![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Metamorfoza przed powrotem Joja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Konto usunięte
|
Wysmiewanie ksywy jest tak samo wiesniackie jak nabijanie sie z czyjegos imienia.
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
To miał być luźny wakacyjny wątek o przygotowaniu się do powrotu do formy. Nie zamierzam dyskutować i opowiadać Wam o naszym związku i podziale obowiązków domowych albo o tym ile na co mam czasu. I nie dam robić z TŻta jakiegoś pasożyta, jeżeli można było coś takiego wywnioskować z moich postów to sorry, na pewno nie o to mi chodziło. No zapewniam Was, że co jak co, ale służącą to ja na pewno nie jestem. Człowiek nawet na babskim forum nie może napisać czegoś, co nie wymaga myślenia, bo zaraz go wciągną w jakąś bezsensowną dyskusję.
![]() |
![]() |
#36 |
.
|
ale wiesz, skoro zmiany mają być wprowadzane z myślą o nim to uprzedzam, że przeciętny facet nie widzi takich pierdół
![]()
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;51794142]Ja byłam chora 2x8 miesięcy w życiu, TŻ wszystkiego się magicznie naumiał
![]() BTW Czemu niby tatuaże oznaczają płytką osobę? ![]() Kolczyki tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
To bardzo dobrze, ze chcesz wprowadzić zmiany na lepsze, zdrowy tryb zycia to podstawa naszego samopoczucia. ciezko Ci cos doradzić, nie dalas zdjęć więc nikt nie doradza, a Twój post mógł podziałać na innych drażniąco - piszesz o swoim partnerze, ktory sobie jedzie na wakacje, a ty zostajesz w domu, dodajesz do tego stresujący tryb zycia i opisujesz jak ciezko pracujesz, do tego piszesz o obowiązkach domowych. Podsumowując z twojego postu mozna wywnioskować, ze wszystko robisz na dla niego, nawet zmieniasz tryb zycia i wygląd, byleby mu się przypodobać.
Myslę, ze te zlosliwe posty to raczej solidarnosć jajników - ten jojo mógłby zabrać na wakacje Ciebie, zebyś sama w domu nie siedziała, a tak Ty ciężko pracujesz, a on sobie jedzie w pi..zdu Rób co tylko chcesz, ale rób to przede wszystkim dla siebie, a nie dla faceta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.