![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Ej, a grzańca nie można? Alkohol się nie wygotowuje przypadkiem?
Pytam czysto teoretycznie, ja po grzańcach :rzygam: Witam się w nowym wątku ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
hejka SZALONE JESTEŚCIE
![]() Witam Nowe mamusie i znajome niki ![]() U nas wszystko w najlepszym porządku byliśmy na badaniu chyba się to nazywa już połówkowe ponieważ mamy 18 tydzień i 2 dni wg Usg . Musieliśmy 2 razy iść na spacer i przy okazji zwiedziliśmy oddział położniczy i porodówkę w której chcemy rodzić jestem pod wrażeniem bo nastawiam się na sn ale wiadomo wszystko się okaże się w czasie ![]() Mimo ,że dzidzia nie zbyt się obróciła to dr stwierdził że dziewczynka i że już się nie zmieni pokazywał coś tam ale byłam za bardzo rozkojażona bo wcześniej słuchaliśmy serduszka a ja ze szczęścia jak słyszę serduszko to płaczę ale mój M też mówił że łezka mu nie raz na usg poleciała ![]() ![]() to tyle u nas ale w końcu was dogoniłam . ![]()
#33 |
Zakorzenienie
|
Melduje się i ja
![]() ![]()
#34 |
Raczkowanie
|
Kejka90 oj tak, na męża to ja absolutnie nie mam co narzekać!
![]() Ale mnie zgaga złapała, chyba zaszalałam za bardzo z naturalnym sokiem z jabłek... No bo po czym innym? Po naleśniku z serem? |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ecia super wieści
![]()
#36 |
Rozeznanie
|
Ja już nie nadążam czytać
![]() Super, że na usg wszystko ok ![]() Jak ja wytrzymam do 9.11 aby zobaczyć mojego malucha ![]() ![]()
#37 |
Raczkowanie
|
Agnessssa łączę się z Tobą w bólu. Też mam wizytę dopiero na 9.11
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Nikola ma 15 cm a waży 236 g . Mąż bardzo zadowolony mieliśmy iść kupić ciuszki ale po całym dniu i jeszcze święto zmarłych to poszliśmy kwiaty kupować he he a że od dziś jestem na L4 to szybko się nie wybiorę na zakupy ale pewnie allegro obkupie
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- dziewczynki ja też nie mogłam się doczekać i ostatnio nie czułam ruchów małej do tego skurcze i niesamowity ból głowy ale warto było . ![]()
#39 |
Wtajemniczenie
|
Ecia25 gratki
![]() Moniczki ja na szczescie tez zle nie mam ![]()
#40 |
Zakorzenienie
|
witam się i ja w nowym wątku
![]() Velika: dodaj mnie proszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Witam na nowym wątku. Odebrałam od znajomej wózek ale nie wiem czy wejdzie zdjęcie, bo pisze z Tel. Wizytę mam w czwartek i to będzie 17 tydzień. Oby dzidzia sie ladnie obrocila i pani doktor potwierdzila chlopca żebym przestala robic sobie nadzieje na dziewczynke. Jutro mąż ma wolne i w końcu jedziemy patrysiowi kupic buty zimowe. No i czeka nas kupno zniczy. Nie lubię dnia wszystkich świętych. Postoje chwile nad grobem mamy i jedziemy w diably. Nienawidzę stać nad grobem i znowu myśleć ze juz jej nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Moniczka ! A to numer
![]() Linaewen hehehe dobre pytanie ![]() ![]() Ecia to gratuluje córci 💖 i udanego badania!! ![]() Agness!! Ja widziałam ostatnio 7 pazdz a teraz zobaczę 27 listopada! Osiwieje do tego czasu heheeh Groszekpad to przed sekunda plakalam bez powodu - tzn z powodu : Oglądam teledysk cheri cheri lady modern talking i ryczę aż mąż przyleciał bo myślał ze cos poważnego ale teraz juz ryczę jeszcze bardziej , bardzo mi przykro z powodu mamusi. Trzymaj sie dzielnie na grobach ![]()
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() Dziękujemy Velika za założenie nowego wątku ![]() ![]() groszekpat fajny wózio ![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Witam się w nowym wątku i w 19 tc
![]() ale czekam na potwierdzenie, choć 90% to już prawie pewniak ![]() Groszek fajny wózeczek, zgrabny taki, choć ja nie przepadam za czarnymi ![]() Też nie przepadam za tym świętem, ale mnie wkurzają osoby przyjeżdżające na groby raz na ruski rok i robiące wielkie zamieszanie Za mną trudny tydzień, dużo stresu i zmęczenia...na początku tyg byłam u lekarza <nie wiem czy pisałam> z maleństwem wszystko ok, tylko mam złe wyniki z moczu i robię wymaz, pewnie skończy się na antybiotyku... Ruchy czułam bardzo intensywnie we wt po obiedzie ![]() ![]() Lecę spać, bo bardzo zmęczona jestem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Witam sie na nowym wątku i po wizycie.
