![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mister... ;)
Salalina ja też przed snem wymyślam różne historie ,jeno moje są bardziej erotyczne i mister nie miałby twarzy i osobowości tylko potrzebną mi resztę
![]() Jestem złośliwa, choć na innym wątku przed chwilą tę złośliwość potępiłam .Dokonuję więc samokrytyki. Edytowane przez robcia Czas edycji: 2015-10-01 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie, to trzeba być naiwną piętnastolatką, żeby się jarać gościem z internetu, który piszę masę pięknych słówek jeszcze przed spotkaniem... Ale żeby dorosła kobieta na to leciała? Mnie by coś takiego wręcz odstręczało, gdyby mi gość przed randką wysyłał codziennie "masę serduszek, buziaków"...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wyję ze śmiechu ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Hej,
Nie dziwi mnie zupełnie Wasz ton ![]() Pewnie że to wszystko brzmi absurdalnie. I rzeczywiście, lubię się mieszać w takie niezrozsadne historie. Na pewno pracuje tam gdzie pracuje. Miałam dostęp do HRowych baz danych, sprawdzilam ![]() To podróżowanie też się z grubsza zgadza. Są zdjęcia na fb, a jak opowiadal mi kiedyś o mieszkaniu w Singapurze i w Turcji to zapamiętalam nazwy dzielnic, które padły i wygooglowalam. Z tą koleżanką wspomnianą mamy z tej historii lekki ubaw, ona też jest z nim w kontakcie, powiedzialabym - kurtuazyjnym. Te serduszka mnie odstraszają. Może to jakaś różnica kulturowa. Nawet jeśli, to I tak na dłuższą metę to nie moja bajka. Ale mam dużą ciekawość jego osoby. Spędzę z nim jakieś 10 h więc nawet jakby się okazał dziwakiem, to ostatecznie czas jakoś zleci, a planuję go zabrać do muzeum designu, więc nie będziemy sam na sam cały dzień. Co do religii - sam żartuje, że kryzys tożsamości ma średnio 2 razy w roku. Ojciec był katolikiem, matka muzułmanka. W domu mówiło się w fahrsi (nie wiem jak to się pisze) i po francusku, ale teraz jego 'pierwszym' językiem jest angielski. Choć najbardziej czuje się Francuzem. Urodził się w Paryżu. Ma jakiś dziwny akcent. Nie francuski. Azjatycki jakiś, ale nie mam pewności jaki dokładnie. Może bliskowschodni? Obawiam się też że on jest takim romantykiem do bólu, a to nie moja bajka i pewnie nie będzie chemii. Co do Gmaila - też myślałam że zapelnienie skrzynki jest nierealne. mogę wrzucić screenshot z komunikatem ![]() Do mamy R. nie mam odwagi napisać. Ale śmierdzi mi ten temat mocno... ![]() No i dziwi mnie jeszcze jedno. Pracuje w rekrutacji na rynek UK i wiem ile się zarabia na stanowisku R. bo mamy identyczne stanowiska w moim banku i na nie rekrutuje. Na moje oko to 65-85 tys funtów rocznie. Nie więcej. To nie jest jakoś super dużo, bo on ma dopiero 4 lata doświadczenia. A ma min 3 drogie zegarki (po 25-7 tys dolarów). Teraz na urlopie był na Kajmanach (to jest tzw raj podatkowy). Przez pracę dla banku od razu włącza mi się 'red flag'. Zastanawiam się, czy on nie kręci jakichś czarnych interesów. Choć reputacja w jego zawodzie to największa wartość. Rzeczywiscie trochę taki tani Grey mi z tego wychodzi haha ![]()
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2015-10-01 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Mam zdjecia na fb z calego bliskiego wschodu i znam dzielnice poszczegolnych miast, a mimo to w zadnym z nich nie przebywalam dluzej niz dwa tygodnie. Rusz mozgiem kobieto, kto normalny przeprowadza sie srednio co dwa lata? A przy okazji ONZ mu to wszystko funduje, bo przeciez nie maja ani jednego bezdzietnego pracownika, co by nie musiec placic za cala rodzine
![]() Aha i tej matce muzulmance tak po prostu pozwolili wyjsc za maz za katolika? Piekna bajera. Akcent sie nabywa, a nie z nim rodzi wiec nie powinien miec innego niz francuski. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A no i kiedyś był przez miesiąc w Polsce na assignmencie, w tym 'naszym' banku. Ale ja tam jeszcze nie pracowałam. Ale bardzo dobrze kojarzy biuro i miasto ![]() 2) Rodzina matki po 1979 roku została 'blacklisted' w Iranie. Wyjechali do Francji (chyba). Potem mama studiowala w Yale i tam się poznali z ojcem. Taka jest wersja ![]() Teraz jego brat tam studiuje i to się wydaje zgadzać. 3) dziecko najczęściej mówi w języku matki najpierw, czyli pewnie fahrsi i stąd ten akcent. Ale dzięki za podważanie. To pozwala mi lepiej przeanalizować tego wersję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2015-10-01 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
plum plum
|
Taaak, jak ktoś emigruje do kraju X z kraju ogarniętego rewolucją kulturową i wojną domową, to na pewno potem idzie sobie na studia do kraju Y. Jak ta mamusia tak bardzo we Francji osiadła, to czemu na studia szła do USA? Czemu nie wybrała Sorbony albo Oxfordu? Kobiet z rodzin muzułmańskich, nawet bardzo liberalnych, nie puszcza się tak chętnie na studia na inny kontynent.
No i pytanie- czemu tatusia-Francuza musiała tak daleko od Francji poznawać?
Edytowane przez zlotniczanka Czas edycji: 2015-10-01 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i jeszcze jedno - nie wiem na ile znasz historię Iranu i wydarzenia z '79 roku, ale skoro zostali 'blacklisted', to chyba jasne, że stali po stronie rodu Pahlavi. Iran był wtedy jednym z najwierniejszych sojuszników USA (szacowalo się ze Iran dysponowal 14 miliardami barylek ropy, po 20$ za baryłkę), a szach Reza Pahlavi po przewrocie ukrywał się właśnie w USA (pod pretekstem leczenia tam choroby nowotworowej). Ajatollah Homeini zażądał wydania szacha, USA odmówilo. Wtedy iranscy 'studenci' zaatakowali ambasade USA w Teheranie. Tak naprawdę było to ustawione przez władze Iranu. Mieli wymówke: to nie żołnierze, to studenci, nie mamy na nich wpływu. Stąd akcja Pustynna Burza - zorganizowana przez USA w celu odbicia zakładników. To tak w skrócie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2015-10-01 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pamietaj, ze mowimy o 1979, gdzie muzulmanow w europie bylo niewielu, a nie o tym co sie obecnie dzieje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
fajnie, ze jest nowy watek, akurat nie mam nic do roboty w pracy.
nie wierze w te 19 krajow - moze lacznie tyle odwiedzil? ;p |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Rekrutacja może na 'modelki' w Dubaju? Co torebkę mogą kupić "za 2 klocki"?
Taaa 19 krajów.. Wychodzi na to wszystko, że przez wszystkie lata nawet semestru pełnego by nie zaliczył w 1 miejscu ![]() No i matka muzułmanka i ojciec katolik, przecież to kuźwa niemożliwe ![]() A Ty autorko ile masz wzrostu? i skąd wiesz ile on ma? ![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2015-10-01 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
I co w związku z tym? Skoro to wiesz, widzisz, czujesz, LUBISZ, to po co kolejny wątek? I tak robisz co chcesz, w dodatku wiesz, że głupio tracisz czas na jakieś wirtualne dziwa. Cóż, ale co to forum ma z tym wspólnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Nie. Czytałam tylko w innym wątku, że autorka podejrzewa, że on nie żyje. No tak, przecież nie jest aktywny w internetach, a wg. autorki tylko tam jest życie.
Dla mnie niewiarygodne jest w tym wątku tylko to, że autorka myśli, że te 174cm jest do przejścia. W dodatku zawsze sobie zawyżają, więc musi się przygotować na 168. A co to ma do rzeczy, ile ona ma? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
No właśnie boje się że te 174 to na poziomie deklaratywnym
![]() ![]() 19 krajów to rzeczywiście dużo. Ale chyba wliczyl te, w których mieszkał już jako dorosły człowiek. No ale teoretycznie jest to możliwe. Doris, po tylu latach na forum (btw Ty masz jakieś życie poza wizazem..?) myslalam ze czytanie ze zrozumieniem ogarnelas. Stawiam pytanie w pierwszym poście - ono uzasadnia cel wątku. Pan R. ma nieco podejrzaną biografie. Ciekawa jestem, czy, jeśli kłamie, co to ma na celu? Dostaję masę wiadomości od gości napalonych na wizę UE. To nie ten przypadek. Pierwszy post mnie zaintrygowal. O notorycznym klamcy. Czy mozesz powiedzieć coś więcej? Jakieś podejrzenia, po co to robił? Czasem mi się wydaje, że podoba mu się moja, ekhem, bardzo jasna karnacja i że trochę to dla niego jak gadżet. Ale może to moja paranoja. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Czekajcie czekajcie tylko zrobię popkorn XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
Salalina ale to nie jest absurdalna historia ani jakaś magiczna. To klasyk, z tym że dla laski jakiejś grubo 10 lat młodszej od Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
![]() Autorko, a dlaczego on do Ciebie sie nie pofatyguje? jak zrobic, zeby pisac pod wklejonym obrazkiem? ![]() Edytowane przez Damayanti Czas edycji: 2015-10-01 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
and cigarettes
|
Ojejku, Mesje vol.2
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Ile lat ma autorka?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
No właśnie dlatego jest dla mnie absurdalna, że jest dla 'laski 10 lat młodszej ode mnie'
![]() 85 k GBP to dla mnie bardzo dużo, ale w tej branży i na tym rynku to jest taki mid-level. W Londynie nie czyni to z ciebie osoby zamoznej. Raczej 'o stabilnej sytuacji'. Normalny facet - mam nadzieję, że masz rację ![]() Czemu on się do mnie nie pofatyguje? On to proponuje cały czas, mnie się kończą wymówki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- PS. A propos Mesje - ogladacie może Żony Hollywood? To on mi ze sposobu bycia przypomina tego zakręconego Rodrigo ![]() ![]() ![]() Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
Keep movin! Edytowane przez Salalina Czas edycji: 2015-10-01 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.