Czego nie lubicie... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-25, 14:23   #31
mosticchio
BAN stały

Dot.: Czego nie lubicie...

-zostawia podniesiona deske klozetowa
-po goleniu niedokladnie oplucze umywalke po swoich wlosach
- obiecuje a pozniej tego nie robi
-spoznialski
-spieszczony ( ale to chyba norma u jedynakow)
- wiecznie nie wie w co sie ubrac(a w szafie az sie ugina od ciuchow)
- nie zdecydowany(zawsze o wszystkim ja musze decydowac)
-za duzo gada (plotkarstwo)
mosticchio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-25, 18:24   #32
As!a
Raczkowanie

GG do As!a

Hmm, a ja dopiero zaczynam, więc jeszcze patrzę przez różowe okulary... za kilka miesięcy pewnie zacznie denerwować mnie to z czego teraz się jeszcze śmieję...
Ech, nie lubię stanu, kiedy się jeszcze nie widzi wad i nie jest się w stanie ocenić, czy ta osoba jest dla ciebie odpowiednia...
As!a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-26, 20:14   #33
Eleo765
Zadomowienie

Edytowane przez Eleo765
Czas edycji: 2010-09-20 o 10:21
Eleo765 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-27, 14:22   #34
agi_kn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eleo765
, ale gdybyście dostały mojego małego bałaganiarza na parę dni, to błagałybyście o zwrot swoich pedantów zaręczam wam to! jak do mnie przychodzi, w ciągu 5 minut potrafi zrobić mi bajzel w pokoju, rozkładając wszędzie swoje rzeczy!!! i to tylko jedna z tysięcy jego bałaganiarskich cehc :P
u mnie jest identycznie juz na wejsciu robi balagan kurtki nie powiesi buty polozy tam gdzie mu jest wygodnie nie mowiac juz o czapce rekawiczkach itd a to wezmie cos zeby zobaczyc myslicie ze odstwi na miejsce? nieeee Jak wychodzi to poprostu pokoj jest odwrocony do gory nogami
agi_kn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-05, 21:19   #35
aliss4
BAN stały

Angry Dot.: Czego nie lubicie...

Ja nie znoszę gdy on:

-sprząta u mnie w pokoju (nie mogę potem niczego znaleźć),a sam wydziera się na swoją mamuśkę, gdy tylko coś mu przestawi w pokoju
-mówi że wychodzi do knajpy z kumplami na 10 min przed wyjściem,albo wychodzi, kiedy ja nastepnego dnia mam zajęcia(czyli np. w piątek lub sobotę) i na pewno nie wyjdę z nim
-kłóci się o ******ły dla mnie zupełnie nieważne
-mlaska podczas jedzenia
-zaczepia mnie,łaskocze,daje klapsy chociaż wie że tego nie lubię,a kiedy już się porządnie wkurzę to się do mnie przytula i całuje...nie wiem jak się wtedy zachwować
-dostaje szajby gdy wychodzę gdzieś sama
-wkurza się jak rozmawiam z jego kumplami,chociaż z moją najlepszą kumpelą i swoimi koleżankami jest w za***istych stosunkach
-łaskocze, dotyka lub przytula inne panienki-dostaję wtedy szału
aliss4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-07, 16:16   #36
Kancia
Zakorzenienie

Cytat:
porozrywal wszystkie majtki po bokach ,widac mu poldupki jak chodzi-wyglada jak tarzan,twierdzi,ze tak mu wygodnie
łaaaaaaaaaaaaaaaa posikalam sie ze śmiechu

u mnie nie jest tak zle ale co najabrdziej doprowadza mnie do białej goraczki to jak zostawi gdzies swoje graty ( ja nawet ich nie dotkne) a on "Kochanie gdzie sa moje spodnie"

wtedy zawsze jestem złosliwa

a poza tym wychodzi z załozenia ze mu duzo ciuchów nie potrzeba i jak trabie juz od 2 smiesiecy kup kurtke na zimie to on twierdzi, ze jeszcze nie jest tak zimno i łazi we wiatrówce NIENAWIDZE TEGO
Kancia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-08, 14:38   #37
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

HAHAHA nie no dziewczyny super wątek uśmiałam się nieźle Ja nic nie napisze na ten temat bo nie mam faceta, ale cóż jak już będę mieć co napisać to napewno się dołącze POZDRWIAM
Stary 2005-12-16, 14:16   #38
ROSALINDA87
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Czego nie lubicie...

a to wiecie jaki ja mam problem??
ma za male spodnie....chodzi ciagle w 1 ...
a narzeka ze mu zostaal soatnia para...
to ja mowie to sie dizie do sklu i sie kupuje
a on no ale jak schudne to pzreciez beda za duzo
jak potrzebuje jakis rzeczy to aj musze mu powiedziec sluchaj nie ams zbutow na zime,mzoe bys sobie kupil nowe spodnie...jeju
jak mnie to wkurza jak dziecko serio
zroumialam bym go jak by nie mial pieneidzy ale gdy tlyko powie to mama mu da...
wrrrrrr
jak ja o tym mowie to zyly mi wychodza z nerwow

a co do palenia....
to niby chce rzucic palenie obiecuje mi a to wszytko moze cos trafic bo nic nie ma popraw moze na tydzien jak cos powie
a wiecie jaka jest jego wymowka??
ze u niego wszysyc w domu pala papierosy

czy czasem macie tak zeby prasnac go w glowe na opamietanie??
jeju.....

dzielcie sie swoimi problemami co was gnebi....
my kobiety musimy rozwiazac kazdy problemik mam racje??
ROSALINDA87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-17, 20:57   #39
agasn
Raczkowanie

Smile Czego nie lubicie...

Cytat:
Napisane przez MonisiaPP
To jest najgorsza rzecz na swiecie! Koleżensko zależny... Znalam kiedys faceta, jakby mial rozdwojenie jaźni.. kochany i uroczy a przy kolegach idiota do potegi! Popisywal sie jak kawal kretyna i to stary facet bo po 30tce
Dziewczyny to jest to co mnie doprowadza do szewskiej pasji, normalny inteligentny facet na poziomie a jak sie spotka z kolegami to zachowuje sie jak skonczony kretyn.

a poza tym wkurza mnie jeszcze to jak zachowuje sie jak maly niedojrzaly chlopiec i obraza sie o byle co. A jak jest na mnie o cos zly to za wszelka cene usiluje sprowokowac awanture (tzn wyprowadza mnie z rownowagi zeby potem bylo na mnie ze to ja wredna jedza zaczynam)

Acha i nie lubie jeszcze jak mnie dotyka, dmucha mi na szyje, dotyka moich piersi ,smyra, podszczypuje wtedy jak chce mu cos waznego opowiedziec, albo po prostu pogadac, zdac relacje z minionego dnia, a on zamiast sluchac to skupia sie na moim ciele
Albo jak zadzwoni jego Mama lub Tata to nie moze zjesc ze mna sniadania mimo ze stoi gotowe na stole,a kawa/herbata/mleko stygna albo wyjsc mimo ze stoje juz ubrana w przedpokoju i gdzies sie spieszymy ( znaczy on zazwyczaj zaczyna sie spieszyc dopiero jak jest spozniony) bo nie moze ich przeprosic i oddzwonic za chwile
Ach no jeszcze cos okropnego na koniec jak wyciska sie w lazience to zostawia "to" na lustrze albo na scianie obok lustra bleeeee

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2005-12-17 o 23:35 Powód: Post po poscie!!
agasn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-18, 11:55   #40
muszka66
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agasn
Dziewczyny to jest to co mnie doprowadza do szewskiej pasji, normalny inteligentny facet na poziomie a jak sie spotka z kolegami to zachowuje sie jak skonczony kretyn.

Acha i nie lubie jeszcze jak mnie dotyka, dmucha mi na szyje, dotyka moich piersi ,smyra, podszczypuje wtedy jak chce mu cos waznego opowiedziec, albo po prostu pogadac, zdac relacje z minionego dnia, a on zamiast sluchac to skupia sie na moim ciele
co do pierwszego to czasem z nimi tak bywa
ale jesli chodzi o drugi akapit to nie rozumiem.... nie lubisz jak cie dotyka?;/
muszka66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-18, 15:19   #41
agasn
Raczkowanie

Lubie jak mnie dotyka , bez przesady ale nie jak rozprasza mnie dotykaniem i w dodatku nie slucha wtedy chce mu cos waznego opowiedziec
agasn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-21, 13:18   #42
aga)
Raczkowanie

GG do aga)

Ja nie lubię...
- gdy wszystkie druciki (kabelki) robi na skretkę a potem lekko się czegoś dotknie i już nie kontaktuje
- gdy załancza mu się po wypiciu dwóch piw 'tradycja polska' i chce już imprezować do białego rana, albo do całkowitej gleby
- gdy mówi, że jest trzeźwy chodź ledwo stoi na nogach, a na drugi gdzień stwierdza, że nic nie pamięta oprócz tego, że mówił że był trzeźwy
- gdy rzuca brudne skarpetki, bokserki na ziemie zaraz obok kosza na brudny
- gdy mówie, że nie mam ochoty na czułości /pieszczoty, on wtedy odsuwa się i mówi "ty to mnie chyba nie kochasz", "nie podobam ci się" itp.
- gdy piraci samochodem
- gdy nie jest spostrzegawczy, np. gdy podniosłam firanki w oknie, żeby kwiaty były bardziej widoczne, to on stwierdził, że przybyło kwiatów na oknie
- jego sklerozy (chodź to podobno zaleta, bo codziennie poznaje się nowych ludzi)

Mam za to spoób na mecze piłki nożnej raz z nim oglądałam mecz i już więcej nie muszę. W czasie meczu komentuje dziury w ubraniach, które zauważam w koszulkach piłkarzy itd.

Ale tym wszystkim nie ma się co przejmować bo "Faceci na zawsze pozostają dziećmi, tyklo zabawki drożeją"

Edytowane przez aga)
Czas edycji: 2005-12-22 o 08:05
aga) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości