On ma żonę... :( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-01, 21:40   #31
201607111028
Konto usunięte

Dot.: On ma żonę... :(

Dobrze, no. Ja już nie będę się pastwić nad Tobą i odpuszczę rozmowę na temat Twojego nieogarnięcia
Jednak - jesteś zdecydowana? Chcesz się od niego odciąć?
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 21:44   #32
wiewioreczka22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Miała być ostra i przemawiająca nawet do betonu.
Cieszę się, że zdajesz sobie z tego sprawę.
No tak, to Internet, więc można sobie bezkarnie i anonimowo jechać po innych.

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Dobrze, no. Ja już nie będę się pastwić nad Tobą i odpuszczę rozmowę na temat Twojego nieogarnięcia
Jednak - jesteś zdecydowana? Chcesz się od niego odciąć?
Nie do końca jestem zdecydowana, bo wiem, że w jednej i drugiej sytuacji będzie mi źle, ale chyba w takiej chorej relacji gorzej, niszcząc się psychicznie.
wiewioreczka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 21:46   #33
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wiewioreczka22 Pokaż wiadomość
Nie do końca jestem zdecydowana, bo wiem, że w jednej i drugiej sytuacji będzie mi źle, ale chyba w takiej chorej relacji gorzej, niszcząc się psychicznie.
Jeśli nie jesteś zdecydowana, to poproś go, żeby się rozwiódł i daj mu określony czas na podjęcie wstępnych kroków

Edytowane przez 201607111028
Czas edycji: 2015-11-01 o 21:48
Stary 2015-11-01, 21:49   #34
wiewioreczka22
Przyczajenie

Cytat:
Jeśli nie jesteś zdecydowana, to poproś go, żeby się rozwiódł i daj mu określony czas na podjęcie wstępnych kroków
Najpierw musiałabym go poinformować, że o wszystkim wiem.
Poza tym, z pewnoscią niczego bym nie chciała wymuszać, wolę się chyba odsunąć, zerwać kontakt, zapomnieć....
Tylko to takie trudne i tak bardzo mnie boli.
Stary 2015-11-01, 21:51   #35
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Poza tym, z pewnoscią niczego bym nie chciała wymuszać, wolę się chyba odsunąć, zerwać kontakt, zapomnieć....
Tylko to takie trudne i tak bardzo mnie boli.
No cóż. Życie. Trochę na własne życzenie jesteś w takiej sytuacji. Mogłaś wcześniej pomyśleć
Stary 2015-11-01, 21:52   #36
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

Skoro przyjezdzal do Ciebie w nocy to może są z żoną w separacji?

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 21:53   #37
wiewioreczka22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gnozjusz Pokaż wiadomość
Moim skromnym zdaniem powinnaś iść na terapie bo to co cie spotkało może się odbić na twoich relacjach w przyszłości albo spowodowac depresję.
Dwa - terapia mogłaby ci pomóc zrozumieć dlaczego weszłaś w taką relację i jakie potrzeby w ten sposób zaspokajasz.

A dziada olej - on prawdopodobnie widzi świat z perspektywy swojego penisa. Tracisz z nim czas
Dziękuję za wartosciową odpowiedź. Chyba musze o tym pomyslec.
Stary 2015-11-01, 21:57   #38
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie pytałam, liczyłam, że będzie ze mną szczery, bo ja byłam.. a przeszłosc ? nie chciałam wchodzić w czyjes życie z butami.
Wiem jak to brzmi, słabo, smiesznie i w ogóle.

