![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W oczekiwaniu na miłość
Cytat:
![]() Fajnie by było ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Pozwalam sobie przenieść na Intymne podforum, ale w razie zmasowanych protestów wątek wróci na dawne miejsce.
![]() Znam oczywiście z autopsji wszystkie przypadki tej sytuacji... Niestety wiele było rozczarowań, bo na przykład okazywało się, że chłopak, który na odległość fascynował mnie swoją milczącą tajemniczością, lekko ponurą, werterowską aurą, nie mówił wiele nie dlatego, że był taki powściągliwy, ale dlatego, że nic do powiedzenia nie miał. ![]() Dziś zdecydowanie nie pozwalam się uwieść pierwszemu wrażeniu, na piękne oczy i komplementy się nie nabiorę ![]() Pamiętam, jak zafascynowało (i zaszokowało!) mnie odkrycie, że można mocno zakochać się w kimś po długim czasie znajomości, której początek niczego takiego nie zapowiadał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
No to Pixie psikusa nam zrobiła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ehh jak to jest, że jesteście z tymi chłopakami, na których się tyle cziłyście???
ja to odnosze wrażenie, że podobają mi się sami nieśmiali... sama taka jestem, więc wiadomo, pierwsza nie wyjdę z inicjatywą, poza tym uważam, że to chłopak powinien zrobić ten pierwszy krok, a co, ja się mogę do niego uśmiechać, zerkąć i trzepotać rzęskami, ale inicjatywa należy do niego. Zresztą za sprawą ostatniego dołka zaczynam sobie myśleć, że może to nie jest tak, że trafiam na nieśmiałych, tylko po prostu ja im się nie podobam ![]() moja mama zawsze mówi, ze chłopcy się boją, ale ja nie jestem jakoś olśniewająco piękna, więc czego tu się bać? ehh moje życie uczuciowe to porażka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
piekny tytul... oddaje moj chwilowy nastroj.. chilowy, ale utrzymujacy sie od jakiegos juz czasu. Sama siebie oszukuje mowiac ze mi dobrze samej, choc to nieprawda. Najgorsze sa te cuagle pytania obcych ludzi, nie mogacych zrozumiec i wywalalacych oczy gdy slysza ze jestem sama. Na pytanie dlaczego? co mam odpowiedziec... wiele razy sie nad tym zastanawialam, gleboko nawte bardzo, do zadnej konstruktywnej odpowiedzi nie doszlam...Moze to ta duma, latwosc nawiazywania kontaktow do wszytskich ludzi wokol ale oprocz tych 'wybranych' czyli tych ktorzy sie podobaja... sama nie wiem...Wiem ze milosc przychodzi sama i zazwyczaj wtedy gdy tego nie oczekujemy... Ale mimo wszytsko...
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie w tym tkwi mój problem - nawet jakbym chciała kogoś(czyt. osobnika płci męskiej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja nie wiem, czy przeniesienie wątku było najszczęśliwszym rozwiązaniem, bo wydaje mi się, że kwestia, którą poruszyłam jest jak najbardziej tym, co nam w duszy gra, a z tematami ogólnie poruszanymi na podformum Intymnie wiele wspólnego nie ma, ale w końcu nie ja tu rządzę, ani też nie jest to aż tak szczególnie istotne, więc nie będę się czepiać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochane, ja chciałabym żeby jednak "Intymnie" było takie, jak pierwotnie zamierzano (i zgodnie z oczekiwaniami wielu Wiażanek): o seksie i partnerstwie, o miłości i o jej konsumpcji ![]() Ale jeśli osoby wypowiadające się w tym wątku kategorycznie nie życzą sobie żeby ich słowo pisane sąsiadowało w jakikolwiek sposób ze słowem "seks", zastanowimy się nad "odprzenosinami". ![]() Edytowane przez pixie7 Czas edycji: 2005-11-13 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
mi nigdy nie udalo się być z kimś, kto bardzo mi się podobał.w ogóle nie mam szczęscia w miłości. miałam dwóch chłopaków (3 lata temu), którym zalezało tylko na jednym. od tamtej pory chyba boje się być z kimś... boje się, że bedzie zależało im na seksie a nie na mnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie taka sytuacja mi się nie przytrafiła, ale prypomniała mi się podobna, która chociaż wydarzyła się wieki temu i była wyjątkowo "dziecinna" wywołuje u mnie wielki sentyment
![]() Co roku od dziecka jeżdże na wakacje w góry w jedno miejsce i tam właśnie byłam mając jakieś 13 lat (coś koło tego). Moja "tamtejsza" przyjaciółka miała starszego kilka lat brata. A ten brat miał kolegę ![]() I chociaż w tamte wakacje, ani w wakacje rok później, ani chyba nawet dwa lata później nie udało mi się zamienić z nim ani słowa, podobał mi się ![]() I czułam się taka "nieszczęśliwie zakochana" ![]() W ciągu roku szkolnego nawet napisałam list miłosny, którego nie miałam odwagi wysłać ![]() Aleee...mając te 16 lat pojechałam w to miejsce jak co roku na całe lato i już pierwszego dnia czekała mnie duża niespodzianka. Gdy szłyśmy z przyjaciółką na spacer minęłyśmy tego chłopaka koło jego domu. A on krzyknął za nami "Paulina (imię przyjaciółki) zapoznaj mnie ze swoją koleżanką". To zdanie mnie tak ucieszyło, że pamiętam do dziś. Bo wtedy wiadomo, że znaczyło to zainteresowanie danej osoby ![]() I tak się zaczęło ![]() Potem robiliśmy jeszcze małe "podchody" jak to dzieci ![]() Ale ja cały czas nie mogłam uwierzyć, że taaaki chłopak i to starszy po tak długim czasie zwrócił na mnie uwagę. To były naprawdę romantyczne i słodkie wakacje ![]() Ot taka historia ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
A ja po moich ostatnich doswiadczeniach ciesze sie kazda chwilą z moim TŻ. Bo chyba tylko to jest najważniejsze cieszyc sie malutkimi rzeczami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Ale super temat
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
znam taka jedna pare... ona byla moja przyjaciolka od piaskownicy,a gdzies od podstawowki wypatrywala oczy za takim jednym...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za to mistrzynia w zdobywaniu "niedostepnych" chlopakow jest moja siostra ![]() ![]() ![]() swoja droga to strasznie jej zazdroszcze takiego podejscia, ja nie mam tyle odwagi i determinacji, zeby walczyc o faceta, bo w koncu tylu innych wkolo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
aaa i strasznie fajny watek, ciesze sie ze ktos wpadl na jego pomysl
![]() i zycze Wam dziewczyny owocnej walki o Tych Jedynych i spelnienia marzen o byciu razem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
czajenie sie to mój chleb powszedni...
niestety,bo raczej rzadko cos z tego wynika ![]() podobam sie nie facetom, do których nic nie czuje,a ci, ktorymi ja sie interesuje nie widzą we mnie nic wiecej jak tylko miłą koleżanke ![]() buuu..
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
ehh szkoda, że nie ma już tylu prawdziwych mężczyzn, a jak są to oczywiście zajęci... wtedy nie musiałybyśmy się tak czaić, ale niestety faceci są jacy są, a jak się okazuje (przynajmniej w moim wypadku) są beznadziejnymi dzieciakami, a ja nie chce być dla takiego niańką, tylko kobietą...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez Editaphx Czas edycji: 2006-01-02 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Przewaznie tak to juz jest, ze podobamy sie facetom, którzy nam sie nie podobaja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie....ja jestem na etapie obserwowania, nawet nie wiem jak ma na imię.... beeez komentarza.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.