![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Naprawił mój kręgosłup
Chyba ktoś mnie nie zrozumiał.Czy ja pisałam,że siedzę załamana i nic nie robię by się nie pogarszało?Jestem cały czas pod opieką ortopedy i latem na masaże i zabiegi.Nie poddaję się!!Nie chce mnie nikt zatrudnić-to nie.Sama stworże sobie miejsce pracy.Ktoś kiedyś powiedział:"pieniądze leżą na ulicy,trzeba tylko je podnieść".Mam pomysł na własny interes i mam zamiar go zrealizować.Ja nigdy nie poddaję się łatwo,bo zawsze musiałam liczyć tylko na siebie.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Tak trzymaj dziewczyno! Zazdroszczę Ci tego optymizmu, bo ze mnie już gdzieś ulecial...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
CMT podałam mój adres e-mailowy i czekam na ćwiczenia. Jeśli tylko ktoś będzie chciał z nich skorzystać - udostępnię!-nie jestem egoistką i dobrze wiem co to ból i bezradność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Ludzie, kto Wam naopowiadał że masaż to czarodziejska różdżka która usuwa wszystkie bóle świata. Masaż ma wspomagać inne metody leczenia! Co do kręgarzy i ustawiania kręgów, to może Państwa zaskoczę ale na Zachodzie w najlepszych klinikach tacy ludzie są bardzo szanowani a ich umiejętności wysoko cenione. Ja nie mówię tutaj o wiejskim znachorze, który anatomię człowieka zna tylko z patrzenia na własnego współmałżonka ale o masażystach z prawdziwego zdarzenia, majacych praktykę. Powiedzmy sobie prawdę, ci wykfalifikowani msażyści też nie zawsze mogą pomóc, to jest tak jak z najlepszym profesorem nauk medycznych przecież oni też nie ratuja 100 % swoich pacjentów! Ja osobiście kilka razy korzystałam z pomocy kręgarza, zanim jednak udałam się do gabinetu wiele przeczytałam artykułów na temat ustawiania kręgosłupa i o dziwo dowiedziałam sie z nich że są nawet lekarze wykonujący takie zabiegi a w medycynie chińskiej ten sposób leczenia kręgosłupa jest znany od lat. Na koniec moich wynurzeń dodam, że może ja miałam szczęście że trafiłam na fachowca , człowieka który wie co robi a nie dopiero się uczy i dlatego mam pozytywne odczucia co do masażystów - kręgarzy. Jeżeli chcielibyście namiary na niego to znajdziecie je na stronie internetowej http://masazkreg.w.interia.pl POZDRAWIAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Poproszę o te ćwiczenia-dorka70616@wp.pl
Pozdrawiam dyskopatów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Ja nigdy nie miałam problemów ze zdrowiem, ale kiedyś u mnie w miasteczku przyjmowała ludzi młoda dziewczyna, która podobno miała uzdrawiające moce.
Codziennie widywałam pod jej domem tłumy ludzi. Przeprowadziła się do Warszawy i tam prawdopodobnie dalej prowadzi działalność. Niestety nie mam do niej kontaktu. Szukałam jej w wyszukiwarce, ale nie mogę znaleźć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Kręglarz ok ale poznać dobrego kręglarza po tym że wymaga przed zabiegiem Badań!!
Pamiętam historię dziewczyny z Bytomia poszła do kręglarza z odcinkiem szyjnym - szyje jej poustawiał ale okazało się że ma złamany ząb obrotowy w ostatnim kręgu dziewczyna miała wtedy 20 lat paraliż całego ciała... Kręglarz potrafi nastawić kręgi ale nie potrafi zeskanować ciała a czasem bywa że jest coś więcej poza wysuniętym czy wypadniętym kręgiem. Super że 100x uda mu się nie pomylić na wyczucie ale co z tą osobą która jest 101?? Edytowane przez roger1990 Czas edycji: 2013-07-26 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.