|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jak ZLIKWIDOWAĆ okres
Ell zastanów się co zrobisz jak za kilka lat bedziesz chciała być szczęśliwą mamą a nie daj Boże coś się satnie z Tobą przez to przesuwanie i całą zabawe i pffffu odpukac ! zostaniesz bezpłodna ? (nie wiem de facto czy może się tak stać ale następnym razem zapytam o to swojego ginekologa
) na pewno nie bedzie to dla Ciebie miłe a wszystko przez kilka dni w miesiącu naprawde nie warto Słoneczko przemyśl to na spokojnie buziaki |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
no.....tej macicy to chyba sobie nie usunę
dzięuję żeście (jak to się pisze ) mnie trochę opamiętaływiecie co mam jeszcze jedno pytanie czy nie trzymanie moczu może mieć coś z układem rozrodczym
Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2007-09-20 o 12:47 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#33 | |
|
Raróg
|
Przyczyny mogą być naprawdę różne, najlepiej wybierz się z tym do lekarza, przy takim problemie nie ma co gdybać, trzeba leczyć
Jeśli Cię opamiętałyśmy, to bardzo się cieszę
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
ell, ja też się cieszę, że postanowiłaś dać szansę swojej macicy
myślę, że na początku trudno zaprzyjaźnić się z pokopaną kobiecą fizjologią, ale po jakimś czasie można się przyzwyczaić, a nawet ją polubić, miejscami:P mam nadzieję, że i Ty z czasem nabierzesz takiego przekonania nietrzymanie moczu może być związane z układem rozrodczym, chociaż nie musi. a co do tej nieszczęsnej histerektomii- myślę, że były to teoretyczne rozważania, bo żaden lekarz nie ma prawa usuwać narządów bez wyraźnych wskazań, a tylko na życzenie pacjenta. w takim razie mógłby odpowiadać karnie za okaleczenie/ spowodowanie kalectwa
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
witam, nietrzymanie moczu może mieć także związek ze stresem, depresją - wiem z własnego doświadczenia
. Jesteś w trakcie walki z ciężką chorobą a czytając Twoje wątki można stwierdzić, że stres Cię nie ominął i nic dziwnego - po takich przejściach... najlepiej poradź się swojego psychologa.Cieszy mnie, że nie myślisz już poważnie o usunięciu macicy. Kiedyś gdy zostaniesz mamą (przecież tago nie wykluczasz), zrozumiesz jak pięknie być w ciąży i jakie to niesamowite przeżycie (może to banał ale takie jest życie). Pozdrawiam .
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
DZIĘKI
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Ja przez prawie 5 lat miałam załóżoną spirale MIRENA i w tym czasie nie miłałam okresu, przyzwycziłam sie do tego ze nie musze liczyc kiedy "te dni" wypadna i czy nie popsuję mi to np. jakiegos wyjazdu...teraz robie co 3 m-ce zastrzyk antykoncepcyjny DEPO PROWERA i tez nie mam okresu.Żyć, nie umierać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

) na pewno nie bedzie to dla Ciebie miłe a wszystko przez kilka dni w miesiącu
naprawde nie warto Słoneczko
przemyśl to na spokojnie buziaki 

) mnie trochę opamiętały