|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9
Ja jak wychodzę sama to tak okrutnie nie tęsknie bo to sa krótkie wyjścia, tylko patrzę na tel czy aby wszystko ok czy dają sobie radę
I sama wolę nie dzwonić, bo jak usłyszę jej płacz to od razu się stresuję, a jak juz jest źle to wiem że mąż zadzwoni.
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć witam się w nowym wątku
![]() I tez się pochwale a co! Filip właśnie wszamal prawie cały słoik marchewkowej z ryżem!!!!
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Julek no to pozytywnie mamę zaskoczyles! Drugi słodziak rośnie
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Adrianka i Filipek-też brawa
![]() dziś chyba dzień dobrego jedzenia
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj dalej spi. Odsypia nocke cwaniak.
|
|
#36 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też na spacerku. Wilgotno i niezbyt przyjemnie ale nie pada Cytat:
Dalam mu kilka dni temu i sie cieszy na jego widok. Naciska coś przez przypadek lub świadomie. Starszy dostał go na roczek. Na święta będzie ok Cytat:
Super. Kurcze jak teraz cieszy zjedzona zupka czy kupa w pampku. Takie mamy teraz radości ![]() Rośnie indywidualista. Jednego djia coś pasuje a drugiego juz nie ![]() Cytat:
Chodze teraz po osiedlu tak jak kiedyś ze starszym. I znów sentymentalnie ![]() Teraz jest nowe boisko i droga 4pasmowa. Duzo się zmienilo w ciagu 5 lat
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moje koleznki sie umowily na 18tą więc i tym bardziej nie mam jak wyskoczyc. i po problemie. o 12:10 mala zasnela na 1wsza drzemke i juz ryczy. masakra. |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53195344]oj, tez nie masz jak z TZtem Julka zostawic?... bo Szymek to penwie ta godzinke, dwie by wytrzymał.
moje koleznki sie umowily na 18tą więc i tym bardziej nie mam jak wyskoczyc. i po problemie. o 12:10 mala zasnela na 1wsza drzemke i juz ryczy. masakra.[/QUOTE] Mój Tz ostatno pracuje do 19-20 :/ U nas dzis drzemka 25min. Tylko zeszłam na dół i już w niani - uuu eeee gadka na całego
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
mój też późno teraz wraca:/
u nas druga drzemka teraz, idę ogarniać mieszkanie a potem na spacer wyjdziemy, bo przestało padać i się przejaśniło
|
#40 |
|
BAN stały
|
MAJKA mi sie tez marzy klub fitnes, a nawet pobieganie na zewnatrz, a nie podomu wokol fotela. Takze nie jestes sama.
|
|
|
|
#41 | ||||
|
Konto usunięte
|
i co najsmieszniejsze po 30 minutach drzemki Hanka jest zywczyk, pompki ćwiczyla na mnie to polozylam na macie teraz. a ja melisę piję.
w ogole to przez jej ryki wcześniejsze jajko przypalilam, mózg przestaje myśleć normalnie. ale smród :| Cytat:
ząrcik taki, mam nadzieję,ze nie masz na co narzekać za bardzo ![]() Cytat:
Cytat:
kochaniutki taki. moja stron nie przewraca, ma Julek wyższy skill widzisz.Cytat:
ja jeszcze obiadku nie dawalam, bo ostanie kp o 12tej bylo. nie wiem co jej dac. jednak na podlodze samej jej źle, musze ją na rekach trzymac. |
||||
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj Synek powiedział pierwszy raz "mama" 😍😍😍 mniej lub bardziej świadomie ale tak ładnie 😙 nie takie Gaworzenie :P
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
DOMIMA odzywaj się do nas, tak jak piszą dziewczyny brakuje nam tu Ciebie! :-*
MORII ten Twój synek to chce wszystkie wątkowe dzieciaczki wyprzedzić heh. Super ze tak ładnie się rozwija! MAJKA żebyś wiedziała - kobieta głupieje przy dziecku masakra! Żeby tak s i e cieszyć z zjedzonej zupki hehe. Ale serio humor mam o 150% lepszy
|
#47 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję niejadkom co zjadły pięknie ! Majka, Twój Szymek podszedł mega dojrzale do tematu okularów. trzymam kciuki żeby dzieciaki w przedszkolu nie zepsuly jego nastawienia, bo potrafią być okrutne niestety.. :/ |
