Tabletki powiększające biust - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-10, 12:54   #31
mi mimi
Przyczajenie

Dot.: Tabletki powiększające biust

poprostu zazdroscicie innym tego ze im sie udalo ze z malego biustu zrobil im sie troche wiekszy biust; i nie mowie tutaj tylko o sobie
mi mimi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-13, 00:31   #32
mylady21
Wtajemniczenie

Media to lansują takie biusty chyba tylko w gazetach dla panów.Wszytkie modelki jakie znam występujące w sesjach modowych i beauy sa łaskie jak deski.Proszę przejrzeć strony agencji modelek.Nawet 76 w biuscie się zdarza
A na reklamach tych pigułek na przykład w wysokich obczasach biust jest pokazany przed bardziej z dołu po bardziej z góry.Nauczcie się patrzeć na zdjęcia
Stary 2006-12-20, 18:38   #33
justi_86
Raczkowanie

niech nie narzekaja te ktore maja B bo sa mniejsze i to jest dopiero cos z czym mozna podramatyzowac, posiadaczki biustu B niech spojrza na paris hilton ktora ma B i choc ma tyle kasy to nie zmienia tego i nie powieksza bo mowi ze male jest piekne...
tabletki ziolowe nic a nic nie pomagaja a nawet niektore skladniki w nich zawarte moga szkodzic np na watrobe (tak mi powiedzial lekarz wykladowca) .

justi_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-20, 22:00   #34
Mysia_
Zadomowienie

pppp

Edytowane przez Mysia_
Czas edycji: 2007-11-23 o 22:11
Mysia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 21:36   #35
Maggie_90
Wtajemniczenie

Mysia, dla mnie 175 cm wzrostu i B to ideał. Po prostu w ogóle nie doceniacie tego, co macie.

Co ma powiedziec tak szaraczek jak ja, z nadwagą, który w wieku 17 lat nie ma stanika? bo wszystkie są za duże?

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post47604606
Maggie_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 21:56   #36
Nemezja
Zakorzenienie

Pewnie,że nie doceniacie.Mam kuzynkę z 3-4 cm różnicy w obwodzie(ma 20 lat),to jej największy kompleks.I ja ją rozumiem,sama nie byłabym wniebowzięta z tego powodu.A znajdźcie kogoś,kto by się z tego cieszył..I dlatego jak czytam te rozpacze z powodu B czy C to trafia mnie lekko,bo co ona ma powiedzieć?

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-23, 14:44   #37
Maggie_90
Wtajemniczenie

No własnie Nemezja. Ja mam 5-6 cm różnicy i ne jest ona spowodowana tym, że mam piersi, a po prostu tym, ze żebra w biuście są szerzej rozstawione. Chce mi się plakać, jak kobiety o normalnym biuście, a normalny to taki, który po prostu JEST udają wielkie cierpiętnice.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post47604606
Maggie_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-23, 22:45   #38
quality
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maggie_90 Pokaż wiadomość
No własnie Nemezja. Ja mam 5-6 cm różnicy i ne jest ona spowodowana tym, że mam piersi, a po prostu tym, ze żebra w biuście są szerzej rozstawione. Chce mi się plakać, jak kobiety o normalnym biuście, a normalny to taki, który po prostu JEST udają wielkie cierpiętnice.
dla ciebie to jest udawanie cierpiętnicy
dla innych prawdziwy komplex !

Nie ważne co robisz.
Ważne jak wyglądasz.
quality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-23, 22:50   #39
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez quality Pokaż wiadomość
dla ciebie to jest udawanie cierpiętnicy
dla innych prawdziwy komplex !
Raczej wyimaginowany kompleks,nie prawdziwy

Stary 2006-12-23, 23:02   #40
quality
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nemezja Pokaż wiadomość
Raczej wyimaginowany kompleks,nie prawdziwy
macie bardzo sukiektywny pogląd na ten problem
owszem, lepiej miec B niz nie miec NIC, co nie oznacza, ze u kazdego B wyglada dobrze.

