|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Lista Kukiza i wprowadzenie antysystemowców do Sejmu
Ja tam chyba twardo zagłosuję na Korwina, ale wolę głosować na listę "od Sasa do Lasa" która ma szansę sprowadzić moich przedstawicieli niż mieć głosować od X lat na tą samą opcję, która przez próg 5% nie ma szans wejść.
A Braun ma rację. Wystarczy posłuchać Żydów z USA co mają do powiedzenia o odszkodowaniach za majątki które do nich nie należały. |
|
|
|
|
#32 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Lista Kukiza i wprowadzenie antysystemowców do Sejmu
Cytat:
Jeden nawija o godle a inni przemilczeli gdy został budowany Meczet sponsorowany przez Arabię Saudyjską. Jeżeli dla Brauna godło jest ważną sprawą to ok. U nas ciągle zmienia się loga różnych państwowych instytucji za miliony rocznie. Więc nie widzę powodu by nie zmienić godła. Ci ludzie którzy na niego głosowali nie robili tego ze względu na zmianę godła raz na następne 100 lat a oszczędzać te miliony co roku. Teraz za to jest świetnie ![]() Koleś wbiegł. Dostał kulke przez to, że kasa zamiast na szkolenia dla policji idzie na obiadki u Sowy. Nie jest mi go szkoda ale takie są fakty. Może byś chociaż napisała co mówi ten Daniken a nie obracasz kota ogonem. Nie ma argumentów przeciw temu co mówi Braun. A słyszy się różne przesłanki które nijako to potwierdzają. Więc tak, nie zdziwiłbym się gdyby to była prawda. Tym bardziej patrząc na poziom ignorancji, hipokryzji i wymuszonej poprawności politycznej mamy dziś. Bo jak ktoś zabiera Palestyńczykom ziemię, pół wieku później ich morduje a Polaków nazywa złodziejami i domaga się jakiś zwrotów majątku to coś jest nie halo, do tego gdy w Izraelu podobno zamyka się chrześcijańskie szkoły. To tak, myślę sobie "Ci Żydzi mają gdzieś niezłe chody". Zaraz się dowiemy, że Niemcy chronili Żydów w obozach przed Polakami ![]() Ostatnio brat mi mówił, że papież coś podpisał odnośnie depopulizacji Ziemi. Ktoś coś słyszał, bo na tym telefonie nie bardzo mogę cokolwiek sprawdzić :V ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
Jestem idealistą. Jak mam wybierać miedzy złem a złem to wolę wybrać coś dobrego nawet jeżeli ma to przegrać. Tym bardziej, że nic na tym nie stracę. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-06-30 o 10:46 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.