![]() |
#31 | |
lokalna gwiazda
|
Dot.: Jak się pozbierać po romansie... Pomocy!
Cytat:
![]() Nigdy nie masz 100% pewności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||||||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
A z tym szukaniem to właśnie tak jest - ważni ludzie pojawiają się sami wtedy, kiedy ich nie szuka. Dziwnie to działa, ale się sprawdza. ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
Miałaś toksyczny związek bo facet był toksyczny, czy Ty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Już wyleczyłam się z tej miłości, głównie dzięki romansowi z T. Ale nadal jakoś nie spieszy mi się do tworzenia związku z kimś nowym. Nie wiem dlaczego. Po prostu czuję, że jeszcze moment nie ten. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Facet Cię zdradzał a Ty twierdzisz, że bardzo go kochałaś? W rezultacie tej miłości wpadłaś w depresję? Dobrze, że tamto zakończyłaś, ale warto abyś po raz kolejny nie wpadła w coś takiego. Warto zastanowić się nad tym co chcemy od życia, wtedy jest łatwiej ocenić na jakim etapie się znajdujemy i czy idziemy w dobrym kierunku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Zaglądasz tu jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Zaglądam...
![]() Też bardzo się cieszę, że udało mi się wyplątać z tamtego związku... Jak teraz to wszystko wspominam, to jest mi tylko wstyd, że byłam taka głupia i że do tego wszystkiego doszło. I że tyle to trwało. Raczej nie ma opcji, żebym drugi raz wpadła w takie bagno. Raz mi wystarczy, zdecydowanie. ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
Czy idę w dobrym kierunku? Myślę, że od momentu rozstania z byłym każdy kierunek jest dobry. Lepszy. Wiem czego chcę od życia, a co ważniejsze - wiem czego nie chcę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
W to nie wierzę
![]() Cytat:
Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2015-10-27 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.