![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: 18.06.1949 urodził się Lech Kaczyński
Miałam do niego ogromny szacunek.
Pamiętam, jak przewozili jego ciało przez Warszawę - nigdy tego chyba nie zapomnę. Dla mnie to było strasznie smutne (śmieszne, prawda?). Z drugiej strony cały ten obrzydliwy konflikt, którym chciało się rzygać przez następne lata - budzi we mnie odrazę i w jakiś sposób to przecież cieniem padało też na odczuciach jego osoby. Jestem na etapie, w którym zastanawiam się, kiedy wyskoczy kolejna pozycja typu Tajemnicze interesy L. Kaczyńskiego. Duża polityka mnie męczy i męczą mnie dyskusje o niej. Aczkolwiek L. Kaczyński to jeden z niewielu polityków, których darzyłam/darzę szacunkiem*. *choć może do czasu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
dla mnie jest. to, że ktoś ( kto już nie żyje) się kiedyś urodził nie ma żadnego znaczenia.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bitch, please...
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#38 | |
Raróg
|
Zatkało mnie kurcze
![]() To ja ide po mlecz dla szczurów... Hmm... siedzę praktycznie tylko na Wizażu, który ma średnio 1000 -2000 zarejestrowanych czynnych w danym momencie uzytkowników, a i tak masa debili mnie przeraża...
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-06-18 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Evil olivE
|
Cytat:
![]() Kazdy dzien jest dla kogos niezwykly i codziennie ktos ma urodziny.
![]() |
![]() |
#40 | |
Raróg
|
![]() Dobra, wyłączę już tę żenadę z subskrypcji, co mi będzie w ustawieniach śmiecić... ![]() Ale fajnie było się pośmiać. Kiedyś bym mogła tak dłużej. Ale już mi się nie kce ![]() pamiętajcie, 16.08 jest dzień jeszcze bardziej niezwyklejszy, urodziłam się ja, w środku wielkiej burzy w nocy, co wszystko tłumaczy ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-06-18 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raróg
|
A czym on sie niby zapisał tak wielce, że aż sikasz w majty?
Nie wiem, czy mamy tu rzucać emotki z kwiatkami czy może palić wirtualne znicze. Nie wiem, po jasną cholere ten wątek.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nakręcają to go takie posty właśnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
Oceniam ludzi nie po tym w jakiej są partii -jak ty. Tylko po tym co zrobili i kim byli. Pewnie nie zrozumiesz bo ty masz równo przedzielony świat. Dobrzy są tylko ci co są za Pis .Cała reszta won. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]() Czymś, tylko nie zawsze czymś dobrym, jakbyś nie zauważył, Boże, nie jest to możliwe, że jesteś tak tępy, wlazłeś na babskie forum i jajca sobie urządzasz, bo ci się nudzi. Weź stary idź na spacer, posłuchaj muzyki, poćwicz sobie albo coś i daj se siana, bo nikogo te twoje marne posty nie obchodzą.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
jestę wieszczę
|
Troll. Prawda? Powiedzcie, że tak
![]() Dla mnie Kaczyński był miernym politykiem. 19.06.1989r. urodziła się Bananalama, największy Polak, najbardziej wybitna jednostka. Mogła należeć do Mensy, ale nie chciało jej się iść na testy. Banana śpiewała z Braćmi Figo Fagot, była muzą zespołu Boys, Szaza wypowiedziała sie o Bananie "to prawda, byłam królową disco polo, ale tylko dlatego, że Banana nie chciała. Wolała poświęcić się nauce i ratowaniu świata". Tak, tak! Banana miała być pierwszym człowiekiem na Marsie, ale zdecydowała się ratować wizażanki i wskazywać im drogę. To dzięki Bananie Farmakopea odkryła swoje powołanie i została Idealną Wizażanką. Dobroczynne fluidy wysyłane przez Bananę szczególnie wybitnym jednostkom uczyniły z Drabiny osobę o piekielnej inteligencji i nieodpartym uroku. Banana piekła ciasteczka z Nigellą, grała w chińczyka z Obamą. Z wielką przyjemnością oddaje swoje pomysły innym, którzy w jej mniemaniu zasłużyli. Bez tego miałaby już 14 Nobli, ale nie lubi poklasku. To o Bananie Karol Strasburger zwykł mawiać "uważajcie na banana, bo się poślizgniecie na skórce huehuehue". Obecnie Banana nagrywa z gwiazdami klanu piosenkę, która promuje trzeźwość. Dochody z singla postanowiła przeznaczyć na odbudowę domu w Grabinie.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raróg
|
Mówisz o wszystkich prezydentach, że się tak dobrze spisują, a wcale tak nie jest.
Boże, historyk, mam nadzieję, że nie nauczyciel... Przerażają mnie tacy maniacy. Nie pojmujesz, że to ludzi odrzuca, a nie zachęca? A moja mama jest starsza. I się zasłużyła, bo wychowała mnie i moje rodzeństwo i poradziła sobie sama po śmierci ojca. Też jej założę wątek...
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-06-18 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie nauczyciel.Były teraz mam własną firmę. Fakt mogłem napisać, że tego dnia była bitwa pod Waterloo czy ucieczka Henryka Walezego. Wydawało mi się jednak , że postać Lecha Kaczyńskiego będzie najlepszym wyborem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raróg
|
A po cholerę nam to właściwie piszesz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
Myślę, że by mi się to udało. Mam zdolności przywódcze, charyzmę, jestem pyskata.Znajomi mnie namawiają bym zapisała się do partii
![]() Ale nie zrobię tego. Dlaczego? nie lubię wchodzić nikomu w doopę, nie znoszę kolesiostwa, lizusostwa, kłamstwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raróg
|
Zapomniałeś zapytać, czy jest dziewicą ze skłonnościami do trollowania...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raróg
|
A nasz trollik poszedł lulać... szkoda
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.