|
|
#31 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Slumberhouse Rume ok 17-20,- zł/ml
Cytat:
Cytat:
Jestem ukontentowana, że zapach się Wam podoba. Wiedziaaaaałam ![]() Cieszę się, że mogłyśmy podzielić się razem tym cudem |
||
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę Wam się przyznać do strasznej rzeczy, mianowicie przez moją głupotę, a może to już starość pomyliłam się w obliczeniach ceny ml i skubnęłam Was na 30 groszy za 1 ml
i wtedy zauważyłam swój błąd - no cóż 6 z 9 mi się pokręciła Bardzo przepraszam, to naprawdę nieświadome i naprawiłam błąd, kaska poleciała już na Wasze konta - do Joasi i Beatki po 1,5 zł a do Agnieszki 3 zł.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zauważyłam "wpływy" na koncie i bardzo się zdumiałam
Naprawdę nie musiałaś nic zwracać Łomatko, jakie to mocarne Wcale nie słabnie, a jak się rozwija...
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zapach będzie tak jeszcze trwał, oj będzie - tylko się Beatko dziś nie myj, żadnych kąpieli i pryszniców ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Ja również przed chwilą dostałam w swoje drżące łapy i zdążyłam tylko psiuknąć Oummę, z którą nie wiązałam aż takich znowu nadziei, a tu proszę - wstrząsająca surowość, akurat w moim guście.
Rumu, ani niczego więcej nie tknę do chwili, kiedy mój nos odpocznie, czyli jutro rano. Wiem, że warto nie tylko z Waszych postów, ale i z niepsikanego jeszcze szkiełka. Taką ma moc! ![]() Przyłączam się do wszelkich wyrazów podziwu za rozbiórkę, ale kiedy przeczytałam o tych 3 zł., to już zrobiło mi się tak łyso, że pewnie będę sobie musiała kupić perukę. Ale zaraz, zaraz... Coś mi się tu z ceną przesyłki nie zgadza i mam wrażenie, że dopłaciłaś. I to więcej niż za Snickersa. Słowem - pięknie dziękuję! |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to życzę pomyślnych testów jutro, mam nadzieję, że piękny dzień przed Tobą ![]() Nie łysiej nam, szkoda kasy na peruki lepiej wydać to na nowe zapachy ![]() Bardzo się cieszę, że uczestniczyłaś razem z nami w tej rozbiórce No to pomyślny koniec rozbi0ru pięknego, i co ważne, unikatowego zapachu. Mocno Was ściskam dziękując za uczestnictwo. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

I w jakim towarzystwie
Ślicznie za wszystko dziękuję 

i wtedy zauważyłam swój błąd - no cóż 6 z 9 mi się pokręciła
Bardzo przepraszam, to naprawdę nieświadome i naprawiłam błąd, kaska poleciała już na Wasze konta - do Joasi i Beatki po 1,5 zł a do Agnieszki 3 zł.
Naprawdę nie musiałaś nic zwracać
Wcale nie słabnie, a jak się rozwija... 
Ale zaraz, zaraz... Coś mi się tu z ceną przesyłki nie zgadza i mam wrażenie, że dopłaciłaś. I to więcej niż za Snickersa.