||
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja też się pochwalę że Filip właśnie wciągnął cały słoiczek z gerbera warzywa z delikatna rybką... wiem że popełniłam błąd bo dałam mu cały a to pierwszy raz rybka..ale tam mu smakowało jak nic! i non stop da da i da więc dałam... mam nadzieję że będzie ok bo jak dotąd z niczym nie było problemów
![]() Teraz poszedł na drzemkę a ja zjem chyba makaron z jabłkami z piekarnika Wieczorem jedziemy do sklepu wybrać farbę bo budują nam taką wiatę na samochód obok domu i będzie trzeba to drzewo pomalować na jakiś ładny kolor ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Ja już mam udowodnione że to się nie zawsze sprawdza "na szczęście" dla mnie
|
#49 | ||||
|
Zakorzenienie
|
:-*
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Hej Słońce - jak tam u Was? Jakieś postępy z mieszkaniem? Bo mieliście się starać prawda? ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Jak pieknie mi zaśpiewałas :-* ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#50 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie małe to nieświadomie mogą coś powiedzieć Cytat:
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53195502]i co najsmieszniejsze po 30 minutach drzemki Hanka jest zywczyk, pompki ćwiczyla na mnie to polozylam na macie teraz. a ja melisę piję.
w ogole to przez jej ryki wcześniejsze jajko przypalilam, mózg przestaje myśleć normalnie. ale smród :| hej DOMIMA, brakuje tu Ciebie, ja przejełam ostatnio role narzekaczki i tak mi głupio samej ząrcik taki, mam nadzieję,ze nie masz na co narzekać za bardzo ![]() ale Ty masz dobrze w życiu ale suuuper, Julek wie, jak mamę pocieszyc kochaniutki taki. moja stron nie przewraca, ma Julek wyższy skill widzisz.o prosze, brawo, mam nadzieję,ze toeraz to juz z gorki z jedzeniem będzie. ja jeszcze obiadku nie dawalam, bo ostanie kp o 12tej bylo. nie wiem co jej dac. jednak na podlodze samej jej źle, musze ją na rekach trzymac.[/QUOTE] :-* ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od 2-6.11 jest -49% w Rosie na szminki, błyszczyki, lakiery do paznokci a 7-13.11 na tusze, kredki, cienie,eyelinery
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poki co dzisiaj definitywnie sie przenosimy na swoj pokoj juz a cp do mieszkania to wczoraj bylismy w urzedzie miasta sie zarejestrowac i wypelnic wniosek. Jutro chyba idziemy na pierwsza rozmowe no i zobaczymy co dalej. Narazie sie ciesze ze juz bedziemy w swoim pokoju ![]() A co u Ciebie? Ja jestem tak zacofana z forum ze wgl nie wiem co sie dzieje, czasem cos podczytam ale ostatnio malo mam czasu bardzo. Albo bieganie i zalatwianie albo sprzatanie albo mala tak daje popalic ze minuty czasu nie mam dla siebie
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
A wiec tak... - Jeszcze raz dziękuję za tak ciepłe przyjęcie mnie po takiej dość długiej nieobecności. Jesteście kochane - i nieocenione - zawsze to będę powtarzać... - uwielbiam Was :-*
Najpierw napisze co u nas a potem to co pamiętam - aczkolwiek wybaczcie jak nie odniosę się do wszystkiego. U nas mało ciekawie. Od miesiąca Mały nie śpi w ciągu dnia- czasem zdarzy się jakieś 15 minut snu albo jak juz go wladuje do wózka i bujam cały czas to na ten czas śpi. Nie mam czasu ano dla siebie ani na jakąkolwiek zabawę z dom... przez tydzień byłam jeszcze sama bo mąż wjechał wiec to mnie skończyło psychicznie. Płacz miałam na końcu nosa i nocami tylko płakałam z tej bezsilności... ogólnie to niestety jakoś natłok tego wszystkiego nie sprzyjał... smutno mi ze to moje dziecię nie chce spać - trze oczy płacze baaaa - drze się... jak mnie nie widzi 2 minuty to płacz ze łzami jak grochy :-( No i tak mi mijają dni... w nocy budzi się co godzinę - tez z płaczem - pewnie zeby ale w ogóle ich nie widać ani nawet nie czuć... chyba będzie bezzebny... Od początku mam z nim jakieś problemy z tym spaniem płakaniem - i myślałam że przy ząbkowaniu narty nie zauważe różnicy - cofam to! - różnica jest kolosalna i ciężko mi z tym. Zastanawiam się czy kiedykolwiek to się jakoś unornuje czy po prostu mieszanka naszych genów jest na tyle mocna ze nie da mi odetchnąć :-( Za to jeden jedyny plus aż się boje to napisac - jest glodomorem... jadlby cały czas i wszystko co mu tylko dam... Będzie kwadratowy niedługo No to tak w skrócie. Tyle u mnie bo nie chce tu zamulac. Dlatego znowu milczałam - brak czasu i przede wszystkim parszywy humor... |
|
|
|
#56 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Znowu czeka mnie wyprawa do rosska
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Witam się w nowej części Nie dam rady nadrobić ostatnich postow.. Młody mi ucieka z maty, jest coraz bardziej absorbujący, matka już nie ma tyle czasu na wizaz ![]() Zrobilam mu dziś domowa zupke dynia, marchew, zuemniak. Smakowalo, zjadł całą porcję Plus trzy porcje zamrozilam. Jestem z siebie dumna Niestety jajka dziś nie dostał, nie dogotowalo mi się do końca :/ Ciupka była w środku na miękko i sie balam, a drugiego już nie zdazylam, bo klient był głodny DOMIMA fajnie że jesteś 😘
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz to co pamiętam....
AGA, SIEMPRE - ( nie wiem czy ktoś jeszcze :-( ) - dużo zdrówka dla Chłopaków :-* PAVLINECKA - Dziękuję ze o mnie pamiętałas przy tej dyskusji odnośnie kp. Ja się już na ten temat nie będę wypowiadać chyba nigdy - ale miło mi ze o mnie wspomnialas :-* BLACK - super masz z ta zumba. Ja ćwiczę codziennie od prawie 3 tygodni - czasem po nocach - jak Młody śpi a czasem z samego rana - jak Młody siedzi w huśtawce. Dodaje to sił i jakieś nastawienie lepsze.... VIOLKA - Gratki dla Adusi na pół roczku i buziaczki od cioci :-* HANIA - BUZIACZKI tez dla Filipka :-* MAŁA, CASH -Wszystkiego najlepszego również dla Chłopaków :-* GOSSIP - Zdrówka Ci życzę - nie daj się chorobie :-* MAJKA - Kochana :-* - Widzę ze Cie trzymał fatalny nastrój ostatnio, ale mam nadzieje ze powoli Cie opuszcza :-* - zawsze po każdej burzy w końcu wychodzi słońce - zawsze tak jest ze jak jedno się widzi w czarnych barwach to zaraz leci lawina - ale trzeba sobie tłumaczyć ze to tylko przejściowe. Szymus jest dzielny i super się odnajduje w nowej sytuacji z tymi okularami - jest świetny- wlasnie mi się dzisiaj tez przypomniała akcja z wkładkami laktacyjnymi które Ci zrobił. Jest Boski :-* Głowa do góry Kochana. Wszystko zacznie się układać. |
|
|
|
#59 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana współczuję Ci strasznie życzę Ci aby synkowi się poprawiło i dał Mamie choć trochę odpocząćJak sama napisałaś zawsze po burzy wychodzi słońce ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
ważne że smakowało co mama ugotowała
Już razem Edytowane przez AgnieszkAA100 Czas edycji: 2015-10-22 o 14:03 |
||
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIXX - bardzo Ci zazdroszczę ze ta Twoja Alutka jest taka grzeczna :-* naprawdę - super to jest. A apropo winka to tez Mogena uwielbiam ;-)
GOCZEK - no z tym narzekaniem to hm.... w sumie to nie mam na co... jest cudownie. Chodzę jak cma i każdy moj dzień wygląda tak ze albo karmie albo próbuje uspac bo juz m od tych wrzaskow chyba zaczynam mieć wrzody... Narzekać to nie narzekam ale plakac mi się chce... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

I sama wolę nie dzwonić, bo jak usłyszę jej płacz to od razu się stresuję, a jak juz jest źle to wiem że mąż zadzwoni.