![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prośba o opinię
Noane w tranwaju też się zdarzają rózne rzeczy..wystarczy tylko obejrzec jak sie nastolatki naparzały ostatnio
![]() Prawda jest taka,ze w samym środku nocy nie zostawia się osoby na której podobno ci zależy samej.
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w takim razie, po odprowadzeniu, jak drugi partner ma wrócić do domu, sam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Mnie mój TŻ zawsze odprowadza pod same drzwi i choćbym nalegała, że sama wróce, to nie ma takiej możliwości. Myślę, że to też kwestia wychowania przez rodziców.
Poza tym co on chciał robić w tym klubie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Ja też chyba staroświecka jestem, ale tż ZAWSZE odprowadzał czy odwoził mnie do domu po imprezie, czy wogóle po spotkaniu. Bałabym się wracać sama po nocy do domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
yy... pobawić się z kolegami, potańczyć? albo może w planszówki pograć, w sumie kto go tam wie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
ale autorka nie napisała, że w ich związku kluby są zakazane, więc skąd taki pomysł?
![]() pewnie, że na wszystko się ludzie mogą umówić, tylko ciągłe ograniczanie swobód partnera to jak dla mnie mania kontroli, mega lęki i niepotrzebna paranoja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
może faktycznie trochę przesadzam, ale wczesniej on ZAWSZE mnie odprowadzał pod drzwi, niezależnie czy był dzień czy noc. Co do imprez to zdarzają nam się osobno, ale tez to trochę dziwnie wyglądalo, bo jego kumple wszyscy są wolni, zdarza się, że idą "wyrywać", a mojemu chlopakowi tez nie raz zdarzyło się spić, moze dlatego jestem troche przewrażliwiona.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
czyli uznalas,ze to nie w porzadku z powodu? braku zaufania czy tez checi kontroli bardziej niz jakiegokolwiek bezpieczenstwa. No to niefajnie z Twej strony. Pogadaj z nim sobie szczerze,co by wiecej tego typu dylematow nie bylo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem NIE przesadzasz. Przede wszystkim dlatego, ze - jak napisałaś - zawsze odprowadzał Cię pod drzwi, niezależnie od pory dnia. Czyli mozna powiedziec, ze taka była niepisana umowa w Waszym związku.
I szczerze mówiąc bardzo dziwi mnie, ze wiekszosc odpowiedzi brzmi „przesadzasz”. Moze mieszkacie w jakichś wyjątkowo bezpiecznych miejscach. Pochodzę z Warszawy, tutaj mieszkam i nie wyobrazam sobie wałesać się samotnie w środku nocy po mieście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.