![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mój chłopak śpi czasem z siostrą.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Duo: oni sobie prawią komentarze o podtekście seksualnym. Wy nie. A przynajmniej nie wspomniałas |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
mowa była o dwóch tekstach. nie wiemy, jakie były okoliczności. może to autorka jest z tych bardziej konserwatywnych po prostu? ja rzucam komentarze o podtekście seksualnym bardzo często - niektórzy tak mają i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ja tez rzucam. Ale nie przyszło by mi do głowy powiedzieć bratu ze mu "zwale"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brat to taki sam człowiek, jak każdy inny. to, że istnieje społeczne tabu związane z tematem seksualności i rodzeństwa tego nie zmienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy społeczne tabu na temat seksu usprawiedliwia kazirodcze zapędy? Weź pod uwagę ze to nie są same "pogaduchy", lecz również wspólnie spanie, przytulanki, oglądanie nago, wyznania miłości( diabli wiedzą jakiej ). A ponad to chłopak autorki reaguje złością na jej uwagę ze jej się to nie podoba. Ja rozumiem. Miłość braterska. Ale nie popadajmy w paranoje. Ta sytuacja tutaj to juz dawno przekroczyła to co przeciętny człowiek uznaje za miłość braterską. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dalej uważam, że spanie razem, przytulanie, zobaczenie się nago, wyznanie miłości jest zupełnie normalne, gdy ma się rodzeństwo / osobę bardzo bliską sercu, z którą nie łączy nas relacja seksualna. sytuacja jest zarysowana przez autorkę i nie wiemy, jak było naprawdę. autorce się to nie podoba, więc nie będzie tego przedstawiać w tęczowych barwach. być może ich relacja jest absolutnie braterska. a nawet, jeśli nie jest, to co? nikomu krzywdy nie robią. autorce ta sytuacja (niezależnie, czy jest coś więcej) JUŻ nie odpowiada, więc związek powinna zakończyć, bo szanse, że relacje między nimi się oziębią, są bardzo małe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ranią. Autorkę.
Bo jeśli jest między nimi coś więcej to przyprawiają autorce rogi. I to takie że chyba przez drzwi nie przejdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
druga sprawa jest taka, że granice związku każdy ma własne, dla jednych spojrzenie to już zdrada, inni są swingersami, więc nie ma co generalizować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
To nie jest trolling, opisałam kilka sytuacji, które od razu przyszły mi na myśl i spowodowały we mnie wtedy negatywne odczucia, starałam się to ignorować, ale jednak czułam w środku to co czułam. Ja rozumiem, że brat/siostra to często bardzo bliska osoba, ale gdy wchodzą jakieś podteksty seksualne , nawet w żartach, dla mnie ta granica już jest zatarta. Myślę, że jego siostra lubi oblesne żarty itd, bo tez taka po części jest,ale potrafiła np zacząć nad nim tańczyć , gdy się podpiła, a miała na sobie tylko koszulkę bez stanikai spodenki. Następnie przeprosiła mnie i powiedziała "ale wiesz to tylko żarty takie między rodzeństwem". No nie wiem, mnie to osobiście obrzydza. Dodam, że jego siostra nie jest w żadnym związku i czasem czuję się jakbym miała z nią rywalizować o względy czy o poświęcanie uwagi i troskliwości dla nas przez mojego chłopaka., gdy akurat u nich jestem.Bo dba o nas powiedziałabym na równi...Przecież nie powinno tak być, że czuję zazdrość? Że coś mi mówi, że on za bardzo się dla niej momentami stara i ona dla niego?
Edytowane przez lover134 Czas edycji: 2015-07-13 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- siostra twirdzi ze zrobi bratu laske. - siostra pokazuje się przed nim nago - śpią w i jednym łóżku - brat reaguje nerwowo na "nie podobanie sie autorki " To są fakty. Bez względu jakie emocje ma autorka względem tego. Powiedz mi, też tak robisz z bratem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-siostra raz zażartowała, że bratu zwali (a więc nie laskę, tylko ręką, ale to takie tam detale). -brat widział siostrę nago, a siostra widziała brata. -raz na jakiś czas śpią w jednym łóżku -bratu nie spodobały się komentarze partnerki. nie mam brata, ba dum tss! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
--------------------------------- Aha i autorka przedstawiła kolejną dziwną sytuację, więc jak widać nie jest to "jednorazowo ". Ciekawe czy jak jest podpita to tez śpi w łóżku brata. Edytowane przez Weronika__ Czas edycji: 2015-07-13 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli to prawda to bardzo autorce wspolczuje, bo to obrzydliwe jest. I mi sie wydaje, ze facet w wieku 22 lat patrzsc na naga 24 letnia kobiete ma mysli erotyczne i nie oddziela tego na siostre i reszte swiata, ale moge sie mylic. Tak czy siak dla mnie to nie jest zdrowa, braterska relacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Aaaaaah pasuje.
Ręką to nie seks. Idąc tym tropem: Z bratem to nie zdrada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
plum plum
|
Cytat:
![]() okropieństwo... Nie wydaje mi się, by pokazywanie się bratu nago, sprośne żarciki i sypianie razem normalnie funkcjonowały wśród rodzeństwa, a posiadam obu płci 3 sztuki i mam z nimi dobry, kumplowski kontakt. Nie wyobrażam sobie, bym miała nago paradować przed bratem. Kurcze, laski to jak się ojcu własnemu nago pokazywać, są chętne? Dla tych, które nie posiadają rodzeństwa, polecam takie porównanie. Choć między bugiem a prawdą, miałam kiedyś chłopaka, który w wieku 23 lat sypiał czasami z mamą, ale moja mina i reakcja dobitnie mu chyba pokazały, że nie uważam tego za normalne, bo sam niedługo potem powiedział, że przemyślał to i że faktycznie, czas zerwać pępowinę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś czytałam artykuł o matce samotnie wychowującej syna, która zaczęła go traktować jako kogoś w stylu partnera, też z nim długo spała, jak miał 17 lat to chodziła z nim za rękę do kina, itp. Straszne to było. On potem w wieku 30 lat rzucał wszystko, żeby jechać do mamusi po jakąś pierdołę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
plum plum
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52068865]Jaka patola.
Kiedyś czytałam artykuł o matce samotnie wychowującej syna, która zaczęła go traktować jako kogoś w stylu partnera, też z nim długo spała, jak miał 17 lat to chodziła z nim za rękę do kina, itp. Straszne to było. On potem w wieku 30 lat rzucał wszystko, żeby jechać do mamusi po jakąś pierdołę. [/QUOTE] u nich to raczej wyglądalo tak, że on był w domu raz na kilka miesięcy, wieczorem przychodził się przytulić i wracał do siebie, najmłodszy, ukochany synek mamusi. Ale i tak to było chore dla mnie.
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
spałam kiedyś u przyjaciółki po jej urodzinach które zorganizowała u siebie w domu, mieszkała wtedy w domu rodzinnym (a ma dziewczyna 3 braci). Udostępniła mi swoje łóżko a sama była tak nawalona że położyła się u swojego brata i tak spali do rana .
Jedyna dopuszczalna jeszcze opcja na spanie razem jak dla mnie ;P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.