Toksyczny ch³opak, toksyczny zwi±zek (?) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2015-11-03, 17:57   #31
liselotta
lise-kotta

Wiadomo¶ci: 10 214
Dot.: Toksyczny ch³opak, toksyczny zwi±zek (?)

Cytat:
Napisane przez QueenOfTheNorth Poka¿ wiadomo¶æ
Od razu mówie - nie polecia³am na jego cechy fizyczne bo mo¿ecie mi wierzyæ, jest w tym aspekcie do¶æ przeciêtny. Ani tym bardziej na pieni±dze, bo chocia¿ dobrze mo¿e zarabia (ale jak wiecie z prac± jest tak, ¿e raz jest, raz jej nie ma, szczególnie, ¿e mój T¯ zbyt dobrego wykszta³cenia nie posiada), to i tak nic z tych jego zarobków nie mam. Szczególnie, ¿e zdarza³o mu siê ju¿ nawet po¿yczaæ ode mnie kasê. Oczywi¶cie na wieczne nieoddanie.
nie rozumiem, co ciê przy nim trzyma? i b³agam, nie mów ¿e mi³o¶æ, bo tutaj nie ma ¿adnej mi³o¶ci.
liselotta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-03, 18:13   #32
201607040950
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 7 265

Cytat:
Drogie Panie (i Panowie ;D), mo¿e rzucicie drobn± rad± co zrobiæ w takiej sytuacji? Czy jest sens ci±gn±æ dalej ten zwi±zek (na którym podkre¶lê bardzo mi zale¿y), czy mo¿e ja mogê co¶ zrobiæ aby go zmieniæ? Szczerze dziêkuje z góry za wszelkie odpowiedzi
Dlaczego "bardzo Ci zale¿y" na zmarnowaniu sobie ¿ycia?
Nie lepiej siê uczyæ, zdobyæ wykszta³cenie, pracê, byæ niezale¿n± i woln±, nie musieæ siê baæ, ¿yæ tak nieszczê¶liwie jak kobiety w Twojej rodzinie?
Naprawdê tak chcesz ¿yæ? Tak widzisz swoje szczê¶cie?
201607040950 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-03, 18:19   #33
QueenOfTheNorth
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6

Cytat:
Napisane przez adeedra Poka¿ wiadomo¶æ
Zaje*isty facet. Chleje, poni¿a, kpi, drwi, b³yskawicznie przewala kasê na chlanie, sk±piec, nerwowy, zaborczy, zazdrosny, chamski, nie ufa, wymusza seks. A bêdzie tylko gorzej, bo Misio nie rokuje na lepiej...
Nie, sk±py to on na pewno nie jest, po prostu jak ma, to momentalnie wyda. Albo komu¶ po¿yczy.

Wielu jego znajomych mówi³o mi, ¿e to 'dobry ch³opak' tylko potrzebuje takiej dziewczyny, ¿eby go ustawi³a, by³a stanowcza, strzeli³a czasami focha jak trzeba. Mo¿e jakbym siê lepiej postara³a co¶ by z tego wysz³o;/ Tylko przy kumplach to on musi pokazaæ, ¿e ma 'w³adzê' w zwi±zku, no i kó³eczko siê zamyka..
QueenOfTheNorth jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-03, 18:22   #34
liselotta
lise-kotta

Cytat:
Nie, sk±py to on na pewno nie jest, po prostu jak ma, to momentalnie wyda. Albo komu¶ po¿yczy.

Wielu jego znajomych mówi³o mi, ¿e to 'dobry ch³opak' tylko potrzebuje takiej dziewczyny, ¿eby go ustawi³a, by³a stanowcza, strzeli³a czasami focha jak trzeba. Mo¿e jakbym siê lepiej postara³a co¶ by z tego wysz³o;/ Tylko przy kumplach to on musi pokazaæ, ¿e ma 'w³adzê' w zwi±zku, no i kó³eczko siê zamyka..
jezu...
NIE, NIE WYSZ£OBY
to jest cham, burak, poni¿a ciê, drwi, ZMUSZA DO SEKSU, po¿ycza pieni±dze i nie oddaje, chleje, przepuszcza ca³± wyp³atê.
choæby¶ by³a z nim 40 lat to i tak ON SIÊ ZMIENI.
Stary 2015-11-03, 18:27   #35
Agaczok
wredna wiza¿anka

Wiadomo¶ci: 2 751

Cytat:

Tak tak. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia, która uwa¿a, ¿e dziêki niej misio siê zmieni i zacznie byæ potulny jak baranek. Dziewczyno, masz dopiero 18 lat i na razie zmarnowa³a¶ jedynie 4 miesi±ce swojego ¿ycia na tego typka. Nie marnuj wiêcej.

co takiego jest w tym bucu, ¿e ogromnie Ci na takim 'zwi±zku' zale¿y?
Agaczok jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-03, 18:30   #36
201607040950
Konto usuniête

Cytat:

Jak Ci siê marzy ten typ faceta, to... ju¿ to tu raz na forum napisa³am.

¯eby mieæ szansê na stworzenie udanego zwi±zku z takim skarbeñkiem jak ten Twój trzeba mieæ:
- zry*any gust,
- psychikê ze stali,
- nienaruszaln± samoocenê wysoko¶ci Himalajów,
- refleks wampira,
- minimum 10-letni, codzienny, kilkugodzinny wojskowy lub paramilitarny trening ze specjalizacj± w walce wrêcz oraz z u¿yciem broni bia³ej,
- poczucie humoru na poziomie rynsztoka,
- niskie oczekiwania w stosunku do partnera.
Po spe³nieniu wszystkich warunków mo¿na sobie szczê¶liwie próbowaæ z bohaterem tego tematu zwi±zek budowaæ.

W innym wypadku nie dasz rady, tak jak NIE DA£A RADY ¿adna kobieta, która uwierzy³a w te bzdury o pozytywnym wp³ywie na misiaczka. Znowu powo³ujesz siê na "autorytet" znajomych przy których poni¿a Ciê dla zabawy, bo oni tego oczekuj±.
TO NIE JEST WIARYGODNE ¬RÓD£O
Stary 2015-11-03, 18:47   #37
liselotta
lise-kotta

a mo¿e to po prostu wcielenie LL?
Stary 2015-11-03, 18:48   #38
pfffh
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 975

Cytat:

Dobry ch³opak nie traktuje kobiety (któr± rzekomo kocha) jak ¶miecia. A w³adza (w ogóle co to znaczy w³adza??) w zwi±zku nie polega na szmaceniu drugiej osoby.
Albo pos³uchaj dobrych rad dziewczyn, które tu pisz± albo nadal tkwij w tym zwi±zku i licz na to, ¿e misiaczek siê cudownie zmieni pod wp³ywem twojej mi³o¶ci.
pfffh jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-03, 18:57   #39
skatex3
Obserwujê .

Wiadomo¶ci: 598

Czym on ci imponuje? Ja bym takiego kumpla nie chcia³a mieæ, a co dopiero faceta!

Nie, nie zmieni siê. Moze byæ jeszcze gorszy, nie zdziwie siê jak za miesi±c napiszesz, ¿e misiaczek ciê uderzy³.
Stary 2015-11-03, 19:01   #40
annabelka
Szop pracz

Wiadomo¶ci: 875

Cytat:

Co s±dzicie nt. stwierdzenia 'ludzie siê nie zmieniaj±'? Czy w tym wypadku mogê liczyæ na zapewnienia mojego ch³opaka czy lepiej daæ sobie spokój? ;/ Dodam te¿, ¿e ju¿ siê trochê zmieni³ w czasie bycia w zwi±zku ze mn±, co zauwa¿yli g³ównie jego znajomi.
Nie liczy³abym na nic takiego. Buc bucem pozostanie i z ka¿dym kolejnym rokiem bêdzie Cie psychicznie wyniszcza³.
annabelka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-03, 19:38   #41
kennedy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 345

