Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-10-21, 12:06   #31
Butterfly_27
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
hej małpeczki moje
butterfly-dobrze na pewno ci poszło-ty zdolniacha jesteś ale masz zdolna kolezankę
pewnie juz odliczacie dni do końca października...ciekawa jestem co będzie jak skończy projekt...
aza-mam fazę na awokado dziś kupiłam 2 sztuki-wczoraj mi normalnie pachniało no i poczytałam o nim że na moje trójglicerydy jest mega zdrowe no i wogóle to super zdrowy owoc
bejata-dawaj zdjęcie butów-my ocenimy czy warto za nie tyle płacić:P
rucia-fajne miejsce:P masz jakiś ulubiony alko? czy nie korzystasz? ja uwielbiam drunki z malibu
coś poćwiczyłaś czy mi się wydaje?? ja postaram się dziś spiąć dupkę i coś ruszyć..
promyk-są grzybki w lesie jeszcze?? ja bym się przeszla ale mówią ze już nie ma bo za zimno...
stokrotka-żeby był mniej zły dzień
a kurtką się nie przjemuj...na pewno się zbiegła w praniu

ja dziś mam mega obiad zostały mi schabowe dwa w ziołach więc wykorzystam robię kanapki klubowe-półbagietka,paski schabowego,awokado,cebula czerwona,pomidor,korniszo nek,ser kozi i kiełki uwielbiam kanapki takie robić a i gruszkę dołożę dzisiaj
i na kolacje zamierzam pijac koktaile awokadowo-owocowo-szpinakowe...i zamierzam dziś poćwiczyć cokolwiek
Taaa zdolna jest jak cholera, co chwile mnie pytała co ona ma tam wpisać, w dacie urodzenia, no kurde to ja mam wiedzieć kiedy ona się urodziła? Tłumaczę jej a ona dalej swoje, co chwile mnie szturchała co ona ma tam wpisać, aż się babka zdenerwowała i jej docięła. Ale co tam, no i kurcze znowu ze mnie zżynała, nie chcę być chamska, ale wolałabym żeby jej źle poszło, wtedy baba zobaczy, że ona jednak sobie nie daje rady, zawsze ode mnie wszystko ściąga i przeniesie ją na poziom A1, a my teraz zaczynamy B1. Przecież nikt jej nie chce robić na złość, ona sobie sama robi krzywdę, udając że wszystko umie i rozumie, a wszystko spisuje ode mnie
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-21, 13:24   #32
Jovisse
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

Melduje, że żyję, także w nowym wątku
Stary 2015-10-21, 14:32   #33
agafisia
Zakorzenienie

butterfly-najgorsze to jest że jak ściąga i się nie stara to się nie nauczy...przecież nikt na chama jej tam nie zapisał no i płaci za to...nie rozumiem takich ludzi...nie chodzi o to by zdać tylko żeby się nauczyć języka...niecierpie takich ludzi...
jovisse-mam nadzieje że będziesz tu częściej bo ja cię słabo kojarze

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-21, 15:30   #34
ruciaaa
Zakorzenienie

Agafisia - doliczyłam poniedziałkowy trening Pracuję w branży, więc mam "jakieś" pojęcie o alko Najbardziej lubię whisky sour i honey'a na lodzie
Zdjadłabym chętnie Twój obiad Ja chwilowo nie mogę ćwiczyć, bo miałam zabieg kosmetyczny i nie mogę się teraz pocić

Jovisse, co u Ciebie? Ćwiczysz?

Grudzień 630/1000
Listopad 300/1000
Październik 300/1000
Wrzesień 402/1000
Sierpień 185/1000
Lipiec 700/1000

Czerwiec: 845/1000

Maj: 1006/1000
Kwiecień: 1273/1000
Marzec : 1090/1000
Luty: 1005/1000
ruciaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-21, 19:48   #35
agafisia
Zakorzenienie

rucia-ja sie za bardzo nie znam na alko bo pędzę swoje wino i robię nalewki-więc rzadko pijam coś innego ale uwielbiam malibu sunrise-malibu,sok pomarańczowy i grenadina-mogłabym pić wiadrami
hehe nie to lepiej nie ryzykować ćwiczeniami bo sie pozacierasz
aaa obiad był MEGA

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

uwaga święto gucia-idę ćwiczyć:P

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

aaa hahaha 50 minut na stepperku
rucia-doganiam cię:P:P:P:P:P:P

Edytowane przez agafisia
Czas edycji: 2015-10-21 o 19:51
agafisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-21, 21:57   #36
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruciaaa Pokaż wiadomość
Jovisse, co u Ciebie? Ćwiczysz?
Nieee, w ogóle masakra ze mną Zero w ogóle dbania o siebie
Ale na szczęście kupiłam samochód, więc nie będzie wymówki pt 'nie mam jak dojechać', 'jest za późno żeby jechać', 'pada deszcz'
Dlatego w piątek planuję już zaliczyć pierwszy trening w siłowni

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
jovisse-mam nadzieje że będziesz tu częściej bo ja cię słabo kojarze
A bo ja mam takie fazy Czasem na miesiąc znikam i obżeram się jak świnka, a potem wracam, staram się z dziewczynami, pilnuję , a potem znów znikam i tak w kółko A egzystuję sobie już na tym wątku ze 2 lata chyba
Stary 2015-10-21, 22:08   #37
bejata440
Zakorzenienie

Mam mega kaszel i gorączkę. Kładę sie spac. ;( brzydkie osłabienie.

PS kupie stare skrzynki na owoce/wino ze trzy .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-21, 22:13   #38
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Melduje, że żyję, także w nowym wątku
to tak jak ja
Stary 2015-10-22, 06:05   #39
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
butterfly-najgorsze to jest że jak ściąga i się nie stara to się nie nauczy...przecież nikt na chama jej tam nie zapisał no i płaci za to...nie rozumiem takich ludzi...nie chodzi o to by zdać tylko żeby się nauczyć języka...niecierpie takich ludzi...
Ona za to nie płaci tylko jakiś urząd, zależy jaki, ja się na tym nie znam. Tylko ja i koleżanka chodzimy prywatnie, a reszta ma to zapłącone Prywatnie jak się chodzi to nie trzeba się tłumaczyć nikomu dlaczego się nie było na jakiś zajęciach, a jak ma się to dofinansowane to trzeba się usprawiedliwiać, a powyżej 3 dni przynosić zwolnienie lekarskie itp
No maleńka to zaszalałaś na tym stepperku, brawo jestem z ciebie dumna

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość
Mam mega kaszel i gorączkę. Kładę sie spac. ;( brzydkie osłabienie.

PS kupie stare skrzynki na owoce/wino ze trzy .
Oj bidulko złapało cię choróbsko , kuruj się

Mam nadzieję, że mnie nic nie złapie, bo na kurs pryszła babka co siedzi obok mnie z grypą jelitową i tak chodzi 3 dzień i się tragicznie czuje. No kurde po co ona przychodzi, mogła co najwyżej na egzamin przyjść i wracać do domu Jak narazie nic mnie nie dorwało i oby tak dalej

Ja dzisiaj wstałam trochę wcześniej, coś spać nie mogłam. Mam już za sobą zaliczony rowerek stacjonarny po 3 dniach przerwy A więc 120min (53,5km)
Stary 2015-10-22, 06:24   #40
mmelisjaa
Rozeznanie

Hej

Dziś mecze się od 5, nie mogę spać
Melduje ze żyje a moja waga oszalała. Wczoraj sprzatalam i ja przestawilam, teraz stoi w tym samym miejscu i pokazuje 2 kg więcej Juz nie wiem ile ważę.

Ale pięknie ćwiczycie.

"Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu"

Edytowane przez mmelisjaa
Czas edycji: 2015-10-22 o 06:26
mmelisjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-22, 06:33   #41
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmelisjaa Pokaż wiadomość
Hej

Dziś mecze się od 5, nie mogę spać
Melduje ze żyje a moja waga oszalała. Wczoraj sprzatalam i ja przestawilam, teraz stoi w tym samym miejscu i pokazuje 2 kg więcej Juz nie wiem ile ważę.

Ale pięknie ćwiczycie.
Może masz taką wagę jak ja wcześniej, że trzeba ją dawać zawsze w to samo miesjce, bo inaczej pokazuje dużą róznicę

Ja melduję zaliczone jeszcze ćwiczenia z Mel B brzuch i Tiffany boczki (w s umie 20min)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-22, 06:38   #42
mmelisjaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Może masz taką wagę jak ja wcześniej, że trzeba ją dawać zawsze w to samo miesjce, bo inaczej pokazuje dużą róznicę

Ja melduję zaliczone jeszcze ćwiczenia z Mel B brzuch i Tiffany boczki (w s umie 20min)
Stoi w tym samym miejscu, tylko na czas sprzatania ja przestawilam i teraz dwa kilo więcej :-D

"Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu"
Stary 2015-10-22, 07:10   #43
aza3994
Zakorzenienie

Hej

Butterfly brawa za cwiczenia ! Na razie jezdzisz dalej na rowerku? Nie uzywasz bieżni?

Melisja waga oszalala

Agafisia super laska!!! 50 min to bardzo ladnie!!!

A gdzie sie podziewa neska??

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-22, 07:23   #44
mmelisjaa
Rozeznanie

Właśnie, gdzie Neska?

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

A waga mi dzisiaj figle robi :-D Tz wstał do pracy to mówię żeby się zwazyl i wagę miał jak zawsze, weszłam jeszcze raz po nim i normalnie już :-D dowcipnisia

Stary 2015-10-22, 07:31   #45
bejata440
Zakorzenienie

dzien dobry przy porannej kawie
jestem nagle zdrowa. nie rozumiem dlaczego wczoraj mnie tak rozlozylo. zaraz robie herbate z imbirem i z sokiem malinowym. imbiru wkroje maksymalnie duzo!

mmelisja, widze ze mamy tu troche osob uczacyc sie niemieckiego, ! ja sie powoli tez doksztalcac juz w jezyku musze..

Butterfly brawo za brzuszek.
jak obwody w nogach sie zmienily odkad tak ladnie pedalujesz na rowerku?

ponuro na dworze i kropi od czasu do czasu. jak mi sie uda o 17 z pracy wyjsc to strzele 10km-15km biegu... boze jakby chciala! zamowilam sobie juz zimowy stroj do biegania
Stary 2015-10-22, 07:43   #46
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
Stoi w tym samym miejscu, tylko na czas sprzatania ja przestawilam i teraz dwa kilo więcej :-D
Może jakiś spóźniony Prima Aprilis ci robi

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Hej

Butterfly brawa za cwiczenia ! Na razie jezdzisz dalej na rowerku? Nie uzywasz bieżni?
Tż zabronił mi ćwiczenia z rana na bieżni, bo troche hałasuje Pobiegam na niej po południu, jak wrócę z kursu
Jak narazie wypróbowałam ją tylko raz, chodziłam na niej 45min w różnym tempie, jakoś mi się tak dziwnie chodziło, dopóki się trzymałam było ok, a jak się puściłam to myślałam, że zaraz z niej zlecę. Nie wiem jak ja na niej będę biegać, jakoś tak inaczej się biega, boję się że walnę głową w ścianę

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość
dzien dobry przy porannej kawie
jestem nagle zdrowa. nie rozumiem dlaczego wczoraj mnie tak rozlozylo. zaraz robie herbate z imbirem i z sokiem malinowym. imbiru wkroje maksymalnie duzo!

Butterfly brawo za brzuszek.
jak obwody w nogach sie zmienily odkad tak ladnie pedalujesz na rowerku?

ponuro na dworze i kropi od czasu do czasu. jak mi sie uda o 17 z pracy wyjsc to strzele 10km-15km biegu... boze jakby chciala! zamowilam sobie juz zimowy stroj do biegania
Ooo ekspresowo wyzdrowiałaś
Hmm nie mierzyłam się bo przez istatni czas podjadałam różne rzeczy, ale optycznie już widzę, że straciłam troche w udach, już mi się nogi "nie obcierają w górnej częsci", po spodniach też widzę, bo są luźniejsze Mimo wszystko jednak nadal mam dużo do stracenia z nóg
Ooo ja, jak ja bym chciała wrócić do tego biegania i też znowu biegać po 10-20km a tu taka lipna pogoda za to wymęczę dzisiaj bieżnie

Edytowane przez Butterfly_27
Czas edycji: 2015-10-22 o 07:44
Stary 2015-10-22, 07:52   #47
ewullka87
BAN stały

Waga dzisiaj 70,8😤 czyli wieksza niz tydzien temu. Nie wiem czy to wynik tego ze wtedy chora bylam i nie mogkam jesc czy @ .
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-22, 08:02   #48
mmelisjaa
Rozeznanie

Bejata440 uczyłam się niemieckiego teraz już dawno nic nie robiłam z niemieckiego, wybrałam swoje priorytety, szkoda ale nie chce łapać kilka srok za ogon kupiłam książkę po angielsku,a jedna mam na kompie i staram się trochę czytać przynajmniej po angielsku.

Stary 2015-10-22, 08:11   #49
stokrotenka18
Zakorzenienie

Ewulka napewno @!

Ja mam straszne objawy Mam dziś 20dc i od wczoraj dziwnie boli mnie podbrzusze jak na @ a przeceiz mam długie cykle no i obstawiam owulację, ale żeby aż tak bolało ?
Mało tego dziewczyny wróciły problemy z układem pokarmowym znów w nocy nie mogłam spać, mam zaparcia. Jem za mało warzyw i owoców i organizm się strasznie buntuje Nie mam ruchu i prosze jakie kwiatki Pewnie stres też wpłynął niekorzystnie, wczoraj siedziałam w pracy do 18 Musiałam się trochę wyżalić

Neska Słońce gdzie Tyś Nasza ?

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-22, 08:15   #50
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Aza no cóż, brzuchol duży =) wczoraj kupiliśmy meble dla synka, wózek przyszedł i fotelik. Zostało parę rzeczy i będziemy gotowi

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-22, 08:21   #51
Jovisse
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53192374]Aza no cóż, brzuchol duży =) wczoraj kupiliśmy meble dla synka, wózek przyszedł i fotelik. Zostało parę rzeczy i będziemy gotowi

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

No proszę, jeszcze tylko 9 tygodni Jak ten czas szybko leci! Pochwal się mebelkami, uwielbiam oglądać mebelki dla dzieci
Stary 2015-10-22, 08:24   #52
Konto usunięte

Jovisse jak urządzę kącik dla młodego to pokażę. A meble w sumie niespecjalne, zwykła ikea a czas leci jak szalony

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-22, 09:42   #53
Promyk03
Zakorzenienie

hejka
gryzia leci czas
stokrotka

ja ostanio szaleje z jedzeniem ale jeżdżę rowerem

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-22, 09:47   #54
ewullka87
BAN stały

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53192480]Jovisse jak urządzę kącik dla młodego to pokażę. A meble w sumie niespecjalne, zwykła ikea a czas leci jak szalony

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

To powodzenia😃
Sn czy cc?
Stary 2015-10-22, 09:53   #55
ruciaaa
Zakorzenienie

Hej

Agafisia - zabieg miałam na twarzy ale ładnie Ci idzie z minutami, ja może od przyszłego tygodnia wrócę, jak twarz mi pozwoli

Ale mnie gardło boli.. Macie jakieś domowe sposoby?

Grudzień 630/1000
Listopad 300/1000
Październik 300/1000
Wrzesień 402/1000
Sierpień 185/1000
Lipiec 700/1000

Czerwiec: 845/1000

Maj: 1006/1000
Kwiecień: 1273/1000
Marzec : 1090/1000
Luty: 1005/1000
ruciaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-22, 09:54   #56
ewullka87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ruciaaa Pokaż wiadomość
Hej

Agafisia - zabieg miałam na twarzy ale ładnie Ci idzie z minutami, ja może od przyszłego tygodnia wrócę, jak twarz mi pozwoli

Ale mnie gardło boli.. Macie jakieś domowe sposoby?
Mnie tez boli. Niestety nie znam zadnych sposobow😩
Stary 2015-10-22, 09:55   #57
Konto usunięte

Ewulka jeszcze nie wiem, zależy od wizyty u okulisty, a mam dopiero 30 listopada. Chciałabym sn, ale zobaczymy co moje oczy na to

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
Stary 2015-10-22, 12:43   #58
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewullka87 Pokaż wiadomość
Waga dzisiaj 70,8�� czyli wieksza niz tydzien temu. Nie wiem czy to wynik tego ze wtedy chora bylam i nie mogkam jesc czy @ .
Napewno wina @ A jak się jest chorym i mało je to wtedy też waga może być mniejsza.

