Mister... ;) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-10-01, 13:12   #31
robcia
Zakorzenienie

Dot.: Mister... ;)

Salalina ja też przed snem wymyślam różne historie ,jeno moje są bardziej erotyczne i mister nie miałby twarzy i osobowości tylko potrzebną mi resztę i nie spisuję tych bezeceństw a może zacznę, ponoć to się sprzedaje...
Jestem złośliwa, choć na innym wątku przed chwilą tę złośliwość potępiłam .Dokonuję więc samokrytyki.

Edytowane przez robcia
Czas edycji: 2015-10-01 o 13:30
robcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 13:47   #32
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Jak dla mnie, to trzeba być naiwną piętnastolatką, żeby się jarać gościem z internetu, który piszę masę pięknych słówek jeszcze przed spotkaniem... Ale żeby dorosła kobieta na to leciała? Mnie by coś takiego wręcz odstręczało, gdyby mi gość przed randką wysyłał codziennie "masę serduszek, buziaków"...
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 13:49   #33
33aec33abe3406fa59f14efb4923aef579232ce7_67fd9379a02b7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Salalaina, a jak sobie tak pomyślisz treźwo, ile już bab w tych 19tu krajach, dało się mu zwabić na te pierdoły wysyłane hurtem + nawijanie makaronu na uszy, to Ci się z lekka nie cofa?
Po co Ci kobieto chlamydia z jakiegoś Delhi czy Tadżykistanu wyśmigana na laskach skąd popadnie?
33aec33abe3406fa59f14efb4923aef579232ce7_67fd9379a02b7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 14:08   #34
HealthOne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Salalaina, a jak sobie tak pomyślisz treźwo, ile już bab w tych 19tu krajach, dało się mu zwabić na te pierdoły wysyłane hurtem + nawijanie makaronu na uszy, to Ci się z lekka nie cofa?
Po co Ci kobieto chlamydia z jakiegoś Delhi czy Tadżykistanu wyśmigana na laskach skąd popadnie?

wyję ze śmiechu
Stary 2015-10-01, 14:18   #35
Salalina
Rozeznanie

Hej,
Nie dziwi mnie zupełnie Wasz ton
Pewnie że to wszystko brzmi absurdalnie. I rzeczywiście, lubię się mieszać w takie niezrozsadne historie.
Na pewno pracuje tam gdzie pracuje. Miałam dostęp do HRowych baz danych, sprawdzilam
To podróżowanie też się z grubsza zgadza. Są zdjęcia na fb, a jak opowiadal mi kiedyś o mieszkaniu w Singapurze i w Turcji to zapamiętalam nazwy dzielnic, które padły i wygooglowalam.
Z tą koleżanką wspomnianą mamy z tej historii lekki ubaw, ona też jest z nim w kontakcie, powiedzialabym - kurtuazyjnym.
Te serduszka mnie odstraszają. Może to jakaś różnica kulturowa. Nawet jeśli, to I tak na dłuższą metę to nie moja bajka. Ale mam dużą ciekawość jego osoby. Spędzę z nim jakieś 10 h więc nawet jakby się okazał dziwakiem, to ostatecznie czas jakoś zleci, a planuję go zabrać do muzeum designu, więc nie będziemy sam na sam cały dzień.
Co do religii - sam żartuje, że kryzys tożsamości ma średnio 2 razy w roku. Ojciec był katolikiem, matka muzułmanka. W domu mówiło się w fahrsi (nie wiem jak to się pisze) i po francusku, ale teraz jego 'pierwszym' językiem jest angielski. Choć najbardziej czuje się Francuzem. Urodził się w Paryżu. Ma jakiś dziwny akcent. Nie francuski. Azjatycki jakiś, ale nie mam pewności jaki dokładnie. Może bliskowschodni?
Obawiam się też że on jest takim romantykiem do bólu, a to nie moja bajka i pewnie nie będzie chemii.

Co do Gmaila - też myślałam że zapelnienie skrzynki jest nierealne. mogę wrzucić screenshot z komunikatem P. jest architektem, może to przez ciężkie pliki graficzne? Nie mam pojęcia. Aż mnie dreszcz przeszedł jak to dostałam.

