|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipiec - Miss Dior Le Parfum, Hermes, Dior, Guerlain, MUR, Clinique, Golden Ros
Hej. Ten bronzer mi się spodobał, ale niestety ten odcień będzie dla mnie za ciemny, jestem dosyć blada
|
|
|
|
|
#33 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Lipiec - Miss Dior Le Parfum, Hermes, Dior, Guerlain, MUR, Clinique, Golden Ros
Niestety nic tym razem: roza:
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Jak tako nie mam wish, zazwyczaj wybieram ci mi wpadnie w oko, ale mogę coś na szybko wyskrobać. Z perfum to mi się marzy i to już od dawna Armani Code, chętnie wypróbuje CK Reveal. tom Ford albo Crystal Noir. Puder Dior Nude albo Chanel ale w jaśniejszych odcieniach, takie pośrednie może. To taka moja mała wish lista, jeszcze bym sama coś dołożyła. Chyba, że masz jakaś szminkę Chanel albo lakier do paznokci ew. ale we fioletach bo mam Chanel rogue coco shine w takim fioletowym odcieniu i jest super, tym brązem się raz pomalowałam, ale mi po prostu nie pasuje. Także daj znać. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Zauważyłam teraz, że masz jeszcze ciuchy. Masz taką pudrową spódnicę maxi, czy możesz mi podać jej wymiary? Spodobała mi się
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co zaryzykuje z tą kiecką, powinnam się zmieścić
Podoba mi się jeszcze u Ciebie ta bordowa kopertówka, 8. Lśniąca sukienka marki River Island, rozmiar 38 - stan idealny i 1. Sukienka z baskinką marki Mohito, rozmiar 38, ślicznie układa się w dolnej części, praktycznie nówka. Na ile to wyceniasz? Ew. bez tej szarej kiecki jak byś widziała wymianę? |
|
|
|
|
#39 | |
|
ciepłe kluchy
|
Niestety nic
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się Hermes
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabym zobaczyć zdjęcie tej kiecki w oryginale? Czy jest plisowana czy nie np. mnie interesuje
Żadne tam artystyczne nie musi być ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Mi pasuje. Jeśli Tobie też to pw? |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Ze smutkiem niestety nic.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie w wątku jest prawie nowy tonik z lukrecją, może jeszcze coś ci się spodoba
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

Jak tako nie mam wish, zazwyczaj wybieram ci mi wpadnie w oko, ale mogę coś na szybko wyskrobać.