pierwsza prawdziwa randka. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-06, 17:07   #31
ewi156
Raczkowanie

Dot.: pierwsza prawdziwa randka.

Z gwiazdami możesz sie wstrzymać pare dni, bo 12 sierpnia bedzie noc spadających gwiazd Wtedy warto sie wybrac na skałki i pooglądać

`Mógłby być już piątek`
ewi156 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-06, 20:34   #32
katmaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zakochany93 Pokaż wiadomość
Przyjeżdżam po nią do domu, wręczam jej kwiaty- bo wiem, że wszystkie kobiety to lubią )
Nie wszystkie lubią kwiatki. Ja nienawidzę zielska, a już zwłaszcza róż (są ładne, ale tak stereotypowe, przereklamowane i oczywiste, że aż brzydzą) - bo potem nie ma co z tym zrobić i cięte kwiaty są takie... martwe. Zaraz więdną i to jest smutne. Doniczka jest lepsza, bo zostaje na dłużej i można ją posadzić. I co, dziewczyna będzie z tym bukietem latać po parku linowym? Niezbyt praktyczne myślenie.

No i zaplanowałeś cały dzień razem, daleko od domu. Jeśli się wam randka posypie (odpukać), to będziecie na siebie skazani jeszcze przez kilka godzin. Możecie się też zwyczajnie sobą zmęczyć, to się zdarza. Proponowałabym poszczególne punkty z listy przełożyć na kolejne randki. A może zastanowić się też nad zwykłym wychodzeniem na piwo/kawę/do kina, to też fajne rozwiązanie. Np możesz się pochwalić zdolnościami kulinarnymi nawet w domu i spotkanie u którejś ze stron też może być fajne.

Nie neguję całego pomysłu, ale nie wymyślaj tylu atrakcji na jeden dzień, bo potem braknie ci pomysłów, a dziewczyna może poczuć się lekko osaczona
katmaz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-06, 23:02   #33
Fantasmagori
Zakorzenienie

A ja uwielbiam dostawać kwiaty i u mnie miałbyś wielkiego plusa Choć wolę dostać jedną różę niż cały bukiet, zwłaszcza na początek myślę że jedna - trzy wystarczyłyby. Bukiet kojarzy mi się raczej z urodzinami czy przeprosinami ().

Po parku zaproponowałabym termy i zobaczyła jej reakcję, może będzie zmęczona a może od razu będzie chciała tam lecieć

Oglądanie gwiazd - super

Ale lampiony odpadają, dziewczyny już pisały dlaczego.

Sałatkę zrób na drugi raz, może wtedy jakiś piknik, sałatka będzie jak znalazł a randka dla odmiany "na spokojnie".

Park linowy, termy i gwiazdy - dla mnie randka - ideał, wspaniale spędzony dzień

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2015-08-06 o 23:05
Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-06, 23:12   #34
katmaz
Raczkowanie

Ej, nie piszę, że dziewczyny nie lubią kwiatków, tylko, że nie wszystkie. Chodziło mi o to, że odgórne generalizowanie co do gustów danej płci jest z założenia błędne, bo każdy człowiek lubi co innego. A autor wątku właśnie założył, że "jak wiadomo KAŻDA kobieta lubi to lub tamto".
Ale, jeśli sądzi, że zieleninka będzie ok (lub się upewnił), to niech robi co chce. Może akurat dziewczynie się spodoba.
katmaz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-07, 08:26   #35
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992
Konto usunięte

bosz, doceniam, że mój chłopak na pierwszą randkę zabrał mnie po prostu do mojej ulubionej kawiarni
jak dla mnie za dużo tu wszystkiego. wystraszyłabym się na jej miejscu.
69d5782cb96c44b77f6e0ec22c8f79bc60c635f6_65a5448a32992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-08, 12:21   #36
zakochany93
Raczkowanie

Temat już nie aktualny, randka już się odbyła i była bardzo udana, dziękuję wszystkim za rady, z mojego planu wykreśliłem tylko sałatkę i piknik, na jego miejsce wrzuciłem obiad w restauracji, ogólnie wszystko się podobało
pozdrawiam.
zakochany93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-08, 12:28   #37
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakochany93 Pokaż wiadomość
Temat już nie aktualny, randka już się odbyła i była bardzo udana, dziękuję wszystkim za rady, z mojego planu wykreśliłem tylko sałatkę i piknik, na jego miejsce wrzuciłem obiad w restauracji, ogólnie wszystko się podobało
pozdrawiam.
Wyrobiliście się ze wszystkim ?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-08, 13:38   #38
Elfir
Zakorzenienie

w te upały lataliście po parku linowym?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 02:30   #39
zakochany93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Wyrobiliście się ze wszystkim ?
tak w parku linowym spędziliśmy 2h, później zjedliśmy obiad i od 14 do 19 siedzieliśmy na termach :P a po powrocie do Krakowa do 24 na skałkach
zakochany93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości