kolejnych wcieleń tych użytkowniczek.
Stary 2005-11-13, 19:17   #60
xanka
Zadomowienie

GG do xanka
Thumbs down Dot.: ktoś nas prowokuje?

Cytat:
Napisane przez rachela
ŻAŁOSNE.

Edit: po przeczytaniu całości.
Próbuję upchnąć groźnie wystający z kieszeni nóż
Się chudzinki uniosły honorem
za taki ton wypowiedzi już niejedna osoba pożegnała się z wizażem..

Apeluję o zamknięcie tego wątku.
Każda kolejna odpowiedź nie prowadzi do niczego dobrego. A takie wypowiedzi jak powyższa, niepotrzebnie podtrzymują niezdrową atmosferę

xanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości