![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki które powalaja zapachem
Ostatnio zapach serii Powitanie z Afryką Bielendy zwłaszcza mleczka do ciała, masło kakaowe do ciała AA.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
- balsamy kakaowy i malinowy Oceanica
- krem kakowy Dax'a - żel pod prysznic kokosowy Fa - żel pod prysznic Miód i Mleko Palmolive - Tisane ![]() - maseczka witaminowa Avon - błyszczyki: Glazewear Avonu, Fruit Kiss Oceanica, błyszczyki Palomy - Smackersy - maseczka melonowa Mincera, maseczka Perfecta słodkie migdały i miód Oj dużo tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
moje typy:
krem do ciała Oriflame o zapachu kwiatu lotosu Dax Cosmetics- krem czekoladowy do ciała jagodowy krem do twarzy Oriflame |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Przede wszystkim Beauty Milky Bielendy: jogurtowy mus do ciała, mleko do kąpieli, maseczka do twarzy, niby tam biala czekolada, ale przede wszystkim wanilia, uwielbiam
![]() Nie wąchalam jeszcze serii pozegnanie z afryką, a piszecie bardzo obiecująco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to najładniej pachną płyny do kąpieli z AVONu.Do tego dochodzi błyszczyk L'Oreala Glam Shine Sorbet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
cudownie pachnie mleczko do ciała Nivea Body w limitowanej zimowej edycji o zapachu mandarynki, lawendy i kardamonu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Sieczka, a gdzie kupiłaś to limitowane mleczko?
pozdrawiam Edytowane przez Anthuria Czas edycji: 2005-11-27 o 17:22 Powód: literówka:-) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Anthuria, kupiłam je w rossmannie za 14,99 zł
pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Moi faworyci zapachowi to:
krem na suche łokcie z avonu seria spa tropikalna-ja używam do rąk pachnie karmelowo bo jest w skladzie brązowy cukier Krem do rak Orchidea z Oriflamu-pachnie slodziutko pieknie Kulki Guerlain-poznalam dzięki Maridze-fiołek to moje pragnienie zapachowe a jesli kosmetyki make up tak pachna to cóż mozna chciec więcej.Ja używając tych kulek czuje się bajecznie,zapach zapach!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
do swoich typów dodaję jeszcze
*szminki Estee Lauder Pure Color *podkład matujący YSL - pachnie konwalią *kosmetyki Dove, Nivea i Yves Rocher a serię Bielendy to chyba sobie kupię, tak ją zachwalacie ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Balsam do ciała Dulgon- masło kakaowe & jojoba(kupiony całkiem przez przypadek a okazał się strzałem w 10)- normalnie pachnie cudnie, nie mdło, nie klei się,
odżywcza maseczka daxa - miód i coś tam....... peeling myjący lirene balsam do ciała Aquolina - biała czekolada żel pod prysznic Aquolina- czekolada orzechowa osmo essence curl fluid. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
moim faworytem jest balsam brazujacy sopot!! ciezko wytrzymac te "zapaszek"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
- żele pod prysznic Plaisirs Nature Yves Rocher - praktycznie wszystkie zapachy
- żel pod prysznic jabłkowy Oriflame - żele pod prysznic Fruttini (mandarynka z figą i kawa z czekoladą najbardziej) - krem czekoladowy Dax Cosmetics - olejek do skórek i paznokci KillyS - krem do stóp i łokci z kwasami AHA Planet Spa Avon - scrub do ciała z brązowym cukrem Planet Spa Avon - żel pod prysznic Winter Dreams Senses Avon - błyszczyk Visions V'Temptations Lip Gloss czekoladowy (choć w rzeczywistości kawowy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
-avon naturals-cała seria, szczególnie kokos&papaja
-dax-krem z masłek kakaowym -the healing garden-cała seria, o ile jeszcze w ogóle istnieje
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2005-12-14 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
![]()
Uwielbiam zapach w:
- kremie-balsamie na noc Minuit z Yves Rocher oraz - deserach Bielendy czekoladowym i kawowym - moje hity totalne! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
moi kolejni zapachowi faworyci to:
YR żel pod prysznic mimoza Oceanic balsam malinowy ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Moje "odkrycia" :
-mandarynkowy płyn do kąpieli - YR -mleczko do ciała o zapachu bzu - YR -Watermelon Born Lippy Balm - The Body Shop -Passionberry (passiflora ![]() -Shea Lip Butter - The Body Shop -seria Miss Milkie (biała czekolada i migdał) - Pupa (Miss Milkie) -papajowy żel pod prysznic z The Body Shopu -miodowy płyn do kapieli - jakaś włoska firma Co... dla dzieci, na opakowaniu Kubuś Puchatek ![]() -tonik aloesowy - Oriflame ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Moim absolutnym faworytem jest cynamonowo waniliowy krem do rąk oriflame - poza tym że pachnie po prostu nieziemsko to świetnie nawilża i rączki są po nim takie fajnie miękkie.
Poza tym wszystko co pachnie czekoladką ![]()
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym: *lux-Satin Touch-balsam do ciała *avon-rozkosz lata-seria do stóp ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie teraz kupiłam balsam i żel pod prysznic Avonu ten czereśniowy. Zapach boski!
![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam za to: - Masło Kakaowe - balsam Ziaji - krem Soja+trawa cytrynowa - Naturals Avonu (tonik tez) - peeling i maseczka Planet Spa z białą herbatą - krem Beatiful morning avonu - tonik Mincera do cery tłustej i trądzikowej (krem na noc ma taki sam zapach, ale po jakims czasie sie ulatnia z tubki ![]() - płyny do kąpieli Avonu - grapefruit, manadynka, pomarańcza... - żele pod prysznic Palmolive - miód i mleko, masło shea - żel pod prysznic Lukcja - miód i jaśmin - peeling aloesowy Oriflame _ płyn do kąpieli - On line - mleko i miód to tak na szybko, jak cos mi sie przypomni, to dopisze
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
dopisuję maseczkę toffi Oriflame - bosko pachnie
![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zimowego mleczka Nivei to faktycznie pachnie ślicznie, ale na skórze już dość delikatnie. W sumie z jednej strony to wada z drugiej zaleta, więc ogólnie polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Troszkę tego jest
![]() * szampon do włosów Garnier Fructis Nutri Gładki ![]() ![]() * migdałowa seria Avonu * czekoladowy płyn do kąpieli Avonu * żel do mycia Fruttini waniliowo-wiśniowy * z serii Eris Under Twenty peeling, balsam white.touch, żel do mycia red.joy i tonik kojąco jakiśtam z zielonej serii * seria Nivea Visage Young |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-12
|
Kosmetyki które super pachną:
Moje typy Rossmanowy żel pod prysznic o zapachu pomarńczy z miętą Zel pod prysznic Lirene z olliwką Zestaw antycelluitowy lirene piękny zapach pomarańczy Zel pod prysznic Ambra także lirene cała seria under twenty - seria pielegnacyjna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
![]()
Ja lubie:
* balsam gourmet wisniowo-migalowy z Oriflame, ![]() * szminki z Bourjois ![]() * fajnie pachna rzeczy z serii naturals i seses avonu ![]() * mus do ciała bielendy ![]() * szminki ochronne z Bebe ![]() * seria Under twenty ![]() * niektore kosmetyki z YR (np. cukrowe peelingi ![]() * peeling z Avonu, z granatem ![]() * i pewnie cos jeszce, o czym teraz nie pamietam ![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Moje najnowsze zapachowe odkrycie, którego nie widziałam jeszcze w KWC: płyn do kąpieli Fa Yoghurt o zapachu wanilii. Zauroczył mnie zapachem, mimo że nie jestem zagorzałą fanką waniliowych aromatów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Mnie powalił Deser do kąpieli Bielendy - mam wersje czekoladową i waniliową. Czekoladowa tak ślicznie pachnie,że cięzko jest się postrzymać od skosztowania jej
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.