![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
Cytat:
E tam PaniKoto na naczynka są sposoby ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Penelopiady, ech to mi chyba na maila wątek z subskrypcją nie wleciał... ech ta wizażowa subskrypcja, jest wybiórcza niczym rodzimi politycy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Co prawda pisuję na Wizażu stosunkowo niedużo, ale buszuję tu ponad 1,5 roku ,więc pozowlę sobie wytypować
DEBIUT ROKU aleksandra999 GADUŁA Iness1985, , Paula78,Lexie PĘDZIWIATR Fistaszek NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYc Smoczyca, Sarenka,Lexie MEZCZYZNA NA WIZAZU Zapamiętałam Mroczną_Kuleczkę _Zagłady, Jej_ekscelencję AVATAR Ewka.mnk, Voodia(ostatni) NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Jelonek , Iness1985 , Shemreolin NAJLEPSZE PRZEPISY nie bywam na kulinarnym, nie umiem gotować ![]() NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Sarenka , Aniellica, Ewka.mnk(avatary) Moderator ROKU Jelonek, Lexie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
O jak mi miło, że zostałam wymieniona przez Ines i Anisię w jednej z kategorii.
![]() ![]() DEBIUT ROKU: Voodia (bardzo miła, sympatyczna, skromna dziewczyna ![]() GADUŁA: Ines1985, Monyczkaaa, Sylwia18 PĘDZIWIATR: Fistaszek MEZCZYZNA NA WIZAZU: MarcinK, Złoś AVATAR: Voodia, Ines1985 - tutaj ciężko mi wybrać bo niektóre Wizażanki zmieniają avatary jak skarpetki (lepiej brzmią np... błyszczyki ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ: Pixie, Sarenka NAJLEPSZE PRZEPISY: Sylwia18, Beliczek NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ: Agabil, Femme Banale, Voodia (oj tutaj wypisałabym jeszcze kilka osób, ale można tylko trójeczkę) MODERTOR ROKU: Lexie
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Ja mam staz na Wizazu niewielki, stad pewne kategorie opuszcze, bo nie moge sie wypowiadac jeszcze z powodu braku odpowiedniego ROZEZNANIA
![]() DEBIUT ROKU- GADUŁA Monyczkaaa i Sylwia18 PĘDZIWIATR - NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ Agabil, Pomadka, Femme_Banale MEZCZYZNA NA WIZAZU(nazwa mowi sama za siebie) AVATAR ewka.mnk, Pomadka PODPIS(jak wyzej tyle ze podpis) Jelonek, Zlos ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Agabil, Pomadka, Smoczyca, Zlos, Mroczną_Kuleczkę _Zagłady NAJLEPSZE PRZEPISY Sylwia18, Femme_Banale NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Agabil (makijaże), ewka.mnk (avatarki) FACET NA WIZAZU bezapelacyjnie Zlosliwiec Moderator ROKU Agabil, Smoczyca Niektore nicki sie powtarzaja, wybaczcie, ale te wlasnie Wizazanki i ten Wizazanek zapadli mi najbardziej w pamiec podczas mojego krotkiego jak do tej pory pobytu na Wizazu. Edytowane przez knotie Czas edycji: 2005-11-22 o 13:29 Powód: zapomnialam o kuleczce;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
No nie, ciagle ktos mnie zalicza do kategorii najwiekszej gaduły
![]() Nie wiem co mam o tym myslec ![]() A ja mam tylko 7,5 wiadomosci dziennie ![]() ![]() Milo ze niektorym sie podobaja moje avatarki ![]() Ale swoj obecny niedlugo zmienie na jakas zimowa wersje ![]() Jak czytam te wasze typowania to ciagle cos mi sie przypomina i czuje ze w swoich typach kogos waznego pominelam ![]() Zgadzajac sie z niektorymi poprzednimi wypowiedziami do najsensowniejszych wypowiedzi chcialabym jeszcze dodac Shemreolin i PaniKota. A do avatarow i tworczosci Ewke.mnk i Sarenke. Wiem, ze nie stosuje sie do przepisowych 3 osob, ale to naprawde za malo ![]()
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Oooo! Widzę, że zostałam dostrzeżona
![]() ![]() No, ale do roboty. And the winners are: DEBIUT ROKU: PaniKota GADUŁA: monyczkaaa PĘDZIWIATR: n/a (powód: skleroza, najczęściej zanim zauważyłam, że ktoś taki przyszedł to wątek był zamknięty, a nick bananowy) NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC: Smoczyca, Svenja MEZCZYZNA NA WIZAZU: n/a (powód: brak obiektywizmu) AVATAR: Tinkerbell, Lexie, PaniKota PODPIS: ten o ludziach, którzy zamiast iść do lekarza jak mają kaszel idą do teatru - nie pamiętam czyj ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ: Svenja, Pixie, Smoczyca, Lexie, PaniKota, Mariqua, Milena, Złośnica81 NAJLEPSZE PRZEPISY: n/a (nie umiem gotować) NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ: n/a (nie zaglądam, żeby się w kompleksy nie wpędzać) MODERATOR ROKU: Jelonek, Smoczyca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
![]()
DEBIUT ROKU - PaniKota - może nie jest osobą najczęściej się udzielającą ale debiutu nie można przegapić, bo dziewczyna wie co mówi i jak mówi
![]() ![]() GADUŁA (w całym tego słowa znaczeniu ![]() PĘDZIWIATR - oszustka z Sandomierza, jak to jej tam było ?... NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC… - wielkich przyjaźni wizażowych nie zawarłam.. ale myślę, że Bunia i Agencior ![]() ![]() ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU - bezapelacyjnie Zło i Tygrys Oli ![]() AVATAR - Rzastin - nawet jak zmieni avatar to wiem, że to Ona ![]() PODPIS - nie rzuciło mi się w oczy NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Złośnica, Pixie, Nutka, Maga NAJLEPSZE PRZEPISY - nie odwiedzam MG więc nie znam ![]() NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Aniellica, Kodeina, Femme, Sarenka Moderator ROKU Jelonek ps przewidziane jest losowanie nagród wśród głosujących ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
A ja sobie utrudnilam i wybralam po jednej osobie
![]() DEBIUT ROKU PaniKota GADUŁA Shemreolin PĘDZIWIATR Brudne Podeszwy ![]() NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC Iwonalodz ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU Zło AVATAR Jaszmurka ![]() PODPIS Hybris ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Nan NAJLEPSZE PRZEPISY nie bywam na tym forum, wiec nie wiem NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Femme Banale MODERATOR ROKU szacunek dla wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
DEBIUT ROKU - sama jestem tu dopiero od sierpnia, więc nie mnie to oceniać
GADUŁA - bez wątpienia monyczkaaa PĘDZIWIATR - w sumie to przypominam sobie tylko fistaszka NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC - na większość Wizażanek można zawsze liczyć, o czym nieraz się przekonałam MEZCZYZNA NA WIZAZU - nasz parówkowy Mithrandir i będący tu od niedawna Bastian21, który dba o nasze uszy ![]() AVATAR - ewka.mnk, cattt - uwielbiam jej avatarek i mi go teraz brakuje, kiedy odpoczywa PODPIS - szczerze mówiąc nie ma jakiegoś podpisu, który szczególnie zapadłby mi w pamięć. A nie przepraszam, muszę wyróżnić Jaszmurkę za pamiętne "szuru, buru..." ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ - Sarenka, Pixie NAJLEPSZE PRZEPISY - rzadko bywam na MG jednak Sywia18 zasługuje na wyróżnienie dzięki swoim ciasteczkom ![]() NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ - na MM i ZTS bywam jeszcze rzadziej i nie moge się wypowiadać. jednak za twórczość avatarkową wyróżnienie należy się ewce.mnk, dzięki której sama nauczyłam się robić avatarki ![]() Moderator ROKU - wszyscy wspaniali (bez żadnego podlizywania of kors ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
a, igdyby była kategoria na najbardziej pomysłową Wizażankę roku 2005 to ja głosuję na Ciebie ufcio - za fajny plebiscyt
![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Wyrumieniwszy się za wszystkie czasy postanowiłam wziąć udział w plebiscycie.
Martwi mnie tylko to, że pewnie pominę kogoś przez moją sklerozę ![]() DEBIUT ROKU - PaniKota i ishtar4 GADUŁA - Pixie PĘDZIWIATR - tak się rozpędził, że nie zapamiętałam nicka ![]() NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC Nefretete, Demonik, Pixie (tu mogłabym wpisać całą masę Wizażanek, które zawsze chętnie pomagają - aż serce rośnie - ale tylko 3 wolno ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU Złośliwiec (tu nie przeżyłam ani chwili wahania ![]() AVATAR - nie umiem się zdecydować, jeszcze bardziej niż w poprzednich kategoriach, ale Ines1985 pamiętam wszystkie (coś w tym musi być) PODPIS ---- NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Nan, Pixie, Maga (tu też wpisałabym całą furę nicków, ale te dwie panie są w ścisłej czołówce moich idolek ![]() NAJLEPSZE PRZEPISY Beliczek (ale ostatnio rzadko zaglądam na "gotowanie" a pewnie są jakieś nowe sławy ![]() NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Aga BJ (napłodniejsza artystka na forum Wizaz.pl) MODERATOR ROKU ciężka kategoria, bo pojawiło się wielu nowych modów (mają krótki staż i ciężko mi kogoś wyróżnić) ale na pewno Aga BJ jest rewelacyjna na swoim "stanowisku" Gdybym mogła w każdej kategorii umieścić po 20-30 nicków to byłabym w pełni usatysfakcjonowana ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
DEBIUT ROKU aleksandra999, shem
GADUŁA monyczkaa PĘDZIWIATR namietne usta NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC brak MEZCZYZNA NA WIZAZU jej ekscelencja, złoś AVATAR pomadka, nimfetka PODPIS jejku nie pamiętam czyje to, ale coś w stylu "kiedyś byłeś aniołem, teraz nie potrafisz powiedzieć gdzie leży niebo" - czyje to? przyznać się ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ paula78, nan, svenja NAJLEPSZE PRZEPISY aga01 (za lody, hit wakacji ![]() NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ agabil, voodia Moderator ROKU jelonek
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
DEBIUT ROKU- JA
![]() GADUŁA z gadulstwem kojarzy mi się FEMME BANALE bo zaaawsze dużo pisze na makijażach ![]() PĘDZIWIATR NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC nikogo jeszcze nie sprawdziłam ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU Jej ekscelencja, Złoś (ze względu na to, że niewielu kojarzę) AVATAR ewka.mnk, jaszmurka, ines1985, PODPIS sitc NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ lovisa NAJLEPSZE PRZEPISY nie zaglądam NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ agabil, FEMME BANALE, Pomadka Moderator ROKU nie mam pojęcia ![]()
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
DEBIUT ROKU -> Aleksandra999,jako pierwsza "rzuciła mi się w oczy",to Ją najbardziej kojarzę z wizażem i aż się zdziwiłam, że jest tu tak krótko
![]() GADUŁA -> moim zdaniem Shemreolin jest tu bezkonkurencyjna ![]() PĘDZIWIATR -> ... NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC -> coś mi mówi, że Beauty1984 ![]() ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU ->Złośliwiec ![]() AVATAR -> Smoczyca PODPIS-> hybris (podpis bagienny) NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ-> nan NAJLEPSZE PRZEPISY->prawie nie bywam na MG ![]() NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ -> kodeina , FEMME BANALE, ewka.mnk MODERATOR ROKU -> Jelonek (zwłaszcza za utrzymywanie porządku na Targowisku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
zarumieniłam się czytając Wasze nominacje na gadułe
![]() DEBIUT ROKU PaniKota GADUŁA Shem, Pomadka PĘDZIWIATR panowie w rajstopach ![]() NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC GosikK, Youare, Lovisa, Fistaszek, MarcinK MEZCZYZNA NA WIZAZU Fistaszek, Ekscelencja, MarcinK AVATAR Ekscelencja, Ines1985 PODPIS Hybris NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Smoczyca, Nan NAJLEPSZE PRZEPISY Sylwia18 NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Agabil1 Ufcio- za ten plebiscyt MODERATOR ROKU ![]()
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2005-11-22 o 20:15 Powód: dopisałam jeszcze coś ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ja nie głosuję, bo na Wizażu jest tyyyyle wspaniałych osób, że na pewno kogoś pominę. I trzy osoby do jednej kategorii to za mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
DEBIUT ROKU - Myślę, że jest kilka Wizażanek, które pretendują do tego tytułu, ale chyba najbardziej zapadła mi w oczy
![]() GADUŁA - z tych niedawnych - Monyczkaaa, Shem a z tych, które pamiętam od początku pobytu tutaj to z pewnością Sarenka PĘDZIWIATR - panowie w rajstopkach i panna Hill z Sandomierza NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC…- cały Wizaż, ale skoro mam podać 3 nicki to będą to w kolejności alfabetycznej Aga01 ![]() ![]() ![]() ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU - Złosiek i Tygrys AVATAR Ines1985 PODPIS Hybrisowe zdania, gry słowne ![]() NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ Sarenka, Pixie, Smoczyca NAJLEPSZE PRZEPISY Sylwia18, Beliczek ( gotowanie jest chyba Twoją pasją, bo piszesz o potrawach bardzo sugestywnie i hmm zmysłowo ![]() ![]() NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ Voodia, AgaBJ, Pomadka ( na Zrób to sama, nier zaglądam więc nie wypowiadam się o twórczości tamtejszych dziewczyn ) Moderator ROKU wszyscy ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Rankingu raczej przeprowadzać nie będę
![]() ![]() Cenię Sarenkę za spokój i poczucie humoru, Smoczycę za ciety język i celne riposty(wiem,że zdarzyło mi się przesadzić,ale już sie nie gniewaj ![]() PaniKotę (mam nadzieję,ze dobrze odmieniłam...?) czytam z takimi wypiekami z jakimi czytam Cortazara ![]() ![]() Beliczka za to,ze jest Beliczkiem ![]() Nan,za krucjatę przeciw Kościołowi ![]() Sitc,zdziwiłam sie kiedy sprawdziłam w profilu ile masz lat.Myślałam ,ze więcej ![]() Lovisę,za poczucie humoru i zamilowanie do mrocznych klimatów.Aaa...i niepowtarzalne avatary. Agę BJ-za inspirację i pełnienie funkcji dobrego duszka MM. Voodię za skromność i 3 tony uroku osobistego ![]() I mogłabym tak wymieniać i wymieniać...Jest bardzo wiele Wizażanek,które cenię,z przyjemnością czytam Wasze wypowiedzi i brakuje mi kiedy znikacie ![]() Edytowane przez aleksandra999 Czas edycji: 2006-12-15 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Na Wizażu jest tyle fajnych dziewczyn i interesujacych osobowości, a ja jestem tu dosyć krótko i nie wszystkich jeszcze znam, także nie czuję się na siłach brać udział w głosowaniu - po prostu nie jestem chyba jeszcze zbyt kompetentną do tego osobą
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Żandarm na emeryturze
|
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
debiut roku - PaniKota
gaduła - Shemreolin, Pomadka pędziwiatr - Jej_Ekscelencja na nią zawsze możesz liczyć - Vulgata, Sarenka, Pixie, Guzik {--> o tym, że na Nią mogę liczyć wiedziałam, zanim zaczął się dla mnie Wizaż ![]() mężczyzna na Wizażu - Złośliwiec avatar - Nimfetka, ten z biustem (rozśmiesza mnie do łez ![]() podpis - Madlaine, cytat z Nietzschego najsensowniejsza wypowiedź - Sarenka, Svenja, Paula78 najlepsze przepisy - nie mam pojęcia, nie bywam na tym forum najlepsza twórczość - nic nie przychodzi mi do głowy moderator roku - Jelonek
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
DEBIUT ROKU- PaniKota
GADUŁA- Monyczkaaa PĘDZIWIATR- nie będę trolli promować, poza tym zbyt wiele banów z adminem przydzieliliśmy ![]() NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC- Smoczyca, Maga, Szpilka, Svenja, Nan, Justy MEZCZYZNA NA WIZAZU- najbardziej kojarzę admina AVATAR- Grubens PaniKota ![]() PODPIS- wyłączona opcja NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ- Smoczyca, Maga, Svenja, Sarenka, Nan, Złośnica81 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za głosy na mój avatar i "twórczość" avatarową (miło, że ktoś jeszcze pamięta)
![]() Moje głosy oddam tylko w kilku kategoriach, bo w pozostałych raczej nie jestem zbyt dobrze zorietowana.
Także ode mnie tylko tyle.
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
![]()
Moje typy z racji krótkiego pobytu na wizaz.pl będą raczej skromne.Wielu nicków nie pamiętam ,także prosze mnie nie rozstrzelac za literówkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() N@tA ![]()
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
debiut roku - aleksandra999
gaduła - Shemreolin, monyczkaaa, Femme_Banale pędziwiatr - aleksandra999 na nią zawsze możesz liczyć - monyczkaaa ![]() mężczyzna na Wizażu - Złośliwiec i MarcinK (oczywiście ![]() avatar - Nimfetka (cycolinka ![]() podpis - jeszcze nie wiem ![]() najsensowniejsza wypowiedź - Shemreolin najlepsze przepisy - czasami bywałam na gotowaniu i najbardziej mi w głowie zapadła Sylwia18 i Beliczek najlepsza twórczość - AgaBj i Femme_Banale (cud makijaże ![]() moderator roku - Jelonek __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
khihhehe dziewczyny a kto to bedzie liczył?
![]() ![]() ![]() ja tez sie wypowiem: debiut roku- PaniKota, Shem avatar- Momo ![]() podpis- agabil, sarenka gaduła-zdecydowanie monyczkaaa oraz Nan przedziwiatr- Jej_ekscelencja, fistaszek na nia zawsze mozesz liczyc- wiele razy pomogła mi Złosnica, Youare, Smoczyca mezczyzna na wizazu-bastian, fistaszek moderator roku- jelonek(szybko, cicho i bezbolesnie usuwa zbedne watki, banuje trollki ![]() najsensowniejsze wypowiedzi- Nan, Złosnica i dziekuje za nominowanie mnie do tej kategorii o tworczosci, aczkolwiek nie zasluzylam ![]() Smoczyco- własnie sie zastanawialam czy nie wywołam burzy na wizazu, czy kobietki nie beda miały pretensji typu "bo ja ci pomogłam tam i tam a ty mnie nie nominowałas..." ![]() ![]() ![]() ![]() zeby to wszystko za długo nie trwało to daje Wam czas do piątku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm..
debiut roku- ? avatar- Nimfetka zdecydowanie ![]() podpis-? gaduła-hmm Shem.. przedziwiatr- Brand New Star.. na nia zawsze mozesz liczyc- Nefretete, Smoczyca, BeataWi, Sabi, Crazy.. mezczyzna na wizazu- no kto? ![]() ![]() moderator roku- zdecydowanie Jelonek najsensowniejsze wypowiedzi- sporo..Pixie, Nan, Smoczyca, Paula78, Svenja, Lazy_Morning, Anisia25 Najlepsze przepisy: czytam rzadko, ale próbowałam przepisu na ziemniaki Beliczka ![]() Najlepsza twórczość: ? nie zaglądam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
DEBIUT ROKU bezapelacyjnie PaniKota
GADUŁA pierwsza myśl - Monyczkaaa (jest wszędzie ![]() ![]() PĘDZIWIATR bez wahania Gattoman i inne jego wcielenia ![]() ![]() NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ na pewno na AgęBJ - niezwykła serdeczność i dobre serce (nie chowa uraz) MĘŻCZYZNA NA WIZAŻU na pierwszym miejscu mojej listy plasuje się Złośliwiec, a po nim Jej_Ekscelencja AVATAR Jaszmurka PODPIS - NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ PaniKota, Nan, Svenja (niekoniecznie w tej kolejności) NAJLEPSZE PRZEPISY - NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ AgaBJ, kodeina MODERATOR ROKU Jelonek i Lexie jako debiutantka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.