|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowa kosmetyczka Justyne3ki :)
hej, coś u mnie za :
La Roche Posay Effaclar duo, La Roche Posay- woda termalne 50ml,bez kilku psików korektor Boujois Healthy mix?
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś za Effaclar Duo?
u mnie m.in szampony |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
be delicious
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Hej, niestety nic
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic - może miałabyś coś z mojej wishlisty?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Nic takiego nie widzę
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Chciałabym szampon i spray, bez maski, ale ogólnie zużycie tych produktów jest dość spore, więc ile ml szamponu Sebastian Penetraitt byś chciała za to? Ewentualnie może byś chciała jeszcze dorzucić Cacharel Noa ok. 12 ml? |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za taki zestaw?
La roche posay posthelios-żel po opalaniu,nowy,100ml PAUL MITCHELL maska do włosów ,używana do litery I , (pozostało ok.70% albo i wiecej ) odżywka w sprayu, używana do litery T (ok.65-70 % pozostało) ? |
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cos za Just cavalii Manhattan mousse make up creamy touch powder finish ,70 natural rose Max Factor lasting performance 109 natural beige , nowy I Micel ? |
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za just cavalli ?
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Z pielegnacji aptecznej mam tylko - Avene CleanacneK - krem (otwarty tydzien temu - przetestowany dwa razy i - effaclar MAT - testowany na poczatku czerwca. Ale nie wiem czy o takie cos ci chodzi . A oprocz tego w zapasach - -Clinique rinse off - do zmywania makijazu (miniatura- nowa)-Clinique - 7 days scrub (miniatura - 1 uzycie testowe) Jak bedziesz cos chciala to wiesz gdzie mnie znalezc ![]() Dzieki ze odpisalas ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie bym się wymieniła Kochana, ale niestety nic nie widzę dla siebie tym razem
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

Pozdrawiam, będę do Ciebie zaglądała

. A oprocz tego w zapasach - -Clinique rinse off - do zmywania makijazu (miniatura- nowa)