|
|
#31 |
|
Welcome to Jamrock
|
Dot.: w listopadzie- wszystkowątek :)
Pilarix krem mocznikowy 100 ml NOWY, ZAPLOMBOWANY W KARTONIKU
cxoś u mnie? ![]() |
|
|
|
|
#32 |
|
Welcome to Jamrock
|
za sam krem mi się nie opłaca ale mogłabym dobrać coś z tego:
Tonik do twarzy Bajkal Herbals do cery suchej i delikatnej- zostało sporo, zużycie odrobinę poniżej początku etykiety Korektor pod oczy i do twarzy Bell HYPOAllergenic nr 01- użyty dwa razy pod oczy (na czystą skórę oczywiście) Yves Rocher Elixir 7.9 krem rewitalizujący usuwający oznaki zmęczenia na dzień do skóry normalnej i mieszanej 50 ml NOWY, FOLIA X512 07 2018 |
|
|
|
|
#34 |
|
Welcome to Jamrock
|
secret fantasy mogłabym oddać za krem mocznikowy i krem yr
ale wolałabym większą wymianę, może dobrałabyś coś jeszcze za korektor i tonik ?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się dużo rzeczy:
Orientana maska-krem z papają - to jest ta czy ta? La Roche Posay mleczko do ciała Anthelios XL SPF 50+ UVB + UVA (PPD 34)- wyjściowo 300 ml, została ok. połowa, data ważności 11/17, ważny 12 miesięcy od otwarcia a otworzony jakoś w maju 2015 Tonik przeciw wypadaniu włosów Agaffi- użyty 3 razy + troszkę się wylało w transporcie ze sklepu, wyjściowo 150 ml- tylko wymiana osobista lub wysyłka w zastępczym opakowaniu + oryginalne dorzucę osobno GINEintima pH Test- nowy test zaplombowany plus ulotka, data ważności: 2017-05 Dabur Rose Water- nadaje się do rozrabiania masek, pielęgnacji twarzy i do kuchni- np. desery itd.
SUKIENKI kosmetyki książki nowa bielizna i odzież Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top! Edytowane przez ruby000 Czas edycji: 2015-11-22 o 21:53 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Zainteresował mnie tylko Elixir 7.9 YR, chyba że planujesz jakieś dokładki?
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Ciężko mi ją jakoś wyceniać, bo przy wymianach nie patrzę na cenę tylko przydatność dla siebie. Nie będę wybredna przy tej skakance, oddałabym za coś co mi się przyda, może zerknij na moją wish, a nuż coś masz przypadkiem? ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Haha, no to się dogadałyśmy Jakoś wywnioskowałam że wymiana za krem Cię nie interesuje i dlatego pytasz o skakankę. Mogę za Elixir oddać w zasadzie wszystko co Ci się podoba u mnie, a jeśli będziesz mogła dorzucić jeszcze jakieś fragmenty wosków to nie miałabym nic przeciwko
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Spoko, bo ja też się waham
Tzn ten krem jest dobry i nie mam wątpliwości, tylko że z drugiej strony mam takie zapasy kremów.... no cóż, pozostawmy sprawy własnemu biegowi, jak się zdecydujesz (albo ja) to bądźmy w kontakcie i zobaczymy
|
|
#40 |
|
Welcome to Jamrock
|
nie wiem..dobrałabym Receptury Babci Agafii Gęsty, ziołowy balsam wzmacniający do włosów cienkich i osłabionych, wyjściowo 350 ml, zostało jakieś 60%, data ważności: 06.17, ważny 12 miesięcy od otwarcia, otworzony w październiku a więc jakiś miesiąc temu
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Hej, coś za maskę-krem Orientany, gęsty balsam do włosów Agafii i wosk Home Sweet Home? Podoba mi się u Ciebie jeszcze Pilarix i kawałek wosku Lemon Herb, ale nie wiem czy w ogóle cokolwiek u mnie widzisz.
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Pojemność to 3 gram, acz ostrzegam, że opakowanie nie wygląda na 3 gramy - proszek jest dość ciężki. Użyłam go tylko raz-dwa i więcej nie testowałam, więc zużycie praktycznie zerowe. Napisałam, że w użyciu, bo myślałam, że się przekonam, ale od tamtej pory go nie ruszałam, i tak mam za dużo różów. Daty na opakowaniu nie ma, ja kupiłam róż na początku sierpnia tego roku i wtedy też otworzyłam. Minerały, jeśli są odpowiednio przechowywane, mogą leżeć dobre kilka lat, nie ma się w nich co zepsuć.
Moja wymianka - klik! Edytowane przez AncientQueen Czas edycji: 2015-11-25 o 19:52 |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
ok, a dorzuciłabyś któryś z kawałków Yankee Candles? chciałabym sobie wypróbować
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Hej, poza wątkiem mogłabym oddać lnianą maskę do włosów Sylveco - zużyłam jakąś 1/3 opakowania. Otworzyłam ją jakiś miesiąc temu, ważna jest chyba do końca kwietnia
No i zawsze mam jeszcze jakieś próbki/odsypki róży, na pewno próbkę Scream z Meow, dodatkowo mogłabym spróbkować Rose z Annabelle, Dusty Pink i Pin up Girl z Amilie, no i Field of Roses z Everyday Minerals. Z podkładów (jeśli Cię takowe interesują) mam sporo próbek Pixie, dodatkowo mogłabym zrobić Abyssinian i Korat 2 z Meow (formuła FF) i coś z Amilie.
|
|
#47 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Widzę, że też się obkupiłaś w Rossku na -49%
Średnio widzę wymianę za peeling czy masło, ale jakbyś chciała wypróbować róż sleek'a to mogłabym za niego przygarnąć kilka tart
|
|
|
|
|
#48 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Mam to samo
Teraz najchętniej wymieniam się na rzeczy, które się zużywają, żeby pomóc mojej szafie w odchudzaniu Z kolei tbs'y to moje zapasy, które także się zużywają No nic, może następnym razem coś uda nam się ugrać ![]() Pozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Najbardziej zależałoby mi na:
-szamponie Orientany (ile czasu miałabym na zużycie?), -balsamie do włosów Agafii, -wodzie Uriage, -woskach Home Sweet Home i Lemon Herb (jeden kawałek) na wypróbowanie.
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety na razie nic
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Ach, rozumiem, myślałam że wodę będziesz w stanie oddać za Sylveco.
To w takim razie maskę z Orientany zamiast wody, tylko znów pytanie, kiedy była otwarta i ile czasu miałabym na jej zużycie.
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() znajdziesz coś u mnie za: Pilarix krem mocznikowy 100 ml NOWY, ZAPLOMBOWANY W KARTONIKU Yves Rocher Elixir 7.9 krem rewitalizujący usuwający oznaki zmęczenia na dzień do skóry normalnej i mieszanej 50 ml NOWY, FOLIA X512 07 2018 Receptury Babci Agafii Gęsty, ziołowy balsam wzmacniający do włosów cienkich i osłabionych, wyjściowo 350 ml, zostało jakieś 60%, data ważności: 06.17, ważny 12 miesięcy od otwarcia, otworzony w październiku a więc jakiś miesiąc temu Dabur Rose Water- nadaje się do rozrabiania masek, pielęgnacji twarzy i do kuchni- np. desery itd. wyjściowo 250 ml, została jakaś połowa, może trochę mniej, ubytek trochę poniżej etykiety, dla zainteresowanych foto Oryginalna butelka jest szklana więc raczej wymiana osobista lub wysyłka w zastępczym opakowaniu
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na pewno trochę gruszki w karmelu ok. połowa z 2o ml i trochę w setce, ale nie pamiętma ile - musiałabym sprawdzić. Poza tym mam avene triacneal kilka razy użyty... Czym jeszcze mogłabym Cię skusić?
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Niestety nie Zaglądaj, moze w końcu coś wypatrzysz
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam
Zaglądaj
|
|
#57 |
|
Welcome to Jamrock
|
jednak podziękuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Tzn ten krem jest dobry i nie mam wątpliwości, tylko że z drugiej strony mam takie zapasy kremów.... no cóż, pozostawmy sprawy własnemu biegowi, jak się zdecydujesz (albo ja) to bądźmy w kontakcie i zobaczymy
Daty na opakowaniu nie ma, ja kupiłam róż na początku sierpnia tego roku i wtedy też otworzyłam. Minerały, jeśli są odpowiednio przechowywane, mogą leżeć dobre kilka lat, nie ma się w nich co zepsuć.