![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wykroje dla lalek
Witam! Dorzucę do kompletu jeszcze dwa linki:
http://mypage.bluewin.ch/vana/schnit...chnittnew.html http://www.perestroika.ca/html2/free_patterns.php Miłej zabawy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, z racji tego, iż moje dziewczynki mają lalkę baby born, szyje ubranka tylko dla niej!! Od momentu, kiedy dorwałam Wasze wykroje szyje je bez przerwy, i zastanawiam sie kogo to bardziej bawi!!Czy moje córki, bo mają już ich sporo, czy mnie bo wychodzi mi to zoraz lepiej
![]() ![]() WAŻNE!!! Jeżeli ktoś ma zwykłą drukarke,(bo zalecana jest laserowa) to nic nie szkodzi!! Tusz nie rozmazuje sie przy praniu!! ![]() Ciuszki z takim naprasowanym logo wyglądają jak orginalne ![]() a ponizej przygotowane logo do naprasowania ![]() musi być w lustrzanym odbiciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki podnosze wątek
![]() Moze ktos ma wykroje na jednoczesciowy kombinezonik dla Baby Born? Te stronki są boskie,lecz nie posiadam maszynki zeby tworzyc takie cuda,więc narazie szukam jakiś polarowy kombinezon prosciutki do uszycia rączkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
hop?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Dołanczam się do mimi 44!!
również szukam ale jak do tej pory nic!! może tego nie potrafię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się że 34 to troszkę za małe
![]() baby born ma 42 cm, a chou chou 48 cm. Żeby chociaż tak znaleźć coś w rozmiarze 56, to juz byłoby większe pole do popisu!! troszke zmniejszyć i już nowe ciuszki dla lalek dzidziusiów naszych córeczek!! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ew.trzeba będzie powiekszyc(mozna nawet na paincie).Ja mam lalke(tzn.córa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Pozatym i tak nie doczekałam sie(wiecie ,jak rece swędzą to chce sie wszystko zrobić w tej chwili
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Obiecuje że do niedzieli wkleje fotki
![]() A teraz dopiero zacznie się szycie ![]() ![]() ![]() a co do ubrań zimowych, czy na chłodniejsze dni... wiem cos o tym mimi 44!! w zeszłym tygodniu mósiałam uszyć kurteczke, bo zdaniem mojej córki lalka nie może marznąć bo zachoruje ![]() Jeszcze raz podkreślam w niedzielę fotki ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
A tak na marginesie... mimi 44 masz śliczną córeczkę!!
![]()
Jak to pięknie realizować marzenia Edytowane przez marzenka28 Czas edycji: 2006-09-28 o 21:05 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wykroje dla lalek - ZIMOWE CIUSZKI dla BARBIE
Mam coś dla Was szalone mamy małych Wizażanek- i dzielę się z przyjemnością.
To są wykroje z niezawodnej jak się okazuje BURDY z 1979 (!!!) roku. Moja babcia uszyła mi z nich ubranka dla moich lalek Barbie. Babci juz nie ma - Burda została wraz z sentymentem i moją miłością do szycia. Ja też dziekuję za poruszenie wątku - pewnie niedługo zrobi się z tego niezła skarbnica dla wszystkich szyjących mam! Brawo! ![]() Ściskam bardzo serdecznie.Piątkowo. Już jutro weekend i więcej czasu na.. szycie zimowych kreacji ps. niestety zdjęcie grupowe wszystkich uszytych ciuszków waży zbyt dużo żebym mogła je tu wrzucić więc mogę przesłac mailem zainteresowanym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wykroje dla lalek - ZIMOWE CIUSZKI cd.
a tu zdjęcie mniejsze, pracuję jeszcze nad "mniejszym ciężarem całego arusza aykrojów" w druku 1:1 format a4 więc spoko drukuje się na każdej drukarce i jest gotowy do "produkcji" odzieży.
Jeśli ktoś bardzo się niecierpliwi - przeslę mailem. Ściskam, Ba-ha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wykroje dla lalek - ZIMOWE CIUSZKI cd.
I udało się.
POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE!!! ![]() Ba-Ha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, że bedziecie mamuśki kontynuować i wbogacać o jakieś nowe wykroje i pomysły!! ![]() Ja również będe robić co w mojej mocy w miare mozliwości, bo troszke mi talentu brak ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wykroje dla lalek - ubranka dla baby born
Dziewczyny tak jak obiecałam, wrzucam kilka fotek ciuszków dla lalki baby born, które stworzyłam moimi rączkami
![]() Oczywiście wykroje tych ciuszków znajdują się na pierwszej stronie tego wątku ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
A tutaj jeszcze kilka fotek
![]() Chciałam dodać,że wszystkie ubranka oprócz kurteczki, są szyte ręcznie ![]() teraz zaczynam szycie dla lalki chou chou, więc obiecuje, ze za jakiś czas będe mogła się pochwalić następnymi fotkami ![]()
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
No i niestety nie udało mi się, nie potrafię zmniejszyc dostatecznie zdjęć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Tak właśnie to mój malutki "potworek"
![]() ![]() a co do szycia, szyłam ręcznie bo mi maszyka padła ![]() A teraz pracuje nad wykrojami zrobionymi przeze mnie ![]() Jak tylko sklece coś normalnego to z chęcią się z Wami podzielę ![]() ![]() mimi 44 teraz je czekam na Twoje fotki ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
To dorzuce kilka linków z wykrojami dla ChouChou i BB,linki są ze strony Adrianny72,prosiłam ją o zgode zeby tu wkleic te stronki.Niestety jeszcze sie nie doczekałam,ale teraz zobaczyłam ze juz wklejała tu namiarki do bloga,tylko ze z fotkami juz wykonanych prac,a linki są na innych stronach,więc mma nadzieje ze nie będzie miała nic przeciwko
http://grapska.multiply.com/links Marzenka są tam tez kombinezony jednoczesciowe,pogrzeb po tych wykrojach,chyba było nawet 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
mimi 44 bardzo dziękuje!!!
![]() ![]() Napewno skorzystam, teraz wieczorki będa się robić coraz dłuższe, więc będe miała znowu jakieś zajęcie ![]()
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
mimi44
właśnie pogrzebałam w tych wykrojach i zauważyłam ze są to te same linki które się znajdują na pierwszej stronie tego wątku ![]() Jest jednak coś czego nie było prędzej, mianowicie w linku z wykrojami dla chou chou nic niema, a wczesniej było ![]() A może któraś z wizażanek zapisała te wykroje na swoim komputerze?? Bo ja jakoś na to nie wpadłam ![]() Jeżeli tak to bardzo proszę o te wykroje ![]() W przyszłym tygodniu wybieram sie do sklepu w którym są pojedyncze stroje z burdy. Już kiedyś je oglądałam i jeżeli dobrze pamiętam, to w wykrojach dla lalek baby born są trzy modele ślicznych sukienek ![]() Jak tylko uda mi sie coś kupić to zaraz wam te wykroje udostępnie, bo czego się nie robi dla wizażanek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.