Do mamy R. nie mam odwagi napisać. Ale śmierdzi mi ten temat mocno...
No i dziwi mnie jeszcze jedno. Pracuje w rekrutacji na rynek UK i wiem ile się zarabia na stanowisku R. bo mamy identyczne stanowiska w moim banku i na nie rekrutuje. Na moje oko to 65-85 tys funtów rocznie. Nie więcej. To nie jest jakoś super dużo, bo on ma dopiero 4 lata doświadczenia. A ma min 3 drogie zegarki (po 25-7 tys dolarów). Teraz na urlopie był na Kajmanach (to jest tzw raj podatkowy). Przez pracę dla banku od razu włącza mi się 'red flag'. Zastanawiam się, czy on nie kręci jakichś czarnych interesów.
Choć reputacja w jego zawodzie to największa wartość.
Rzeczywiscie trochę taki tani Grey mi z tego wychodzi haha

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2015-10-01 o 14:22
Salalina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 14:31   #36
201605161428
Konto usunięte

Mam zdjecia na fb z calego bliskiego wschodu i znam dzielnice poszczegolnych miast, a mimo to w zadnym z nich nie przebywalam dluzej niz dwa tygodnie. Rusz mozgiem kobieto, kto normalny przeprowadza sie srednio co dwa lata? A przy okazji ONZ mu to wszystko funduje, bo przeciez nie maja ani jednego bezdzietnego pracownika, co by nie musiec placic za cala rodzine
Aha i tej matce muzulmance tak po prostu pozwolili wyjsc za maz za katolika? Piekna bajera.
Akcent sie nabywa, a nie z nim rodzi wiec nie powinien miec innego niz francuski.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 14:50   #37
Salalina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
Mam zdjecia na fb z calego bliskiego wschodu i znam dzielnice poszczegolnych miast, a mimo to w zadnym z nich nie przebywalam dluzej niz dwa tygodnie. Rusz mozgiem kobieto, kto normalny przeprowadza sie srednio co dwa lata? A przy okazji ONZ mu to wszystko funduje, bo przeciez nie maja ani jednego bezdzietnego pracownika, co by nie musiec placic za cala rodzine
Aha i tej matce muzulmance tak po prostu pozwolili wyjsc za maz za katolika? Piekna bajera.
Akcent sie nabywa, a nie z nim rodzi wiec nie powinien miec innego niz francuski.
1) No cóż, zdarzyło się, że podróżowali w ten sposób. Podstawowke tylko raz zmieniali z bratem (albo 2? Wspominal też ze najgorsze było w tych przeprowadzkach, że nie mógł mieć takich 'kolegów z dziecinstwa', bo ciągle byli nowi ludzie wokół. Ale że jest wdzięczny za to doświadczenie bo to go bardzo otwarlo na ludzi i różnorodność kulturową), liceum skończył całe w Turcji. Potem zrobił sobie gap year, mieszkał w USA. Potem robił MBA w Indiach. Potem Singapur i pierwszy bank (ten w którym ja też pracowalam) i stamtąd się przeniósł do Londynu (do innej siedziby) po śmierci ojca, żeby być w Europie bliżej mamy. Lata do niej co 3 tygodnie średnio. Tzn.nie wiem czy do niej w każdym razie do Paryża. O reszcie krajów nie znam szczegółów. Padły nazwy: Buthan, Irak, Korea Południowa, Niemcy,Kazachstan (chyba). Więcej nie zapamiętalam.
A no i kiedyś był przez miesiąc w Polsce na assignmencie, w tym 'naszym' banku. Ale ja tam jeszcze nie pracowałam. Ale bardzo dobrze kojarzy biuro i miasto

2) Rodzina matki po 1979 roku została 'blacklisted' w Iranie. Wyjechali do Francji (chyba). Potem mama studiowala w Yale i tam się poznali z ojcem. Taka jest wersja
Teraz jego brat tam studiuje i to się wydaje zgadzać.