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Boję się, ja z reguły jestem raczej bardzo osobą zamkniętą w sobie i obawiającą się dosłownie wszystkiego. Nie wiem, paraliżuje mnie ta mysl.
To taki związek przetoczy się po Tobie z delikatnością radzieckiego czołgu. Na Twoją własną prośbę zresztą.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 22:12   #39
cleopadra
Wtajemniczenie

Dziwna znajomosc.
Jak chcesz sie od niego uwolnic,to wyobaz sobie ze To Ty jestes jego zona a Twoj maz spedza noce u pewnej mlodej dziewczyny
cleopadra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 22:16   #40
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Skoro przyjezdzal do Ciebie w nocy to może są z żoną w separacji?
mogl jej mowic, ze jedzie na delegacje albo ze nocuje u rodzicow.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 22:23   #41
Gosiurek
Wtajemniczenie

Paraliżuje Cię myśl o rozmowie z partnerem?? Zaprawdę poważna to i wartościowa relacja
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 22:25   #42
normalnyFacet
Zakorzenienie

Inna kobieta to dostałaby szału, a Ty się smucisz bo misiaczek ma żonę....

Miej honor kobieto i szanuj się.
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 22:33   #43
Luba
Zakorzenienie

Cytat:

Jak pisałam wyżej na samej górze, nie 2 lata, a 1,5 roku.
I owszem, nie wiedziałam na jakim swiecie żyję, ale to powód, żeby mnie oceniać ? 22 dożyłam i mam nadzieję, że kilka jeszcze też przeżyję.
No sorry, ze oceniam Twoje postepowanie, przeciez wcale nie zalozylas watku na forum i nie wystawilas sie na oceny.
Nie wierze w prawdziwosc tego watku, a moze inaczej: w to, ze takie osoby jak autorka chodza po swiecie.
1,5 roku czy 2 lata, niewielka roznica. Zeby przez ten czas nie kapnac sie, ze facet ma zone to naprawde trzeba byc zamknietym. W piwnicy chyba.

Ja po prostu nie traktuje tego watku powaznie, komus sie nudzilo i trolluje, majac nadzieje, ze samo haslo: on ma zone, spowoduje, ze watek stanie sie polem walki.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 22:46   #44
Japitu
Raczkowanie

Ciężko rezygnować ze związku, który daje dużo szczęścia. Zauważ jednak, że odbierasz sobie szansę na normalny związek. Tracisz czas i tego szczęścia będzie coraz mniej, a coraz więcej cierpienia. Zasługujesz na znacznie więcej! Ktoś wcześniej zaproponował terapię, pomyśl o tym koniecznie .
Japitu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-01, 22:49   #45
lwia paszcza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
mogl jej mowic, ze jedzie na delegacje albo ze nocuje u rodzicow.
Coś mi się nie klei jak autorka dzwoniła do niego o 3 rano, to co on mówił zbudzonej żonie; że to z pracy ktoś? I nie wiem, czy ta żona się czegoś nie domyśla.

Edytowane przez lwia paszcza
Czas edycji: 2015-11-01 o 22:53
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 02:31   #46
coffee
and cigarettes

Cytat:
Nie wyobrażasz sobie życia bez niego, a zamiast z nim po ludzku pogadać "ej, koleś, chyba masz żonę", to latasz po znajomych, by go sprawdzali. No, genialna znajomość, rzeczywiście brzmi jak super podejście do drugiego człowieka i super podstawa do związku. On Cię oszukuje, Ty jego, świetnie.

