![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Będę tak długo się bujać w tych obłokach swych, aż równowagę znajdę i egzaltacja ma spadnie w czeluście piekielne. ![]() A póki co: ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaka kobiecej naiwności?
Cytat:
Ja spadam ,bo naiwna juz dalej nie chce byc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Za patetykę, egzaltację czy wzmiankę o seksie analnym?
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
Albo jednak zacznę wierzyć w boga i zapiszę się do kółka różańcowego? No dalej, dziewczyny, dawajcie jeszcze jakieś cenne rady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
''mysipyszczek Pokaż wiadomość
Dzieckiem - niestety - skończyłam być 8 lat temu, kiedy wręczono mi dowód osobisty. Tyle samo lat temu poznałam mężczyznę, którego kocham tak bardzo, że nawet gdybyś była moją matką - i powtarzała mi swój pusty frazes codziennie, nie sfrunęłabym z tych obłoków. Jeśli nigdy nie miałaś okazji być z kimś, dzięki komu bujałaś w obłokach - żałuj. Żałuj, że nie masz tyle szczęścia co ja i komentuj moje słowa dalej, jeśli to pomoże Ci jakoś stłumić swoją zazdrość. '' ![]() jeszcze mnie bóg nie opuścił żeby opisywać mój związek jakiemuś trollowi w internecie (tobie) i przekonywać go o swoim szczęściu. Nic nie muszę ![]()
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A co tu ma do rzeczy kolko różańcowe? Wklejasz w watek bez sensu wierszyki to sobie zaloz swój i wklejaj wiersze do woli, mysle ze dziewczynie cytaty z PS niewiele dadzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ano, czyli to ty spamujesz bez związku z tematem o swoich cudownych przemyśleniach, a reszta ci tylko powtarza - to nie jest miejsce na to. Może po prostu załóż swój wątek, skoro potrzebujesz się pouzewnętrzniać ze swoją miłością i dupą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Proszę wrócić do tematu wątku i wypowiadać się jednak nieco kulturalniej, bez przytykow...
......................... ......................... ........ EDIT: Autorko, daj sobie spokój. Zrobiłaś jak zrobiłaś, chciałaś zapewne po zerwaniu odreagować... ale tak do tego podejdź, a nie jak do potencjalnego... partnera? Nie ma sensu. Daj sobie czas, przecierp rozstanie i dopiero potem bierz się za związki. No chyba, ze masz ochote na jakieś niezobowiązujące relacje - to nie widze problemu, tylko musisz mieć świadomość, że są własnie niezobowiązujące.
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2015-06-24 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://youtu.be/8tuvz_9D7Ok?t=3m54s ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Patetyki jej nie odmawiaj dobra Pani W sercu jej pustkę moze wypelni Gdy z chmur grad prozy życia wnet spadnie Niech sie hurysa niebiańska trzymac ma czego Gdy juz dostanie bana stałego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestes zenujaca.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, nie dyskutujcie z nia. Potem nas jeszcze oskarza za pogarszanie stanu osoby chorej psychicznie i do kicia wsadza, jak znam ten kraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, w Waszej kłótni z Mysimpyszczkiem uważam, że Mysipyszczek ma rację - tzn. pojechałyście po niej, obcesowe i złośliwe były Wasze wypowiedzi. Niby ona egzaltowane dziecko bujające w obłokach, a Wy takie dorosłe - ale gdybyście były takie dorosłe, to byście nie naśmiewały się z niej w internecie, tylko pozwoliły wyrażać jej poglądy, bo nie tylko Wy macie takie prawo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
lise-kotta
|
Cytat:
autorko - niestety takie przykre sytuacje się zdarzają, trudno - było, minęło, nie daj się sprowokować i noś głowę wysoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2015-06-24 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
"Pan - co dzień posuwał sprzątaczkę, a żeby uspokoic żonę..." wtfffffffffffff byłam święcie przekonana ze tam tak jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mysipyszczek to po prostu wizażowy Paulo Coelho, takie same mundrości sprzedaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.