|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: mam męża i przyjaciela
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zakładasz wątek, prosisz o opinię, ale nie piszesz całej prawdy. Jesteś w związku, który dla większości jest totalnym szambem i się z tego cieszysz. Ale co tu komentować? Gdybyś prosiła o rady jak się wyplątać z tego małżeństwa, to byłoby co komentować. Ale tak? Skoro jesteś taka zadowolona z tego, to sobie tak żyj. Nie moja sprawa. Świadomie wybierasz takie życie, to tak sobie żyjesz. Szkoda tylko dzieciaka. |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego wątku wylewa się fałsz. Półprawdy, oczekiwanie konkretnych odpowiedzi, emotki gryzące się z treścią wypowiedzi. Komuś się chyba bardzo nudzi. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
troll?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

a prawda jest taka , mąż mnie nie szanował poniżał i ciągle krytykował raz nawet ( jak on to ujął " poniosło go " ) i mnie uderzył do tego chciał okraść moją mamę , mamy dziecko wiec postanowiłam mu to wybaczyć ale nie zapomnieć bo takiego czegoś sie nie zapomina ! obiecał że się zmieni i faktycznie zmienił się i chyba jest już inaczej . ale nigdy nie bedzie tak samo ! Mój przyjaciel był wtedy przy mnie gdy moj mąż mnie poniżał on wtedy był wiedziałam że mnie wesprze . Teraz możecie komentować i na pewno bedą komentarze typu : po co z nim jestes skoro cie bije i poniża itp.