3) dziecko najczęściej mówi w języku matki najpierw, czyli pewnie fahrsi i stąd ten akcent.

Ale dzięki za podważanie. To pozwala mi lepiej przeanalizować tego wersję

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2015-10-01 o 15:01
Stary 2015-10-01, 14:59   #38
zlotniczanka
plum plum

Taaak, jak ktoś emigruje do kraju X z kraju ogarniętego rewolucją kulturową i wojną domową, to na pewno potem idzie sobie na studia do kraju Y. Jak ta mamusia tak bardzo we Francji osiadła, to czemu na studia szła do USA? Czemu nie wybrała Sorbony albo Oxfordu? Kobiet z rodzin muzułmańskich, nawet bardzo liberalnych, nie puszcza się tak chętnie na studia na inny kontynent.
No i pytanie- czemu tatusia-Francuza musiała tak daleko od Francji poznawać?

Edytowane przez zlotniczanka
Czas edycji: 2015-10-01 o 15:01
zlotniczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 15:13   #39
Salalina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zlotniczanka Pokaż wiadomość
Taaak, jak ktoś emigruje do kraju X z kraju ogarniętego rewolucją kulturową i wojną domową, to na pewno potem idzie sobie na studia do kraju Y. Jak ta mamusia tak bardzo we Francji osiadła, to czemu na studia szła do USA? Czemu nie wybrała Sorbony albo Oxfordu? Kobiet z rodzin muzułmańskich, nawet bardzo liberalnych, nie puszcza się tak chętnie na studia na inny kontynent.
No i pytanie- czemu tatusia-Francuza musiała tak daleko od Francji poznawać?
Dlaczego się nie puszcza? Trochę stereotypowo pojechalas nawet w 'moim' banku bardzo często mam kandydatki o muzułmańskim/arabskim rodowodzie - świetnie wykształcone za granicą, kandydujace na wysokie stanowiska. No i wiele z nich już pracuje u nas i odnosi sukcesy. Rozumiem burki itd jako pierwsze skojarzenie, ale w Londynie czy w Nowym Jorku to wygląda trochę inaczej.
No i jeszcze jedno - nie wiem na ile znasz historię Iranu i wydarzenia z '79 roku, ale skoro zostali 'blacklisted', to chyba jasne, że stali po stronie rodu Pahlavi. Iran był wtedy jednym z najwierniejszych sojuszników USA (szacowalo się ze Iran dysponowal 14 miliardami barylek ropy, po 20$ za baryłkę), a szach Reza Pahlavi po przewrocie ukrywał się właśnie w USA (pod pretekstem leczenia tam choroby nowotworowej). Ajatollah Homeini zażądał wydania szacha, USA odmówilo. Wtedy iranscy 'studenci' zaatakowali ambasade USA w Teheranie. Tak naprawdę było to ustawione przez władze Iranu. Mieli wymówke: to nie żołnierze, to studenci, nie mamy na nich wpływu. Stąd akcja Pustynna Burza - zorganizowana przez USA w celu odbicia zakładników. To tak w skrócie.

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2015-10-01 o 15:18
Stary 2015-10-01, 15:25   #40
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Salalina Pokaż wiadomość
Dlaczego się nie puszcza? Trochę stereotypowo pojechalas nawet w 'moim' banku bardzo często mam kandydatki o muzułmańskim/arabskim rodowodzie - świetnie wykształcone za granicą, kandydujace na wysokie stanowiska. No i wiele z nich już pracuje u nas i odnosi sukcesy. Rozumiem burki itd jako pierwsze skojarzenie, ale w Londynie czy w Nowym Jorku to wygląda trochę inaczej.
No i jeszcze jedno - nie wiem na ile znasz historię Iranu i wydarzenia z '79 roku, ale skoro zostali 'blacklisted', to chyba jasne, że stali po stronie rodu Pahlavi. Iran był wtedy jednym z najwierniejszych sojuszników USA (szacowalo się ze Iran dysponowal 14 miliardami barylek ropy, po 20$ za baryłkę), a szach Reza Pahlavi po przewrocie ukrywał się właśnie w USA (pod pretekstem leczenia tam choroby nowotworowej). Ajatollah Homeini zażądał wydania szacha, USA odmówilo. Wtedy iranscy 'studenci' zaatakowali ambasade USA w Teheranie. Tak naprawdę było to ustawione przez władze Iranu. Mieli wymówke: to nie żołnierze, to studenci, nie mamy na nich wpływu. Stąd akcja Pustynna Burza - zorganizowana przez USA w celu odbicia zakładników. To tak w skrócie.

To ja zrobie z tego jeszcze wiekszy skrot: USA od zawsze lubilo wpitalac sie wszedzie gdzie nie trzeba, a efekty ich dzialania w tych krajach wszyscy dzis widzimy

Pamietaj, ze mowimy o 1979, gdzie muzulmanow w europie bylo niewielu, a nie o tym co sie obecnie dzieje.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 16:21   #41
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

fajnie, ze jest nowy watek, akurat nie mam nic do roboty w pracy.
nie wierze w te 19 krajow - moze lacznie tyle odwiedzil? ;p
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 16:21   #42
stewardesa
BAN stały

Co ma być w tym wątku absurdalnego i nie do wiary? Oprócz tego:
Cytat:
Ojciec był katolikiem, matka muzułmanka.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 16:32   #43
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Co ma być w tym wątku absurdalnego i nie do wiary? Oprócz tego:
och, nie znasz historii mesje?
Stary 2015-10-01, 16:36   #44
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
Pracuje w rekrutacji
Rekrutacja może na 'modelki' w Dubaju? Co torebkę mogą kupić "za 2 klocki"?

Taaa 19 krajów.. Wychodzi na to wszystko, że przez wszystkie lata nawet semestru pełnego by nie zaliczył w 1 miejscu

No i matka muzułmanka i ojciec katolik, przecież to kuźwa niemożliwe

A Ty autorko ile masz wzrostu? i skąd wiesz ile on ma?

Edytowane przez normalnyFacet
Czas edycji: 2015-10-01 o 16:37
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 16:41   #45
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Hej,
Nie dziwi mnie zupełnie Wasz ton
Pewnie że to wszystko brzmi absurdalnie. I rzeczywiście, lubię się mieszać w takie niezrozsadne historie.
(...)
I co w związku z tym? Skoro to wiesz, widzisz, czujesz, LUBISZ, to po co kolejny wątek? I tak robisz co chcesz, w dodatku wiesz, że głupio tracisz czas na jakieś wirtualne dziwa. Cóż, ale co to forum ma z tym wspólnego?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-01, 16:46   #46
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Damayanti Pokaż wiadomość
och, nie znasz historii mesje?
Nie. Czytałam tylko w innym wątku, że autorka podejrzewa, że on nie żyje. No tak, przecież nie jest aktywny w internetach, a wg. autorki tylko tam jest życie.

Dla mnie niewiarygodne jest w tym wątku tylko to, że autorka myśli, że te 174cm jest do przejścia. W dodatku zawsze sobie zawyżają, więc musi się przygotować na 168.

A co to ma do rzeczy, ile ona ma?
Stary 2015-10-01, 17:04   #47
Salalina
Rozeznanie

No właśnie boje się że te 174 to na poziomie deklaratywnym ja mam 169. A dla faceta u mnie zawsze jakimś minimum było 180. Mesje był wysoki...

19 krajów to rzeczywiście dużo. Ale chyba wliczyl te, w których mieszkał już jako dorosły człowiek. No ale teoretycznie jest to możliwe.

Doris, po tylu latach na forum (btw Ty masz jakieś życie poza wizazem..?) myslalam ze czytanie ze zrozumieniem ogarnelas. Stawiam pytanie w pierwszym poście - ono uzasadnia cel wątku.

