|
|
#31 | |
|
lise-kotta
Wiadomo¶ci: 10 214
|
Dot.: Toksyczny ch³opak, toksyczny zwi±zek (?)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 265
|
Cytat:
Nie lepiej siê uczyæ, zdobyæ wykszta³cenie, pracê, byæ niezale¿n± i woln±, nie musieæ siê baæ, ¿yæ tak nieszczê¶liwie jak kobiety w Twojej rodzinie? Naprawdê tak chcesz ¿yæ? Tak widzisz swoje szczê¶cie? |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Cytat:
Wielu jego znajomych mówi³o mi, ¿e to 'dobry ch³opak' tylko potrzebuje takiej dziewczyny, ¿eby go ustawi³a, by³a stanowcza, strzeli³a czasami focha jak trzeba. Mo¿e jakbym siê lepiej postara³a co¶ by z tego wysz³o;/ Tylko przy kumplach to on musi pokazaæ, ¿e ma 'w³adzê' w zwi±zku, no i kó³eczko siê zamyka.. |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
NIE, NIE WYSZ£OBY to jest cham, burak, poni¿a ciê, drwi, ZMUSZA DO SEKSU, po¿ycza pieni±dze i nie oddaje, chleje, przepuszcza ca³± wyp³atê. choæby¶ by³a z nim 40 lat to i tak ON SIÊ ZMIENI. |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
wredna wiza¿anka
Wiadomo¶ci: 2 751
|
Cytat:
co takiego jest w tym bucu, ¿e ogromnie Ci na takim 'zwi±zku' zale¿y?
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
¯eby mieæ szansê na stworzenie udanego zwi±zku z takim skarbeñkiem jak ten Twój trzeba mieæ: - zry*any gust, - psychikê ze stali, - nienaruszaln± samoocenê wysoko¶ci Himalajów, - refleks wampira, - minimum 10-letni, codzienny, kilkugodzinny wojskowy lub paramilitarny trening ze specjalizacj± w walce wrêcz oraz z u¿yciem broni bia³ej, - poczucie humoru na poziomie rynsztoka, - niskie oczekiwania w stosunku do partnera. Po spe³nieniu wszystkich warunków mo¿na sobie szczê¶liwie próbowaæ z bohaterem tego tematu zwi±zek budowaæ. W innym wypadku nie dasz rady, tak jak NIE DA£A RADY ¿adna kobieta, która uwierzy³a w te bzdury o pozytywnym wp³ywie na misiaczka. Znowu powo³ujesz siê na "autorytet" znajomych przy których poni¿a Ciê dla zabawy, bo oni tego oczekuj±. TO NIE JEST WIARYGODNE ¬RÓD£O |
|
|
|
|
|
#37 |
|
lise-kotta
|
a mo¿e to po prostu wcielenie LL?
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 975
|
Cytat:
Albo pos³uchaj dobrych rad dziewczyn, które tu pisz± albo nadal tkwij w tym zwi±zku i licz na to, ¿e misiaczek siê cudownie zmieni pod wp³ywem twojej mi³o¶ci. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Obserwujê .
Wiadomo¶ci: 598
|
Czym on ci imponuje? Ja bym takiego kumpla nie chcia³a mieæ, a co dopiero faceta!
Nie, nie zmieni siê. Moze byæ jeszcze gorszy, nie zdziwie siê jak za miesi±c napiszesz, ¿e misiaczek ciê uderzy³.
|
|
#40 |
|
Szop pracz
Wiadomo¶ci: 875
|
Nie liczy³abym na nic takiego. Buc bucem pozostanie i z ka¿dym kolejnym rokiem bêdzie Cie psychicznie wyniszcza³.
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 345
|
Cytat:
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Dziêki wielkie za wszelkie rady które otworzy³y mi troche oczy..Wcze¶niej s±dzi³am, ¿e mo¿e wina tkwi po mojej stronie, ¿e siê nie staram wystarczaj±co, ba - to on sprawi³, ¿e tak my¶la³am.
Je¿eli sytuacje wymienione w pierwszym po¶cie powtórz± siê (a pewnie tak bêdzie, mimo jego zapewnieñ, ¿e bêdzie o mnie dba³, sie zmieni) zakoñczê ten zwi±zek;// Mam do Was jeszcze ostatnie pytanie korzystaj±c z okazji. Mianowicie, czy mój jak¿e kochany ch³opak ma prawo mieæ do mnie pretensje i robiæ mi wyrzuty o wyj¶cia ze znajomymi?;/ P³ci mêskiej g³ównie. Rozumiem, ¿e moze czuæ siê zazdrosny, ale zaufanie w zwi±zku to podstawa, prawda? |
|
|
|
|
#43 |
|
lise-kotta
|
jeste¶ trollem, dobrze ¿e teraz mam potwierdzenie.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usuniête
|
pfeeeee....
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Byæ mo¿e niektórym z Pañ sytuacja oraz fakt, i¿ z w³asnej nieprzymuszonej woli mo¿na byæ z takim ch³opakiem mog± wydaæ siê absurdalne, lecz na jakiej podstawie zosta³am nazwana trollem?
|
|
|
|
|
#46 |
|
lise-kotta
|
przysz³a¶ po radê, spytaæ czy to normalne co ch³opak robi i jak ciê traktuje i czy jest co¶ co mo¿esz zrobiæ by poprawiæ sytuacjê.
odpowied¼ brzmi - nie i nie. wiêc teraz decyzja nale¿y do ciebie - albo z nim zostaniesz albo nie. twoje ¿ycie. |
|
|
|
|
#47 |
|
Obserwujê .
Wiadomo¶ci: 598
|
No w³a¶nie na takiej.
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 827
|
To, na czym ci zale¿y nie jest zwi±zkiem.
Zale¿y ci co najwy¿ej na byciu poni¿an±, zeszmacon±, pogardzan±, niekochan±. Dlaczego? To ju¿ pytanie do psychiatry lub psychologa, a nie do wiza¿u. Problemy z rodzicami, alkohol, z psychik±. Ale na 100% nie ma miêdzy wami ani zwi±zku ani mi³o¶ci.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 270
|
Zaufanie nie pojawia siê znik±d. Na zaufanie pracuje siê miesi±cami, latami. Jak od pocz±tku zwi±zku spêdzasz du¿o czasu na spotkaniach z innymi facetami, to siê nie dziw, ¿e kto¶ jest zazdrosny.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 699
|
Oby to by³ ¿art. Ten w±tek. Bo nie wierzê po prostu.
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 39
|
Cytat:
Nie rozumiem po co go t³umaczysz. Skoro "on tak tylko przy kolegach", to po raz kolejny - po co ten w±tek? Bo¿e, jeste¶ taka m³oda, masz tyle mo¿liwo¶ci, tyle czasu, tyle energii, MO¯ESZ ZROBIÆ WSZYSTKO, a utkwi³a¶ w zwi±zku z cz³owiekiem, na którego nawet nie powinna¶ spojrzeæ. Co z tego, ¿e w Twojej rodzinie wiêkszo¶æ zwi±zków by³o kiepskich? Ty mo¿esz mieæ ¶wietny. Co powinna¶ zrobiæ na samym pocz±tku? Rzuciæ tego palanta. Pó¼niej bêdzie tylko lepiej. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Albo to jest Macho (po Mesje I Misterze)... ![]() Mam nadzieje, ze to zart, bo nie wyobrazam sobie tej relacji. Opisany facet to czysta kwintesencja najgorszej szumowiny w miescie.
|
|
|
#53 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 611
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 363
|
Walcz o ten zwi±zek, staraj siê. Tupnij nog±, strzel focha, wymu¶ jaki¶ podarek z okazji trzeciomiesiêcznicy. Ciesz siê, gdy przy kumplach rzuci komplement, ¿e najbardziej ceni w Tobie swój cz³onek (no taki luzak z niego), wyliczaj mu wydatki. Czekaj na zmiany. A te nast±pi±, b±d¼ pewna. Na gorsze. Bo teraz to on bêdzie pi³ przez Ciebie, bo nim rz±dzisz, bo go rozliczasz, bo go zdradzasz. Mo¿e jak ci przywali pewnego dnia to siê ockniesz. Mo¿e.
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 824
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 359
|
Zawsze dziwi³am siê dlaczego kobiety wi±¿± siê z facetami,którzy s± alkoholikami,poni¿aj± je itp. On siê nie zmieni,bêdzie jeszcze gorszy,bo na pocz±tku zwi±zku ludzie chc± pokazaæ siê z jak najlepszej strony. Zostaj±c z nim za kilka lat mo¿esz siê obudziæ z dzieckiem,bez kasy na utrzymanie,z facetem co wszystko przepija,sprowadza sobie kumpli na chatê, ty odizolowana od znajomych. Super przysz³o¶æ. Dobry ch³opak kumple mówi±? Skoro s± tak samo prymitywni to nie widz± w jego zachowaniu nic z³ego, dobry kolega dla innego alkoholika: i siê napije, i po¿yczy. Jak dziewczyna zacznie suszyæ g³owê to przecie¿ jest tak mêski,¿e j± uciszy. Gdyby mój ch³opak odezwa³ siê do mnie (powiedzia³ o mnie) w ten sposób to od razu przesta³by byæ moim ch³opakiem. Co ciê obchodz± jego koledzy? Facet ma byæ taki sam przy kolegach i przy swojej kobiecie (nie mam na my¶li tematów rozmów itp,ale o ogóln± kulturê)
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 570
|
Serio, masz dopiero 18 lat, i serio jeste¶ z nim TYLKO 4 miesi±ce, i serio serio tkwisz w takim bagnie na w³asne ¿yczenie i jeszcze zastanawiasz siê czy cos jest nie tak, jednocze¶nie podkre¶laj±c ze on jest dobry tylko przy kolegach gorszy...SERIOOOO?????
Nie wiem co z tymi laskami, coraz m³odsze, z³api± pierwszego lepszego i my¶l± ze Pana Boga za nogi zlapaly Ehh w sumie plus jest taki ze jak tacy palanci bêd± pozajmowani to mo¿e mniej nastêpnych dziewczyn siê na nich natnie. Cytat:
Kiedy kobieta ma na sobie u¶miech, ca³a reszta to tylko dodatki do stylizacji ![]() Kocham i jestem kochana ![]() ♥14.12.2015♥ Moje malutkie-najwiêksze szczê¶cie Edytowane przez kleo_4 Czas edycji: 2015-11-04 o 22:32 |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 385
|
Nope. Dziwiê siê, ¿e wci±¿ z nim jeste¶.
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.