![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Cytat:
wow!
![]() |
#32 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() Oj takie malusie to pozyczyłam kolezance...zostały mi tylko spodenki. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() o losie... brzmi strasznie ![]() Cytat:
![]() u nas z przyjaciółkami: 3 miesiące (rok ![]() za dwa lata będą balety ![]() ![]() Michasia w kościele interesują tylko dzwony i dzwonki. ale stoi jak zaczarowany, żadnej gangsterki (w co mi trudno uwierzyć).... a jaki strzeliłaś? ![]() ![]() Cytat:
![]() a jakieś imieniowe typy?!
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
MBZ♥
|
Hej
![]() Pisałam już, że nienawidzę tirów? W czwartkowym karambolu na A4 zginęło kilka osób z mojej rodzinnej miejscowości :/ szczęście, że my jechaliśmy tą trasą 2 godziny wcześniej. Pobyt u Dziadków krótki ale intensywny w miłość do Zosi i od Niej ![]() ![]() ![]() Monicca oby się wygoiło ![]() Kwiatuszku zajrzyj do coccodrillo bohater kupowałam legginsy w tym rozmiarze i w stonowanych kolorach ![]() Jola jaki kolor robiłaś? Pani to serio będzie impreza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Typów na imiona jest miliard - zazwyczaj chłop mówi OK, niech zostanie, a następnego dnia twierdzi, że dane imię jednak jest brzydkie, gejowskie, źle mu się kojarzy, nie pasuje do nazwiska (tu musimy uważać bo mamy nazwisko dość trudne i oryginalne - zawsze muszę powtarzać przy przedstawianiu się), zdrobniale brzmi źle etc etc etc.
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Pani, Byou- na rudzielca
![]() Sorceress- a niby to baby takie wymyslate :P Moze macie jakieś naj z typowanych? Byou- Ja na naszej 1100km'owej trasie do polski przeżywam horror z każdym wyprzedzanym tirem :/ Straszny ten wypadek Moja Ewa zaczęła tak gadać ze aż w szoku jestem! Chodzi i gada i opowiada.. Najlepsza frajdę ma ze słowa "pupunia" ![]() Zabieram sie dziś za plesniak z wiśniami.. Ale mam smaka! |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis przezylam Szok. Dzownie do mamy slysze Milusia w tle. Nagle coraz glosniej i slysze
" baba to mama " mamcia mowi " tam kochanie to mama " a zaraz Milus " mama oc mnie okam cie " ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
To i ja się przywitam
![]() ![]() Jestem, ale weny brak, remont ciut mnie przytłacza ![]() Dla poprawy nastroju byłam dziś u fryzjera, wyszłam z aurą za.ebistości ![]() Monicca, biedny Fi ![]() Kasia, cudownie usłyszec takie słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
MBZ♥
|
Alliw bez zdjęcia się nie liczy
![]() To samo Jola!!! Alliw, ekipa remontowa niewydolna? Jola narobiłaś mi smaka ![]() ![]() Kasia ![]() ![]() Zoś mnie tym rozpieszcza ![]() ![]() Zamówiłam kurtkę skórzaną, na fotce jest piękna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
czyli: super
![]() rannnyyyy, jak ja zazdroszczę takiej odskoczni ![]() aaaaaaaa!!!! ślina do kolan... zwłaszcza, że ponad miesiąc jestem na diecie ( ![]() ![]() ![]() poka, poka!!! ![]() T. w słowach oszczędny. częściej jestem po prostu "ulubioną mamą" ![]() ![]() jaką?
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Monica straszna historia z tą drzazga w oku...zdrówka!!
BYou straszne sa te wypadki...ja sie strasznie boje zawsze przed długą droga, sprawdzam po 3 razy, czy KL. jest dobre zapięty w foteliku itp. A my dziś byliśmy w Zoo w Gdańsku...OMG 4,5 godz. łazenia i tak wszystkiego nie zobaczyliśmy, dobrze, że wzieliśmy ten wózeczek drewniany to przekupującv KAcpra Kubusiem chociaz trochę chciał w nim jechać;p |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
MBZ♥
|
Klementyna zazdrościmy zoo
![]() ![]() sprawdzanie pasów to moja nerwica natręctw... Pani, gesty ![]() ![]() A kurtka taka |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Byou- jestem niefotogeniczna ;P
Panika- ja tez jestem na diecie ;D Dziś u nas historyczny dzien.. Moje maleństwo obróciło sie samo z plecków na brzuch! Mało tego dźwiga sie do siadania.. A tak sobie go nieraz zostawiam na łożku samego.. Monicca- jak Filip z oczkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
MBZ♥
|
Jola
![]() ![]() E tam, pierdoły gadacie Koleżanko ![]() Moje zamówienie wysłane ![]() ![]() Odświeżam sobie pierwsze sezony Czasu honoru ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Dziś Zosia poszła z Tatą na spacer...przytargali do domu pasikonika ![]() ![]() ![]() Już bezpiecznie czmychnął w krzaczory ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ulala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wow, brawo ![]() Teraz trzeba pilnować, mi Z już raz spadał z lozka ![]() Cytat:
![]() Historia z pasikonikiem ![]() Kupiłam dla Z: http://www.smyk.com/cool-club-chustk...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-czapka...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-czapka...a-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p ![]() i dla K skromnie ![]() Mysle nad czyms jeszcze ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaa! myślałam, że tylko mój tak ma ![]() piękna. klasyczna. bosko będziesz wyglądać ![]() ![]() ![]() siłacz!!! jaka dieta?! też ostatnio oglądam do porannego karmienia na TV Historia. i się okazuje, że nie pamiętam nic. bez mózg jestem :/ a pasikonik musiał wracać do swoich przyjaciół.... wszak. ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- ![]() ![]() Nad czapką z kokardą myślałam intensywnie. Fajna.
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
MBZ♥
|
Demeter
![]() Faktycznie szalejesz zakupowo ![]() ![]() ![]() Pani no właśnie takiej klasycznej mi brakuje ![]() ![]() ![]() Mentalne Siostry jesteśmy bo ja pod wpływem tvp historia zaczęłam od nowa oglądać. I też się łapię, że niewiele pamiętam:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Noo fajna, jest jeszcze intensywny róz ale już mam dosyć tego koloru ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- To prawda, duzo przecen, u nas nie ma galerii więc zrobiłam już drugie zamowienie on line ze Smyka bo tam duzy wybor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej hej.
Monicca i jak tam oczko Filipka mam nadzieje ze bez narkozy sie obeszlo:-* Dzieki dziewczyny za komentarze pod moja focia. Co do ukladania wlosow- to wstaje rano pianka na nie troche zelu spryskam lakierem i juz ok 3mij to mi zajmhje wiec z makijazem spedzam ok 10min w lazniece ![]() Mialam wczoraj wejsc na gore widokowa bo byla piekna sloneczna pogoda i co i nic. Obudzilam sie z tak bolacym prawym kciukiem czulam jakbym cos pod paznokciem miala - palec opuchniety zaczerwieniona plytka. Obwiazlam se altacetem poszla spac na 2h i toche przeszlo aczkolwiek palec dalej lekko napuchniety:-/ najgorsze jest to ze Nie Moge isc na L4 teraz nawet jakbym chciala - bo szefunio kase za l4 wyplaca z miesiecznym opoznieniem:-/ Ale co by bylo. Prosze was o kciuki. Bo moze Moze uda mi sie przepriwadzic na inna dzielnice lepszy dojazd do pracy i 2sypialnie za 7.5tys ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | ||||
Zakorzenienie
|
hej wam
![]() u nas Karol też lubi mnie rozpieszczać sławami "mamuniu kosiam cię" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#51 | |||
Wtajemniczenie
|
Hejooo!
Cytat:
Typy zawężamy do: Olek, Franek, Staś, Adaś. To oczywiście zestaw otwarty. Wczoraj tż Emila dorzucił ![]() ![]() pamiętała o pasikoniku? Cytat:
![]() Cytat:
PS. odczytaj moją PW ![]() a typy? wczoraj doznałam szoku w tesco ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |||
Zakorzenienie
|
idealna
![]() ![]() hehe jak ubiorę Olkę na granatowo - chłopczyk, jak na zielono - chłopczyk, jak na szaro- chłopczyk czy dziewczynka ![]() więc kłamię jak najęta :P "Tak, chłopczyk". (mam nadzieję, że Olcia nie słyszy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a ja już legginsy i tuniki odkładałam :P każde imię fajne ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś Michał rozmawia rano z G. "Tatusiu ulubiony kiedy przyjedziesz do B. do Michasia??? przyjedź nagle granatowym autem!" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Zadomowienie
|
właściwie to żadna- żarcie zamienione na jedzenie
![]() a Ty na jakiejś konkretnej? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() eh my jutro do lekarza jedziemy.. dzis jak na zlosc do 11 Olaf ma dalej katar i coraz większy kaszel ;/ oprocz tego zadnych innych objawów, radosne usmiechniete fikajace dziecię.. obawiam się, że to alergia ;/ kwiatuszek- jak malutka po nabiale? u nas niestety wysypało go po moim mleku ;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |||||||||
Zadomowienie
|
hej
chyba jednak coś jest na rzeczy z tą klątwą wizażu. pochwaliłam Zuzię i się w poniedziałek zepsuła. Pod wieczór mam sajgon w domu. Czasem ryczą oboje bo Karol znów się boi płaczu małej. każe mi dać cycka żeby nie płakała a jak ją karmię to robi sobie z moich nóg zjeżdżalnie. ogólnie masakra Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zjadłam 2 kanapki z serkiem twarożkowym i nic nie wyskoczyło. odczekam jeszcze dziś i spróbuję jutro wypić mleko. chociaż jak patrzę, że Ty dopiero teraz próbujesz to myślę czy nie za szybko... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() na jakim etapie jesteście? Cytat:
![]() Cytat:
![]() szkoda. myślałam, że i takie malusie sprzedajesz a dałabym Ci więcej niż te hieny na allegro ![]() Cytat:
![]() A! no i chyba nie pisałam jakie mam łobuzerskie dzieci. Karol jak się urodził i położyli mi go na brzuch zostawił po sobie smółkę na moim ramieniu. a Zuzieńka tylko co po wyjęciu z brzucha obsikała mnie ![]() ![]()
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
MBZ♥
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Malpko, a co Ciebie tak mało tu? ![]() Demeter uważaj bo kupowanie online uzależnia ![]() ![]() Sorce, kciuki za to coś pomiędzy nóżkami ![]() rano wytłumaczyliśmy Jej, że konika w nocy zawołali rodzice i poszedł do swojego domku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kwiatuszku ![]() Padłam z "prezentów" od Dzieci po urodzeniu ![]() Pani to jak sobie radzisz jak jesteście sami? ![]() Tekst Michasia ![]() Kasia ![]() Jola, zdrowia dla Olafka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie.. Dominika też tak sika, nie wiem czy nie bardziej niż Jakub.. a wydawało mi się, że po synu już wiele mnie nie zaskoczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
u nas Dominik, Adam, Michał, Jakub chociaż tż wymyślił jeszcze Rafałą ale mi sie nie podoba
![]() chociaż Karol zapytany jak będzie się nazywał dzidziuś i tu mu wymieniamy imiona nadal uparcie twierdzi że będzie Klaudia ![]() Cytat:
![]() eee wydaje mi się że chyba codziennie zaglądam ![]() ![]() jak ciepło to my dużo na dworze jak Loluś drzemie to ja zwykle z nim ![]()
![]() |
#59 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() Kurcze jak powystawiam to dam Ci znać ale ja to rzeczy jesienno zimowe będe sprzedawac, a myśmy się mineły porami roku i rozmiarami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Choc ja kilka dni temu skonczyłam kp ![]() --------------- Sprzedalismy auto dziś rano I kupilismy inne po południu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.