Już pomijając kwestię żony, dziecka, jego kłamstw... Nie ufasz mu, nie umiesz z nim rozmawiać i jak dzieciak uciekasz do mamy, gdy coś się dzieje.
Niestety, związki czy w ogóle jakiekolwiek relacje z innymi ludźmi tak nie działają, że zamkniesz oczka i problemy znikną.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 04:19   #47
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Mam ogromny problem, poznałam mężczyznę, bez którego obecnie nie jestem w stanie wyobrazić sobie życia. Jakiś czas temu dowiedziałam się zupełnie przypadkowo, że jest on żonaty, nie rozmawiałam z nim na ten temat, na razie ignoruję to i nie dopuszczam tej myśli do siebie. Wczesniej trochę go o to podejrzewałam, ale nigdy nie zapytałam wprost, chyba się boję, boję go stracić, ale teraz już mam pewnosc... Znamy się już 1,5 roku, spotykamy się, głównie u mnie, sam nigdy nie zaproponował, żeby zmienić miejsce spotkania. Przebywając z nim czuję się chyba najszczęśliwsza osobą na świecie, ale teraz jak pomyśle o tym, że on jest i mężem i ojcem to mnie to przeraża, czuję się tak samolubnie chcąc się ciągle z nim widywać. On jest taki inteligentny, w ogóle jestem pod ogromnym wrażeniem jego osoby, nigdy nie spotkałam nikogo tak wyjątkowego... Dodam jeszcze, że pomiędzy nami jest spora różnica wieku, ja mam 22 lata, a on 36. Co ja mam robić w tej sytuacji ? Próbowałam już kiedyś bez słowa, ale nie dam rady... bardzo cierpię. Nie mogę z nikim porozmawiać na ten temat, dlatego dodaję post na forum, może ktoś obiektywnie mi pomoże. Teraz najgorsze jest mi go usunąć, że swojego życia, bo on mi we wszystkim pomaga, wspiera, poza tym czuję, że łączy nas cos więcej, nie tylko sam seks. To jest osoba, do której mogę zadzwonić o 3 w nocy z kłopotem i wiem, że mi pomoże. Jestem w kropce.Proszę dziewczyny o pomoc !!
Nie możesz go stracić, bo go nie masz. On ma żonę. Żona ma jego.

Cytat:
Jeszcze gorzej, niż teraz?

Jesteś z puszczalskim kłamczuchem, który od 1,5 roku robi z Ciebie idiotkę pociskając Ci pierduty o świętach u rodziców i boisz się, że będzie gorzej? A niby co gorszego może się przydarzyć człowiekowi , który ma dla siebie odrobinę choć szacunku?

Cytat:
Eeee... Gdyby brał pod uwagę rozwód i rozstanie z rodziną, to powiedziałby Założycielce wątku w jakiej jest sytuacji.
Gdyby mu na niej zależało nie robiłby z niej idiotki drugi rok z rzędu.

Oczywiście dopuszczam możliwość, że zapytany wprost zacznie łgać, ze z żoną nic go nie łączy, wcale ze sobą nie śpią, a dziecko ma z niepokalanego poczęcia, a na drugie ma Józef.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 07:25   #48
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Często tak prosisz kolegę policjanta żeby naginał prawo i dla prywatnych celów węszył w ich rejestrach na temat dowolnie przez ciebie wskazanego obywatela ? Ładnie się bawisz. A co właściwie Cię skłoniło żeby poprosić kolegę o sprawdzenie go ? Może jakieś podejrzenia jednak, których się już nie dało ignorować ?
Nie jest z ciebie taka niewinna mimoza na jaką się tu kreujesz.
Zresztą skoro nie przeszkadza ci myśli, że on sobie na tobie poprawiał po żonie, i na odwrót, to kruchej psychiki nie masz. A nie przeszkadza, skoro nic jeszcze nie zrobiłaś z tą nielegalnie zdobytą wiedzą na temat Romea. Zejdź z tego wysokiego 'C', bo w niczym innym nie tkwisz jak w typowym, banalnym układzie głupiej gąski i cwaniaka. Możesz oczywiście porzucić tę rolę, ale wolisz taką egzaltację.
Zastanów się dlaczego. Jeżeli potrafisz.

Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Czas edycji: 2015-11-02 o 08:27
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 07:49   #49
ThinkingAboutUs
Rozeznanie

Cytat:
Mam ogromny problem, poznałam mężczyznę, bez którego obecnie nie jestem w stanie wyobrazić sobie życia. Jakiś czas temu dowiedziałam się zupełnie przypadkowo, że jest on żonaty, nie rozmawiałam z nim na ten temat, na razie ignoruję to i nie dopuszczam tej myśli do siebie.
I wszystko na ten temat, przynajmniej szczerze, że nie dopuszczasz tej myśli do siebie. Facet ma Cię w d*pie, robi Cię jak chce, ale Ty nie chcesz tego widzieć, bo wymarzony. Rany boskie. Na terapię.
ThinkingAboutUs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 08:20   #50
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
On jest taki inteligentny, w ogóle jestem pod ogromnym wrażeniem jego osoby, nigdy nie spotkałam nikogo tak wyjątkowego...
Kijem przez szmatę bym padalca nie dotknęła. Podły oszust i zdrajca, a nie "wjątkowy i inteligentny" facet.
I podzielam zdanie Macintosh. Funkcjonariusz łamie prawo, bo Ty misiaczka sprawdzasz?
allmode jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 08:23   #51
pfffh
Zadomowienie

Może Ci się "poszczesci" i jak jego zona sie dowie o tobie to kopnie dziada w 4 litery i wtedy bedziesz miala misiaczka dla siebie. Tylko watpie czy on będzie chciał odejść od rodziny.

A tak na poważnie to daj sobie dziewczyno spokój z dziadek, który na dodatek oszukuje dwie osoby: ciebie i żonę.
Stary 2015-11-02, 09:01   #52
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Nie można stracić czegoś czego się nie ma.
Facet jedzie na dwa fronty jest menda bez zasad moralnych ty juz o tym wiesz a ciągle go chcesz.nie chce ci się wymiotowac na myśl że idiotę z ciebie robi od 1,5 roku?
Napisz mu ze wiesz ze ma żonę i nie chcesz go więcej widzieć.
Nic nie ma za darmo dziewczyno to jest układ ty mu dajesz sex on ci pomaga to jest układ jak z sugar daddy czy naprawdę ci to odpowiada?
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 10:01   #53
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
1,5 roku czy 2 lata, niewielka roznica. Zeby przez ten czas nie kapnac sie, ze facet ma zone to naprawde trzeba byc zamknietym. W piwnicy chyba.
Nie kapnąć to raz, ale już samo to, że masz 20 lat, poznajesz gościa, on ma 34 lata - no nie zapytałabyś jednak w jakiś sposób czy nie ma żony, dzieci, byłej żony?
Zwłaszcza, że on taki PORAŻAJĄCO inteligentny i wspaniały, no to umówmy się, ilu znasz takich dobrych partii w tym wieku, które nie mają nikogo aktualnie?

A co do autorki, argument, że nie chciałaś mu wchodzić w życie z butami - śmiech
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 10:14   #54
nereidadriada
Raczkowanie

Facet Cię okłamuje w tak istotnej sprawie -skreśliłabym od razu.

Nawet się nie dziwię, że dałaś się wplątać w taką sytuację. Jesteś młoda, niedoświadczona i troszkę naiwna. Podeszłaś do relacji uczciwie i spodziewałaś się tego samego.
Może i mogłaś wcześniej podpytać czy ma rodzinę itp. i przeprowadzić jakieś śledztwo, ale tak czy inaczej, to on Cię okłamuje. To jego wina. To on powinien o tym powiedzieć, a na pewno nie jest to Twoją winą "bo go o to nie zapytałaś".
Nie zauważyłaś pewnych sygnałów, nie potrafiłaś ich dobrze zinterpretować.

Moim zdaniem jesteś dla niego urozmaiceniem, odskocznią. Pewnie Cię lubi i nie jesteś mu obojętna, ale to wszystko. Nie łudź się, że będziecie kiedyś razem.
To już nawet nie chodzi o to, że on ma rodzinę, tylko o to, że nie jesteś dla niego na tyle ważna, żeby powiedzieć Ci prawdę, żeby być uczciwym w stosunku do Ciebie.
Nawet, jeśli jest w separacji itp. -nieważne, należy Ci się prawda, a on Cię z łatwością okłamuje.

Cytat:
Nie zastanawiałam się nigdy, ponieważ, do mnie jest łatwiej trafić niż do niego, poza tym mieszkam blisko miejsca jego pracy.
Bzdura. Rozumiem, że na początku było wam bliżej do Ciebie niż do niego, wygodniej. Ale bez przesady, chyba nie mieszka na Alasce, żeby droga do niego była aż tak męcząca i skomplikowana.