Nie ważne co robisz.
Ważne jak wyglądasz.
Stary 2006-12-23, 23:27   #41
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
macie bardzo sukiektywny pogląd na ten problem
owszem, lepiej miec B niz nie miec NIC, co nie oznacza, ze u kazdego B wyglada dobrze.
Może nie wyglądać dobrze,ale jednak to B,a nie NIC,a każde B będzie wyglądać lepiej od NICZEGO(ja mam małe B i żadnych kompleksów z tego powodu,ale moja obiektywna ocena jest jaka jest ,może dlatego,że podałam przykład,który znam nie ze słyszenia).To jest kilkanaście cm różnicy,a niektórzy nie mają nawet połowy z tego.Dlatego sądzę,że kompleksy z powodu B i C należy schować głęboko do szafy i postawić się na miejsce z kilkucentymetrową różnicą.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-23, 23:31   #42
quality
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nemezja Pokaż wiadomość
Może nie wyglądać dobrze,ale jednak to B,a nie NIC,a każde B będzie wyglądać lepiej od NICZEGO
z tym sie akurat zgadzam !

ale punkt widzenia zalezy od...
dlatego chce sie wiecej i wiecej az do ideału (przynajmniej ja tak mam)

Nie ważne co robisz.
Ważne jak wyglądasz.
Stary 2006-12-23, 23:37   #43
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:

ale punkt widzenia zalezy od...
dlatego chce sie wiecej i wiecej az do ideału (przynajmniej ja tak mam)
...od punktu siedzenia,więc tym sposobem nie dojdziemy do porozumienia
A ci co mają te "więcej",często chcą mniej-i nie dogodzisz

Stary 2007-01-03, 21:37   #44
mi mimi
Przyczajenie

niech wam bedzie ze sie nie da - ja wiem ze sie da mi piersi rosna po tabletkach a wam nie bo z gory zakladacie ze to nie mozliwe...przynajmniej bede mogla mowic "mam wieksze piersi niz one..."
Stary 2007-01-03, 22:34   #45
mylady21
Wtajemniczenie

Mi tam was żal duzy biust tylko przeszkadza w sporcie,w seksie ( tak, tak) grubiej się wyglada i w ogóle jak można martwic się biustem?
Co innego jak jest zniekształcony albo bardzo duża róznica ale po prostu małe ?
Albo do chirurga ,albo do psychiatry bo szprycoawnaie się jakimis pojedrzanymi specyfikami jest po prostu głupie.

Piersi nie służa do martwienia sie nimi tylko maja dwie funkcje - pierwsza jest karmienie dzieci - duga jest rozkosz
Rozmiar nie ma tu znaczenia.

I jeszcze jedno - skoro przy 175 cm wzrostu biust B wyglada tak źle - to czemu modelki nie mają prawa mieć większego biustu?Zagadka...

Edytowane przez mylady21
Czas edycji: 2007-01-04 o 01:44
mylady21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-04, 12:49   #46
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mylady21 Pokaż wiadomość
Mi tam was żal duzy biust tylko przeszkadza w sporcie,w seksie ( tak, tak) grubiej się wyglada i w ogóle jak można martwic się biustem?
Albo do chirurga ,albo do psychiatry bo szprycoawnaie się jakimis pojedrzanymi specyfikami jest po prostu głupie.

Piersi nie służa do martwienia sie nimi tylko maja dwie funkcje - pierwsza jest karmienie dzieci - duga jest rozkosz

I jeszcze jedno - skoro przy 175 cm wzrostu biust B wyglada tak źle - to czemu modelki nie mają prawa mieć większego biustu?Zagadka...

Podpisuje się wszystkimi czterema łapami. Moda robi ludziom wodę z mózgu, pewnie gdybym nie miała większych problemów opłakiwałabym teraz moje grubawe uda, ale nawet nie mam czasu o nich mysleć Miałam po odchudzaniu biust A i ani mi w głowie było martwić się z tego powodu.
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-04, 15:51   #47
mi mimi
Przyczajenie

ok skoro siebie akceptujecie to fajnie w pewnym wieku te bym miala takie podejscie ja tez nie mam problemow z akceptacja ale wiem ze moze byc lepiej i lepiej bez pomocy chirurgii plastycznej...kazdy chce byc dlugo piekny i mlody - jesli bym sie czula gruba to bym robila wszytko zeby schudnac a nie pocieszala sie tekstam o akceptacji i o tym ze sa wieksze problemy...ja chce miec wieksze piersi i bede je miala i nie bede sobie wmawiac ze jest cudownie skoro wiem ze moze byc jeszcze lepiej

a gadnie o modelkach to kiepski pomysl zwlaszcza ze wiekszosc kobiet nawet w 1% nie przypomnina modelek z gazet - one moga sobie miec maly biust bo to nadrabiaja czyms innym
Stary 2007-01-04, 19:42   #48
mylady21
Wtajemniczenie

HAha ciekawe czym - chyba długoscią.Nie chciałabys mieć w "normalnym zyciu" 180 cm... Uwierz mi - ja pracuję z modelkami na co dzień...To sa nieraz bardziej zakompleksione dziewczeta niz te "przeciętne".
Bo to nie kwestia wyglądu lecz psychiki .
Powiem to jako stylistka - mały biust wygląda lepiej
Duzy wyglada dobrze tylko w CKM - i te dziewczyny sa po prostu grubawe,pulchne, jak się ubiorą ...
Widziałam,miałam praktyki przy sesjach to wiem...
Tekst modelki ckm - mówi jedna do drugiej " to co ,ze mam małe cycki, nie moga mi komputerowo powiekszyć' ?
Stary 2007-01-04, 21:07   #49
shilla123
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mi mimi Pokaż wiadomość
niech wam bedzie ze sie nie da - ja wiem ze sie da mi piersi rosna po tabletkach a wam nie bo z gory zakladacie ze to nie mozliwe...przynajmniej bede mogla mowic "mam wieksze piersi niz one..."
hej hej a jakie to tabletki masz??? ja tez mam maly biuscik w sumie mozna powiedziec ze niemam go wogole a bardzo bym chciala to zmienic tylko niewiem jakich tabletek sprobowac
shilla123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-03, 14:01   #50
asia812
BAN stały

http://bellezza.bazarek.pl/ ten preparat podobno jest dobry lepszy nawet od tego optibiustu chyba
asia812 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-03, 22:33   #51
Żmija
Raczkowanie

Zgadzam sie forum wieksze piersi jest przerazające i dla mnie ciut niezrozumiale chocby zważywszy na fakt że dziewczyny pisza np mnie ze mam biust duzy i nie mam na co narzekac (65dd-podobno:P pod 67 a w 86) a potem pisza ze 70c to maly...oczywiscie niektore ale nei rozumiem tego podejscia a tak ogolnie wierze w tabletki bo co mi zostalo:P
Stary 2007-06-07, 12:00   #52
Żmija
Raczkowanie

czy ktos cos slyszal o tabletkach dagomed 9? Podobno powiekszaja piersi nawet transeksualistom, lek homeopatyczny w cienie okolo 13 zl...wie ktos cos lub slyszal cos?
Stary 2007-06-09, 20:20   #53
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Mimi co to za magiczne tabletki?? Ja też chce spróbować :P
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-09, 21:12   #54
sabbatha
Zakorzenienie

ja mam 173 cm wzrostu i mam 80 pod biustem a 91 w biuscie (czasami ciut wiecej, zalezy ile aktualnie waze, bo czasami waze 60 a ostatnio 65 i schudlam znowu) - miseczke w dobrym staniku mam B (w bazarkowym C ) i przeszkadza mi biust przy kupowaniu ubran, przy grze w bilarda, hormony mi praktycznie nie powiekszyly (biore anty)do tego mam szeroko rozstawione i wydaja sie mniejsze. Kiedys chcialam miec wieksze a teraz po prostu mam to gdzies. Totalnie zaczelo byc mi to obojetne. Naprawde wiecej niz B nie jest mi potrzebne.

Kolezanka ma male A i widze jaki to moze miec wplyw na samoocene i nie dziwie sie ani troche. Jednakze daleko jej do cudownych tabletek.

A powaznie - robcie pompki, plywajcie, to biust ciut sie powiekszy (mimo ze biust to nie miesnie) - po prostu miesnie nad piersiami troche beda wieksze i piersi tez sie beda wydawaly ciut wieksze.

A czasami wystarczy przytyc pare kilo (chyba ze idzie wam gdzie indziej od razu ) i bron boze sie nie odchudzac, jesli nie trzeba bo z biustu najpierw leci.

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-10, 10:53   #55
Żmija
Raczkowanie

Witajcie Rozumiem że nie wierzycie w działanie ziółek...bo pewnie bierzecie je dwa dni o nierośnie no to pa a nie tędy droga z tego co czytałam oj a sporo tego było ziółka działają ale liczy się systematyczność i determinacja ciągłe ich branie przez dłuższy okres...owsze operacja jest skuteczniejsza pod wzgledem....szybkości ale ja osobiście nie wyobrażam sobie siebie z ciałem obcym i to w piersiach wiec cóż mi pozostało stosuje masażer chce zakupić krem do biustu z bielendy i mmasuje "metoda Kasi" która sobie dziewczyny bardzo chwala pod względem efektów oczywiście poza tym (może to śmieszne) ale słucham muzyczki japońskiej która podobno powiększa piersi Zobaczymy co mi z tego wyjdzie kuracje dopiero co zaczęłam a walcze o przynajmniej 2 cm a 4 to juz bede szczęśliwa...bo moje aktualne wymiary to 66/67 pod biustem i 86/87 w biuscie a maży mi się 90 o ziółkach oczywiście też myśle i o dagomedzie 9 (biore inne leki homeopatyczne i wiem ze leki homeopatyczne działaja tylko z dagomedem boje się o tyle że jest przewidziane dla kobiet w okresie menopauzy - choć panie w aptece twierdza że jest nieszkodliwy to teorii jest wiele) Pozdrawiam

ps: co do lansu w mediach dużego biustu proponuje poczytac ten watek na forum wieksze piersi : http://wiekszepiersi.phorum.pl/viewt...=48&highlight=
Stary 2007-06-13, 19:46   #56
apoli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mi mimi Pokaż wiadomość
poprostu zazdroscicie innym tego ze im sie udalo ze z malego biustu zrobil im sie troche wiekszy biust; i nie mowie tutaj tylko o sobie

Mimi, jeśli masz 16lat to Ci piersi zwyczajnie urosły i to zasługa natury a nie cudownej kuracji... Dodam tylko że po poziomie twojej kultury wnoszę że masz właśnie około 16
apoli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-14, 14:03   #57
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez Żmija Pokaż wiadomość
Witajcie Rozumiem że nie wierzycie w działanie ziółek...bo pewnie bierzecie je dwa dni o nierośnie no to pa a nie tędy droga z tego co czytałam oj a sporo tego było ziółka działają ale liczy się systematyczność i determinacja ciągłe ich branie przez dłuższy okres...owsze operacja jest skuteczniejsza pod wzgledem....szybkości ale ja osobiście nie wyobrażam sobie siebie z ciałem obcym i to w piersiach wiec cóż mi pozostało stosuje masażer chce zakupić krem do biustu z bielendy i mmasuje "metoda Kasi" która sobie dziewczyny bardzo chwala pod względem efektów oczywiście poza tym (może to śmieszne) ale słucham muzyczki japońskiej która podobno powiększa piersi Zobaczymy co mi z tego wyjdzie kuracje dopiero co zaczęłam a walcze o przynajmniej 2 cm a 4 to juz bede szczęśliwa...bo moje aktualne wymiary to 66/67 pod biustem i 86/87 w biuscie a maży mi się 90 o ziółkach oczywiście też myśle i o dagomedzie 9 (biore inne leki homeopatyczne i wiem ze leki homeopatyczne działaja tylko z dagomedem boje się o tyle że jest przewidziane dla kobiet w okresie menopauzy - choć panie w aptece twierdza że jest nieszkodliwy to teorii jest wiele) Pozdrawiam

ps: co do lansu w mediach dużego biustu proponuje poczytac ten watek na forum wieksze piersi : http://wiekszepiersi.phorum.pl/viewt...=48&highlight=

Żmija jakie stosuje masaże i co to jest metoda Kasi?? Opowiedz co robisz to może i ja spróbuje Z góry dziekuje.

POzdrawiam
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-14, 17:09   #58
Marza6
Przyczajenie

Mozesz stosowac masaze i cwiczenia. Masaze skuteczne!! Oczywiscie nie licz na cuda ale uzupelnic puste piesi mozna. Sama to teraz robie. Postaram sie opowiedziec za miesiac jakie sa skutki.
Powodzenia
Marza6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-14, 17:12   #59
Marza6
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olciafasolcia23 Pokaż wiadomość
bo to wszystko przereklamowane !!!!!!!! do dupy tez chciałam je kupic ale kolezanka miała i mi odradziła wiec nie kupiałm jednak dalej szukam jakies srodka na powiekszenie sobie choc minimalnie biustu żeby choc był pełniejszy a nie taki pusty :-(
Mozesz stosowac masaze i cwiczenia. Masaze skuteczne!! Oczywiscie nie licz na cuda ale uzupelnic puste piesi mozna. Sama to teraz robie. Postaram sie opowiedziec za miesiac jakie sa skutki.
Powodzenia
Marza6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-14, 17:25   #60
Mala kroweczka o imieniu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mylady21 Pokaż wiadomość

zgadzam się.
sama posiadam uwaga uwaga biust 70 E !
dodam ze jestem szczupla.
i naprawde duzy biust to DUZY problem.
(kupno stanika,pielęgnacja i obciązenie dla kregoslupa)
osobiscie uwazam ze mniejsze piersi sa bardzo seksowne.
wybaczcie ale duzy biust kojarzy mi się z pornosami

dziewczyny nie zamartwiajcie się !
Mala kroweczka o imieniu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości