![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy jeśli mam paragon, mogę zwrócić nienaruszony lek do apteki?
Przyznam, że w czasie ostatnich upałów temperatura w moim mieszkaniu przekraczała zalecane 25 stopni. A co jak ktoś zostawił lek w nagrzanym samochodzie? Chyba do moich licznych paranoi na punkcie skuteczności antykoncepcji dojdzie następna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raróg
|
Taak, trzymałam je cały czas w pełnym słońcu oraz w zaparowanej łazience i kupiłam je tylko po to, by takie zafajdane wcisnąć innym.
Paranoja.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raróg
|
I ja mam teraz wyjść na taką pseudo blondi co?
Swoją drogą, włosy mam ciemne, ale co ma blond do inteligencji Twoim zdaniem? Nawyk zostawiania leków/dziecka/psa w aucie w upał i zaiwanianie na "zakupki"? Zadałam proste pytanie, leki były prawidłowo przechowywane, a wątek przeradza się w jakąś chorą paranoję.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
A co ty tak do siebie to bierzesz. Dziewczyny piszą tylko dlaczego nie jest tak że można ot tak sobie iść i oddać lek i dostać zwrot kasy, to że ty przechowywalas lek poprawnie nie oznacza że każdy tak robi, a w aptece nie będą bawić sie w zgadywanki czy lek można dalej sprzedać czy już nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mówić to sobie można wszytko. A ani pan bakier, ani pani farmaceutka nie ma namacalnych dowodów na to, że ja oddam, a Ty leki trzymałaś w odpowiednim miejscu. Dlatego są pewne zasady postępowania i tyle. Bardziej łopatologicznie nie umiem. Ps. Oczywiście uważam, że blondynki są głupie, a rude nie mają duszy. Piszę, żebyś już nie musiała pytać o oczywiste rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.