![]() |
#31 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dot.: problem z parowkami i z matka
To uważaj. Jeśli jesz codziennie po 3 parówki na śniadanie to niedługo będzie: "witaj brzusiu, żegnaj kusiu"
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
haha
nie widze, ze tutaj jestescie takiej mentalnosci jak moja matka nie da sie pogadac najdziwniejsze jest to ze jakos moi znajomi tez tak jedza i zyja a ich rodziny nie maja nic przeciwko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Uzależnienie od parówek
![]() Autorze nie masz innych problemów tylko parówki? To naprawdę taki poważny problem? A poza tym nie rozumiem jak można ciągle jeść tylko parówki, serio nie obrzydły ci jeszcze?
![]() Edytowane przez Ammia Czas edycji: 2015-08-07 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
nie czytacie
to nie jest dla mnie problem tylko dla matki, ja sie przeciez smieje z tego ze ona tak to wyolbrzymia!!!! ehhhh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
troll jak nic
![]() jak ja bym jadła codziennie parówki na śniadanie i kolacje to po pewnym czasie miałabym odruch wymiotny na ich widok, bo ile można jeść w kółko to samo o tak on nie będzie jadł warzyw i owoców czy musli bo tata tego nie je a poza tym faceci tego nie jedzą i pozbawiłoby go to męskości ![]() ![]() o matko nie ma parówek co ja będę jadł umrę z głodu chyba ![]() no ale matka dająca kasę i pozwalająca żreć i robić co się chce jest super a ta co chce jakieś dobre nawyki wpoić to już bee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77639 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
sluchajcie ja po prostu chcialem sie zapytac czy matka jednak nie przesadza, ona twierdzi ze od tego mozna dostac raka...no to sa ze sredniowiecza juz poglady, naprawde rece opadaja
a sama mnie nauczyla jesc te parowki, zawsze u nas byly w lodowce, ona je kupowala po prostu kiedys jadelm mniej ich, pozniej inne rzeczy przestaly mi smakowac i wolalem parowki nie znudza mi sie bo sa ich rozne rodzaje, mozna jesc same albo z bulka iw tedy jak hot-dog, do jajecznicy tez dodaje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Jezu, jaka dieta
![]() ![]() ![]() Jak można nie lubić absolutnie żadnych warzyw i owoców? Jak? Przecież na diecie parówkowo-bezwitaminowej można się wszystkich chorób po kolei nabawić. Człowieku, zrób sobie detoks. Serio. Nie zachowuj się jak małe dziecko, zadbaj trochę o siebie. Jedz zdrowo przez miesiąc (kasze, warzywa, owoce, orzechy), zobaczysz jak świetnie będziesz się czuł. To nie są średniowieczne poglądy. Nie wiem jak z nowotworem, ale problemy z sercem lub cukrzyca są bardzo prawdopodobne przy takiej diecie. Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2015-08-07 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
dobra ja powiem mamie ze bede jadl parowki z szynko bo piszecie ze te sa ok
nie wiem, moze tez troche je ogranicze, na kolacje bede jadl kanapki z serem/pasztetem/szynka ale nie bede sie wyglupiaj teraz wjakies koktajce, warzywa i owoce poza tym ja warzywa jem akurat (obiad) jestem mlody, zdrowy, wysportowany juz uwierze w to ze pizza tuczy i cholesterol ale ze parowki to sorry ale nie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
nie znam się aż tak może i parówki nie tuczą, ale składników odżywczych to one na pewno nie mają więc jedzenie ich non stop zdrowe nie jest.
mówisz że twoja mama sama ci kupowała kiedyś parówki a teraz jest zła bo jesz tylko to, no nie mów tylko że jak ci je kupowała to uczyła cię żebyś jadł tylko parówki i nie dawała ci nic innego bo nie uwierzę o tak jedzenie warzyw i owoców i ogólnie zdrowej żywności to wygłupianie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Ty przy takiej diecie sport uprawiasz? 0.0
Proszę, artykuły o parówkach: http://kuchnia.wp.pl/kat,1037879,tit...wiadomosc.html http://blog.galeriamedica.pl/185/ http://quintessenceofbeauty.blogspot...-produkty.html Na samą myśl mi niedobrze. Ale wiesz, że taki kupny pasztet do smarowania jest równie niezdrowy co parówka? ![]() Jedzenie warzyw i owoców to "wygłupianie się" ![]() Ej, ale truskawki lubisz? Każdy lubi truskawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Life is a drink ...
|
alkohol i papierosy tez są szkodliwe a są w sklepach...
![]()
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Dokładnie. Poza tym napoje kolorowe wyładowane cukrem i konserwantami, mięso, mrożone pizze i inne paskudztwa- też są, ludzie to jedzą i żyją. Ale co to za życie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
no tak pasztet tez nie dobry, zolty ser pewnie rpwniez
ciekaw jestem czy wy tak mega zdrowo jecie ![]() moja mama wcale sie super sama nie odzywa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
No to nie. Jedz parówki. I jak będziesz miał dziewczynę to zaproś ja na kolacje - daj jej parówki. Jak jej się oświadczysz, to nałóż pierścionek na parówkę, uklęknij i zapytaj "czy będziesz jeść ze mną parówki na śniadanie i kolacje do końca naszego życia?". Na waszym sobie zamiast schabowego proponuje parówki. Np. Parówkowe ośmiorniczki, hot dogi, Parówkowe paluszki, parówki nadziewane. Jak urodzi wam się dziecko, to młodej mamie podawaj pełnowartościowe posiłki w postaci parowek. No i dziecko karm parówkami, od pierwszych dni życia .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Która dziewczyna cie zechce jak BĘDZIESZ żarliwie same parówki. .?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
przeciez mam dziewczyne, czytacie w ogole czy nie?
i moja dziewczyna jak sie odchudzala jadla wlasnie parowki bo nie tucza napisalem tez, ze chce ograniczyc troche parowki ale wy ze najlepiej to jesc same warzywa i owoce, kielki i inne no ciekawe czy wy tak jecie, ciekawe nawiedzone jestescie, ide z chlopakami grac w kosza nara |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
stwierdziłabym chyba że jakiś nienormalny jest jakby mi oświadczył ej mała jej same parówy, no obiad też jakoś zmęczę co by gadania na chacie nie było
ale z drugiej strony skoro żre same parówy to koszt jego utrzymania nie jest wysoki więc więcej kasy dla potencjalnej partnerki haha Edytowane przez stesia Czas edycji: 2015-08-07 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze że nie przynajmniej nie owalamy parowek pod biurkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
wszystko w nadmiarze szkodzi, ale rób, co chcesz, w końcu - jak sam napisałeś - jesteś już prawie dorosły. Ale sam wiek niestety nie decyduje o dorosłości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wyobraź sobie, że są na świecie ludzie, którzy dbają o siebie i nie wrzucają w siebie ton śmieci. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wizażowy Kot Igor
|
Taaaaa. Idź zjeść parówkę. Nie spiesz się za bardzo z powrotem
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
ten wątek zrobił mój dzień, czytam i kwiczę, a Wy Dziewczyny mu do rozsądku próbujecie przemówić?
![]() on nie chce porad, jak się żywić, on chce porady, jak zracjonalizować fakt jedzenia jakiejś niewyobrażalnej ilości parówek dziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Dobra, to teraz serio
Jedzenie tak dużej ilości parowek jest szkodliwe i niezdrowe. Parówki praktycznie nie zawierają mięsa, zero składników odżywczych, mineralnych, witamin. Są zapychaczami. Jak zjesz 2 parówki w tygodniu to nic się nie stanie, ale 40-50 tygodniowo to za dużo. Pomiędzy parówkami i pizza a kiełkami i liściem sałaty jest szereg innych posiłków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale on jest zdrowy, ta pewnie jak typowy samiec nie pójdzie do lekarza póki nie złapie czegoś poważnego więc nawet nie wie czy jest zdrowy. no i przecież wszyscy jego znajomi tak jedzą, no ciekawe czy wszyscy jadą na samych parówach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
co wy myslicie ze ja jem TYLKO parowki?
mama zawolala mnie na obiad, jest kalafior i zjem go chociaz lubie srednio i co? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
mOLDerator
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.