![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolega mnie wykorzystał
podczas fantazji nie naruszam integralności cielesnej innej osoby. jak dla mnie trollujesz i to kiepsko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
On też niczego nie naruszył. O ile nie skorzystał z okazji i nie pomacał jej wypiętego tyłeczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Spuścił, podobno przypadkiem. To rzeczywiście może być w jakiś tam sposób niefajne.
Ale sama masturbacja, w żaden sposób niczego nie narusza. Oczywista oczywistość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
chaos maker
|
Jakoś brzmi nieprawdopodobnie to wszystko. Ile macie lat?
"I didn't ask for this pain, it just came over me(...) I'm so suprised you want to dance with me now, I was just getting used to living life without you around." "Boję się (...), że on zniknie, wiesz,
ten ktoś, kogo pokocham całym sercem bladym, chociaż mówią, że go już nie mam." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Oczywista oczywistość - masturbacja w obecności drugiej osoby (nawet nieświadomej) zazwyczaj narusza granice - tak samo jak sranie, sikanie czy milion innych czynności które mogłabyś chcieć wykonywać w czyjejś w czyjejś obecności. Gdyby mowa była o pedofilu masturbującym się przy dziecku też byłabyś tak radośnie za? Mimo wszystko nie życzę ci żeby ktoś obcy spuścił ci się przypadkiem na twarz, choć może to by ci wyjaśniło jak upokarzającym zachowaniem to jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Jak śpię, to mogą sobie srać. Byle tak, żeby mnie smród nie obudził.
Porównanie do spuszczenia sie na moją twarz, zupełnie nieadekwatne. Sensowne porównanie, to dziewczyna masturbująca się obok mnie, śpiącego. Nie przeszkadzałoby mi to w żadnym wypadku. Niezależnie od (nie)atrakcyjności owej dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Hahahaha ! Gdzieś juz czytałam podobna historie tyle ze w tamtej kolega nocował u koleżanki i zrobił to samo ;D o co chodzi? Komu potrzebne zdanie innych na ten temat, jakieś badanie, artykuł do gazety?
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
live your passion
|
Cytat:
Nieźle trollujesz.
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
A co to ma wspólnego z wykorzystywaniem?
Jestem dobrym człowiekiem, pomógłbym biedaczce w potrzebie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
z wykorzystywaniem ma tyle wspólnego, że nie zrobił tego za jej zgodą. jeśli ona by się na to zgodziła, to ok. ale jej to nie odpowiada, więc nie miał prawa tego zrobić. każdy ma swoje granice i ma prawo je wyznaczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, jak Ty, ale ja nikogo nie zwykłem pytać o zgodę, czy mogę kupić bułki w sklepie, obejrzeć mecz w TV, albo zrobić sobie dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
bo tymi czynami nie naruszasz czyjejś przestrzeni ani integralności. masturbując się do kogoś, gdy śpi - tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
ach Ci biedni faceci, każdego dnia toczą niesprawiedliwy bój z chucią i własnym ptakiem, no przecież muszą od czasu do czasu ulżyć sobie, muszą. co to za różnica - kościół czy spanie ze znajomymi na wspólnym wyjeździe, zakonnica czy koleżanka - jak ptak da znak, to trzeba się tym zająć i sobie ulżyć, nie ma bata, a kobieta każdą plamę po spermie na swoim ubraniu powinna nosić dumnie niczym trofeum. toż to taki cichy komplement od faceta, który nie ma odwagi powiedzieć jej wprost, że ona mu się podoba. właściwie to ona tak bardzo na niego działa, że zmusza go niemalże do spuszczenia się na nią, jej wina praktycznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
plum plum
|
serio? chciałabys być obiektem masturbacji jakiegoś kolesia albo świadkiem tego, że jakiś koleś masturbuje się nad Twoją koleżanką? Bo przecież tam było więcej osób...
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Maillwall by inaczej mowił jakby jakiś gej się na niego spuścił.
Najstraszniejsze jest to, że wiele osób (kobiet i mężczyzn) nie widzi w tym nic złego. Zauważyliście, że w szkole podczas wychowywania do zycia w rodzinie, czy czegoś w tym stylu nie uczy się dzieciaki co jest gwałtem, molestowaniem, na co się godzić nie muszą? Uczy się dziewczynki aby ubierały się skromnie, nie chodziły same w obce miejsca, nie upijały się na imprezach, ale NIKT nie uczy chłopców jak zachowywać się w stosunku do dziewczyny, która im się podoba. Mlodość jest trudna pod tym względem. Nastolatkom uderzają hormony do głowy, nie umieją sobie poradzić z tym. Jeśli natomiast jesteście dorośli... to brak mi słów. Ja zapewnie bym wniosla sprawę do sądu o molestowanie. Może wtedy się nauczy, że pewnych rzeczy się po prostu nie robi.
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Oczywiście, przecież wtedy byłaby to zupełnie inna sytuacja.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo to uwazam ze autorka nie jest bez winy.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pisałam o sytuacji gdy dwoje ludzi nie widzi w swoim zachowaniu nic złego. Ale o postawie faceta, który sie spuścił, oraz osób niezainteresowanych. Tak jak Ty oraz: Ofiara molestowania nie jest winna. To że spała w koszulce i majtkach nie uprawnia nikogo do takich zachowań.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
jeśli komuś pasuje oglądanie czyjejś masturbacji, albo np. w związku jest to ok, że jedno masturbuje się do widoku drugiej, śpiącej osoby, to wszystko jest w porządku i nic mi do tego. ale jeśli ktoś to robi wbrew komuś lub bez konsultacji, to jest to pogwałcenie czyiś praw. brak odmowy to jeszcze nie przyzwolenie.
to tak, jakbyś miał bardzo otwarty dom i nie miał nic przeciwko, żeby kolega/koleżanka zrobiła sobie np. kanapkę, otwierając 'na bezczelnego' lodówkę. jednak gdy przyjdzie np. monter do internetu i zrobi to samo, bez pytania, od tak otworzy sobie lodówkę i zacznie Ci wyjadać rzeczy, to się conajmniej wkurzysz. może takie porównanie bardziej Ci to zobrazuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
dla mnie rozbieranie sie do majtek iwypinanie pupy na kolege nie jest ok. co nie oznacza ze mozna traktowac to jako przyzwolenie. Chodzi mi jedynie o to zeby sie zastanowic na przyszly raz nad swoim zachowaniem i tyle.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ja nie kotroluję swojego ciała jak spię. Nie zrobila tego specjalnie. On miał prawo się podniecić, przecież samo to nie jest nic złego, ale spuszczanie się na nieświadomą dziewczynę jest molestowaniem.
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 nie spac z kolega 2 nie rozbierac sie do majtek jak sie spi z kolega
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
O to mi chodziło parę postów temu. To kobieta jest uczona aby nie dopuszczać do takich sytuacji, a czy ktoś chłopców uczy jak się opanować? Czy naprawdę zdrowy mężczyzna nie umie sobie nie ulżyć jak widzi kobietę w majtkach? A na plaży to co?
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
absolutnie nie. aby to się nie powtórzyło, trzeba koledze dobitnie wytłumaczyć, że to jest nie na miejscu. równie dobrze mogła spać na łóżku obok, w piżamie, a on wracając z nocnej przerwy na siku stwierdziłby, że zawsze mu się podobała i się na nią spuścił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
? To się nie wyklucza z tym co napisałam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
ale sugerujesz, że ona powinna zmienić swoje zachowanie, a ona nie jest temu winna i nie miała na to wpływu. jej ubranie czy pozycja podczas snu w żaden sposób nie wpłynęły na sytuację i ona nie powinna się zastanawiać, czy piżama nie jest za seksowna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.