![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nie udany związek
Wiem że po mimo rozstania to się nie skończy nie odpuści ani on ani jego rodzice..
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Może to ja nie nadaje się do związku i przytłacza mnie jego opiekuńczosc, kiedy nie byliśmy tak zaangażowani w związek było inaczej byliśmy Razem ale nie było żadnych kontroli podejrzeń, dopytywan... Było normalnie, ja nie należę do kobiet które kontrolują przepytuja i sprawdzają telefon czy coś innego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banana Fana Fo!
|
Boże dziewczyno. Ile Ty masz lat... To może niech jego rodzice podejmą za Ciebie decyzję odnośnie waszego związku, skoro Ty nie potrafisz i się boisz co oni na to powiedzą.
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorosla baba, zenic sie chce a daje soba rzadzic jak dziecko. Trza byc twardym a nie mietkim
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Czasem wiek nie ma znaczenia, może to się przytrafić osobie e każdym wieku... Rodzice są mi bliscy i wiem ze w wielu sprawach mieli rację... Nie mówię że nie mam zdania czy też mają podejmować za mnie Decyzję...
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Może faktycznie za bardzo się boję ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Może tu jest problem ze mną, że dpszukuje się wad nad wyraz... Nie wiem czy liczę na księcia z bajki... Wiem że idealnych facetów czy też związków nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Pogubiłam się. To o co wkońcu chodzi?
Ślubna gorączka ?
![]() |
#36 | |
plum plum
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
No sprawdza wielokrotnie prosił żebym mu pokazała telefon ciągle pytania co robiłam czemu tak długo się nie odzywałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Prosi = nie musisz się na te prośby zgadzać. Twoje życie, Twoje decyzje. Skoro rodzice potrafią zmienić Twoje decyzje... to cóż, to jest zachowanie i mentalność dziecka, a nie dorosłej osoby. Pracuj nad swoją asertywnością, bo nikt za Ciebie życia nie przeżyje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
plum plum
|
To z nim porozmawiaj i powiedz, że Ci to przeszkadza. Mam wrażenie, że jesteś taką życiową memłą, którą gdzie los popchnie, tam stoi. Trochę więcej odwagi i decyzji.
![]() |
![]() |
#40 |
Naczelna Nastolatka
|
No nie masz wyjścia autorko, nie masz wyjścia. Musisz za niego wyjść i już. Koniec, zaklepane. Bo skoro rodzice mówią i on mówi, to już kaplica.
Nie masz nic do gadania.
![]() |
#41 |
lokalna gwiazda
|
Potem usłyszysz, że czas na dziecko i będziesz musiała zjeść w ciążę, czy chcesz, czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Postaw sobie zasadnicze pytanie : Czy go kochasz? Jeśli tak to rozmawiajcie ze sobą o Twoich wątpliwościach i obawach.Ślub możecie wziąć za 2 -5 lat nikt nie powiedział ,że się zaręczyliście i już masz wychodzić za mąż. Jeśli nie kochasz zrobisz sobie i jemu krzywdę. Chcesz rozwodu za rok po ślubie? Ja byłam po drugiej stronie chciałam zakładać rodzinę mój były nie i myślę, że z żadną kobietą na razie nie, po prostu z założenia woli być kawalerem do 30-stki i jak sam powiedział w wieku 26 lat sam się czuje dzieckiem.Nikogo do ślubu nie zmusisz. Rozeszliśmy się , a teraz wiem ,że go kochałam , ale on nie był odpowiednim człowiekiem by zakładać rodzinę i mogę tylko się cieszyć ,że nie uległ mi. Rodzice nie mają nic do gadania to jest Twoje życie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.