Troche jestem zmartwiona bo powiedzialam ginowi o napinaniu sie brzucha, na szczescie bo badaniu nie stwierdzil zeby szyjka sie skracala, zapisał mi duphaston dopochwowo, magnez i kazal zwolnic tempo i sie oszczędzać, z tego wszystkiego nie wiem ile nawet dzidzia ma dlugosci, zapytałam tylko o wagę to powiedzial ze okolo 200g a wielkość ma jak 17t6d a jestem w 17t5d wiec rośnie zdrowo, no i potwierdził plec meska, a wiec proszę o niebieski kolorek! ![]() Po tym wszystkim pojechalam do Tesco, chcialam kupic chlopiece bodziaki ale bylo tak mnóstwo śliczności ze w końcu na nic sie nie zdecydowałam ehh
#47 | ||
Winter is coming
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lin, w grzańcach to jest dużo alko, ile ja się razy grzańcami wstawiłam, to nie zliczę ![]() Powoli nam się pierwsza strona kolorowa robi. Ciekawe, czy się dowiem we wtorek płci...
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Proszę takze o zmianę terminu na 5.04 z OM
#49 |
Winter is coming
|
dawać no jakąś dziewczynkę, bo prawie same chłopy na razie
![]() lista zaktualizowana. Nawet nie wiedziałam, że aż tyle nas jest!
#50 |
Zadomowienie
|
Ale nam się niebiesko zrobiło. Kwiecień będzie męskim miesiącem 😀
Czekamy na dziewczynki. Zawsze uważałam ze ciuszki dla chłopców są ładniejsze , a teraz już kilka razy widziałam w lumpie takie cuda dla dziewczynek. Jak będę teraz w domu musze przejrzeć to co mama zgromadziła i zobaczę czego jeszcze potrzebuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() justyna, odpowiedzialam ci jeszcze na starym watku, jakos nie pomyslalam odpowiadajac, ze juz po ptokach, ale chcialam koniecznie ci szybko napisac co wiem, zanim nadrobilam reszte ![]()
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Wozek nie jest czarny tylko ciemna sliwka z grafitem😊 tez nie lubię czarnych wózków. W grudniu zrobię sobie przyjemność i kupie kilka ubranek z Tesco f&f bo fajne gatunkowo i są prześliczne. I zamierzam kupic kremowe i beżowe bo strasznie mi się podobaja😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Ecia25 kawał baby z niej!
![]() Polinezyjka ja też szybko nie zobaczę bo mam 17.11 wiec tez czekam razem z Tobą. . Groszek później lukne ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- A i gratuluję dobrych wieści z wizyt ![]()
#54 |
Wtajemniczenie
|
groszekpat a jaki to konkretnie wozek?
![]() ![]()
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie wiedziałam, że jest nas tak dużo ![]() nie ma co się dziwić, że 100 postów dziennie dodajemy (w gorszy dzień:P)
![]() |
#56 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wydało się kto gaduła :P |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
witam się i ja w nowym wątku
![]() Wózek fajny, dobrze że dopisałaś jaki to konkretnie kolor bo na zdjęciu rzeczywiście wygląda na czarny ![]() My też na święta nie jedziemy do teściów, ale znając życie oni się wpakują do nas tylko "na kawkę" kilkugodzinną. Więc pewno na samej końcówce będę zasuwać w kuchni ![]() Edytowane przez Smarrita Czas edycji: 2015-10-30 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Ja to nawet nie chce myśleć otych świętach, toż to prawie jak mój termin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Dzieki
![]() ![]() ![]() cloche tak, masz racje z tymi domami narodzin. Mimo wszystko nie chce tego, bo skoro jestem pewna ze chce znieczulenie to doklada tylko problemow. Isc tam najpierw, potem musisz sie prosic zeby Cie przeniesli, bo chcesz zzo, jak Cie przeniosa to znow musisz sie prosic o to zzo, bo to inny oddzial i informacje nie docieraja, potem czekac bo anestezjolog zajety, wiecie jak to jest ![]() Linaewen takiego grzanca to by trzeba gotowac pewno z pol h zeby cale alko wyparowalo. A to ze podgrzane alko kopie bardziej to nie wiecie laski? Dlatego mowia zeby nie pic piwa na sloncu ![]() groszekpat super wozio ![]()
Ślub 16.08.2014 ![]() Pawełek 05.04.2016 ![]() ![]() ![]() ![]() Dawidek 31.10.2018 ![]() Edytowane przez justyna_fli Czas edycji: 2015-10-30 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.