|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Melduje, że żyję, także w nowym wątku
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
butterfly-najgorsze to jest że jak ściąga i się nie stara to się nie nauczy...przecież nikt na chama jej tam nie zapisał no i płaci za to...nie rozumiem takich ludzi...nie chodzi o to by zdać tylko żeby się nauczyć języka...niecierpie takich ludzi...
jovisse-mam nadzieje że będziesz tu częściej bo ja cię słabo kojarze ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Agafisia - doliczyłam poniedziałkowy trening
![]() ![]() ![]() Zdjadłabym chętnie Twój obiad ![]() ![]() Jovisse, co u Ciebie? ![]()
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
rucia-ja sie za bardzo nie znam na alko bo pędzę swoje wino i robię nalewki-więc rzadko pijam coś innego
![]() ![]() hehe nie to lepiej nie ryzykować ćwiczeniami bo sie pozacierasz ![]() ![]() aaa obiad był MEGA ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- uwaga święto gucia-idę ćwiczyć:P ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- aaa hahaha 50 minut na stepperku ![]() rucia-doganiam cię:P:P:P:P:P:P
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2015-10-21 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Nieee, w ogóle masakra ze mną
![]() ![]() Ale na szczęście kupiłam samochód, więc nie będzie wymówki pt 'nie mam jak dojechać', 'jest za późno żeby jechać', 'pada deszcz' ![]() Dlatego w piątek planuję już zaliczyć pierwszy trening w siłowni ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- A bo ja mam takie fazy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Mam mega kaszel i gorączkę. Kładę sie spac. ;( brzydkie osłabienie.
PS kupie stare skrzynki na owoce/wino ze trzy . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
szamanka
|
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No maleńka to zaszalałaś na tym stepperku, brawo jestem z ciebie dumna ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że mnie nic nie złapie, bo na kurs pryszła babka co siedzi obok mnie z grypą jelitową i tak chodzi 3 dzień i się tragicznie czuje. No kurde po co ona przychodzi, mogła co najwyżej na egzamin przyjść i wracać do domu ![]() ![]() Ja dzisiaj wstałam trochę wcześniej, coś spać nie mogłam. Mam już za sobą zaliczony rowerek stacjonarny po 3 dniach przerwy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Dziś mecze się od 5, nie mogę spać ![]() Melduje ze żyje a moja waga oszalała. Wczoraj sprzatalam i ja przestawilam, teraz stoi w tym samym miejscu i pokazuje 2 kg więcej ![]() Ale pięknie ćwiczycie. ![]()
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() Edytowane przez mmelisjaa Czas edycji: 2015-10-22 o 06:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja melduję zaliczone jeszcze ćwiczenia z Mel B brzuch i Tiffany boczki (w s umie 20min) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Butterfly brawa za cwiczenia ! Na razie jezdzisz dalej na rowerku? Nie uzywasz bieżni? Melisja waga oszalala ![]() Agafisia super laska!!! 50 min to bardzo ladnie!!! A gdzie sie podziewa neska?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Właśnie, gdzie Neska?
---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- A waga mi dzisiaj figle robi :-D Tz wstał do pracy to mówię żeby się zwazyl i wagę miał jak zawsze, weszłam jeszcze raz po nim i normalnie już ![]()
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. ![]() Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry przy porannej kawie
jestem nagle zdrowa. nie rozumiem dlaczego wczoraj mnie tak rozlozylo. zaraz robie herbate z imbirem i z sokiem malinowym. imbiru wkroje maksymalnie duzo! mmelisja, widze ze mamy tu troche osob uczacyc sie niemieckiego, ![]() Butterfly brawo za brzuszek. jak obwody w nogach sie zmienily odkad tak ladnie pedalujesz na rowerku? ponuro na dworze i kropi od czasu do czasu. jak mi sie uda o 17 z pracy wyjsc to strzele 10km-15km biegu... boze jakby chciala! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak narazie wypróbowałam ją tylko raz, chodziłam na niej 45min w różnym tempie, jakoś mi się tak dziwnie chodziło, dopóki się trzymałam było ok, a jak się puściłam to myślałam, że zaraz z niej zlecę. Nie wiem jak ja na niej będę biegać, jakoś tak inaczej się biega, boję się że walnę głową w ścianę ![]() Cytat:
![]() Hmm nie mierzyłam się bo przez istatni czas podjadałam różne rzeczy, ale optycznie już widzę, że straciłam troche w udach, już mi się nogi "nie obcierają w górnej częsci", po spodniach też widzę, bo są luźniejsze ![]() ![]() Ooo ja, jak ja bym chciała wrócić do tego biegania i też znowu biegać po 10-20km ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-10-22 o 07:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Waga dzisiaj 70,8😤 czyli wieksza niz tydzien temu. Nie wiem czy to wynik tego ze wtedy chora bylam i nie mogkam jesc czy @ .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Bejata440 uczyłam się niemieckiego teraz już dawno nic nie robiłam z niemieckiego, wybrałam swoje priorytety, szkoda ale nie chce łapać kilka srok za ogon kupiłam książkę po angielsku,a jedna mam na kompie i staram się trochę czytać przynajmniej po angielsku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ewulka napewno @!
![]() Ja mam straszne objawy ![]() ![]() ![]() ![]() Mało tego dziewczyny wróciły problemy z układem pokarmowym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neska Słońce gdzie Tyś Nasza ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Aza no cóż, brzuchol duży =) wczoraj kupiliśmy meble dla synka, wózek przyszedł i fotelik. Zostało parę rzeczy i będziemy gotowi
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53192374]Aza no cóż, brzuchol duży =) wczoraj kupiliśmy meble dla synka, wózek przyszedł i fotelik. Zostało parę rzeczy i będziemy gotowi
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() No proszę, jeszcze tylko 9 tygodni ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Jovisse jak urządzę kącik dla młodego to pokażę. A meble w sumie niespecjalne, zwykła ikea
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() gryzia leci czas ![]() stokrotka ![]() ja ostanio szaleje z jedzeniem ale jeżdżę rowerem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53192480]Jovisse jak urządzę kącik dla młodego to pokażę. A meble w sumie niespecjalne, zwykła ikea
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] To powodzenia😃 Sn czy cc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Agafisia - zabieg miałam na twarzy ![]() ![]() Ale mnie gardło boli.. ![]() ![]()
KWIECIEŃ 2016 610/1000 Grudzień 630/1000 Listopad 300/1000 Październik 300/1000 Wrzesień 402/1000 Sierpień 185/1000 Lipiec 700/1000 Czerwiec: 845/1000 Maj: 1006/1000 Kwiecień: 1273/1000 Marzec : 1090/1000 Luty: 1005/1000 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Ewulka jeszcze nie wiem, zależy od wizyty u okulisty, a mam dopiero 30 listopada. Chciałabym sn, ale zobaczymy co moje oczy na to
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53192374]Aza no cóż, brzuchol duży =) wczoraj kupiliśmy meble dla synka, wózek przyszedł i fotelik. Zostało parę rzeczy i będziemy gotowi ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() Dużo przybrałaś, przyznaj się? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Hej, ja też chciałam powiedzieć, że żyję i witam nowe dziewczyny
![]() Latam teraz na dwie roboty (jedna po 12h a druga 7-10h) i mam jeden dzień w tygodniu wolny albo wcale ![]() Waga pokazuje równe 65, jeszcze -5 i będzie gites ![]() Macie jakieś dobre sposoby na ujędrnienie? Wydaje mi się, że wisi mi skora na udach, brzuchu i ramionach. Znaczy nie tyle co wisi a mogę się za nią złapać, odstaje po prostu, nie wiem jak to wytłumaczyć... Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o sprawy sercowe to mam wrażenie, że coś idzie do przodu ale nie 'wkładam' sobie nic do głowy, żeby później w razie w jeszcze bardziej nie cierpieć, co ma być to będzie! Choć nie ukrywam, że mnie to trochę uskrzydla ![]() ![]() ![]() Z dietą różnie i podłużnie, ostatnio wzięło mnie na drożdżówki rano do kawy ![]() ![]() Dziś już zjadłam/wypiłam: inkę z mlekiem, dwie łyżki surówki colesław, kilka orzeszków w skorupce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Butterfly hiszpański
![]() ![]() Kaliope chyba często jest tak ze inni zauważają że jesteśmy chudsze niż nam się wydaje ![]() Ja dziś zjadłam dwa batoniki weganskie i orzeszki w karmelu ale mała paczka jednorazowa przy kasie chwyciłam to z takich grzechów...i jak tu żyć :-D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.