Cytat:
Bejata440 uczyłam się niemieckiego teraz już dawno nic nie robiłam z niemieckiego, wybrałam swoje priorytety, szkoda ale nie chce łapać kilka srok za ogon kupiłam książkę po angielsku,a jedna mam na kompie i staram się trochę czytać przynajmniej po angielsku.
Hehe a ja odwrotnie, uczyłam się angielskiego, a teraz muszę się uczyć niemca, jak już się nauczę, chciałąbym wrócić do angielskiego i zacząć się uczyć hiszpańskiego

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Ja mam straszne objawy Mam dziś 20dc i od wczoraj dziwnie boli mnie podbrzusze jak na @ a przeceiz mam długie cykle no i obstawiam owulację, ale żeby aż tak bolało ?
Mało tego dziewczyny wróciły problemy z układem pokarmowym znów w nocy nie mogłam spać, mam zaparcia. Jem za mało warzyw i owoców i organizm się strasznie buntuje Nie mam ruchu i prosze jakie kwiatki Pewnie stres też wpłynął niekorzystnie, wczoraj siedziałam w pracy do 18 Musiałam się trochę wyżalić [/COLOR]
To możemy sobie podać ręce, mnie boli teraz brzuch przez @ i do tego pół nocy przeryczałam przez pracę TŻta, stresuje mnie to wszystko, denerwuje i przez to się okropnie czuje.

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53192374]Aza no cóż, brzuchol duży =) wczoraj kupiliśmy meble dla synka, wózek przyszedł i fotelik. Zostało parę rzeczy i będziemy gotowi

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

Dużo przybrałaś, przyznaj się?
Stary 2015-10-22, 12:46   #59
Kalioope
Raczkowanie

Hej, ja też chciałam powiedzieć, że żyję i witam nowe dziewczyny
Latam teraz na dwie roboty (jedna po 12h a druga 7-10h) i mam jeden dzień w tygodniu wolny albo wcale
Waga pokazuje równe 65, jeszcze -5 i będzie gites
Macie jakieś dobre sposoby na ujędrnienie? Wydaje mi się, że wisi mi skora na udach, brzuchu i ramionach. Znaczy nie tyle co wisi a mogę się za nią złapać, odstaje po prostu, nie wiem jak to wytłumaczyć...
Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Promyk
Ja dziś mam zły dzień Rombek to ładnie zaczęłaś nowy dzień. Myślę że przytyłam... już kurtka nie ejst taka luźna jak była, ale wczoraj mnie kolega z liceum pochwalił że ładnie schudłam
Hahahaha mam dokładnie tak samo, wydaje mi się, że przytyłam lub grubo wyglądam a tu zaraz ktoś do mnie, że schudłam :O np klientka ostatnio 'coś się pani taka cienka zrobiła?'

Jeżeli chodzi o sprawy sercowe to mam wrażenie, że coś idzie do przodu ale nie 'wkładam' sobie nic do głowy, żeby później w razie w jeszcze bardziej nie cierpieć, co ma być to będzie! Choć nie ukrywam, że mnie to trochę uskrzydla wczoraj ucieszyłam się jak wariatka z głupiego 'dobranoc '

Z dietą różnie i podłużnie, ostatnio wzięło mnie na drożdżówki rano do kawy a nie jadłam ich od jakiś 4 lat
Dziś już zjadłam/wypiłam: inkę z mlekiem, dwie łyżki surówki colesław, kilka orzeszków w skorupce serek wiejski, jabłko, dwa kubki pokrzywy i 4 kromki chrupkiego pieczywa, został mi jeszcze jeden wiejski, kilka kromek chrupkiego, reszta surowki i pewnie duuużo herbatki

78kg... 70kg... 64kg...--->cel 58/60kg
Kalioope jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-22, 13:01   #60
mmelisjaa
Rozeznanie

Butterfly hiszpański uwielbiam, uczyłam się go troszkę, bardzo mi się podobał i gdybym umiała angielski i niemiecki dobrze to bym wzięła się za hiszpański

Kaliope chyba często jest tak ze inni zauważają że jesteśmy chudsze niż nam się wydaje nie ma drożdżowy!

Ja dziś zjadłam dwa batoniki weganskie i orzeszki w karmelu ale mała paczka jednorazowa przy kasie chwyciłam to z takich grzechów...i jak tu żyć :-D

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości