|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: I jak tu budować?
Że nie będę miał czasu dla niej?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Przecież na jej pytanie o plany na urlop odpowiedziałeś, że to zależy od tego jakie ona ma plany, tak? No to w jaki sposób mogłaby zrozumieć, że nie będziesz miał dla niej czasu...
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zasypuj jej smsami, jeżeli nie odpisuje. Ja wyznaję taką zasadę, że jeżeli mi ktoś nie odpisuje, to czekam na inicjatywę z jego strony - zero narzucania się, nic. Daj sobie trochę na luz i pokaż jej, że nie jesteś na każde zawołanie.
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Czy ja dobrze zrozumiałam ? Nie widziałeś jej nawet na żywo nie spotkaliście się a Ty już snujesz plany o związku i "odchodzisz od zmysłów" bo Cie zablokowała ?
Wyluzuj, bo od razu czuć desperację a to bardzo zniechęca. Ja bym już dawno zwiała.
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie testowałem ją jeden dzień przerwy lub dwa żeby nie myślała że jestem na nią tak napalony, może jak bym nic nie pisał po pracy do niej to na drugi dzień by mnie nie zablokowała bo się wkurzyła na mnie że zaproponowałem to samo miejsce może do spotkania lub że to co jej powiedziałem na koniec wiadomości co będę robił w czasie urlopu, ona to odebrała że jak nie masz czasu dla mnie to ja nie będę miała dla ciebie i cię zablokuje.... Tam gdzie się poznaliśmy usunęła konto ale z fb wiedziałem gdzie ma drugie, może to szaleństwo ale napisałem do niej, desperacja hmm nie bo nie naciskałem na nią tak aż mocno, czułem że ona nie chce na razie się spotkać zemną że chce jeszcze gadać na fb żeby się poznać ale sama z inicjatywą wyjechała z zapytaniem jakie mam plany, więc pomyślałem że ponowię to co zaproponowałem bo miejsce idealne to na drugi dzień blokada.
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

Wyluzuj, bo od razu czuć desperację a to bardzo zniechęca. Ja bym już dawno zwiała.