Cytat:

Masz za dobre zycie ze szukasz pajaca?
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”.
kennedy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-03, 21:06   #42
QueenOfTheNorth
Przyczajenie

Dziêki wielkie za wszelkie rady które otworzy³y mi troche oczy..Wcze¶niej s±dzi³am, ¿e mo¿e wina tkwi po mojej stronie, ¿e siê nie staram wystarczaj±co, ba - to on sprawi³, ¿e tak my¶la³am.
Je¿eli sytuacje wymienione w pierwszym po¶cie powtórz± siê (a pewnie tak bêdzie, mimo jego zapewnieñ, ¿e bêdzie o mnie dba³, sie zmieni) zakoñczê ten zwi±zek;//

Mam do Was jeszcze ostatnie pytanie korzystaj±c z okazji.
Mianowicie, czy mój jak¿e kochany ch³opak ma prawo mieæ do mnie pretensje i robiæ mi wyrzuty o wyj¶cia ze znajomymi?;/ P³ci mêskiej g³ównie. Rozumiem, ¿e moze czuæ siê zazdrosny, ale zaufanie w zwi±zku to podstawa, prawda?
Stary 2015-11-03, 21:07   #43
liselotta
lise-kotta

jeste¶ trollem, dobrze ¿e teraz mam potwierdzenie.
Stary 2015-11-03, 21:13   #44
201607040950
Konto usuniête

pfeeeee....
Stary 2015-11-03, 21:40   #45
QueenOfTheNorth
Przyczajenie

Byæ mo¿e niektórym z Pañ sytuacja oraz fakt, i¿ z w³asnej nieprzymuszonej woli mo¿na byæ z takim ch³opakiem mog± wydaæ siê absurdalne, lecz na jakiej podstawie zosta³am nazwana trollem?
Stary 2015-11-03, 21:47   #46
liselotta
lise-kotta

przysz³a¶ po radê, spytaæ czy to normalne co ch³opak robi i jak ciê traktuje i czy jest co¶ co mo¿esz zrobiæ by poprawiæ sytuacjê.
odpowied¼ brzmi - nie i nie.
wiêc teraz decyzja nale¿y do ciebie - albo z nim zostaniesz albo nie. twoje ¿ycie.
Stary 2015-11-03, 21:55   #47
skatex3
Obserwujê .

Wiadomo¶ci: 598

Cytat:
Byæ mo¿e niektórym z Pañ sytuacja oraz fakt, i¿ z w³asnej nieprzymuszonej woli mo¿na byæ z takim ch³opakiem mog± wydaæ siê absurdalne, lecz na jakiej podstawie zosta³am nazwana trollem?
No w³a¶nie na takiej.
Stary 2015-11-03, 22:08   #48
Elfir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 827

To, na czym ci zale¿y nie jest zwi±zkiem.

Zale¿y ci co najwy¿ej na byciu poni¿an±, zeszmacon±, pogardzan±, niekochan±.

Dlaczego? To ju¿ pytanie do psychiatry lub psychologa, a nie do wiza¿u. Problemy z rodzicami, alkohol, z psychik±.

Ale na 100% nie ma miêdzy wami ani zwi±zku ani mi³o¶ci.

Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-03, 22:37   #49
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 6 270

Zaufanie nie pojawia siê znik±d. Na zaufanie pracuje siê miesi±cami, latami. Jak od pocz±tku zwi±zku spêdzasz du¿o czasu na spotkaniach z innymi facetami, to siê nie dziw, ¿e kto¶ jest zazdrosny.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-03, 23:23   #50
phideaux
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 699

Oby to by³ ¿art. Ten w±tek. Bo nie wierzê po prostu.
Stary 2015-11-03, 23:35   #51
_ariadna
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 39

Cytat:

Gdyby¶ by³a tak± dziewczyn±, to ten w±tek by nie powsta³.

Nie rozumiem po co go t³umaczysz. Skoro "on tak tylko przy kolegach", to po raz kolejny - po co ten w±tek? Bo¿e, jeste¶ taka m³oda, masz tyle mo¿liwo¶ci, tyle czasu, tyle energii, MO¯ESZ ZROBIÆ WSZYSTKO, a utkwi³a¶ w zwi±zku z cz³owiekiem, na którego nawet nie powinna¶ spojrzeæ.

Co z tego, ¿e w Twojej rodzinie wiêkszo¶æ zwi±zków by³o kiepskich? Ty mo¿esz mieæ ¶wietny. Co powinna¶ zrobiæ na samym pocz±tku? Rzuciæ tego palanta. Pó¼niej bêdzie tylko lepiej.
_ariadna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-04, 13:59   #52
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

Wiadomo¶ci: 7 401
GG do Eva ID
Smile Dot.: Toksyczny ch³opak, toksyczny zwi±zek (?)

Cytat:
Napisane przez liselotta Poka¿ wiadomo¶æ
a mo¿e to po prostu wcielenie LL?

Albo to jest Macho (po Mesje I Misterze)...

Cytat:
Napisane przez phideaux Poka¿ wiadomo¶æ
Oby to by³ ¿art. Ten w±tek. Bo nie wierzê po prostu.

Mam nadzieje, ze to zart, bo nie wyobrazam sobie tej relacji.
Opisany facet to czysta kwintesencja najgorszej szumowiny w miescie.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, ¿e Jestem Chrze¶cijank±

55 kg
Eva ID jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-04, 14:07   #53
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 611

Cytat:
Napisane przez adeedra Poka¿ wiadomo¶æ
Jezu... to na co? Nie na kasê, nie na czu³o¶æ, nie na klasê, nie na szacunek i troskê o Ciebie, nie na inteligencjê, nie na takt... na co?!
Na to, ¿e on ¿yje, a ona widaæ ma du¿± potrzebê bawienia siê w mamusio-terapeutkê.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-04, 19:36   #54
gidran
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 363

Walcz o ten zwi±zek, staraj siê. Tupnij nog±, strzel focha, wymu¶ jaki¶ podarek z okazji trzeciomiesiêcznicy. Ciesz siê, gdy przy kumplach rzuci komplement, ¿e najbardziej ceni w Tobie swój cz³onek (no taki luzak z niego), wyliczaj mu wydatki. Czekaj na zmiany. A te nast±pi±, b±d¼ pewna. Na gorsze. Bo teraz to on bêdzie pi³ przez Ciebie, bo nim rz±dzisz, bo go rozliczasz, bo go zdradzasz. Mo¿e jak ci przywali pewnego dnia to siê ockniesz. Mo¿e.
Stary 2015-11-04, 20:09   #55
Sam To Nazwij
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 824

Cytat:
Witam

Zacznê mo¿e od tego, ¿e mam 18 lat, mój T¯ 24. Jeste¶my razem ju¿ 4 miesi±ce. Bardzo go kocham, ale obawiam siê, ¿e przez to uczucie mogê nie byæ w stanie spojrzeæ na nasz zwi±zek racjonalnie. A nawet nie potrafiæ go zostawiæ, patrz±c tylko na jego pozytywne cechy a umniejszaj±c jego negatywne (których uwierzcie mi, jest przewaga).

G³ównym problemem jest jego burzliwy, d³ugotrwa³y i namiêtny zwi±zek z alkoholem który ci±gnie siê ju¿ od wczesnych m³odzieñczych lat. Mój T¬ wywodzi siê z rodziny, gdzie picie jest na porz±dku dziennym, wiêc absolutnie nie jest to dla niego co¶ nienormalnego. Dla mnie jednak jest to du¿y problem. Podczas bycia w zwi±zku ze mn± pije owszem - mniej, lecz dla mnie to i tak jest sporo.

Kolejnym kuriozalnym problemem jest jego stosunek co do mojej osoby przy swoich kolegach. Teksty poni¿aj±ce mnie, chamskie odzywki s± na porz±dku dziennym. Aby Wam przybli¿yæ te relacje przytoczê parê przyk³adów. Na stwierdzenie swojego kumpla 'fajn± masz dziewczynê' odpowiedzia³ bez ogródek 'to sobie j± we¼'. Nie wspomnê ju¿ o tym jak na spotkaniu z naszymi znajomymi zada³ pytanie 'Co jest najwa¿niejsze w kobiecie?' a po paru 'b³êdnych' odpowiedzia³ stwierdzi³ 'jedyn± prawdziw±' która brzmia³a (za przeproszeniem) 'mój ch*j'. Takie odzywki s± na porz±dku dziennym. Ale nie zrozumcie mnie ¼le - tylko przy kolegach. Czasami wydaje mi siê, ¿e akceptacja grupy jest dla niego wa¿niejsza ni¿ ja;< Drugi aspekt sprawy jest taki, ¿e kumple praktycznie go wychowali, pomagali (podobno) gdy by³o mu ciê¿ko w ¿yciu, wiêc po czê¶ci (bardzo ma³ej) rozumiem dlaczego s± dla niego tak wa¿ni. Gdy jestem z nim sam na sam, zwykle traktuje mnie zupe³nie inaczej. Mówi, jak to kocha, jak chcia³by byæ zawsze. I o dziwo, jest to bardzo szczere.

Ale pozwolê sobie te¿ wspomnieæ o tym, ¿e mój T¬ jest do¶æ pracowity i do¶æ dobrze zreszt± zarabia. Szkoda tylko, ¿e kasa siê go nie trzyma. Proponowa³ mi ju¿ zamieszkanie razem, wynajêcie wspólnego mieszkania. Lecz tak samo jak bardzo tego chcê, obawiam siê tego jak ognia. Tego, ¿e nie bêdzie w stanie mnie utrzymaæ. Nie zrozumcie mnie ¼le - nie mam wygórowanych potrzeb, mam na my¶li op³aty za mieszkanie, jedzenie itp. My¶lê, ¿e mo¿e po prostu przepu¶ciæ czê¶æ pieniêdzy na alkohol, papierosy i przez to bêdzie nam bardzo ciê¿ko. Ja na razie siê uczê, wiêc do pracy i¶æ nie mogê, nie mam czasu po prostu na to.

Kolejn± spraw± jest to, ¿e mój kochany ch³opak wcale o mnie nie dba. Nie mówiê ju¿ o tym, ¿e nie kupuje mi praktycznie nic (nie chcê z³otych gór, jestem typem dziewczyny któr± ciesz± nawet drobiazgi).

Jest te¿ niesamowicie zaborczy. Zawsze musi wiedzieæ co robiê, je¿eli mu nie powiem lub zbêdê go s³ówkiem (jak on czêsto mnie, na to samo pytanie), 'niewa¿ne' bardzo siê denerwuje. Do tego nieszczególnie mi ufa, chocia¿ nie zdradzi³am nigdy jego zaufania i nigdy bym go nie zdradzi³a.

Kolejna sprawa to jego zachowanie na widok innych dziewczyn co dla mnie jest OGROMNYM wrêcz problemem. Denerwuj±ce komentarze (prze mnie oczywi¶cie) na widok jakiej¶ ³adnej (lub czêsto nie...) dziewczyny doprowadzaj± mnie do sza³u. On wie o tym, lecz nic sobie z tego nie robi.

Ostatni (no mo¿e i nie, ale nie chcê Was zanudziæ na ¶mieræ) to strefa czysto seksualna, chocia¿ pod tym wzglêdem mi bardzo odpowiada, ale za pierwszym (tak, by³ to mój pierwszy raz) nalega³ na seks. Chocia¿ prosi³am go aby jeszcze troszkê poczeka³.

Drogie Panie (i Panowie ;D), mo¿e rzucicie drobn± rad± co zrobiæ w takiej sytuacji? Czy jest sens ci±gn±æ dalej ten zwi±zek (na którym podkre¶lê bardzo mi zale¿y), czy mo¿e ja mogê co¶ zrobiæ aby go zmieniæ? Szczerze dziêkuje z góry za wszelkie odpowiedzi
Jedyna rada to taka aby¶ dziewczyno kopnê³a tego pajaca w dupsko A¿ mi Ciebie szkoda,jeste¶ m³odziutka,powinna¶ randkowaæ,¶wietnie siê bawiæ,korzystaæ z ¿ycia w tym pozytywnym znaczeniu.Tymczasem dajesz robiæ z siebie popychad³o,g³upi± i niewarto¶ciow± dziewczynkê.Ten "facet" to jaki¶ koszmar
Sam To Nazwij jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-04, 21:52   #56
kolorchabrow
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 359

Zawsze dziwi³am siê dlaczego kobiety wi±¿± siê z facetami,którzy s± alkoholikami,poni¿aj± je itp. On siê nie zmieni,bêdzie jeszcze gorszy,bo na pocz±tku zwi±zku ludzie chc± pokazaæ siê z jak najlepszej strony. Zostaj±c z nim za kilka lat mo¿esz siê obudziæ z dzieckiem,bez kasy na utrzymanie,z facetem co wszystko przepija,sprowadza sobie kumpli na chatê, ty odizolowana od znajomych. Super przysz³o¶æ. Dobry ch³opak kumple mówi±? Skoro s± tak samo prymitywni to nie widz± w jego zachowaniu nic z³ego, dobry kolega dla innego alkoholika: i siê napije, i po¿yczy. Jak dziewczyna zacznie suszyæ g³owê to przecie¿ jest tak mêski,¿e j± uciszy. Gdyby mój ch³opak odezwa³ siê do mnie (powiedzia³ o mnie) w ten sposób to od razu przesta³by byæ moim ch³opakiem. Co ciê obchodz± jego koledzy? Facet ma byæ taki sam przy kolegach i przy swojej kobiecie (nie mam na my¶li tematów rozmów itp,ale o ogóln± kulturê)
kolorchabrow jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-04, 22:28   #57
kleo_4
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 570

Serio, masz dopiero 18 lat, i serio jeste¶ z nim TYLKO 4 miesi±ce, i serio serio tkwisz w takim bagnie na w³asne ¿yczenie i jeszcze zastanawiasz siê czy cos jest nie tak, jednocze¶nie podkre¶laj±c ze on jest dobry tylko przy kolegach gorszy...SERIOOOO?????

Nie wiem co z tymi laskami, coraz m³odsze, z³api± pierwszego lepszego i my¶l± ze Pana Boga za nogi zlapaly

Ehh w sumie plus jest taki ze jak tacy palanci bêd± pozajmowani to mo¿e mniej nastêpnych dziewczyn siê na nich natnie.

Cytat:
Dziêki wielkie za wszelkie rady które otworzy³y mi troche oczy..Wcze¶niej s±dzi³am, ¿e mo¿e wina tkwi po mojej stronie, ¿e siê nie staram wystarczaj±co, ba - to on sprawi³, ¿e tak my¶la³am.
Je¿eli sytuacje wymienione w pierwszym po¶cie powtórz± siê (a pewnie tak bêdzie, mimo jego zapewnieñ, ¿e bêdzie o mnie dba³, sie zmieni) zakoñczê ten zwi±zek;//
W ogóle co to za zmiana, to powinno wynikaæ z jego potrzeby, z charakteru od samego pocz±tku, a nie takie, od jutra bêdê o Ciebie dba³ i cie szanowal. Wtf...

Kocham i jestem kochana

14.12.2015♥ Moje malutkie-najwiêksze szczê¶cie

Edytowane przez kleo_4
Czas edycji: 2015-11-04 o 22:32
kleo_4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2015-11-04, 23:53   #58
201701261449
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 385

Nope. Dziwiê siê, ¿e wci±¿ z nim jeste¶.
201701261449 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-11-04 23:53:57

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.