Pan R. ma nieco podejrzaną biografie. Ciekawa jestem, czy, jeśli kłamie, co to ma na celu? Dostaję masę wiadomości od gości napalonych na wizę UE. To nie ten przypadek. Pierwszy post mnie zaintrygowal. O notorycznym klamcy. Czy mozesz powiedzieć coś więcej? Jakieś podejrzenia, po co to robił? Czasem mi się wydaje, że podoba mu się moja, ekhem, bardzo jasna karnacja i że trochę to dla niego jak gadżet. Ale może to moja paranoja.

Stary 2015-10-01, 17:06   #48
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
(btw Ty masz jakieś życie poza wizazem..?)
Doris, masz?
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 17:07   #49
cud nie kobieta
Ante Pante

Cytat:
Napisane przez salalina Pokaż wiadomość
.
Obawiam się też że on jest takim romantykiem do bólu, a to nie moja bajka i pewnie nie będzie chemii.
ha ha ha.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-01, 17:07   #50
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cud nie kobieta Pokaż wiadomość
ha ha ha.
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 17:14   #51
201703061049
Konto usunięte

Czekajcie czekajcie tylko zrobię popkorn XD
201703061049 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 17:15   #52
normalnyFacet
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie boje się że te 174 to na poziomie deklaratywnym ja mam 169. A dla faceta u mnie zawsze jakimś minimum było 180. Mesje był wysoki...
Grunt, że jest wyższy.. bo wątpię aby odcinek 10 kwadracików w zeszycie miał znaczenie i umniejszał jego męskości, przy całej ekspozycji postu o tym panu
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 17:17   #53
201607050913
Konto usunięte

Salalina ale to nie jest absurdalna historia ani jakaś magiczna. To klasyk, z tym że dla laski jakiejś grubo 10 lat młodszej od Ciebie.
201607050913 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 17:24   #54
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

Cytat:
Napisane przez sztojabudu Pokaż wiadomość
Czekajcie czekajcie tylko zrobię popkorn XD

Autorko, a dlaczego on do Ciebie sie nie pofatyguje?

jak zrobic, zeby pisac pod wklejonym obrazkiem?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png 51309.png (45,3 KB, 35 załadowań)

Edytowane przez Damayanti
Czas edycji: 2015-10-01 o 17:25
Stary 2015-10-01, 17:55   #55
201703061049
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Damayanti Pokaż wiadomość

Autorko, a dlaczego on do Ciebie sie nie pofatyguje?

jak zrobic, zeby pisac pod wklejonym obrazkiem?
Dzięki! x
Autorko, gdzie się spotkacie? Btw jeśli faktycznie Mister zarabia 85tys. funtow a dla ciebie ''to nie jest specjalnie dużo'' to ja mam wybuch mózgu
201703061049 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 18:03   #56
coffee
and cigarettes

Ojejku, Mesje vol.2

coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 18:46   #57
kennedy
Zakorzenienie

Ile lat ma autorka?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-01, 18:53   #58
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
ile lat ma autorka?
29 :d
Stary 2015-10-01, 19:05   #59
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
29 :d
:c
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-01, 19:20   #60
Salalina
Rozeznanie

No właśnie dlatego jest dla mnie absurdalna, że jest dla 'laski 10 lat młodszej ode mnie' a jednak nie do konca. Jednak się wydarza i mnie zaciekawia.

85 k GBP to dla mnie bardzo dużo, ale w tej branży i na tym rynku to jest taki mid-level. W Londynie nie czyni to z ciebie osoby zamoznej. Raczej 'o stabilnej sytuacji'.

Normalny facet - mam nadzieję, że masz rację

Czemu on się do mnie nie pofatyguje? On to proponuje cały czas, mnie się kończą wymówki boje się ze jak przyleci i coś pójdzie nie tak to będę mieć go na głowie caly weekend albo i dłużej. Ta doba w Londynie spadła mi trochę z nieba, bo parę godzin przeżyje, a potem albo ogranicze kontakt albo pozwolę mu przyjechać

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

PS. A propos Mesje - ogladacie może Żony Hollywood? To on mi ze sposobu bycia przypomina tego zakręconego Rodrigo I teraz koszyczek i bieganie po trawie to jest naprawdę lajt

Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app

Edytowane przez Salalina
Czas edycji: 2015-10-01 o 19:10
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości