![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: cholerne rajstopy...
Zgadza się. Też mam te BB i są bardzo jasne. I są trwałe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety gwarancji nie mamy, z rajstopami jest tak, że trzeba próbować różnych, szukać, kombinować a i tak zawsze coś pójdzie nie tak, bo np. z 9 par danego modelu byłam zadowolona, a ta dziesiąta okazała się do niczego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Ja całym sercem polecam Marilyn. Świetne wzory i mega trwałe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;52601725]Powiedzcie mi od czego zalezy trwałośc rajstop?
Mi gatta nie wytrzymuje wcale. Zawsze gdzies pojdzie oczko. O czarnych to nawet nie wspominam, szybko mi sie robia takie czarne kropki czy paski. ![]() Przestalam juz kupowac cienkie. Moze calzedoni sprobuje. ![]() No nie ma nic gorszego od tych czarnych paseczków na czarnych rajstopach . Wygląda to jakbym miała te rajstopy bardzo stare. Na innych kolorach jakos tego nie widać albo sie mniej robi, nie wiem
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
Gatta - Luna kolor Visione
http://www.gatta.pl/pl/luna-15-rajst...den-lycra.html Najlepsze jakie znalazłam, kolor bardzo naturalny (mam bardzo jasną karnację), trwałość świetna - kilkanaście razy. Piorę w pralce w specjalnym woreczku. W ogóle Gatta moim zdaniem robi najtrwalsze rajstopy nie tylko te cienkie ale i grube. W salonach Gatty mają też próbniki więc możesz sobie dobrać kolor - mają dużo jasnych odcieni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Warto popatrzeć w TKMaxxie - kiedyś kupiłam paczkę (chyba 5 sztuk) bardzo, bardzo jasnych rastop od Givenchy'ego za jakieś 40 zł. Były bardzo wytrzymałe, uwielbiałam je.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.