Czy wy jesteście razem? Jaki jest status waszej relacji? Ty uważasz, że to Twój chłopak? Czy jak?
nereidadriada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 10:17   #55
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
No sorry, ze oceniam Twoje postepowanie, przeciez wcale nie zalozylas watku na forum i nie wystawilas sie na oceny.
Nie wierze w prawdziwosc tego watku, a moze inaczej: w to, ze takie osoby jak autorka chodza po swiecie.

Ja po prostu nie traktuje tego watku powaznie, komus sie nudzilo i trolluje, majac nadzieje, ze samo haslo: on ma zone, spowoduje, ze watek stanie sie polem walki.
Jak się pewnych rzeczy nie chce widzieć, to się człowiek zamyka na podszepty rozsądku i wypiera niewygodne fakty. Autorka sama sobie kuku zrobiła, a teraz rozpacz. Związek taki wspaniały, na życie całe, ale do misia strach odezwać się z pretensjami i żądaniem wyjaśnień
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 10:23   #56
linaya
astro-loszka

Cytat:
Napisane przez cleopadra Pokaż wiadomość
Dziwna znajomosc.
Jak chcesz sie od niego uwolnic,to wyobaz sobie ze To Ty jestes jego zona a Twoj maz spedza noce u pewnej mlodej dziewczyny
Zgadzam się z powyższym
Jeśli obawiasz się szczerej rozmowy(która swoją drogą może sporo wyjaśnić), konfrontacji, zerwij kontakt. Ale nie usprawiedliwiaj go przed sobą. Oszukał cię. Nadszarpnął twoje zaufanie. Masz prawo nie chcieć go widzieć.
Stary 2015-11-02, 12:40   #57
kalincia
BAN stały

Musisz z nim porozmawiać. Po prostu musisz i tyle. Powiedz mu, czego się dowiedziałaś i co w związku z tym czujesz. Bardzo prawdopodobne, że to będzie wasze ostatnie spotkanie albo też od tego czasu będziesz kochanką świadomą tego, że jest kochanką, czyli drugą kobietą w jego życiu oprócz żony.
Co można próbować zmienić, ale zastanów się, czy warto go zdobywać tylko dla siebie, skoro spokojnie cię okłamywał lecąc na dwa fronty za twoimi plecami.

Edytowane przez kalincia
Czas edycji: 2015-11-02 o 12:44
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 14:06   #58
stewardesa
BAN stały

Cytat:
No tak, to Internet, więc można sobie bezkarnie i anonimowo jechać po innych.
Jesteś pewna, że tylko dlatego? Że na żywo nikt by tego nie powiedział? To opowiedz o tym swoim znajomym i rodzinie.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 15:40   #59
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Eeee... Gdyby brał pod uwagę rozwód i rozstanie z rodziną, to powiedziałby Założycielce wątku w jakiej jest sytuacji.
Gdyby mu na niej zależało nie robiłby z niej idiotki drugi rok z rzędu.
Przecież wiem xD
Gość prawdopodobnie ucieknie, znajdzie sobie nową kochankę (kolejną "bezproblemową"... do czasu) i będzie go miała z głowy. Może też nieco otworzą jej się oczy, że to jednak nie jest taki misiaczek do rany przyłóż, jedyna osoba, która jest dla niej, oh i ah
Stary 2015-11-02, 16:47   #60
wiewioreczka22
Przyczajenie

Cytat:

No sorry, że się czepiam, ale tam u góry nad forum masz napisane
"Intymnie Nasze emocje, uczucia, związki, intymne zwierzenia i pytania. Tutaj uzyskasz wsparcie i porady.", więc helloł, ale nie wystawiłam siebie na ocenę, a normalnie zapytałam opisując swoją sytuację. A skoro wątpisz w prawdziwośc wątku, po co się wypowiadasz ? Chyba jednak wiem, żeby wylać swe, żale i jad na innych ludzi, takie to polskie, jak ktoś ma problem to jeszcze mu dowalić i zwyzywać.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości