|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: AMA Monika Ross
Cytat:
Zawsze pani zazdrościłam, taki elegancki, uprzejmy! |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Oj tak. I ten jego uśmiech i ta pogoda ducha! Jeszcze jakby tylko pieniadze do domu przynosił. Ale to nic. radzimy sobie.
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Proszę opowiedzieć o tym coś więcej
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Co tu dużo mówić. Byłysmy młode. Dorota była zakochana, a on wybrał mnie. A ona stwierdziła, że jak nie ten, to żaden i została pingwinem
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
(poproszę 50 PLN od scenarzystów za wykorzystanie pomysłu) |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
A otarla się o romans. Otarla heheszki. I to z kim! Z samym Rafalskim. I to na moich oczach
|
|
|
|
|
#37 |
|
❤ bee happy ❤
|
A o co w ogóle chodziło z Ryśkiem? Jak zginął? I czy Grażynka ma nowego fagasa?
|
|
|
#38 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak. Grażyna układa sobie życie. Ma nowego męża, Leopolda. Szybko się pozbierala, bo to nie jest pierwszy mężczyzna po moim bracie :/ |
|
|
|
|
|
#39 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
Co na to Beata? |
||
|
|
|
|
#40 |
|
❤ bee happy ❤
|
a Maciuś co robi?
|
|
|
#41 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Łączył ich tylko Jasio. Była wtedy w szczęśliwym związku małżeńskim z Jackiem, więc nie obchodziło ja co robi Rafalski. Oj wątpię. Grażyna ma już 50 lat. Przecież Kasia to już pannica, gimnazjum niedługo kończy. Nigdy nie ujawnili czyja to wina. Chociaż. No Ela ma dwójkę dzieci Ja mam Danielka. Paweł na starość nawet syna doczekał, więc nasze geny chyba są ok. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Martynka wróciła do niego, są szczęśliwi mimo braku możliwości zawarcia małżeństwa. Wprawdzie niedawno mu się pogorszyło i trafił do szpitala. Tam poznał swoją milostke. Chciał założyć z nią zespół, ona miała śpiewać. On grać na keyboardzie. Jakaś dziwna ta dziewucha była. Na szczęście Maciek wrócił i do domu i do Martynki. Dalej pobiera lekcje i koncertuje Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-02 o 19:25 |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
A co z Małgosią Beaty i Jacka? Co u niej słychać? To też już pannica chyba! Czy nadal tylko grzecznie się uśmiecha i idzie porysować?
![]() I kto ten Leopold Grażynki?!? Czyjś znajomy czy krewny? A Agnieszka Lubicz ma w końcu jakiegoś męża czy wciąż poszukuje i zatrzymała się na Zosi z tatą - kryminalistą?
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Małgosia dalej jest najbardziej beznamietnym i bezplciowym dzieckiem świata. Coś tam odwalala, kiedy Beata wróciła, ale potem znowu wróciła do siebie. Boże jak ja nie trawie tego dziecka. I ten jej warkocz oazowy. Ja w jej wieku miałam pierwszy raz za sobą, a ona dalej chodzi spać o 21 Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-02 o 20:06 |
|
|
|
|
|
#44 | ||
|
O RLY?
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Leopold jest nauczycielem. Poznali się na cmentarzu lol. Pani Leokadia, matka Leopolda zgubiła się z racji starczego wieku na cmentarzu, a Grażyna akurat odwiedzala mojego brata. Grażyna poprosiła ja o telefon, w którym był kontakt "syn". No to zadzwoniła. Pan Leopold przyjechał po matkę i w ramach podziekowan odwiozl ja do domu. I tak się zaczęło. Arkadiusz miał przynajmniej charakter i.pieniądze. A Leopold to taki ☠☠☠☠ziuch. Dobrze, że to już nie moja rodzina
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Jasiek weź ty się Ramona zajmij bo ja o niej akurat też mam dużo twojej mamie do powiedzenia. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-08-02 o 20:07 |
|
|
|
|
#46 |
|
O RLY?
|
to pomowienia. dzwonie do wuja Stefana.
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Jasiu! Jak miło Cię widzieć
Wciąż żyjesz na tej pierwszej nerce od swojego taty? Wuj Stefan nadal żyje??? Myślałam, że już dawno zmarł a dziecko Michała i Zyty otrzymało imię na pamiątkę ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Oczywiście, że wuj Stefan żyje. Wprawdzie pamięta potop szwedzki lepiej niż twarze rodziny, ale żyje
|
|
|
|
|
#50 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
Jakis czas temu bralem z tata udzial w akcji propagujacej przeszczepy rodzinnie tak a propos. Wuj Stefan jest jedynym adwokatem w calej Warszawie - musi zyc. Serdecznie Pozdrawiam moich wszystkich moich fanow.
|
|
|
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
Na pewno był Pierre. To było takie niestosowne gdy świętej pamięci Krystyna przyłapała go w samym ręczniku!
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Bo odbilam Dorocie typa. Bo mam większe sznyty na łapach niż wszystkie emo świata. Trzymałam syna w sekcie religijnej, gdzie zaraził się HIV. Klocilam się o majątek. Podupadlam na psychice. Mój syn zerwał ze mną kontakt. A po drodze wpadłam w alkoholizm i hazard. Problem?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
O RLY?
|
kiedy ciotka byla bardzo mloda dziewczyna pewien niegodny tego miana mezczyzna bardzo ja skrzywdzil gwaltem. nie poniosl konsekwencji. cala sytuacja bardzo odbila sie na psychice cioteczki - zle towarzystwo, proby samobojcze, uwiedzenie narzeczonego siostry.
za to pradziadek wladek ja wyklnal
|
|
|
#55 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
O RLY?
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#58 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo proszę
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później był taki student w okularach, który ciągle się kąpał, z którym na pewno wzięła ślub Była też w związku z byłym chłopakiem swojej matki Stiepanem oraz synem Stiepana. I wykładowcą Olki? I na tym moja pamięć się kończy
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2015-08-02 o 21:34 Powód: dopisek |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

Wciąż żyjesz na tej pierwszej nerce od swojego taty? 

Później był taki student w okularach, który ciągle się kąpał, z którym na pewno wzięła ślub